Názor bývalého prezidenta
Klaus: Evropa je ve válce. Nepřítelem svobody je i Merkelová

30.08.2017 22:31 Aktualizováno 31.08. 06:03

Bez přehánění je dnes možné mluvit o válce v Evropě, je přesvědčen bývalý český prezident Václav Klaus, podle něhož na jedné straně konfliktu stojí svoboda, demokracie nebo tradiční rodina a na té druhé politická korektnost, multikulturalismus nebo šéfka německé vlády Angela Merkelová.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Petr Dosoudil (6 hlasů) 31.08.2017 08:19

    Naprosto přesně pojmenoval problém ( ostatně jako vždy) a to bez...

  • Ďury - (6 hlasů) 31.08.2017 07:17

    Nijak moc p. Klause nemusím, ale jeho prognóza o Lisabonské smlouvě,...

  • Stanislav Soukup (5 hlasů) 31.08.2017 09:15

    Souhlas s Klausem. Z Evropské unie se stal žalář národů a veřejný...

  • Ďury - (3 hlasy) 31.08.2017 07:19

    Tobě vy člověče měli zakázat přemýšlet. Připomínáš svými kecy...

  • Eva Niklová (3 hlasy) 31.08.2017 07:12

    P. Klaus má ve všem pravdu.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Svoboda je opět bohužel jen slovo. A to po velmi krátké době. Nikdo tady nechce muslimské krysy. Ale ti v EU musí vystupovat jednotně a poslouchat Makrelu a Junckera. Makarón je vítaná pomoc,

0 hlasů

Souhlas s Klausem. Z Evropské unie se stal žalář národů a veřejný nepřítel číslo jedna, německá Makrela je ve své zlovolné podstatě stejně nebezpečná jako jiný obludný Němec, Adolf Hitler.

5 hlasů

co tak béla kún?

0 hlasů

Naprosto přesně pojmenoval problém ( ostatně jako vždy) a to bez ohledu na určitá negativa, kterých se dopustil ve "své" době.Před podpisem Lisabonské smlouvy důrazně varoval před situací která doslova a do písmene nastala a všichni mu nasazovali psí hlavu.Nyní máme problém, protože na jedné straně se cítíme být součástí Evropy, na druhé straně to, co dnes představuje Evropská unie je pro občana stejně frustrující, jako bylo komunistické sevření SSSR a RVHP.Jediná cesta, jak z toho ven, by byl rozpad současného společenství a založení základů nové Evropy, Evropy opravdu demokratické, pro všechny státy rovnoprávné při zachování jejich naprosté suverenity.

6 hlasů

Cenzura za komoušů byla stále přece jen o poznání dál, než kam ji zatím dotáhla Merkelová, Jourová, Haas, ... Ale komunismus zdá se nemá zdaleka tak účinný mechanismus udržení se při životě jako Islám. Proto se obávám, že muslimové se se svou vírou v Evropě zabydlí na mnohem věčnější časy, než Sovětský Svaz.

Jinak každé slovo pana Klause tentokrát sedí. Jak jsem ho před lety nesnášel, nad tímto článkem jsem jen tiše přikyvoval.

1 hlas

Jakože například Sněmovna ČR v které by každý kraj měl právo veto na cokoliv? Tak nějak?

0 hlasů

Nijak moc p. Klause nemusím, ale jeho prognóza o Lisabonské smlouvě, kterou nechtěl podepsat a všechny jeho postřehy a poznatky o EU jsou naprosto přesné. Charakteristika EU, s kterou si dělá ta svi....ně Merklová co chce, jako by to už byla 4. německá říše a na druhé straně naši bl.....bečci se Sobotkou v čele, kteří by jí vlezli třeba do pr.....dele, jen aby si zajistili placené místečko v darmožráčském Bruselu jsou zkázou Evropy! Budeme se stydět za to, že jsme normální a ne bu....zeranti? Budeme se bát pustit ženy a děti na ulici? Budou nám diktovat co je správné myšlení a co ne? Tak to už tady jednou bylo!

6 hlasů

P. Klaus má ve všem pravdu.

3 hlasy

Gauland, který mluvil o politčce ve spojitosti s "odstraněním jak odpad", je ten jako další příklad té dobré strany?

A p.Klaus je tedy jak proti mono-Evropě tak ale i proti multi-Evropě? Jakože Francii by sice nenařídil aby dali incest (mezi plnoletými) do trestního zákoníku (v kterém nebyl od Bonaparteho), ale zároveň nemíní tolerovat aby Francie měla odlišné pojetí tradiční rodiny než má on? Nebo to myslí jako, že sice žádný problém aby i incest byl součástí "evropské civilizace a kultury" (ať jíž se tím specificky myslí co vlastně pokud se nevychází z pojetí "Volksgemeinschaft" kde politické ústředí nařizuje národnost jak se zrovna hodí do krámu), ale hlavně aby se to nikomu nevnucovalo a což to, že mnohá praxe orgánů činných v trestním řízení nějak nebere moc ohled na to, že právní souhlas za opilosti je technicky vzato nemožný?

2 hlasy

Demagogové v čele s Merkelovou jsou křiváci až hrůza. Když se téhož dopustí někdo na jejich straně je ticho po pěšině. Když totéž výrazivo použije někdo z AfD, snaží se ho dostat za mříže, nebo minimálně vystrnadit z veřejného života. Viz
https://www.tichyseinblick.de/feuilleton/medien/hart-aber-fair-das-gauland-tribunal/

0 hlasů

Tobě vy člověče měli zakázat přemýšlet. Připomínáš svými kecy Junckera z Bruselu!

3 hlasy

Hlavně, že Vy s panem Klausem jíž pracujete na vytvoření nové abcédy která na rozdíl od latinky a cyrilice není odvozená od takových

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f0/Compare_Arabic_Hebrew_etc2.png

co?

0 hlasů

Možná že vám by přemýšlet měli přikázat.

2 hlasy

absolvent zvláštní školy.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov