Exprezident
Klaus se zlobí. Své jméno nechce spojit s Bobošíkovou

31.08.2013 18:35 Původní zpráva Aktualizováno 31.08. 21:12

Zprávy o tom, že Václav Klaus podpořil ve volební kampani vznikající politický blok Hlavu vzhůru Jany Bobošíkové, nejsou podle informací on-line deníku TÝDEN.CZ tak úplně pravdivé. Václav Klaus prý není mediální bublinou, která kolem spojení jeho a nového politického bloku vzniká, vůbec nadšen. Dokonce zakázal, aby v názvu bloku jeho jméno zaznělo, řekl on-line deníku TÝDEN.CZ jeho spolupracovník Ladislav Jakl.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Zdenka Zwiebel (15 hlasů) 31.08.2013 19:04

    Možná by Bobo oslovila staříka více, pokud by tu svou partičku pro...

  • Vitezlav Kremlik (11 hlasů) 31.08.2013 23:05

    Bobo s projevuje jako populistka a neo-nacistka s eSeSM-ackou...

  • o k (7 hlasů) 31.08.2013 18:51

    Nevím, o čem ta hádka je. Podpora agenta KGB způsobí u slušných lidí...

  • Josef Lustig (6 hlasů) 31.08.2013 19:14

    Komedianti :)) !!!

  • Eva Adamová (5 hlasů) 31.08.2013 19:46

    Jeden za 18, druhý bez 2 za 20.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

bl bo .... nápadné jméno nestačí, nelze si brát jako socka v supermarketu, co koho napadne..a zejména s konrezvativním zájmem, tak u bolševikůl by ji to pomohl, ale takhle je to bluf

0 hlasů

Lívie jako budoucí velvyslankyně na Slovensku si nepřeje aby se Klaus spojil s Bobo a vzešli z toho Klausovci.

1 hlas

Jen se s tou BOBO Vašíku klidně spoj, alespoň jí pomůžeš do hrobu...

1 hlas

vetsina Cechu nechce spojit svuj narod s ruskym agentem Klausem

0 hlasů

cim vice volu, tim vetsi vetsina

0 hlasů

To podivné uskupení by se mělo jmenovat PROBOHA, TAK UŽ MĚ NĚKAM ZVOLTE, navíc je to dobrý byznys. I když jí nezvolí, tak při dosažení nějakých procent dostane několik milionů. No a už je zas bezpracně vyděláno....

1 hlas

ostatni to delaji zadara, hnupe?

0 hlasů

Z některých lidí se mi zvedá kufr, když vidim jejich duše, Bobošíková je ten příklad, dokonce povrchní lajci by mohli vidět za tim usměvem cosi " prohnilého ". A nejvíc mně kufruje, že to jako všechno dělaji pro nás lidi, pro naše dobro, pro všechny lidi od chodníku.D Přitom nemusíte vidět do duše, aby vám došlo, že ta to dělá hlavně pro sebe, aby se udržela u moci a mohla se obalovat luxusem a pohledu medii a všem vám ukazovat a povrchní ovečky stále zásobovat svou....svou..." exklusivitou ", pořád se vyplatí semnou kamarádit a mazat mi med kolem tlamy.

1 hlas

a...a.a.a.

0 hlasů

Nové uskupení ,,Hlavou vzhůru a nohama napřed,, přesně vystihuje, jak skončí recyklovaní politici, jako politické mrtvoly, kdy pachuť i po případné reinkarnaci stále zůstává.

4 hlasy

Bobo s projevuje jako populistka a neo-nacistka s eSeSM-ackou karierou, Venca Kikina je starej komunistickej kadr a fasoun, tak procpak se zlobi?

11 hlasů

Proč řada politiků i řitělezců neustále mluví o Klausovi jako o prezidentovi????

1 hlas

Verit se neda ani Vencovi, ani Bobo.

2 hlasy

:o)) Sudruh Gustav Husak jiz v 85. roce prijal od roztomile svazacky z UV SSM puget ruzi a kmotrovsky putinovec Klaus jeji prizni pohrda?

3 hlasy

Bobo už lže lépe než Klaus. A on nechce hrát až druhé housle.

V Česku není a ani nemůže být ani jediná autentická tradiční politická strana - jen Potěmkinova vesnice "standardní" Klauzemanovy prognosťácké vylhané "demokracie", složené ze sulcovitých nesoudržných tlup levorukých žvanilů, parazitů a zlatokopů s těmi nejpřízemnějšími motivy, stran a straniček vzniklých na troskách KSČ z jejich bývalých členů nebo jejich potomků. Nešťastní bývalí „pracující“ se drží zoufale těchto trosek jako trosečníci do sebe zhroucené parodie Titanicu. ODS i ČSSD nepřežijí své podvodné, šarlatánské a falešné "zakladatele" a nebude to žádná škoda. Tuto zdánlivě bezvýchodnou situaci lze výhodně využít pro vznik autentické, občanskoprávní politiky, založené na důsledné osobní odpovědnosti jak voliče, tak zastupitele, na zákonné bázi občanského zákoníku - nikoli na vylhaném "veřejném právu".

Blíže viz odkaz na konci příspěvku.

„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

1 hlas

A ted babo rad,ktere pokrivene kreature verit?
Mluvi omylem pravdu Bobkova nebo Venca?

3 hlasy

Jeden za 18, druhý bez 2 za 20.

5 hlasů

Komedianti :)) !!!

6 hlasů

Možná by Bobo oslovila staříka více, pokud by tu svou partičku pro srandu králíkům pojmenovala Klausovým oblíbeným "Jedeme dál!":-)))

15 hlasů

Uvidíme,hloupá huso!

1 hlas

To jsi se pokusila o "humor"?

3 hlasy

S tím si, Kroupo, hlavičku nelámej, stejně bys nepochopil...:-)))

2 hlasy

Ty náno, ty jsi ještě nepochopila, že nemám s panem Kroupou nic společného.

1 hlas

Nevím, o čem ta hádka je. Podpora agenta KGB způsobí u slušných lidí pouze odpor. Štafeta byla předána agentovi č. 2 a tak by Klaus mohl už zmizet v penzi, v tom Bruselu. Je to přece každému jasné a Bobo je akorát trapná.

7 hlasů

Agentem KGB myslíte Paroubka, Filipa, Grabeníčka nebo tu celou komunistickou bandu kolem vašeho prezidenta?

1 hlas

V Bruselu ho nikdo nechce a zadnou nizsi funkci vsehoschopny papa Tunel zastavat nebude ...

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov