Dozorčí rady
Kalousek: Odborník? U Rusnoka stačí být karierní komunista

28.07.2013 13:32 Původní zpráva

Ministr financí Jan Fischer chystá personální změny v dozorčích radách podniků se státní účastí. Odejít mají například Alexandr Vondra z dozorčí rady Českého Aeroholdingu a exposlanec Marek Šnajdr (oba ODS) z řídícího orgánu Čepra. "Pod slovem odborník se v Rusnokově vládě zjevně rozumí člověk, který byl před listopadem 1989 v KSČ," reagoval na to pro on-line deník TÝDEN.CZ exministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09).

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Přemysl Kadlec (22 hlasů) 28.07.2013 15:01

    "Pokládám u Kalouska za logické, že se v Topolánkově i Nečasově...

  • Jarda Horník (21 hlasů) 28.07.2013 13:38

    Argumentace desetiletého uraženého klučiny, než člověka, který ve...

  • zd ma (21 hlasů) 28.07.2013 13:49

    Kalousku být tebou tak držím hubu,ty jsi se cpal do národní fronty...

  • Kamil Vont (17 hlasů) 28.07.2013 13:48

    A to říká Miroslav Kradousek vulgo padákový smrtihlav ? Dlouho se...

  • Marian Gavlák (16 hlasů) 28.07.2013 13:55

    Poznámky kariérního lidovce (kdo si pamatuje předplyšákové časy ví,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Kazdy vi, ze vstup do KSC fungoval jako vytah do vyssich pater. Tak to fungovalo vsude. Kdo mel rudou legitimaci, mel vetsi sanci umistnit deti na vyssich skolach. Kdo vstoupil do strany bolsevickych zlocincu, mel dvere otevrene na vsechny strany. Z blbcu se stali advokati pres esenbackou skolu a mnoho dalsich prikladu. Ated prijde ten nejhnusnejsi bezpaterni bolsevik a vyzaduje odornost podle komunistickych pravidel. Vyzente toho lumpa z funkce !!!!!!!!!!

0 hlasů

Prognosťácko-estébáckým šíbrům se dokonale podařilo rozdělit zpitomělý národ na falešné pravičáky a neschopné levičáky podle hesla: Rozděl a panuj !

„Ekonomie“ není a nikdy se nestala rovnocennou a exaktní vědou jako vědy přírodní, založené na železné matematické důkazní logice. Nepoctivě si přivlastnila poctivé řemeslo účetnictví – podobně „astrologie“ zneužívá elementární planimetrii a některé pojmy z astronomie. Je příznačné, že i nositelé Nobelových cen za ekonomii je dostali za zcela protichůdné a většinou se navzájem vylučující „teorie“ (které nikdo nikdy neprokázal ani na papíře či tabuli, natož v praxi). Přesto se k ní stále upírají falešné a prázdné naděje negramotných „pracujících“ – jako k „ópiu lidstva“ - produkovanému lstivými šarlatány (Klauzeman) za účelem vlastního bezpracného zisku a slávy. Proto vždy spustí potrefené kejhání kdykoli se ke správě státních financí dostane absolvent hodnotné vysoké školy s přírodovědným či technickým vzděláním. Na toto kejhání se vždy nachytá dostatek naivní a nevzdělané nevolnické třídy, přesvědčené, že ministr financí je povinen produkovat peníze pro jejich hladová, neschopná a líná parazitická břicha, namísto toho, aby se zodpovědně postarali o sebe a svoji rodinu sami, případně založili zdravé a výkonné české firmy a banky, nebo alespoň kibucy - nejsou-li zrovna nebohými invalidy.
„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

1 hlas

To jsem nevěděl, e Kalousek má tolik nicků jménem Novák.Evidentně ale nestíhá.Za nejlepší nick večera bych vyhodnotil "Daneš Martinica".:-))))Řekl bych, že je to reikarnovaná"Prudičova máma".Také o myšlenku nezavadí.

3 hlasy

Vypravej nam o tom, jak trpi bolsevik v Innsbrucku.

0 hlasů

Úplně mimo, nezdá se vám?

0 hlasů

U Kalouska stačí být disident...Výsledek je stejný....

4 hlasy

Disident? Odpadlik, odpurce, odstepenec? Dnes je nejspis disidentem ten, kdo nekrade a mluvi pravdu, kdyz normu urcuje Kalousek ...

0 hlasů

Řeknu vám, že jsem moc rád, že nejsem automatická pračka u Kalouska. Nechtěl bych prát jeho připosraný trenýrky.....

2 hlasy

Pan Kalousek rovněž očividně nedodržuje pitný režim a sluníčko mu očividně nedělá dobře. Jeho argumentace....jako vtip možná dobré, ale vážně se ty jeho bláboly brát nedají.

3 hlasy

Stačí ty vedra,jděte do háje s komunistománií v roce 2013.

4 hlasy

Jen co řekne Mirek pravdu, tak hned má místní rudá garda pěnu u huby :-)))))))))))))))

3 hlasy

Jsem velmi rád, že je Jan Fischer ministrem financí!

8 hlasů

bezpohlavni jan fischer pablb k pohledani

2 hlasy

Už se opakuješ. - Mám ostatně velmi vážné pochybnosti, že ty osobně jsi větší formát a menší pablb než J. F. A dokonce i s tou bezpohlavností možná J. F. trumfneš, při takovém nicku...

5 hlasů

Gunthere kolik ti plati za vylepsovani image smutne postavy Jana Fischera

2 hlasy

Samozřejmě nic, píšu to z přesvědčení.

2 hlasy

Tak to by mne tedy velice zajímalo, jaká pozitiva na novopečeném panu ministru vidíte.

1 hlas

Jste mi to vzal z klávesnice, chtěla jsem napsat něco podobného. :-))))))))
Takový nick se hned tak nevidí. :-)))))))))))

2 hlasy

bodejt ne kdyz jste odmenovani od smutne postavicky Jana Fischera

2 hlasy

Jen mezi námi - to jste vymyslela přímo hlavou?

1 hlas

UBOZAK FISCHER DOSTANE OCENENI TRAPOUN R. 2013

3 hlasy

intrikan a prospechar Fischer likviduje posledni zbytky politicke kultury u nas

5 hlasů

UBOZAK FISCHER BY TO MEL HNED ZABALIT

3 hlasy

Fišer už dal vědět že se zvýší platby sociálního a zdravotního pojištění. Také je nutné zvýšit platby za energie. Vláda skutečných odborníků brzy zatne tipec všem kteří si mysleli, že Kalousek je zloděj. Bude asi ještě hůře.

2 hlasy

Slizoun Fischer patri do bane (Mirov) a ne do vlady. Asi bychom neverili,i na cem se krivak Fischer domluvil s intrikanem a alkoholikem Zemanem. Jeste se budeme hodne divit.......

7 hlasů

tragikomicky prospechar Fischer je nejhorsi postavicka teto zoufale rude vlady velkeho hradniho nasose

5 hlasů

Jak říkal prezident Chirac, zase propásl příležitost mlčet.Např.Zajiček procestoval několik rezortů asi je to univerzální expert ODS na všechno.Kalouskovy hysterické reakce jsou asi jen výrazem obav, na co mu Fischer na MF přijde, o stíhané politické korupci, v niž hrál asi důležitou roli ani nemluvě.

5 hlasů

Ha ha ha, to od tohole komoušského poskoka Kraďousků fakt sedí!

8 hlasů

PRisti zoufalce Fischera maji slibene odmeny tak se cini v psani nesmyslu

4 hlasy

Krivak Fischer nepatri do vlady , ale do vezeni - za podvody s financovanim sve prezidentske volebni kampane ( napr pul roku nesezene vubec nic a pak za noc, kdyz se ma stat min. financi dostane 5 melounu) a tunely se solarem jsou take giganticke .....

7 hlasů

Opakujete se, Fischer to v OVM vyvrátil, něco jiného by nebylo?

5 hlasů

Nevyvratil, ze mu to lidi jako Vy zerou je pro tuto spolecnost smutny. Zlodejum se u nas bude darit navzdy, vzdy se totiz najdou zaslepeni obhajci zlocinu. Jsme predem ztraceni.

0 hlasů

Třeba nevyvrátil úplně, ale řekl, že podobně byl např. financován i schwarzenberg a mnozí další kandidáti na prezidenta a u těch to nikomu nevadilo.
Nemám Fischera ráda, i mně přijde jako slizoun, jen snad bude lepší, než kalousek.

2 hlasy

zoufalec Fischer mimo podvodu a lhani nepredvedl zatim vubec nic,proc by mel byt ministrem vlady,je to zoufalec,ktery udela pro vlastni prospech cokoli,jedoduse bytost bez patere a studu

3 hlasy

máš nějaký důkaz?..pokud ne, dopouštíš se pomluvy a můžeš si jen říkat.."kdo umí, umí..já neumím":))

4 hlasy

Kdyz te na ulici nekdo okrade, budes rikat to stejny?

1 hlas

"Pokládám u Kalouska za logické, že se v Topolánkově i Nečasově vládě konečně dočkal funkce ministra financí. Jako chemik se před listopadem angažoval v jedné z politických stran Národní fronty - ČSL, z níž po roce 2006 vystoupil,aby poté si k obrazu svému vytvořil stranu TOP 09. Jako člověk všechny své kroky činil a činí z kariérních důvodů. Proto si právě on nemá s Fischerem co vyčítat."

22 hlasů

Krimi Fischer je rarita mezi evropskymi ministry financi . Financovani sve volebni kampane mu platili zlocinci, jako Chrenek a dalsi miliony posilali chudsi duchodci a existence , co nesmrdi korunou. Dalsi doklad toho, ze zijeme v BANANA CZECH REPUBLIC.........

7 hlasů

Hlavně, že tomu blbovi nevadilo, když KSČM lezl do zádele a chtěl s nimi sestavovat vládu, to je neskutečně vychlastaný bezmozek!

11 hlasů

Podvodnik Fischer jen dokresluje trapny obraz nasi republiky, jez vytvari alkoholik Zeman. Od smrti Vaclava Havla to s nami jde rychle z kopce.

5 hlasů

bla, bla, bla....koho mi jen ten váš nick připomíná?

2 hlasy

aa PRisti Fischera nas zase oblazuji

3 hlasy

Nerozumím, nepůsobí na vás to horko?

2 hlasy

Kalousek si opravdu nemá s Fischerem co vyčítat. U Kalouska dělali kariéru opravdoví "odborníci" - např. ta Kalouskova vazba na Fuksu, bývalého čitele z učiliště, je až průhledná.
"Možná je to náhoda, ale v Příbrami se jako podnikatel ve stavebnictví velice rychle vypracoval Lubomír Kašák. Jeho manželka Radka je sestrou Miroslava Kalouska, tehdejšího ministra financí. Právě Kašák dostával od města velmi často lukrativní zakázky. Přátelili se s ním tehdejší příbramský starosta Ivan Fuksa z ODS a pak i jeho nástupce Vacek, člen celostátního vedení KDU-ČSL, který se s Kalouskem velmi dobře znal."
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/106984/jak-funguje-mafie-v-pribrami.html

10 hlasů

Za Fuchsy se Příbrami říkalo české Palermo.

5 hlasů

To vzniklo za Vacka!

0 hlasů

Je to pravda. Jen bych opravila pár maličkostí. Exmanželka pan Kalouska Radka, za svobodna Kašáková, je tudíž sestrou pana Lubomíra Kašáka.

4 hlasy

Tak,tak. Luboš měl Libušku.

1 hlas

"Bývalý" soudruh vyhazuje chartistu,co víc si mohou obyčejní lidé přát?

2 hlasy

Z vády ho,pokud vím, vyhodil právě Kalousek s Nečasem za ProMoPro,. Jste snad tehdy chyběl?

5 hlasů

Kalousek: Odborník? U Rusnoka stačí být karierní komunista

prohlásil gauner,tunelář a zloděj

12 hlasů

Vážení sametoví odborníci,. jděte do pr..le všici ! !

3 hlasy

Asi jako chemik z gumárny ministrem financí!

9 hlasů

...jak mi tady nyní chybí Rath v hodnocení tohoto chemika....

2 hlasy

Fakt je, že pokud Vondra nebo Šnadr nebyli v KSČ, tak žádnou odbornost a správnou kvalifikaci prostě nemají.

5 hlasů

Vondra má průkazku CIA, ten nemusí umět nic :-) Bože, musí být každý "pravičák" idiot?

0 hlasů

Oba byli tehdy kluci, zvláště Šnajdr. Ten mohl mít nanejvýš pionýrskou kvalifikaci, v roce 1989 ještě neměl léta ani na "občanku".

2 hlasy

Poznámky kariérního lidovce (kdo si pamatuje předplyšákové časy ví, že to byla strana Národní fronty, která měla vyvolat iluzi demokracie), vystudovaného chemika, který se dokázal splést ve svým odborných odhadech vývoje HDP celkem už o více než 10%, by mne neznepokojovaly....

16 hlasů

nemá cenu se zabývat vzduchoprázdnem v hlavě Kalouska

14 hlasů

Kalousku být tebou tak držím hubu,ty jsi se cpal do národní fronty přes černoprdelníky a to byla druhá páka KSČ.Oni už tenkrát věděli jaký jsi krypl a tak Tě mezi sebe nevzali a proto nyní vyskakuješ a plácáš omleté hovadiny,protože na víc nemáš.

21 hlasů

Kalousek je jak virus....

http://vtipy.netroof.eu/item/12622/kalousek-nebezpecny-jak-virus/

0 hlasů

A to říká Miroslav Kradousek vulgo padákový smrtihlav ? Dlouho se živil jako pomocný kuchař v nádražním bufáči, přesto se prodral až do vlády. Možná by tato věčně vožralá cisterna udělala lépe, kdyby se spláchla proudem šnapsu.

17 hlasů

Mohl by jste mi upřesnit jak to bylo se zaměstnáním M.Kalouska v nádražním bufetu? V žádném jeho životopise jsem na nějakou jeho práci na nádraží nebo v nádražním občerstvení nenarazil.

0 hlasů

To sou mi novinky, dík za info. ;-)

1 hlas

Argumentace desetiletého uraženého klučiny, než člověka, který ve skutečnosti vedl tento stát 7 let

21 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov