Západ vs. Východ
Klaus: Ukrajina je obětí boje o dominanci v Evropě

20.01.2015 18:05 Exkluzivně

Konflikt na Ukrajině je výsledkem střetu slábnoucího Západu se sebevědomým Ruskem, i když nelze přehlížet ani domácí zdroje krize, řekl v úterý bývalý prezident Václav Klaus na konferenci Wiener Congress Com Sult, jejímž tématem byla právě Ukrajina.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • jarda novák (9 hlasů) 20.01.2015 18:22

    Klaus má pravdu, díky

  • Karel Klepsa (8 hlasů) 20.01.2015 19:53

    Ať se tahle smrdutá nacistická díra - Ukrajina - propadne třeba do...

  • daniel Pink (7 hlasů) 20.01.2015 19:05

    Cesko je obeti tohoto Putinova agenta--zhnusit EU a NATO to je jeho...

  • Petr Rozlil (6 hlasů) 20.01.2015 19:10

    Presne to je co lumpen Ukrajina potrebuje. Hledat svoje vlastni...

  • Pavel Šimurda (6 hlasů) 20.01.2015 18:32

    ..to že Ukrajina musí hledat vlastní řešení a nemůže spoléhat na...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jenom pro připomenutí. Prognostické ústavy byly v satelitech Moskvy založeny na příkaz šéfa KGB Andropova, který věděl, jak ekonomika RVHP zpomaluje. Lze si snadno domyslet, jaká kritéria museli splňovat adepti pro práci v prognosťáku, Klaus to jasně dokumentuje.

0 hlasů

Navíc Klaus má u nich vroubek, byl to on, kdo za nás podal přihlášku do EU.

0 hlasů

Klaus má pravdu. Ukrajina se stala nástrojem USA v úsilí o oslabení a izolaci Ruska. V ukrajinské vládě má ochotné dosazené posluhovače, kteří provokují k přímému vojenskému střetu s Ruskem, nejraději by Rusku vyhlásili válku a spoléhají na to, že USA přes NATO se s Ruskem vypořádají. USA zřejmě již začínají přebírat velení války proti povstalcům. Je to dost zlověstné, když hrozí, že do toho budeme zataženi i my. Při tom stačilo, aby se Kyjev dohodl se svými občany na nějakém státoprávním uspořádání. Namísto toho byla zvolena cesta válečných zločinů bombardováním civilního obyvatelstva.

0 hlasů

Jak nemám Václava rád tak v tomhle má bohužel pravdu.Otázka je kdo bude tenhle fašistickej průser platit.Asi kníže když byl na barikádách.

1 hlas

A Klaus je obětí své celoživotní proruské orientace, jejíž zájmy zde vždy hájil. Za jejich pomoci se vyšplhal k moci, finančně se zabezpečil a nyní se snaží svým chlebodárcům před smrtí ještě posloužit.

0 hlasů

Dnes byly znovu ukrajinskou armádou provedeny údery po "strategických objektech", jako například zastavka autobusu a byli zničeni "teroristé", jako například dědeček stojící na zastávce ....

3 hlasy

Súdruhovia zo Spojených štátov Degenerátov a Mutantov a celá tá kabalisticko-ch azarsko-sionist icko-iluminátsk a čvarga, ktorá ich režíruje, už tuší koniec toaletného papiera - US Doláru a pripravuje sa kopať okolo seba, ako zdochýňajúci kôň.
NWO je v agónii a melie z posledného...

2 hlasy

Rozsiahla vojenská ofenzíva na Ukrajine riadená NATO

http://www.hlavnespravy.sk/rozsiahla-vojenska-ofenziva-na-ukrajine-riadena-nato/514335

3 hlasy

Urovnať konflikt v Donbase diplomatickou cestou sa môže iba v tom prípade, ak bude mať Ukrajina silnú armádu, vyhlásil prezident Ukrajiny Petro Porošenko v interview pre švajčiarske vydanie Neue Zürcher Zeitung.

Od augusta do januára vytvorila Ukrajina silnú armádu s vyše tisíc kusmi obrnenej techniky a tankov. Porošenko spomenul taktiež „efektívny program technickej spolupráce armády skoro s celým svetom“.

„Sme pripravení brániť nielen našu krajinu, ale aj Európu“, - vyhlásil prezident Ukrajiny.


http://slovak.ruvr.ru/news/2015_01_20/Porosenko-Ukrajinska-armada-je-pripravena-branit-Europu-7643/

2 hlasy

Sakra za se má Vašek pravdu .....bohužel !!!

6 hlasů

Já myslím, že Ukrajina je obětí vlastních občanů, kteří tuto velkou a bohatou zem rozkradli v podivné hře jako byla naše divoká postkupónová privatizace. Oligarchové by měli dát lidem jíst a zajistit klid a mír.

3 hlasy

Ať se tahle smrdutá nacistická díra - Ukrajina - propadne třeba do pekla. Ale hlavně, ať je tady v Evropě klid a ať na nás ukrajinský banderovský nacista nepřevádí své problémy a dluhy. Porošenko, Bandero a Jaceňuňkuku, táhněte v prdel !

8 hlasů

Ukrajina je obětí boje o dominanci v Evropě? Tak úplně to není pravda. Klaus je obětí zákeřné choroby ničící mozek. To je stoprocentní pravda.

1 hlas

Cesko je obeti tohoto Putinova agenta--zhnusit EU a NATO to je jeho ukol

7 hlasů

Pro to, aby se lidem zhunsilo EU a NATO, Putin žádné agenty nepotřebuje. O to se postarají bruselští dementi s opičákem sami.

0 hlasů

Tohle není střet mezi slábnoucím Západem a sebevědomím Ruskem,jak by si to přáli lidé zpracováni ruskou státní propagandou,ale boj za nezávislost Ukrajiny.Ukrajina po rozpadu SSSR to hrála na obě strany a to ji přivedlo k ekonomickému úpadku.

1 hlas

Tak vidis jaky nesmysly kecas. Pises "boj za nezavislost", "po rozpadu hrala na obe strany". Tak vlastne pises ze Ukrajina byla svobodna (pres 20 let) ale lumpove chteli krast z obou stran. To je presne co pises. Litva, Estonsko,Lotyssko se pridaly k EU bez problemu. Co branilo lumpen Ukrajine? Mas pravdu!, radsi se rozhodli rozkradat z obou stran.

1 hlas

Soudruhu, ty mas na mysli asi soudruha Janukovyce, ktery kradl a kteremu na predvolebni mitinky jezdil i Putin, vid?-)

3 hlasy

Taky Janukovice ale hlavne bohatyrku Julku, bojarda-lepraka Juscenko, CIA agenta Jacuneka, cokoladovyho Hitlera Prasenko a tisice druhych ukrajinskych zlodeju, dnes fasistu aby se zalibili Angeline.

3 hlasy

Soudruhu nebylo by lepsi, abys to psal v azbuce, kdyz uz jsi ten Rusak?

3 hlasy

Píšeš že kecám nesmysly a pak že mám pravdu.Taky to hraješ na obě strany.

0 hlasů

Jsi primitiv a tim i neskodny.

1 hlas

Prispevek od Lustiga je pro Jirku nahore!

0 hlasů

Prectete si Interview na :

http://diepresse.com/home/politik/aussenpolitik/4643140/Vaclav-Klaus_Die-Krim-gehorte-nicht-zur-Ukraine?parentid=0&act=2&isanonym=null#kommentar0

O dalsi mezinarodni ostudu postarano.

1 hlas

tak nechoď ven, a žádná ostuda nebude

0 hlasů

Ať žije pan prezident Václav Klaus a jeho paní Lívie!!!

4 hlasy

Ty musíš být ve své blbosti fakt šťastný

0 hlasů

..to že Ukrajina musí hledat vlastní řešení a nemůže spoléhat na nějakou zahraniční intervenci...to je dost tvrdé a brutální konstatování skutečnosti...

6 hlasů

Presne to je co lumpen Ukrajina potrebuje. Hledat svoje vlastni reseni. Vcera Marine LePen zablokovala fasistum dalsi Evropskou financni pomoc.

6 hlasů

Z CATO UŽ HO VYHODILI !!!
____________________________________
Kikinááááááááá !!!

0 hlasů

vytáhni si dildo z řitě

0 hlasů

Z CATO UŽ HO VYHODILI !!!
____________________________________
Kikinááááááááá !!!

2 hlasy

Kikinááááááááá !!!

0 hlasů

Kikinááááááááá !!!

1 hlas

Klaus má pravdu, díky

9 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov