Schvalování rozpočtu
Kalousek se rozčílil. Vláda jedná nezodpovědně, bez plánu

25.09.2017 14:13 Aktualizováno 25.09. 17:46

Pondělní schválení návrhu státního rozpočtu na příští rok se schodkem 50 miliard korun vládou podle předsedy TOP 09 Miroslava Kalouska dokládá, že kabinet vede politiku bez vize, priorit a zodpovědnosti k zítřku. Někdejší ministr financí upozornil v tiskové zprávě například na vysoký počet státních zaměstnanců i nízké investice.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Daša Fuksova (1 hlas) 25.09.2017 17:26

    To by uzavřel i kohouty pro svoji strany a možná i pro některé...

  • Daša Fuksova (1 hlas) 25.09.2017 17:25

    Pane Kalousku jako správný ekonom by jste mohl vědět, že vy sám...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

To byl zřejmě rozladěn předvolebním průzkumem úspěšnosti své partaje HOP 09.

0 hlasů

Pokud bude brát tyto průzkumy Kalousek vážně, je téměř jisté, že si na rychlo založí další politickou stranu, kterou budou naivní občané opět volit tak, aby mohl zůstat ve Sněmovně i nadále. S takovým postupem má přece Kalousek bohaté zkušenosti. On je jako plevel, který se nedá jen tak zničit.

0 hlasů

Pane Kalousku jako správný ekonom by jste mohl vědět, že vy sám neplatíte z daní žádné statní úředníky. Váš plat je práve dotován občany a tak každý občan prostřednictvím vašich platů (a nemalý) platí další daň na ty úředníky které jste si vytvořili. Nevím nač má každý poslanec a senátor ještě řadu "poradců", tak to mohou rozhodovat o státu poradci a vyjde to levněji.
Podle posledních průzkumů se do sněmovny TOP09 nedostane a to bude jenom dobře. Jenom nevím kam potom půjdete?

1 hlas

faktem ale zůstává dášenko,že zloději kolem babiš a sobotka utrácejí moc dináre.při dnešní úrovni počítačů tolik ouřadů není potřeba.to samé senát.mnoho států funguje s jednou komorou.moc ministerstev a ngo.zbytečně vyhozené prachy.

0 hlasů

Máte sice pravdu ale co s tím, když řada poslanců je počítačově negramotných? Ještě tak karty ... Dále vzpomeťe si jak vznikly 2 komory. To byla nutnost aby se tam mohli "schovat" další politici. Ty řeči jak to bude potřebné se vytvářely až potom. Jinak máte pravdu i s těmi úředníky ale to vždy tam, kdy ti "vedoucí" jsou natolik negramotní, že potřebují radit. Kolik myslíte poslanců zná jazyky alespoň německy a anglicky - pozor ale samostatně ?

0 hlasů

Proč nepodá návrh na stop penězovodu pro neziskovky,šašek jeden

0 hlasů

Ony ale neustále vznikají další a další. Co takhle: "Spolek pro zachování demokracie ČR" - nová neziskovka kterou vede Bára Štěpánová naše zasloužilá herečka, a hradní dáma za Havla.
Dávají nám do schránek nálepky proti Babišovi. sakra toho se všichni bojí. Ono v něm něco bude čeho se bojí pomalu všichni. Že by jim začal uzavírat kohoutky?

0 hlasů

To by uzavřel i kohouty pro svoji strany a možná i pro některé spolustraníky.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov