Zaslepený exprezident
Klaus hlásá Putinovu propagandu, říká ruský ekonom

30.05.2014 19:16

Český prezident ignoruje fakta a radši opakuje propagandu ruského prezidenta Vladimira Putina. V době rusko-gruzínské války trval na tom, že zaútočila Gruzie, v ukrajinském konfliktu viní z konfliktu o Krym Ukrajince. Rusko vvynechává, řekl ruský ekonom Andrej Illarionorov v rozhovoru pro server Echo24.cz.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • o k (9 hlasů) 30.05.2014 19:45

    Myslím, že pravdu má pan Henex. Klaus byl takový vždy. Pouze si v 90...

  • Henex (8 hlasů) 30.05.2014 19:33

    Jako agent KGB nemůže tvrdit ani nic jiného...

  • Jan Červenka (7 hlasů) 31.05.2014 01:55

    Illarionov je patologický lhář a v podstatě blázen. Prý pět let...

  • Alois Okratek (7 hlasů) 31.05.2014 00:04

    Ještě malý dodatek z Wikipedie: Avšak již v noci na 8. srpna (den...

  • Rolf Edelmann (7 hlasů) 30.05.2014 21:20

    Chování pana Klause nelze opravdu vysvětlit jinak, než že Rusové ho...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Klaus je starej prďola,co si vzal za manželku dceru
estébáka a člena KGB,tak čemu se divíte?
Prominent komoušů a sovětů,co se mohl za odměnu za svou loajalitu podívat za totáče do u.s.a.
Je to prd´ola.
Tralala

0 hlasů

Kelner ho platí a tak musí kvákat,co má nařízeno neb kšefty se musí hýbat a jinak by skončil sponzoring jeho "vědeckého institutu".

0 hlasů

Koho chleba jíš...

0 hlasů

Nevím, proč se zde cituje tento neznámý člověk, placený USA, aby šiřil jejich názory, o gruzínské válce dokonce v rozpory s objektivně zjištěnými skutečnostmi o tom, že to byla Gruzie, kdo Jižní Osetii napadla a pak na to doplatila. Mimochodem, tehdejší gruzínský prezident Saakašvili, o jehož zdravém rozumu se pochybovalo a který byl z Gruzie prakticky vyhnán, má být poradcem nového ukrajinského prezidenta Porošenka.

1 hlas

ten Illarionorov ma asi jeste v p*deli zakopnutou botu, jak ho Putin vykopnul :-)
no nic, ted zase pro zmenu leze mezi pulky nekomu jinymu.
I u nas je takovejch parazitu a kolaborantu dost, zejo jara-np, atd...

1 hlas

Putinuv agent Kikina zpackal v nasi zemi co se dalo

2 hlasy

To nám pan Andrej Illarionorov neříká nic nového ....

1 hlas

Klaus je profláknutej. Jeho dokonalá charakteristika je krádež lazuritového pera při státní návštěvě v přímém TV přenosu. Klidně si střihne udělat ostudu celému národu, totální narcis, obdivuhodný žaludek. Dnes už si jen dohrabává s Kellnerem a ČEZ. Chamtivá vychytralá karikatura žida. Dnes světem zhrzený, zneuznaný, Západ ho nikdy nežral a Češi ho odhalili také, schopen všeho. Ale hádanka je také jeho přítel Zeman. Ti dva úhlavní přátelé se vždy spojili v potřebnou chvíli. I šílená Klausova Adams family stála pevně za Zemanem. Co je proboha za tím? Tyhle dva spojuje mimo podivný morální deficit zejména zvláštní rusofilství. Oba jsou pohromou pro skutečnou demokracii v Česku a mají lví podíl na současném marasmu. Klaus je odvařenej, Zeman je aktuální hádanka.

2 hlasy

To je zajímavý, jak teď najednou Klaus ze všeho nejvíc vadí týpkům, kteří mu v 90. letech nejvíc lezli do zadku a chtěli nás Klausem "léčit".

2 hlasy

No a co? Všichni ostatní říkaj zas propagandu usa tak se aspon mužem rozhodnout.ty řeči o tom že celej národ kope za eu proti rusku možná platí v praze, ale leckde jinde lidi mají strašení putinem plné zuby.klause rád nemám, nemám rád ani všechny ty proruské komunisty, ale jen slepej by přehlédl že na ukrajinu teče podpora z obou stran a že svatej tam není nikdo.a všechny ty sankce a div ne volání do války od lidí kterejch se to nedotkne memužou vsteknout.nikdo nebrání protiruskejm aktivistum vzít samopal a jít na ukrajinu jako dobrovolníci ovšem to ne at umíraj jiní oni budou kázat.

2 hlasy

Klaus dobre vi, ze kdyz tyhle hnusarny vypravi, ze ho domaci politika nekopne do zadku, ale jeste mu hodne lidi zatleska. Cesko je nadale prolezle bolseviky a estebaky, zbytek jsou hlupaci a na tom se toho brzy moc nezmeni. 10 % lidem se omlouvam, ti splnuji lidska kriteria.

0 hlasů

Hlásím se k těm 10% a omluvu přijímám.
A jak je to v Německu s bolševiky a fašouny??
Vzpomínáte na vraždy přistěhovalců s rasistickým motivem? Kolik jich bylo?.



0 hlasů

To je divné, že nějaký novinář neví, proč to Klaus dělá. Dělá to ze stejných důvodů, jako to dělal Beneš - myslí si, že použije Rusko jako zbraň k vydírání západoevropských zemí, které neoceňují jeho "význam". Je to prostě megaloman.
Přitom ani Beneše ani Klause nikdy nenapadla prostinká myšlenka, že ruští politici se nenechají využívat bezvýznamným politikem bezvýznamné zemičky, takže oba nakonec skončili jako ruští poskoci. Beneš přivedl do neštěstí celý národ, Klausovi se to snad nepodaří, doufejme.

2 hlasy

Nevýhodou Rusů je jejich holubičí slovanská povaha. Proto nechali Napoleona dojít až do Moskvy, Hitlera až před Moskvu a Stalingrad. A potom když už není kam ustoupit teprve začnou bojovat jako lvy!
Poznají to všichni kdo mají zálusk na ruské bohatství Sibiře! Doufám, že se pak nezastaví ani na Lamanši.

1 hlas

Tak on se nám ten tuneldědek pěkně odkopává,je jasné,že parta nemyslících Hovad,která ho léta vzívala,jako svého Boha a Guru,včetně Lucky Bílé,a denně zírala s nadšením na jeho konání-a-la Kim Ir Sen..Musí být poněkud zklamána...,že je tento podvraťák jenom Papagáj Kremlu se konečně ukazuje v plné nahotě,v jiných zemích by byl označen za Vlastizrádce.

2 hlasy

bozinku, 5 let to studoval, a presto vi kulovy.
budto dobre vi, co se tam stalo a ted zamerne lze, nebo je to uplny dement.

a podle toho, jake tu maji mistni ruda vemena rojeni, tak asi oboji bude pravda.
To co tvrdi ten ubozak, uz dneska rikaji jenom nejskalnejsi rusofobove. Stejna sorta dodneska obhajuje valku v Iraku, porad tvrdi, ze tam ty atomovky jsou v nejaky stodole, Al-kajdu nevytvorili vubec Amici, a Libyi humanitarni bombardovani vlastne prospelo a je tam ted pekna, demokraticka zeme.
Jo proste bez par set tisic mrtvych (pokud mozno deti), to proste neni ono.

Stejna sorta fasounu, se v Nemecku ve 30. telech zmocnila vlady, a pak u nas ve 48.
Stejny ubozaci, jako mistni kolaborant jara-np-atd., kdyz se jim to zacalo vymykat v 68, si pozvali cizi armady, aby je udrzely u moci.

Stejne jako dneska. Opet sem ti kolaboranti zvou cizi armady, jejich vzor je fasoun na Ukrajine, ten dela to samy.

3 hlasy

Koukám, že vymazlený čůrák Haraším s novým kokůtkem dědou, starým kokotem Henexem zas maj hody. Holt americký zkrachovalec na takovýto lidský odpad vždy prachy najde. Je to k popukání jak tito kliničtí idioti a patologičtí lháři mluví o pravdě :)))

4 hlasy

Koukám,že sis přivstal Pytle hoven,tak piš piš,bavíš nás...

0 hlasů

Illarionov je patologický lhář a v podstatě blázen. Prý pět let studoval rusko-gruzínský konflikt a všechno ví, všechno zná. Velký kulový! To, co se tehdy odehrálo, jak Gruzínci vpadli do Jižní Osetie a začali rovnat se zemí Cchinvali (včetně stanoviště a ubikací ruských modrých přileb), je dnes už dobře známo a zdokumentováno. Saakašviliho dneska obhajují už jen takoví zoufalci, jako je právě Illarionov.

7 hlasů

Bože to je Kilián,už tě zase ve cvokhauzu pustili k PC?

0 hlasů

Nauč se česky, trotle.

1 hlas

Dovedu si živě představit jak vypadaloa IIIlarionova dostance od Putina: ještě po 5 letech má totiž na zadku otisk Putinovy boty.
Ale pro zdejší jednobuněčné je i jeho verze o průběhu války Gruzie-Rusko dobrá. Ani je nenapadne přemýšlet proč se Rusové tedy zastavili před Gori a Tbilisi.,když oni napadli tu Gruzii. Nemají totiž čím přemýšlet!

5 hlasů

Ještě malý dodatek z Wikipedie:
Avšak již v noci na 8. srpna (den zahájení letních olympijských her v čínském Pekingu) gruzínské dělostřelectvo zahájilo bombardování osetských vesnic a gruzínská armáda začala s vojenskou operaci s cílem dobýt hlavní město Jižní Osetie Cchinvali.
Pro zdejší jednobuněčné! Že by Klaus měl pod palcem i Wikipedii?

7 hlasů

Marné pane. Tyto nicky jsou placeny za lži, ne za to, aby pochopily pravdu.

3 hlasy

Vypadá to, že Klausovi vynechává logické myšlení, zřejmě jde o nějaké úbytky nervových buněk, či na čem je založena demence příp. Alzheimerova choroba. To, že provokativně nasírá občany ČR není normální, leda že by šlo o o zájmy PPF, které dotují jeho Institut.

5 hlasů

Putin zdravi sveho poskoka z podkarpatske Rusy Vaclava Kikinu Klause:

http://klaus.borec.cz

5 hlasů

to te v tom Kyjeve fasouni nenaucili pravopis?

1 hlas

Koho chleba jíš toho píseň zpívej, klaus bude mít své zájmy v Rusku. Tento druh lidí jsem pozval v 68 sovětské tanky. Tento druh lidí ochotně prodá státní zájmy za peníze, nebo jiný prospěch. To co tu tvrdím o klausovi hezky zapadá do toho co dělal a jelikož sám nepřinesl nikdy seriozní vysvětlení některých svých sporných kroků, bude to zřejmě i pravda

5 hlasů

Chování pana Klause nelze opravdu vysvětlit jinak, než že Rusové ho mají v hrsti. Musí to být něco závažného, například foto na kterém se V.K. páří s fenou :)

7 hlasů

To je sice možné, ale to by ukecal, tam půjde spíš o velké zlodějny.

1 hlas

Soudruh Klaus byl vždy a za všech okolností pruruský zmetek.

7 hlasů

Jako agent KGB nemůže tvrdit ani nic jiného...

8 hlasů

Klaus už je starej a senilní.Lyvie mu odešla na Slováč
a tak navíc pije.Už dávno ho nelze brát vážně.

3 hlasy

Myslím, že pravdu má pan Henex. Klaus byl takový vždy. Pouze si v 90 létech dával víc pozor. Dokonce se odvažuji tvrdit, že jeho rétorika proti EU je v zájmu Rusů.

9 hlasů

V Cechach bylo vzdy hodne hajzlu, v porovnani k tak malemu narodu.

0 hlasů

Myslím a historie to dokládá,že v Německu bylo těch hajzlů podstatně více.
Žádný jiný národ nezapřičinil takovou hrůzu a neštěstí.
Zdá se,že se vám tam líbí a baví vás hanobit zem,kde jste se narodil.
Je mi vás líto,protože někdy máte docela postřeh.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov