Klaus: TOP 09 je polostrana, Kodaň Pyrrhovo vítězství

23.12.2009 13:30

Prezident Václav Klaus prohlásil, že státní rozpočet přes výrazné výtky podepíše. Vyjádřil se také ke kodaňskému summitu o klimatu, světové hospodářské krizi a zrušení předčasných voleb. Postěžoval si, že mnoho voličů nemá dnes koho volit.  

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • A ještě (158 hlasů) 23.12.2009 15:19

    Jan Mládek, 1987 1989 člen KSČ Jaroslav Palas, 1980 - 1990 člen KSČ...

  • Bradavičník (116 hlasů) 23.12.2009 18:13

    Klause podporuje 70% obyvatel.Paroubek je poslední co do obliby.Co ...

  • Bradavičník (96 hlasů) 23.12.2009 18:56

    Biolíh, Kakaová aféra, komunista Kraus, Unipetrol, Pět na stole v...

  • Jukla. (94 hlasů) 23.12.2009 15:30

    Rathova Zentiva je na prodej,milenka už si nahrabala dost?To bude...

  • Zoro (84 hlasů) 23.12.2009 14:29

    Pana Václave, jsem přesvědčen, že máte dobré i špatné názory, jako...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

TOP 09 je účelové seskupení přeběhlíků. Kalousek, Parkanová, Severa, to jsou všechno to co KDU znemožnilo, tak vytvořili umnou kostrukci pod jinou firmou se dobře živit. Zaplať pánbůh volici nejsou snad tak hloupí, aby na to naběhli. A kníže pán, ten přece není představitelem Českého národa, kterým z hloubky duše opovrhuje.Domnívám se, že ta skutečně polostrana si vytvořila image, který je jen zaplacený inzerát.

20 hlasů

Klaus je možná opravdu hlupák. Že globální změny klimatu souvisí s aktivitou Slunce je jasné každému. Skleníkové plyny samy o sobě nic neoteplí. Dále by se měl omluvit, protože celou dobu tvrdí, že „žádné změny nepozoruji“, „vy v to věříte?“ - teď najednou, že změny jo, ale ne způsobené člověkem. Má ten člověk minimální schopnost reflexe?

20 hlasů

Jestli Schwarzenberg je figurka, tak Klaus je něco mezi Broukem pytlíkem a tragikomédem. On to vídí vše nějak přesně naopak.

40 hlasů

Dobrý den, prosím věnujte mi pár minutek svého času,právě probíhá "Mezinárodní soutěž o nejchytřejší zemi Evropy" ! Pomozte naší malé zemičce k tomu, aby obhájila vítězství z roku 08. Už nezbývá mnoho času! Dejte vánoční dárek České Republice tím, že budete úspěšní ! http://cz.iq-test.eu/#11037

17 hlasů

Lidovky jsou v německých rukách a teda prvadaláskových.Všechny články tomu nasvědčují.Hanba.

27 hlasů

Naše strana vám ještě ukáže,jak se má hospodařit.Jestli si myslíte,že naši členové utíkají k socialistům,tak to je směšné.Po volbách My budeme udávat v parlamentu tón a Paroubek se bude muset uskromnit,bez nás NIC neprosadí.Politika bude taková,jakou My dovolíme.Čest.

21 hlasů

A to by bylo, aby to naše modré bu bu bu bu na vás vy tupci nezabralo. Tolikrát to vyšlo, tak to snad ještě po těch dvaceti letech vyjde ještě naposledy. Volové volte ODS!

29 hlasů

soudruhu,přijď mezi nás,budeš vítaný.Čest.

17 hlasů

Za pozvání účasti v modrém chlívě na Jánském vršku předem děkuji. Poté co jsem praštil s rudou knížkou, tak jsem se cítil celou dobu takový méněcenný a teď taková šance a nbídka. Děkuji modří soudruzi, moc děkuji, budu se moc a moc snažit, abych byl vzorným členem rudého /eh čo to táram/, modrého předvoje a spasitele našeho lidu. Nikomu jeho názory nebereme, ale kdo nejde s námi, jde proti nám a kdo jde proti nám, s tím v budoucnu tvrdě zatočíme! Ať žije ODS!!!!!!

36 hlasů

TOP 09 je polostrana, Kodaň Pyrrhovo vítězství a pan Klaus, ekonom a reformátor "světových" parametrů, sportovec, "čestný vítěz" prezidentských voleb, bojovník proti NGO, občanské společnosti, batůžkům, salátům a plastovým láhvím, plodný spisovatel, klimatolog, nositel jedině správných názorů v celém vesmíru a dle vlastního mínění zřejmě i nadřízený samotného Boha, je zase dlouhholetým čekatelem na odvážného a pravdomluvného psychiatra.

23 hlasů

Zprzněná demokracie ! Veletoče místních všežravých politiků jsou asi ve světě unikátní . Jestli se pamatuji , ve volbách žádná TOP partaj nebyla a tak by v parlamentu vůbec neměla být . Jestli jsou dány nějaké výsledky voleb , tak by zvolené partaje měly mít počet hlasů celé volební období a když jim někdo odpadne , měly by dosadit své náhradníky . Takto z nás dělají tupé blbce a je to jen nebetyčný , zkorumpovaný bordel . Už se " těším " jak budu s budovatelským úsměvem moci zase ten povl volit ! Jsme mistři jak všecko zkur..t ! Prrrravda a láska ! Fuj .

27 hlasů

Biolíh, Kakaová aféra, komunista Kraus, Unipetrol, Pět na stole v českých, Byt StanislavaGrosse , Podnikání Šárky Grossové, Tajný policejní tým Mlýn, Podezřelé zakázky na policejním prezidiu, Mlátička Pavel Přibyl, Lidový dům, Střet zájmů ministra Zgarby, Spekulace s pozemky za ministra Zgarby, Fencl pozemky pod dálnice, Mlékárny Madeta, Skandál kolem soudce, Jiřího Berky, Diag Human, Dálnice D47, Grippeny, Zpronevěra fondu z EU,Čepro, IPB,Arbitráž s CME,

96 hlasů

Tebe bych si přál blíže poznat jak vypadáš v reálu bez anonymity debilního nicku. Myslím, že to musí být pro normálního člověka otřesný zážitek

37 hlasů

nezáleží na nicku,ale na názorech,soudruhu.

20 hlasů

Tebe by měla mafie ODS ukazovat za prachy, takové tupé hovado se jen tak nevidí! Teď si vypiš zloděje, tuneláře (Tupllblba), zkorumpovance a vrahy z ODS, ale doma, sem by se ti ty modrý bezmozku ani nevešli!

36 hlasů

No právě, ty tvoje názory, "vo tom to je". Jo a také o stavu ducha a intelektu.

29 hlasů

Je zajímavé,že se znáte,vaše charakteristika je přesná.

17 hlasů

Komunisté sebrali všechno všem. Z lidí udělali nádeníky, nevolníky a z některých mrtvoly. Je to ideologie, která je zaměřena antidemokraticky a antiliberálně. A teď se 20 let po sametovce roztahují po všech fórech.Je čas je zakázat.,

19 hlasů

furt to řikám, že ti modří bolšáni s jedíinou (Topolovou) pravdou mají jít do hajzlíku

42 hlasů

Trochu dost jste ten rozhovor zkrátili a trochu vytrhli z kontextu,ale jinak byl velice zajímavý.Třeba téma korupce a karet opencard na pražském magistrátu.V tom se Klaus moc nezměnil.

22 hlasů

Klause podporuje 70% obyvatel.Paroubek je poslední co do obliby.Co tady kážete?

116 hlasů

V každém svém příspěvku jen lžeš, modrý blbe, podívej se na tabulku oblíbenýcha politiků, když tě to tak zajímá a uvidíš, kde je Paroubek a kde modrá mafie Íčko, Tuplblb, Nečas apod. modrá sqwadra, blbe z Horní Dolní!

66 hlasů

Ten rozhovor byl snad s Paroubkem vážený?Když neumíte mluvit k tématu,tak raději držte klapačku.Aspoň se tolik neztrapníte.

36 hlasů

přestaňte si okusovat nehty a běžte se navečeřet,Margaritko.

17 hlasů

Tebe bych si přál blíže poznat jak vypadáš v reálu bez anonymity debilního nicku. Myslím, že to musí být pro normálního člověka otřesný zážitek

38 hlasů

Koukám,že je tady pogrebeníčkovu rudo.Bahno se rozlilo po Týdnu.No FUJ.Tahle hnusná strana ještě nebyla zrušená díky pravdalásce.Ale čas se vám rudá lůzo krátí.

21 hlasů

tvoje baba je ruda luza

29 hlasů

Máš pravdu, také jsem si všiml toho bahna co se rozlilo po Týdnu. A také jsem si všiml co se tu vylíhlo nových krásných nicků. Samá elita.

28 hlasů

Že se nestydíš, hnuse!

26 hlasů

Máš pravdu Bradavičníku, revoluce se blíží

28 hlasů

Současně s odplatou modrým gaunerům.

34 hlasů

Není nad vytříbený slovník elity paté cenové skupiny.

24 hlasů

Možná tak německej vlastenec.

17 hlasů

Pan prezident je osobností roku vyhlášenou EU.Paroubek je vyhlášený jako idiot roku Česka.http://ekonomika.ihned.cz/c1-39522830-osobnosti-roku-eu-se-stal-podle-magazinu-the-bulletin-vaclav-klaus

16 hlasů

Tak proč si dáváte po té osobnosti roku nick? Snad si nechcete dělat legraci z bradavic pana prezidenta?

25 hlasů

A ty si vylez rovnou z kanálu ty debile. Proboha co se to tu zase vylíhlo za nového kreténa!

38 hlasů

ale kdepak novej, to je eM a Enigma s novým nickem a starými žvásty

27 hlasů

Vypadá to tak. Kde je ten moralista Anti, aby uvedl věci ohledně hulvátů na správnou míru?

26 hlasů

Pan prezident je kromě jiných spičkových kvalifikací i jazykozpytec. Jeho nová slova vejdou do dějin. Nové slovo polostrana je z nich nejvýstižnější eufemismus pro stranu přeběhlíků a farizejů.

25 hlasů

No a Klaus je svině....

23 hlasů

Hnoji,tohle hnojíš na všechny foŕa,jen Lidovky tě zakázaly.

21 hlasů

Dobře to řekl o top 09 - je to strana, která i nadále chce krást a proto se odloupli od ostatních stran, kde se to snaží zakázat.. No a p. Kalousek je tzv. Kozel zahradníkem.

40 hlasů

Do hrnce dáme 1/2 lžíce másla a osmahneme na ní zlehka zeleninu. Přidáme vnitřnosti, které sme očistili a pokrájeli na menší kousky. Podusíme, zalijeme vývarem z hlavy, aby byla zelenina i s vnitřnostmi byla potopená a povaříme 10 až 15 minut. Připravíme si světlou jíšku ze zbytků másla a mouky, kterou pak zalijeme vývarem z hlavy, rozmícháme a 15 minut vaříme. Přidáme jišku.

17 hlasů

za stálého míchání pomalu vyléváme do kanálu .

38 hlasů

Z prispevku je videt, ze cesi berou politiku jako fotbalovy zapas, vnimaji politicke klani jako fotbalovy fanousek. To se pak nedivme , kdy je v Cecha tolik hnoje a spiny, politickych blaznu, tolik podvodu a korupce. Vazeni, trochu zodpovedneho chovani k sobe samym a k budoucnosti by neskodilo. Vzpamatujte se, aspon o Vanocich.

16 hlasů

Biolíh, Kakaová aféra, komunista Kraus, Unipetrol, Pět na stole v českých, Byt StanislavaGrosse , Podnikání Šárky Grossové, Tajný policejní tým Mlýn, Podezřelé zakázky na policejním prezidiu, Mlátička Pavel Přibyl, Lidový dům, Střet zájmů ministra Zgarby, Spekulace s pozemky za ministra Zgarby, Fencl pozemky pod dálnice, Mlékárny Madeta, Skandál kolem soudce, Jiřího Berky, Diag Human, Dálnice D47, Grippeny, Zpronevěra fondu z EU,Čepro, IPB,

20 hlasů

Opencard !

38 hlasů

Hnůj ODS+ČSSD

29 hlasů

Mám alergii na Paroprase,co s tím?

21 hlasů

Jdi s tím k psychiatrovi, třeba ti pomůže

37 hlasů

Stále si říkej Jarda.

22 hlasů

Poslouchej chytraku, v tom clanku neni o Paroubkovi ani hlesu. Mas halucinace ? Pises jen co te tak nahodne napadne ? Strefuj se do Klause a nedelej ze sebe hlupaka, ackoliv ti charta lidskych prav to pravo dava ze sebe delat blba.

39 hlasů

Idiotku,Klause podporuje 70ˇ%obyvatel a Paroubek se dostal v oblíbenosti na poslední místo.

18 hlasů

lžeš tak zřejmě i kradeš, tak jsi z ODS, ble

19 hlasů

Cesko je jediny stat, ktery ma za präsidenta blazna. A bude jim jeste 3 roky.

30 hlasů

Rathova Zentiva je na prodej,milenka už si nahrabala dost?To bude zase bahna.

94 hlasů

Kdo je to Paroprase bradavičnatý,neví to někdo?

13 hlasů

Jsi u něj , v řiti. A zůstaň tam.

48 hlasů

Hradni pan Vaclav z Proseka ma vzdycky pravdu. Je mi lito vsech, kteri jeho slova znevazuji - vcetne pravdolaskarskych medii. http://hradniparticka.blogspot.com/

24 hlasů

Jan Mládek, 1987 1989 člen KSČ Jaroslav Palas, 1980 - 1990 člen KSČ Milada Emmerová, 1966-1969 členka KSČ Antonín Sýkora, 1983 - 1989 člen KSČ Rudolf Tomíček, 1967-1990 člen KSČ Hana Šedivá, 1979 1990 členka KSČ Vladimír Laštůvka 1966 -1969 byl v KSČ Josef Kubinyi - do roku 1990 člen KSČ Robert Kopecký, 1981 -1989 člen KSČ Alfréd Michalík, do roku 1990 člen KSČ Oldřich Němec, 1

158 hlasů

Stačí jenom jedno jediné slovo ! Opencard !

39 hlasů

Za takoveto blbe zvaneni dostal Berlusconi katedralou do rypaku.

30 hlasů

an Kavan, byl členem KSČ,Zdeněk Škromach,1982-1989 člen KSČ Jiří Rusnok, 1988 - 1989 byl kandidátem KSČ Jaroslav Tvrdík,1988-1989 byl kandidátem KSČ Eduard Zeman, 1966-1970 člen KSČ Jaromír Schling, 1981 - 1989 člen KSČ Michal Kraus, 1984 1991 člen KSČ Jiří Václavek, 1964 - 1968 člen KSČ František Strnad, 1984-1989 člen KSČ Miroslav Svoboda, 1985 - 1989 člen KSČ Karel Šplíchal, 1983-1989 člen KSČ Miloslav Vlček, 1983 - 1989 člen KSČ Petr Ibl, 1984 - 89 člen KSČ Miloš Melčák, byl člen KSČ, Josef Smýkal, byl členem KSČ,

17 hlasů

si si vzpoměl co jsi chtěl říci ?

39 hlasů

Nevím proč na mne tento člověk působí odpudivě !! ?

25 hlasů

protože b...c je bl...c, toho se nikdo bát nemusí, nebezpečný je pilný b...c

14 hlasů

http://ekonomika.ihned.cz/c1-39522830-osobnosti-roku-eu-se-stal-podle-magazinu-the-bulletin-vaclav-klaus

21 hlasů

70% obyvatel si Klause váží.V EU dostal ocenění muž roku.Jen zdejší rudoši si na něm zvedají své poničené a malicherné ego.Mate to marné,Paroubek slávný nebude,jen trapný a směšný a zakoplexovaný.

15 hlasů

tvoje baba je trapna ponicena

23 hlasů

Božínku, krásně jsi to pověděl ... pejsáčku ....

42 hlasů

Typický úspěšný příspěvek, o ničem, ale je krátký a každý NOVAk ho vezme za své...

14 hlasů

Pana Václave, jsem přesvědčen, že máte dobré i špatné názory, jako každý občan. Vzhledem k vašemu vzdělání mi však vadí její velikost těchto odchylek. Ty by jste měl zmešit. Druhým pro mne nepochopitelným faktem je, že vám někteří bývalí spolustraníci nevadí a to z pohledu jejich ekonomické tuposti jako např. mechanizátor Tlustý a olympionik Bem

84 hlasů

Kalouskovi věřili take paragáni co se zabili na šmejdech padácích.

54 hlasů

idiotku,poslal sis hlas?:)))

17 hlasů

Ten jeden sis dal sám?

30 hlasů

Klaus, CML , cenzor, mentor... Kdy se už konečně najde dítě, které řekne "Císař je nahý"... ?!

28 hlasů

definici má zločinné spolčení ?

21 hlasů

"TOP 09 je polostrana" - výborně, a Strana svobodných občanů je co, papá Klausi? ...podle mě "strana jednoho muže" (Macha) !

31 hlasů

asi jo, ale to je problém Macha a ne Klause

22 hlasů

Kdo je horší: ta přihřátá Putinova onuce Kikina-Klaus nebo padákový vrah Kalousek? Fakt nevím. Oba to jsou stejní šmejdi.

44 hlasů

Nazory Klause jsou k smichu a uz nejakou dobu je ignoruju. TOP verim a budu je volit. To co 'haha' napsal o TOP presne sedi na ODS. Ostatne, ja osobne ocekavam masivni kampan proti TOP jak od Klause, tak od ODS a novinaru pracujici pro ne.

21 hlasů

Tak nám prosím popište, proč je Klaus k smíchu a TOPcosi tak úžasná. Ale pokud čtete Týden, tak se pohany TOP nedočkáte, jejich články jsou tak objektivní, jako by byl kníža šéfredaktor :)

23 hlasů

aby ti Troutmberg vydržel do voleb , každý jsme smrtelný . Pospává moc často .

31 hlasů

Jak by v souvislosti s husity znovu zaznívala slova, která pronesl 25. listopadu 1889 na českém sněmu mluvčí české šlechty kníže Karel Schwarzenberg: „My nejsme potomci oné husitské šlechty, která protestovala roku 1415 na sněmu českém proti koncilu kostnickém. My jsme potomci oné katolické šlechty, která u Lipan porazila Tábory a na Bílé hoře husitské sbory české. My vidíme v husitech ne slavné bohatýry, ale bandu lupičů a žhářů, komunisty 15. století, a my, Schwarzenbergové, budeme bojovat proti všem novohusitům s touže rázností jako pánové z Růže bojovali proti starým husitům.“ (Citováno podle monografie: Josef Dolejší, Leonid Křížek: Husité. Vrchol válečného umění v Čechách, Praha 2009, text na záložce.)

35 hlasů

Hmm... to je hezke, ale ted je rok 2009. To je jako kdyby mi nekdo vycital, co nekde rekl muj pradeda. Zrovna Schwarzenberg je prikladny vlastenec.

18 hlasů

To jsou slova pana senátora, trotle ne jeho pradědečka. Vypovídá to o jeho vlastenectví víc než si umíš vypatlanče představit.

19 hlasů

se to projevuje ? Odmítnul restituce , klobouk dolu , to je pasík .

23 hlasů

Navstiv www.hop09.cz a pak rychle do blazince.

22 hlasů

PANU KALOUSKOVI PROSTĚ ČLOVĚK NEMŮŽE NEVĚŘIT ... Čistá duše se srdcem na dlani ....

70 hlasů

je dobrej , jenom kdyby nebyl pořád nalitej , ale potom by nebyl asi tak dobrej .

28 hlasů

Ale on se z toho vždycky vyspí, než se za dvě hoďky zase naleje.

27 hlasů

:-)))) dobrý, :-)) nojo, Češi jsou smějící se bestie :-)

21 hlasů

HOP !

32 hlasů

.........že by Klaus prozřel, lidi to vědí dávno, že TOP zloději jsou jen výtah největších zlodějů, tunnelářů, politických zkorumpovaných krys zpět ke korytu? Volit TOP zloděje může fakt jen blb !

57 hlasů

ještě větší zloděj .

33 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov