SPD na pranýři
Kampaň založená na strachu! kárá Okamuru šéf muslimské obce

25.10.2017 12:33

Předseda muslimské obce Muneeb Alrawi kritizuje volební kampaň Strany přímé demokracie v čele s Tomiem Okamurou. Stěžuje si, že byla postavena na strachu a nesnášenlivosti.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • František Martínek (10 hlasů) 25.10.2017 15:04

    Jak je možné že muslim s islámské obce v Česku je ? Islám porušuje...

  • Jiří Hlaváček (10 hlasů) 25.10.2017 13:23

    Alrawi, ty hlavně drž tla.u a vůbec nevylézej z díry se svými...

  • Danuše Kramolišová (9 hlasů) 25.10.2017 14:19

    Mazejte mezi svoje...tato země není pro všechny...muslimy...

  • doctorX doctorY (8 hlasů) 25.10.2017 12:37

    cmoude, zalez, bud rad, ze muzes soupat nohama

  • Petr Min (8 hlasů) 25.10.2017 15:39

    Co tady ten Alrawi vubec dela ? A nakonec, proc nebojuje nekde v...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Strach je založen na skutečném nebezpečí, islám je vražedná ideologie a je horší než nacismus a tak m víme co dokázal nacismus a čeho je schope islám a taky víme , že islamizace Evropy je invaze islámu a my tu žádný islám nechceme. V islámských zemích by nás za hlásání tohoto názoru na veřejnosti podřízli jako sele. Takže už víte proč máme strach a že je oprávněný ?

1 hlas

budeme muset vykopat fšechny semiti z Čech a i z evropy.nejsou to indoevropani,evropani,Slované a ani Češi.tady se to jmenuje ČESKO.afro-aziati zpět do azie a afriky.

0 hlasů

Nesnášenlivost, násilí a teror přináší ideologie muslimů ze sedmého století - islám."Multikulti" společnost je podvod na evropské obyvatelstvo. Na konci nebude žádné "multikulti" , pouze islámská Evropa. ˇAž budou u nás také "NOGO" zóny a u Teplic se již vytváří, pak se jich již nezbavíme.

3 hlasy

Prostě vás tady, muslimové, nechceme. Protože jste potenciálně nebezpeční. Určitě ne všichni, ale ta vaše barbarská ideologie, islám, má velice blízko k vytváření zrůd a příšer. SPD jsem volil, protože vás zde nechci.

5 hlasů

Islám se nepodobá "vytváření zrůd a příšer" ale nacismu.

Křesťané jsou u nich druhořadí a mají platit zvláštní daně. Ateisty vězní nebo i popravují jako nacisté Židy. Jenomže my jsme převážně ateistický národ a nemáme důvod tu něco takového trpět. Islám je třeba zakázat.

2 hlasy

Ř.k. řád ze SŘŘ i popravoval Prusy které se nechali odmítat pokřtít (a dnes si ten řád sedí na nemálo majetku a popijí víno za 'odměnu'). Potom se mělo například i v 20. století Ustaše kteří zabili statisíce "jinověrců".

Za ateistů jako například Stalin a Mao byl zabit nejeden i komunista případně se prostě nechalo hladovět do smrti (a dnes si potomci téhož užívají na zkonfiskovaném, od firmy v Česku jehož majitel použil jako jeho údajný osobní úspěch, že k tomu v privatizaci přišel, po milionáře Činské údajné lidové strany).

Mělo by se dle Vás tedy křesťanství, komunismus a atéismus zakázat? Nebo ty věci spíše souvisí s tím, že si demagog vždy něco najde a mnozí tomu skočí na špek, ať například Ibn Saud který dělal jako by náboženství bylo aby se chudí za něj obětovali mu získat území (i za masakrů civilistů a účasti USA kteří si vydělali na ropě z toho území takto nabyté) nebo například argumenty že daně jsou ve veřejném zájmu byť z toho více vidí velkopodniky v dotacích (na pole které by možná někteří z Vás zdědili nebýt těch konfiskací a že se dědu strčilo do gulagu) než aby se například snížilo DPH na jídlo.

0 hlasů

ježíš,mojžíš marx-demagogové.

0 hlasů

... jest-li tady někdo šíří strach, bolest a nenávist, tak to jsou všichni Ti radikální kámoši od alrawiho! Jest-li se mu tu nelíbí, tak může táhnout i se svými tam, kam patří ... !

3 hlasy

jen tak dal.
jeste par slintu od tohohle slimaka a Okamura priste dostane 20% :-))))))

4 hlasy

Já naopak kritizuji redakci Týden.cz, že u tohoto článku použila fotografii samotného čerta bez Mikuláše, což může vypadat jako nadržování čertům a diskriminaci Mikuláše což je s ohledem na naše kulturní tradice zcela nevhodné...

3 hlasy

Naše děti musely v tramvaji koukat na Okamurovy plakáty........... naše taky,pane Alravi. No a co ? Když se vám to nelíbí, nikdo vás tady snad nedrží.

5 hlasů

Co tady ten Alrawi vubec dela ? A nakonec, proc nebojuje nekde v Iraku ci Syrii ? Radeji teple mistecko ? Karat muze doma. ne tady. Mne se na nich libi,akorat to, ze si museji utirat zadek holou levou rukou. Nic vic.

8 hlasů

ALRAWI ASI NESLEDUJE SPRÁVY ŽE ?? TO NEVÍ ŽE 95% VŠECH TERORISTICKÝCH ČINŮ PACHAJÍ MUSLIMOVÉ ??????TAK PROČ BY JSME JE TADY MĚLI POUŠTĚT A PODPOROVAT !!KDYŽ SE JIM ZDE NELÍBI TAK SE MŮŽOU ODSTĚHOVAT NENÍ ROK 1988 HRANICE JSOU OTEVŘENÉ !?

5 hlasů

ALRAWI ASI NESLEDUJE SPRÁVY ŽE ?? TO NEVÍ ŽE 95% VŠECH TERORISTICKÝCH ČINŮ PACHAJÍ MUSLIMOVÉ ??????TAK PROČ BY JSME JE TADY MĚLI POUŠTĚT A PODPOROVAT !!KDYŽ SE JIM ZDE NELÍBI TAK SE MŮŽOU ODSTĚHOVAT NENÍ ROK 1988 HRANICE JSOU OTEVŘENÉ !?

2 hlasy

Jak je možné že muslim s islámské obce v Česku je ? Islám porušuje naše zákony a lidská práva. To je už doba že zákony platí jen pro nás a pro muslimy ne? On se bude bránit a my nesmíme?

10 hlasů

Mazejte mezi svoje...tato země není pro všechny...muslimy...

9 hlasů

Alrawi, ty hlavně drž tla.u a vůbec nevylézej z díry se svými debi.ními názory, vysvětlujícími co je právo šárija...

10 hlasů

Znám Desatero a vím,co je to právo šaría.Nevím ale,kde vzal tu podobnost.Takže ano,Honzo,souhlasím.Prostě demagog.

4 hlasy

Nezaujatě (pokud možno) vzato, jsou Alrawiho argumenty přinejmenším tak demagogické jako Okamurovy.

2 hlasy

To je úplně jedno, končí to tím, že pražští blbečci dostali negra do PS.

6 hlasů

Sikmoocko Japoncik uz tam byl.. nevadi..?))

0 hlasů

V pořadu Duel na televizi Barrandov ministr Herman na konto Okamury tvrdí:
"Když jsem se ho před časem ptal, pane poslanče, snad ani sám nemůžete věřit tomu, co říkáte.

Tak on mi řekl, no to víte že ne, já ty lidi musím nejdříve vyděsit, abych je mohl zachraňovat."

https://youtu.be/9q-CtDJrxIQ

2 hlasy

Herman, to je ten kámoš sudeťáků co si na Zemanovi chtěl vydupat vyznamenání pro svého příbuzného, že? Že by jeho další neověřitelná politická pohádka?

Jetli někdo vyděsil lidi v souvislosti s migrační krizí, tak to byl Sobotka svým lokajstvím k Merkelové a k Eurosvazu a ochotou přijímat muslimské migranty. Co jsou zač a jak se na Západě chovají je už totiž známo velmi dlouho.

1 hlas

cmoude, zalez, bud rad, ze muzes soupat nohama

8 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov