Vládní krize
Padne-li vláda, nejmenujte už Babiše, žádá Zemana opozice

20.11.2018 11:43 Aktualizováno 20.11. 13:59

UVNITŘ ANKETA. Předsedové ODS, Pirátů, KDU-ČSL, TOP 09 a STAN ve společném prohlášení vyzvali prezidenta Miloše Zemana, aby v případě vyslovení nedůvěry vládě jmenoval premiérem někoho jiného než současného předsedu vlády Andreje Babiše.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Kamil Vont (9 hlasů) 20.11.2018 11:57

    Pražská kavárna je z opakovaných volebních debaklů zdrcená,...

  • Guru Jára (8 hlasů) 20.11.2018 11:23

    Opozice........,zase jen trapárna,jen kvičí,jsou v prdeli

  • Bob Kadet (5 hlasů) 20.11.2018 12:11

    Tak se zase dnes on line střídal (jako apoštolové na orloji) na ČT24...

  • Václav Paternik (5 hlasů) 20.11.2018 12:27

    Drzost všech těch pražskej zlodějskej šmejdů nezná hranic. Zeman, ale...

  • Jan Novak (5 hlasů) 20.11.2018 12:05

    Opozice mela vyhrat volby a ne se starat o veci do kterym jim ted nic...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

To je ovšem pokusný manévr, aby opozice mohla, v případě jmenování někoho jiného než Babiše předsedou vlády, křičet, že toho nového stejně bude Babiš odněkud řídit. A bude mečet a mečem plamenným mávat, aby byl Babiš sťat, jeho hlava na kopí nabodnuta a na věž mosteckou mostu Karlova přibita. Jen ještě neví, na kterou věž, zda na Malostranskou či Staroměstskou, ale to rozhodne parlament v mimořádném zasedání, TV veřejnoprávní přenášenou! Jak průhledné a politicky na výši!! To je snad onen plán B, který dosud opozice tajila? Asi ne, zřejmě jde o návrh Pirátů, proto asi svolali onen včerejší palaver. Mají v tom jistě staleté zkušenosti, jen věž bývala nahrazována stožárem na lodi pirátské.

0 hlasů

Kalouskova opozice a symbol novinařske špiny -Slonkova z prazske kavarny muze tak maximalme litat s transparenty po Vaclavaku a nahnat si chřipku

0 hlasů

Vážená opozice,vy o tom nerozhodujete...vy máte dohromady tolik poslanců,co má Babiš sám...-Tak někam zalezte a držte klapačky.

0 hlasů

Každý den zemře v této republice cca 300 lidí. Pokud je pravda co tvrdí sociologové, že voliči ANO jsou především důchodci, tak by měla pozvolna podpora ANOfertu klesat. Zároveň každý den získá volební právo cca 300 mladých lidí, pokud je pravda co tvrdí sociologové, že prvovoliči volí především Piráty a ODS, tak by pro změnu měla pozvolna narůstat podpora těmto stranám. Jednoduchá matematika.

2 hlasy

Jenže ona matematika se řídí kosmickými zákony, nikoli přáním sociologů, jistě dobře zaplacenými.

0 hlasů

Těšínská jablíčka, milý Emanueli. Mladí na to kašlou a staří zažili vládu tvých oblíbenců. Takže asi tak...

0 hlasů

je videt, ze ke slozitejsi matematice 2. stupne zakladni skoly jsi se uz neodstal :-)))))

1 hlas

Babiš musí mít na Zemana pěkně tlustou složku, obzvláště kapitola dar z Panamy pro ČSSD je výživná.

2 hlasy

Takže ti DEMOKRATICKY nezvolení lidem se kvůli málo hlasům nedostali k "lízu" a nyní tedy založili nějakou DEMOKRATICKOU platformu. Oni vůbec nepochopili, že po volbách propadli a ti co zvítězili tak sestavili vládu.
Pochopí to konečně ti pražští intelektuálové? Nebo všichni studovali v Plzni i základku?

4 hlasy

Vážená Dášo stačí kouknout na ty co se nedostali k lizu a pomalu před každý jménem je Mgr.A to je jen zkratka,tam stačí mezi M a g přidat to a mezi g a r přidat o a jsme u toho co jsou žač.

2 hlasy

Babiš tam bude do předčasných nebo do řádných voleb. S tím nic neudělá ani opozice a ani Hamáček. A kdy budou volby má v rukou ANO a prezident. To je prostě dané a tečka.

4 hlasy

Milý demobloku, kdybyste měli "koule" tak požadujete předčasné volby, ale strach

o koryta vám to nedovolí, protože by vás spousta vyfrčela do věčných lovišť

4 hlasy

Demise, nové volby a poslat rudé dědky Babiše s Faltýnkem do důchodu.

2 hlasy

A lidi by podle Tebe měli zvolit tu demožumpu?

1 hlas

Emane,Emánku toho se právě ti "vaši demokraté" bojí,jak čert kříže.Sice vyvolali hlasování o nedůvěru vládě,ale tajně prosí socany,aby vládu podrželi

0 hlasů

V podstatě v kostce shrnul všechno. Nejde o nic jiného než o osobu Babiše, ale hlavně ne nové volby, to bychom je zase projeli.:-):-):-)

A co takhle tedy nové volby, aby babiše buď utvrdily v jeho pozici, nebo ho vyšoouply ven. Máte na to Fialo?

2 hlasy

Drzost všech těch pražskej zlodějskej šmejdů nezná hranic. Zeman, ale není jablůnkovskej Drahoušek a tak pošle všchny ty vzteky pištící prasata tak kam patří. Už vidím v pátek Němcovou, Fialu, Bendu, Kalouse se Švancem, Gazdíka s Farským, Hulibrátka s Jurečkoiu a desítky dalších smradlavejch houven jak zaníceně hovoří o pošlapávání, té jejich 29 let rozkrádáním osvědčené demokracie.

5 hlasů

Tak se zase dnes on line střídal (jako apoštolové na orloji) na ČT24 ten největší politický xindl od časů pádu C a K mocnářství. To se ještě nevidělo, za I.republiky, protektorátu, bolševiků, a snad i v prních létech po roce 1989!

5 hlasů

Opozice mela vyhrat volby a ne se starat o veci do kterym jim ted nic neni .

5 hlasů

Hmm, je v tom jen jeden malý háček, dosud nebyli vyměněni voliči a ti, co volili nechtějí a nechtěji volit ony Lepšolidi. mají své zkušenosti z let minulých - napři zvýšení důchodů o 45.-Kč, které jim nezištně byly tehdejší lepšovládou milostivě poskytnuty! Na jedno malé pivo to stačí, tak co se lidu voličskému vlastně nelíbí a proč je již nechtějí????

0 hlasů

Pointa je v tom, že bez ohledu, da vláda dostane důvěru nebo ne a budíou předčasné volby, babiš si udrží značnou popularitu. Protože jeho voliči nesnášejí Kalouska, Kocába a jiné vůdce těchto protestů.
Takže se babiše nezbavíme.

http://www.epshark.cz/clanek/1282/tahle-afera-babise-rozhodne-neznici

1 hlas

jsou to šašci !!!!!

1 hlas

Pražská kavárna je z opakovaných volebních debaklů zdrcená, kalouskovský pražský frustrát je ochoten se uchýlit i k vyloženě zoufalým krokům. Třeba vyhazování kytek do kontejnerů. Co příště, pražský kalouskovský tragikomiku ? Dala by se rozmlátit nějaká socha, ne ? Nezapomeň se ale předtím, jako Kalousek, pořádně vožrat a zabalit do tibetské vlajky.

9 hlasů

Opozice........,zase jen trapárna,jen kvičí,jsou v prdeli

8 hlasů

Lepšolidům poskytnu zdarma jedno radu - vyměňte lid v zemi české!

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov