Volební bilance
Kdo to házel Zemanovi? Nejvíc voliči SPD, komunistů a ANO

28.01.2018 05:00

Pro Zemana hlasovali v prezidentských volbách nejčastěji voliči SPD, KSČM a ANO. Drahoš získal hlasy hlavně od voličů Pirátů, ODS a TOP 09.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Elliott Houser (11 hlasů) 28.01.2018 07:55

    Pani autori, tady presne vidite, kdo se snazi rozestvat obcany, mlade...

  • Josef Dub (8 hlasů) 28.01.2018 08:00

    Máte pravdu, tady hezký citát od Wericha, a myslim že i pan Drahoš ho...

  • Zdeněk Patera (6 hlasů) 28.01.2018 10:42

    Kdyby se Drahoš přiznal ke svému skutečnému programu (sluníčkářství,...

  • Golda Vanishová (4 hlasy) 28.01.2018 10:08

    Zeman vyhrál, protože neměl protikandidáta. Protestních hlasů proti...

  • Daša Fuksova (4 hlasy) 28.01.2018 09:36

    Blahoslaveni budiž chudí duchem, neboť jejich je království nebeské....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ovocenka na hrad

0 hlasů

Ovocenka na hrad

0 hlasů

Ovocenka na hrad

0 hlasů

Ovocenka na hrad

0 hlasů

Téměř polovina hlasů pro Korouhvičky byly protestní, tzn. že tihle voliči Drahoše nechtěli a taky nechtěli ani Zemana. Ale žélé z toho udělal obrovské vítězství.

0 hlasů

Přes permanentní nenávistnou štvavou kampaň většiny médií a zbabělého kandidáta na presidenta a jeho ,,národní fronty,,, vyhrál u voličů zdravý selský rozum!

Blahopřání vítězi voleb!

1 hlas

Vole Vidláku. Lidi co žijou z ruky do huby, nemusej nutně rezignovat na svuj světonázor, na kulturní cítění a na vlastenectví. Ne každej se ve finanční tísni stane hyenou. Dokonce jde spíš o výjimky. Vadí Ti Havlův pomník? Tvůj problém. Mě zas vadí Tvý volební právo. Co s tím nadělám :-)

0 hlasů

vsechny jeji nazory nemusim, ale tenhle komentar je brilantni'

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prazska-honorace-stale-nepochopila-V-mediich-jela-silena-propaganda-horsi-nez-Rude-pravo-a-stejne-to-nefungovalo-Klara-Samkova-pro-PL-shrnuje-viteze-a-porazene-voleb-nepotesi-Andreje-Babise-522033

0 hlasů

Stejne si myslim, ze je to karma.
Drahouskovi se to vratilo za toho chudinku kralika :-))))

0 hlasů

Woe ovocenko, když svéprávný občan viděl jakými lidmi se Drahoušek obklopil, tak měl dvě možnosti. hodit to Zemanovi nebo nejít k volbám. Viz Evropské hodnoty a buznoherec Janda, Kolář, Koniáš Halík, politická i kuturní mrtvola Kocáb,černý bookmaker Horáček, (ne)lži JUDr. Kalvoda, smečka Havloidů parazitujícíh na nebožtíkovi. Ta Havlova lavička za 850 000 Kč( má v tom pazoury i Kolář jun)..,v Praze 6, musela *nasrat* lidi nejen se základním vzděláním, kteří jsou rádi že jim po zaplacení nájmu zbyde na *žrádlo*.

3 hlasy

ty kraavo :-))
jaka lavicka za 850k??
to je platinova?

0 hlasů

Jak chce tahle Putinova děvka obstát v nadcházejícím volebním období, když se nechala zvolit společenskou základnou, zatímco inteligence zůstala bez prezidenta?
Zákeřný způsob, jakým Zeman vždy vedl kampaň napovídá, kdo je autorem. Moskevští důstojníci. Hrát na strunu nenávisti buranů vůči obyvatelům hlavního města, je opravdu efektivní, ale ty následky...nebo živit poplašnou zprávu o záplavě muslimských uprchlíků.
Přejeme příjemné kralování, Miloši Miloševiči.

0 hlasů

O úrovni pražské inteligence nechci spekulovat, když se rozhodli pro takovou šedou myš bez chutě a zápachu. Který než vyrazil lanařit voliče, tak měl své budoucí vdově zkrátit v kuchyni řetěz o pár článků. aby mohla jen jukat do obýváku. Aby mu neděla škodu. Se svým IQ silně připomínala Martu, manželku jednoho z Československých presidentů.

2 hlasy

V Praze končí inteligence na IQ max 90 podle výblitků, které tady předvádí perlivak, pnpn, hemenex atp. Opravdu ta Praha to je ten pravý Think Tank hodnot . K čemu inteligence ala perlivka potřebuje prezidenta, leda k tomu aby dostal amnestii až ho zavřou za blbost.

0 hlasů

V Praze končí inteligence na IQ max 90 podle výblitků, které tady předvádí perlivak, pnpn, hemenex atp. Opravdu ta Praha to je ten pravý Think Tank hodnot . K čemu inteligence ala perlivka potřebuje prezidenta, leda k tomu aby dostal amnestii až ho zavřou za blbost.

0 hlasů

V Praze končí inteligence na IQ max 90 podle výblitků, které tady předvádí perlivak, pnpn, hemenex atp. Opravdu ta Praha to je ten pravý Think Tank hodnot . K čemu inteligence ala perlivka potřebuje prezidenta, leda k tomu aby dostal amnestii až ho zavřou za blbost.

0 hlasů

Za to rozeštvávání venkova a Prahy by měl být Zeman postaven ke zdi. Aby neupadl.

0 hlasů

Za to rozeštvávání venkova a Pahy by měl být Zeman postaven ke zdi. Aby neupadl.

0 hlasů

Kandidát na prezidenta byl jen jeden. A voliči byli jen pro, nebo proti. Drahoš fungoval jen jako náhrada "koše" aby to měli ti kteří nechtěli Zemana kam házet. Člověk bez vlastního názoru a politických zkušeností neměl od počátku naději na větší podporu.

3 hlasy

O VITĚSTVÍ MILOŠE ZEMANA ROZHODLA SEVERNÍ MORAVA KTEROU PRAŽACI IGNORUJI A ZESMĚŠNUJI !!!! VIZ POŘAD U JILKOVÉ KDE SI OBČANÉ MORAVY STĚŽEVOLA NA HROZNÝ STAV DÁLNICE PŘES OSTRAVU KDE SE JEZDÍ 60KM /HOD A PROČ SE TO NEŘEŠÍ PROČ NEJSOU FIRMY KTERÉ TO DĚLALI VYŘAZENY ZE VŠECH VYBĚROVÝCH ŘÍZENÍ POKUD NEODSTRANÍ ZÁVADY !!!!!! PAPALÁŠ S PRAHY TAM ŘEKL PROČ BY JSME TO MĚLI ŘEŠIT AŽ SI TO VYŘEŠÍ ???JÁ TAM PANÍ JILKOVÁ NEJEZDÍM VY JO ???? MY DO PRAHY NEJEZDÍME PROČ BY SME MĚLI PODPOROVAT JEJÍ ZLODĚJINY A TUNELY !!!!!

1 hlas

Ostravaci jsou barani, znama věc. Blbou silnici mají, protože je statni. Ale to oni chtěji, ve vypitych mozkach se myšlenka neurodi.

1 hlas

Ja to vim, bo sem tam dluho žila.

1 hlas

Zeman vyhrál, protože neměl protikandidáta. Protestních hlasů proti Zemanovi nakonec, jak se ukázalo, nebyl dostatek. Jsou i voliči, kteří opravdu váží, komu dají svůj hlas. Nastrčenému kandidátovi bez jakékoli vize a programu prostě hlas nedají. Není důvod.

4 hlasy

Kdyby se Drahoš přiznal ke svému skutečnému programu (sluníčkářství, přijímání migrantů), dostal by mnohem méně hlasů.

Nemohl mít ale program prospěšný občanům, protože by vznikly problémy až by ve funkci dělal pravý opak.

Proto měl program neutrální (nijaký) a jeho loutkovodiči vsadili na zuřivou kritiku osoby Zemana.

6 hlasů

Prostě socky a zloději :-)

1 hlas

Buranů je demograficky více, to je neoddiskutovatelný fakt.
A Zeman je buranů král, mají ho mít.

3 hlasy

nejvíc je jich v majsloffce,ajnštajn.

0 hlasů

Pani autori, tady presne vidite, kdo se snazi rozestvat obcany, mlade vs. stare, chude vs. bohate, vzdelane vs. nevzdelane, to neni Zeman, to je vase prace, a delate to porad jen vy novinari. Jsem VS vzdelany, je mi 50, a zamestnavem cca. 100 lidi, a volil jsem Zemana, takze jsem chudy, nevzdelany, stary, zatim co vy jste vzdelani, bohati, a mladi volici Drahose.

11 hlasů

Kolik platíš svým zaměstnancům a co vyrábíš? Tipuju to na mzdy mezi 12 a 20 litry a vyrábíš něco pro východ.

1 hlas

Většinou svých zaměstnanců opovrhuješ a nikdy by ses s nimi nebavil mimo svůj podnik.

1 hlas

blbost kvete v majsloffce.

0 hlasů

Vždyť kecá... sedí někde na vrátnici za 65/h a slintá na displej..

0 hlasů

Tak ono tady je dost českých firem, zprivatizovaných soudruhama, i když už tomu velí druhá generace, kde majitel lidi dře , většinou za výrazně podpůměrný plat i pro ČR, a vyrábí se tam furt to samé co za soudruhů. Odebírá to Rusko nebo Ukrajina, případně jsou ty výrobky tak levné, že se to stále kupuje. Zaměstnanci svého šéfa nenávidí a zároveň se ho bojí a obdivují ho, protože je bohatší, poněvadž nemají kvalifikaci, moc toho neumí - než dřít - a bydlí v nějakém zapadákově.

0 hlasů

Např. nějaká konzervárna zeleniny nebo tak něco. Vesnice, okurky a čalamáda...

0 hlasů

Máte pravdu, tady hezký citát od Wericha, a myslim že i pan Drahoš ho velmi často naplňoval....
Vždycky bylo, je, a já se domnívám, že i bude, na světě víc lidí hloupých a nevzdělaných, než chytrých a vzdělaných, i když chytrost a vzdělanost nejsou na sobě přímo závislé. Já znám mnoho vzdělaných hlupáků.

Jan Werich

8 hlasů

Já znám mnoho nevzdělaných hlupáků.

0 hlasů

Ti pak představují skutečnou společenskou hráz. Státy jsou spravovány ekonomicky a ekonomové se neohlížejí na nic jiného, než na poměr výnos : náklad. Vzdělaní hlupáci rozhodují na středních a vyšších úrovních proto aby neohrožovaly vzdělané psychopaty na vyšších a nejvyšších úrovních řízení.

0 hlasů

Nevzdělaní hlupáci si potom myslí, že by to uměli lépe, ale ono to potřebuje vzdělaného a chytrého. A takoví u nás nejsou.Nevzdělaný hlupák nenahradí vzdělaného hlupáka, to bude ještě horší.

0 hlasů

Milos Zeman, prezident komunistu a nacistu ... O ty se oprel. Naposledy ve svem prachbidnem zivote.

2 hlasy

Blahoslaveni budiž chudí duchem, neboť jejich je království nebeské. Bůh jim odpouští, oni nevědí co činí.
Ono je těžké nic nenapsat, potom nejsou peníze alespoň na horkou polívku a nějakou flaštičku, že?

4 hlasy

Jak jste soucitná....tak něco pusťte ze svého žoldu :-)

0 hlasů

jak volili soudruzi cigáni?vietnamci? semiti arabové i židi šli za druhoše.

1 hlas

kolik ilegálů volilo za druhoša?nejmíň 100 000.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov