Válečné odškodnění
Kalousek Okamurovi: Reparace si vy, čeští náckové, vyřiďte s německými

22.01.2019 15:43

Sněmovna se odmítla zabývat návrhem předsedy SPD Tomia Okamury na dojednání dodatečných válečných reparací s Německem. Okamuru podpořili jen komunisté.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Bob Kadet (10 hlasů) 22.01.2019 15:59

    Kradousek zřejmě myslel své bývalé bratry v Kristu věřící. Hermana a...

  • Josef Fritscher (6 hlasů) 22.01.2019 16:17

    Krásné, jak se fanatický liberál Kalousek považuje za "demokrata". A...

  • o k (6 hlasů) 22.01.2019 17:26

    Kalousek má, jako obvykle, naprostou pravdu.

  • Karel Kostrč (5 hlasů) 22.01.2019 16:21

    Miroslave nic neplat, ty jsi nebyl nácek, ty jsi byl pionýr.

  • Bad Robot (4 hlasy) 22.01.2019 17:59

    Je to tak: vitaci Ruϟϟaku a la Pitomio - chteji valku v Evrope...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

ZASE VADI TĚM LOTRUM ŽE BY OKAMURA CHTĚL PO NĚMCÍCH AŽ NÁM VRÁTI CO NÁM PŘI OKUPACI VYRABOVALI NĚMCI Z NAŠICH BANK AŤ UŽ SE JEDNÁ O DEVIZY ,ZLATO DRAHE KAMENÍ A OBRAZY JE S UROKOMA NĚKOLIK BILIONU PROČ BY JSE JIM TO MĚLI DAROVAT !!!!!!MY JSME MUSELI ZLATEM ZAPLATIT ANGLII KAŽDOU ZBRAŇ OD PUŠKY PO KALHOTY A LETADLO !!STALO NÁS TO 26 TUN ZLATA A NÁSLEDNĚ 23 TUN ZLATA !!!ALE ONI NAM NEZAPLATILI ZA NAŠE ZABITÉ VOJÁKY CO BOJOVALI ZA NICH ANI KAČKU FUJ !!!!

1 hlas

Kalúsek dělá machra, ale pude...

0 hlasů

Strach Kalouska a obecně politiků z SPD a Okamury je bezmezný a neštítí se tito demokraté lhát a házet špínu na své protivníky na poli demokratickém, vlastně Kalousek a další už nejsou demokraté, ale diktátoři.

2 hlasy

Blbé kecy o ničem jen na efekt. Tučné titulky, sledovanost, Kalous na chvíli v zájmu médií. Vrtění psem.

0 hlasů

Kalousek odporná ,páchnoucí Jidášská zrůda

1 hlas

Nacistických vrahů bylo po válce potrestáno minimum, většina přijala otevřenou náruč Západních spojenců. Když už se konečně odhodlali je stíhat, zjistili, že 99,99 % jich už zemřelo spokojeně stářím na riviérách. Žádat Německo o odškodnění je proto oprávněný. Případný výnos bych nabídl Anglii, USA a Franci výměnou za náš odcizený zlatý poklad.

1 hlas

Bylo by to logické a pochopitelné,ale to by musela být alespoň vláda jednotná.Tady se nestále řeší jen kraviny,jsme pro smích.Jestli se nepletu hodně států o reparace požádaly,ovšem nevím s jakým úspěchem

0 hlasů

Kalousek klečí u nohou ukřižovaného Ježíše Krista a žebrá:Pane Bože pomoz mi,ať mi všichni neříkájí čůůůráááku.
Ježíš mu odpoví:Pomohu Ti,kdy mě sundáš z kříže.
Kalousek uvolní pravou ruku,uvolní druhu ruku....Ježíš padá k zemi řkouc:Od nohou ty čůráááku

1 hlas

Co tak vymahat valecne reparace po Japonsku?
Okamura je na to jako delany . :-)

4 hlasy

Nebo by se mohlo započítat hektary půdy konfiskované Benešovými dekrety (což v tom asi nezapočítané), a to při cenách které si účtoval Agrofert ČR, a možná by vyšlo, že by ČR (se Slovenskem) měla něco doplatit, co? :)

Stranou toho, aspoň máte vlastní stát. Nám Prusům nacisté sebrali občanství, a po válce se tvářilo jako by vše byla vina Pruska mezitím co si nejeden nacista žil na vysoké noze - neboli dnes jako kdyby Juncker sám za sebe celou EU zatáhl do nějaké války a následně byla zrušená ČR jako údajný viník té války a vše co by Čechům zbylo bylo pracovat jako sluhy Němců a Francouzů.

1 hlas

Hele ty Prušáku, ten základ na konfiskaci Němců, Maďarů a česko.slovenských kolaborantů polžili vítězné mocnosti. Za Beneše to jen dali do státního legislativního rámce (včetně data do kdy to nebyla vražda když někdo fláknul nácka nebo kolaboranta). Oni jsou podle toho cocota dole - Chyby přírody kolaboranti i Poláci. Protože ti taky chtějí zaplatit válečné reparace. U nás může být Kalousek a další fans sudeťáku klidní. Našim milým sudetským krajanům do již v devadesátých letech oddpustil ten zrzavý blábol z Hrádečku. Přeci nebude na fotrovi kámoše z Lucerny bakanej!

2 hlasy

Nacek a vitac Ruϟϟaku Kotleba: Odmitame diktat fasisticke Evropy ... )))

4 hlasy

Kolaboranti chteji valecni reparace ...))

4 hlasy

a obcane ke Kalousovi.-vase predrazene cirkevni restituce si vyporadejte z tunelu a zlodejen za vasi vlady s ODS a KDu a neotravujte a nezatezuje statni rozpocet

1 hlas

Vzhledem k tomu, že "nácek" se dnes nepoužívá jako značení světonázoru, ale tzv. "nadávka prostá", je Kalouskův výrok nesmyslný.

2 hlasy

Kalousek má, jako obvykle, naprostou pravdu.

6 hlasů

vrána k vráně sedá ....

1 hlas

Je to tak, jak to vnímám a mám snad na můj názor právo. Chápu, že Zeman lidi s jiným názore, nesnáší a mstí se jim, ale že je to nakažlivé, to mě nenapadlo.

2 hlasy

nadavat se nema,zvlast Cech Moravakovi.tady nesnasi kalous,to doufam vidite,ajnstajn.taky se mu nelibilo,kdyz mu vynadal ten semita zid-nazi podfukar,jidas bures,ne?

0 hlasů

Je to tak, jak to vnímám a mám snad na můj názor právo. Chápu, že Zeman lidi s jiným názore, nesnáší a mstí se jim, ale že je to nakažlivé, to mě nenapadlo.

0 hlasů

a kdy zaplatí stás našim zemědělcům, které po válce okradli a prakticky desetiletí drancovali jejich pole etc. až do 1990 ???

za posledních 25 žádný ze sedláků nic nedostal !!!
A jelikož tu neexistuje právní stát, kde by Justice a Policie fungovaly "promptně" a korektně, tak žalovat stát jako nástupce minulého režimu bez obrovských palmáre advokátům prakticky nemá smysl, a přitom stát velice dobře věděl a ví, komu co sebral a na jak dlouho !!!

0 hlasů

smutne,ze kalousek nadava nekomu do nacku a sam soudi burese kvuli nadavani.okamura by mel soudit jeho.jak je videt,porad jeste plne nechape svobodu slova a shromadovani svych spoluobcanu.dalsi reparace od nemcu nejsou dobre reseni.uz se to zkusilo po prvni svetove a dostali jsme adu.kdo by nam mel zaplatit reparace jsou semiti zid-nazi,kterym jsme odstrelili heydricha,dali dve reparace pro nic za nic a byli to oni v teheranu a hlavne na jalte,kdo nas zaprodal komousum.dopadnout jako rakousko,mohli jsme se podilet na obnove zap.evropy za penize a ne vychodu zadara.dnes by u nas bylo lip nez ve svajcu.a to jsme bojovali za ne u frantiku,britu a v tobruku.holt svoloc.

0 hlasů

Je to tak: vitaci Ruϟϟaku a la Pitomio - chteji valku v Evrope...

4 hlasy

úplně mimo mešuge.nulové IQ!chá,chá,chá!šalóm,ajnštajn.

0 hlasů

Kalousku ty blbe! Němci dluží, nejen za reparace, VŠEM státům které uvrhli a zdevastovali za I.a II.SV. A za to ty a tobě podobný jim lezete do prdele!?!?! Hned po komouších by měli věšet takovou pakáž jako seš ty!!

1 hlas

Okamura si může vzít mustr od Kalouska, který má za sebou církevní reparace. Profitují dokonce i církve, kterým komouši nic nemohli sebrat, protože tyto tehdy ještě ani neexistovaly...

4 hlasy

Zdechni už konečně, ty swině ožralá jidášská!

2 hlasy

Miroslave nic neplat, ty jsi nebyl nácek, ty jsi byl pionýr.

5 hlasů

Krásné, jak se fanatický liberál Kalousek považuje za "demokrata". A přitom mu chybí základní věc. Respekt a úcta k výsledku voleb. Ať už je ten Sokol ¨vypere na dlažbu.

6 hlasů

Kradousek zřejmě myslel své bývalé bratry v Kristu věřící. Hermana a Bělobrádka. Kteří se ze sudeckými nácky nebo jejich pohrobky dodnes paktují a nazývají "milými krajany".

10 hlasů

Tak tak,ale to tomu rozevlátému flanďáckéu dobytku nehodí

1 hlas

Ale vzdy cele nemecko se stale nacisticke a pulka evropy je fasisticka. Neco si nekdo snad mysli, ze kdyz zapadni bolsevik prevlikne kabat, zacne jinak myslet a jednat? To bude mozna tak za 200let a to jeste kdyvi jestli.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov