Výzva ke skromnosti
Klaus: Žijeme si dobře, ale další reformy jsou nutné

01.01.2012 13:25 Původní zpráva Aktualizováno 01.01. 14:51

V Česku nejsou přistěhovalci, nekrachují banky, zadlužení je podprůměrné. "Horší je, že prohlubujeme nedobrou společenskou atmosféru," řekl prezident Václav Klaus v novoročním projevu. Nadcházející měsíce podle něj nebudou patřit k nejlehčím a vyžádají si okamžité reformy a změnu myšlení.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Marjanka Novakovic (3923 hlasů) 01.01.2012 21:23

    „Nežijeme v zemi, která je v bankrotu, či těsně před ním. Nežijeme v...

  • Marjanka Novakovic (3275 hlasů) 01.01.2012 22:45

    „Nejpozoruhodnější na Klausově projevu je však jeho bezostyšný pokus...

  • Josef Dusin (3092 hlasů) 01.01.2012 16:26

    Líbí se mě nový slovník našich politiků,hlavně ten:Občané...

  • Bohus Stejskal (2835 hlasů) 01.01.2012 16:50

    "Guten Tag", tož totok pan prezident to řekl opět velice přesně!! Kdo...

  • Pr(u)dič Pružina© (2051 hlasů) 01.01.2012 14:10

    Prosim redakci, aby poskytla IP adresu autora tohoto prispevku...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Za sdělení, že se zadlužení ČR blíží 50 % HDP jsem byl smazán (15:54), kdo mi zná, ví, že neužívám prostá slova. Takže žádné konkrétní údaje , které usvědčují vládní činitele ze lž....ééé....že se mýlí, raději nepište.

18 hlasů

dobre,meshugene.ja zde ted napisi,po PRAVDE,ze zadluzenost ceska dela prave v tomto okamziku 41,69% HDP.a ted muzeme cakat,jestli to vymazou.mimochodem,velkou cast toho dluhu ma na svedomi zid fiser a jeho vlada.ti udelali sekeru cinici kc.218 mld.cha,cha,cha!shalom.ajnstajn.

11 hlasů

I to mohlo byt sproste ze jsi ukazal na nekoho nebo skupinu lidi kteri ten dluh zavinili tim ze kradou i prescas a neznaji ani Patky ani svatky.

16 hlasů

neni to ovšem žádné tajemství, je to běžně dostupné na netu .. např. http://www.jadluzim.cz/dluhy-v-ceske-republice

14 hlasů

Smrt téhle demokracii v podání zlodějské bandy vedenou 20let Klausem ....zlatí komančové...až lidi pujdete k volbám nezapomente to zas hodit Klausovi a pak čekejte jak mooooc se budete mít dobře mnohem lépe než za toho ,,hnusného,,komanče.

18 hlasů

Patron všech podvodníků držel projev. Jeho projevy budeme muset přetrpět, do konce funkčního období budou stále častější.

11 hlasů

Ten projev by se dal dost zkrátit ... " Dobře už bylo, občané, vy si pindejte na diskusích a MY si stejně budeme dělat co chceme" ...

27 hlasů

Vladimir Mraz 02.01.2012 08:08
To je jediny duvod proc ty diskuse jedou narod pinda a zlodeji kradou, vladne pohoda.

21 hlasů

hlavně že jsou všichni spokojení ... :)))))

20 hlasů

Asi tak .

18 hlasů

Maneší zamyšlaní nad tím, jak to vypadá v zemi, jejíž systém je pro mnoho našich politiků nedostižnám systémem - v USA: "Pohled na pracovní trh nám říká, že ani na super flexibilním trhu práce, se systémem „hire and fire“, snu našich neoliberálů s Drábkem v čele, se nezaměstnanost prostě nedaří snížit. Pohybuje se stále kolem 9%, z toho dlouhodobá nezaměstnanost tvoří 43%! Připočtěme k tomu, jak uvádí americká statistika práce, dále 8,5 milionů Američanů, kteří pracují na částečný úvazek, protože nemohou najít práci na plný úvazek. Další miliony pak patří do kategorie „odrazených“ pracovníků, těch, kteří se již vzdali naděje, že by snad někdy práci našli. Nezapomeňme ani na kategorii „pracujících chudých“, která i podle odhadů americké administrativy dosahuje minimálně 10 milionů osob. Pak již lépe uvidíme „nejvyspělejší“ zemi jak tu, kde pracující vydělávají tak málo, že musejí dostávat potravinové poukázky (food stamps) a stále více původně „středních“ vrstev končí svůj americký sen tím, že se propadají do chudoby." Ilona Švihlíková
http://www.blisty.cz/art/61681.html

23 hlasů

Proč jsou mazány příspěvky nicku ))) ))) a urážky procházky ne ?
Má nadávání a urážení levicově orientovaných diskutujících procházkou a podobnými kretény snad nějaká zvláštní pravidla ?

27 hlasů

Si piš.
Za sdělení, že se zadlužení ČR blíží 50 % HDP jsem byl smazán (15:54), kdo mi zná, ví, že neužívám prostá slova. Takže žádné konkrétní údaje , které usvědčují vládní činitele ze lž....ééé....že se mýlí, raději nepište

13 hlasů

Ano, pro ně existují zvláštní pravidla. Zajímavé ovšem také je, jak se změnil přes noc výsledek ankety, která hodnotila kvalitu projevu prazidenta.

24 hlasů

Přesně ! Chechtal jsem se, až jsem slzel ! :-)))

20 hlasů

Nebuďte najívní - vy tady věříte nějaké anketě ?

37 hlasů

Ne, ale vás neudivuje, že ji překlikali? máte pravdu, čemu se divím !

18 hlasů

„Nejpozoruhodnější na Klausově projevu je však jeho bezostyšný pokus ospravedlnit světovou hospodářskou krizí vládními "reformami", tedy likvidaci vymožeností českého sociálního státu - škrty ve zdravotnictví, školství a v dalších oblastech. Škrty jsou ideologicky motivované a nemají základ v hloubkové analýze české hospodářské situace a možností české ekonomiky. Upozorňuji na analýzu na Západě uznávaného mezinárodního odborníka na české hospodářství, profesora Martina Myanta, který poukazuje právě na to, že ČR potřebuje inteligentní investiční strategii.

Klaus to konečně po dvaadvaceti letech vybalil naplno: Mýlili jste se, když jste se domnívali, že s pádem komunismu se budou mít v Česku normální lidi dobře. Teď to můžeme říci rovnou: Český stát restrukturalizujeme tak, aby vyhovoval bohatým. Ostatní se budou muset uskrovnit. "
http://www.blisty.cz/art/61675.html

3275 hlasů

„Nežijeme v zemi, která je v bankrotu, či těsně před ním. Nežijeme v zemi, kde jsou demonstranty zapalovány tisíce aut a demolovány stovky výloh obchodů. Nežijeme v zemi, kde narůstají problémy s množstvím přistěhovalců, kteří svým stylem života narušují základní soudržnost země.“ (z novoročního projevu V.K.¨
Komentář:
„Nežijeme v takové zemi, ale může se to změnit. Pokud k tomu v některýcnceh zemích došlo, proč se to stalo? Byla to chyba těch sociálně vyloučených, kteří svou situaci už neunesli, byla to chyba přistěhovalců? Nebo to byla chyba stále bohatnoucích elit, které chamtivě utrhávají stále více peněz ze společenského bohatství bez ohledu na to, že ostatní lidi tím pošlou do bídy? Podle amerického deníku Christian Science Monitor z 19. prosince (článek "Eight ingredients for a peaceful society", odvolávajícího se na výzkum provedený Economic Policy Institute) je v dnes v USA nejvyšší míra chudoby od druhé světové války a nejvyšší míra nerovnosti příjmů od velké hospodářské krize (cca 1930).
Podle téhož článku za posledních 30 let jedno procento nejbohatších Ameičanů zdvojnásobilo své příjmy, zatímco ostatní nezískali téměř nic. Prezident Klaus se opět snaží proti sobě postavit chudé a ještě chudší, totiž „slušné“ občany na jedné straně a přistěhovalce a demonstranty na straně druhé, aby zakryl pravou příčinu velkého ohrožení současné západní demokracie, totiž chamtivost superbohatých.”
http://www.blisty.cz/art/61677.html

3923 hlasů

Klaus stejně jako Kalousek umí velmi dobře žonglovat s argumenty, ale podle toho jak se to zrovna hodí. Banky nezkrachují, dokud budeme všichni platit. Pan Klaus je velký konzervativec a najednou hájí všechny, kteří foukají proti větru :)

16 hlasů

Pan prezident neřekl vlastně vůbec nic.Evropě nehrozí totalita,vládní oligarchie nepáchá závažnou kriminální činnost....atd.Neřekl prostě nic,co by mělo být rozhodně středem zájmu všech vysokých politiků.Neuvěřitelně drzé a závažné kriminální činy vysokých politiků jakoby nebyly.....to je naprostá ztráta pojmu realita,vydělení se od zbytku populace takovou měrou,že si může dovolit nereagovat na naprosto zásadní a hlavní problém naší tzv.demokracie.Tím je závažná trestná činnost politické oligarchie a její totální kolaborace, jdoucí zásadně proti zájmům občanů ČR ve prospěch několika málo bohatých sociopatů v evropě a ve světě.Všechny státní dluhy jsou jen a jen zlodějna.Za to nemohou důchodci,ani rodiny s dětmi,ani nemocní.Tihle gauneři pocházející jak zprava,tak zleva rozkradli naši budoucnost na několik generací dopředu....!!!V.Klaus u toho všeho byl a všichni jsme se měli možnost mnohokrát přesvědčit,jak bagatelizoval a zlehčoval např.Mackovu půjčku na Knižní velkoobchod(zájímalo by mne.kolik už vrátil a z čeho....!!!),nebo odchod Kočárníka do soukromé firmy s dárkem v podobě dvou miliard z ministerstva financí.Podle Klause se nejednalo otrestný čin(střet zájmů),což měl sice pravdu,ale jen proto,že zákony zakazující takový nihilismus ,jako předseda vlády ůplně vygumoval z tématu všedního dne.Že se jedná o naprosté etické dno mu vůbec nevadilo.....ale tam tohle všechno začalo.V době kdy měl Klaus obrovskou autoritu a soudě podle toho,jak mluví,už tehdy věděl naprosto vše...je tento stav vlastně kýženým záměrem.Vláda vedená zametačem stop Nečasem naprosto rezignuje na občanskou společnost a zásadním způsobem znehybňuje vývoj společnosti ve všech směrech.Zákon o exekucích není jedinným zločinem proti demokraci.Ve společnosti,kde podobu a výši represe určuje soukromý subjek si nemůžeme být jisti vůbec ničím.Tato vláda vyrábí otroky jak na běžícím pásu a doufám,že se budoucí studenti vzpamatují,zamyslí se a nebudou si brát půjčky na studium a to ani v případě,že kvůli tomu studovat nepůjdou....jestli chtějí mít nějakou smysluplnou budoucnost ,tak tuhle úlidbu bankám musí rozhodně odmítnout.A mě se prostě nechce platit daně na budoucí magistry,kteří si za státní úroky nevzpomenou,ve kterém století žil Karel IV.,nebo kdy začala II.svět.válka....Takový je stav,vážení!!!Tihle lidé pak dělají jen reformy,protože osvědčeným postupům nikdy neporozuměli...selský rozum je jim k smíchu!!!Zoufalí stávkující jsou pro Kalouska a spol.lůzou,ulicí a bůh ví,čím ještě.Tohle všechno V.Klaus neřekl .
Jsme připravováni na příchod Nového světového řádu.Kdo neví o co jde,tak už se o to ani nezajímejte.Je pozdě!!!Demokracie se nadechuje k poslednímu vydechnutí a tahle kriminální a kolaborantská lůza tohle ví.Kalousek nás připravuje,že "padnou i poslední sociální tabu".Napadlo někdy někoho,jak je možné.že tento drzý fracek,který v podstatě polovinu státního dluhu vyrobil sám v zájmu několika málo lidí(stran...) udržet se u koryt a krást vždy a za všech okolností.?Jsme opravdu tak hloupí,že sociopatovi Vondrovi.který má na svědomí stovky milionů,pořád říkáme "zasloužilý disident...." a necháme ho bez trestu chodit na svobodě?Opravdu nedokážeme oddělit jablka od hrušek?
Proč mám neustále poslouchat,jak mi vysocí politici(Klaus,ale i dříve Havel) říkají(říkali) ....blbečku,měl jsi nereálná očekávání,nemůžeme se zavděčit všem,atd.Pokud jsem chtěl,aby v mé zemi vládl zákon a alespoň trošku slušní lidé,pak se musím přiznat,že naivní trouba asi opravdu jsem,protože přesně tohle mi bylo slibováno a přesně tohle jsem čekal.Čekal jsem,že dosáhnu na svá práva.kdykoliv k tomu budu nucen(útoky exekučních gangů jsou jen jeden zásadní problém...),čekal jsem,že konečně budu mít vládu,která obyčejné kolaboraci bude prostě říkat kolaborace a ne "pracovní jednání v Bruselu".
Čekal jsem,že jako občan budu pro politickou elitu relevantní,nezpochybnitelnou veličinou a zatím jsem pro vládní oligarchii obtížný hmyz.Tato zem už do jámy spadla.To,že mlčící většina čeká každý večer s" lahváčem u Ordinace v růžové zahradě"až jí bude ještě hůř je velký úspěch organizovaného zločinu ve vysoké politice,ale důsledky přijdou velice brzy a bude to síla.Tím si můžeme být naprosto jisti!

39 hlasů

Pro neho a jeho skalni privrzence je dulezite ze mluvi protoze on tim dycha.Kdyz domluvi dodycha.
"Jak je pro velké duchy charakteristické, že reknou mnoho málo slovy, tak naopak malí duchové mají zase nadání, že mluví mnoho a nereknou nic."
(Duc de La Rochefoucauld)

41 hlasů

Ano.mám malého ducha a kdyby jenom to......-)
....ale přeci jen.Ten "styl" je pouze chaotičtější,než obvyklé příspěvky,uznávám,že ten začátek je síla....přesto se považuji za kulturního člověka a když nic jiného,tak jsem dal najevo zcela určitě můj zmatek a zděšení nad tím,co se děje s naší společností.Mám strach o demokracii,nedostává se mi kvalitních informací a nikde v mediích nedostávám odpovědi na mé otázky.Velcí duchové mlčí.Bráno matematicky,říkají tím úplně vše....

24 hlasů

Jaroslav Emerych 01.01.2012 20:44
Jaroslav

Na to co rekl soudruh president odpovida maxim od Duc de La Rochefoucauld.
Myslel jsem si ze tak se to bude cist.

12 hlasů

Žijeme si dobře ( my , co jsme si stihli dostatečně nakrást ) , ale další reformy jsou nutné ( přišroubovat chudým lidem - většině národa - pořádně prdel , aby jsme krizi nepocítili a nedejbože zchudli ) !

37 hlasů

Tož bez práce nesú doláče hňupe ukňučený...!!!

22 hlasů

Myslíte totok práci na vládních zlodějnách ?

20 hlasů

Hoirší je, že nejsou koruny, dokonce ani tehdy, když člověk pracuje. Na doláče kašlu.

28 hlasů

Pokud jsou lidé líní proti takovým darebákům vystoupit,to je zvednout prdel od PC a jít skutečně tu zlodějskou lůzu vyházet z oken,tak si nic lepšího nezaslouží!!!

35 hlasů

Tož a Tebe hňupe na Nový rok nakopat do řiti, možná bys dostal rozum..!!!

13 hlasů

Tož a Tebe hňupe na Nový rok nakopat do kulí , aby sis tady pořád nehrál na hanáka a nebo se aspoň kokotí hlavo nauč pořáně hanácké dialekt !

40 hlasů

Vykuř můj prd tlamo..!!!

12 hlasů

ááááááááá - pán je dokonce inteligent - labužník .

17 hlasů

Vy jste se rodičům nepovedl !

21 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Pan Klaus by se měl, v zájmu úspor, zříci v roce 2012 všech zahraničních cest. Česko by mělo menší dluhy i ostudu.

50 hlasů

To nejde, potřebuje si doplnit svou sbírku propisek. Až skončí v úřadu, žádnou další zajímavou už nešlohne !

24 hlasů

To, co Klaus a pravičáčtí zloději u koryt nazývají "reformami" a "nutnými škrty" je ve skutečnosti ekonomický blábol a cesta do pekel. Doporučuju přečíst si třeba názor britského ekonoma a znalce české ekonomiky Martina Myanta:

http://www.blisty.cz/art/53132.

40 hlasů

Vyprávění pohádek je jediné co dovede.

45 hlasů

A taky dovede triky s průpiskou !

18 hlasů

A oh těm svým bludům asi i věří!

32 hlasů

Ten ve svem slovniku pragmatica slovo "asi"nema proto tem svym bludum veri.On veri ze je neomylny a tim strci do kapsy i papeze ktery omylny je.

20 hlasů

Za minulého režimu se říkalo, že jednotkou blbosti je jeden kiloblb (kB), což je množství blbosti obsažené v hesle "žijeme lépe a radostněji" !

Je vidět, že pan prezident si tu dobu dobře pamatuje a bere si z ní závěry a náměty pro svá mo(u)drá rozhodnutí i teď!

48 hlasů

Kripl se má také dobře.
Jak sem do diskuzí po ránu píše, když přijde z noční - on tomu říká noční, ale chodí vykrádat popelnice a prohrabávat smetiště.
Někdy se nestydí i žebrat.
Dobytek jeden.

757 hlasů

Jak je možné, že takovéto příspěvky nejsou mazány! Vy hrubě a hloupě útočíte, neuvádáte nic k tématu a asi to ani nedovedete a přesto tento blábol zůstává.

20 hlasů

A ty snad chodíš se mnou, že to tak dobře víš, kreténe?

17 hlasů

O kom je řeč? O tvém otci?

23 hlasů

Vidíš to "kolego" Suso?
Nikoho jsem se nedotkl, nikoho jsem nenapadl, nikoho jsem neurazil, ani jedno sprosté slovo jsem nenapsal, ale hned jsem byl sprostě napaden tímhle chcípákem! Pak se divíš, když ho pokaždé označím za sprostého zasraného zmrda!

26 hlasů

Kripl, navíc ještě prolhanej
Pr(u)dič Pružina 01.01.2012 17:05
PRAVYPRUDIC

9 hlasů

Vidíš to Suso, kripl, stejnej blbec jako loni.

15 hlasů

Ještě bude něco do třetice z vlastní hlavy ?
Takový kraviny!
Když nemůžeš něco od někoho opsat, tak seš úplně v prdeli s rozumem, že, plagiátore!

20 hlasů

Vykrádání popelnic a prohrabávání smetiště je výborný trénink - příprava na budoucnost. Je potřeba být připravený. Vědět, kde se co dá najít. Jen tak člověk přežije. Až se z tebe stane bezdomovec (zkrachuje tvoje firma, ztratíte práci nebo tě zlikviduje exekutor kvůli směšnému dluh, o kterém jsi nevěděl), nebudeš vědět, co máš dělat. Štěstí přeje připraveným!!!

25 hlasů

Je to ještě pubertální pitomec a rodiče mu už (řečeno jeho jazykem) chcípli a tak v těch popelnicích je už dlouho.... !

18 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Dle kripla, když nechápeš smysl psaného textu, neser se do diskuze, šmejde.

10 hlasů

Vy nevedete diskusi, vy sprostě napadáte.Že byste byl admin?

19 hlasů

Taky mě to napadá, když tu jeho "příspěvky" zůstávají !

15 hlasů

Ale chápu popisuješ nám svůj usmolenej život. blbe!

19 hlasů

Já neznaju chorošo česky - čto takoje "neser se" - v mojom slovere net. etovo slova.

16 hlasů

Не ебет с ним!
Вы понимаете?

11 hlasů

to neřeš

24 hlasů

Jak můžete být i na Nový rok tak hnusný?

27 hlasů

normálně

18 hlasů

Jak na Nový rok, tak po celý rok... Co byste od něj tak asi čekala?

26 hlasů

Asi jsem naivní, ale čekala jsem alespoň první den nového roku obyčejnou lidskou slušnost, ale tenhle pán zřejmě ani netuší, co to je...

27 hlasů

Také jsem čekal
"Rok, který vyjde draho. Průvodce novinkami roku 2012 14:07 / 14:10

23 hlasů

Od něj? Od té duté nemyslící palice nemůžete nic očekávat, než jen sprostoty.
Že mu to nemyslí nejen v politice dokázal, když mi tady vysvětloval rozdíl mezi plagiátorstvím a parafrázováním! On je prostě i normálně hloupej! Asi se mu proto všichni ve škole smějou a on se tady předvádí, jaký je king a přitom je to idiot!

28 hlasů

Měl jsem počkat na Tři krále? Tak příště.

13 hlasů

Nedělejte hloupé vtipy. Slušný máte být pořád, ne jen při výjimečných příležitostech. Vy jste tady spolu s oběma Klímy, hlupákem Pruudičem a Horákem jeden z největších hulvátů a sprosťáků. Měl byste se nad sebou a svým chováním zamyslet...

30 hlasů

Opravdu inteligentní reakce; co také čekat od hulváta vašeho ražení, že? Ale klidně si poslužte, vím, že vám to dělá dobře.

25 hlasů

Polib si prdel.

21 hlasů

"Guten Tag", tož totok pan prezident to řekl opět velice přesně!! Kdo sa aspoň trochu snaží, má sa dobře a je spokojený, lempl a přiživník (volič levice) bude dycky nadávat a remcat, hotové...!!!

2835 hlasů

Volič socíků nebude nadávat,když jim dáš zadarmo nažrat,pošleš prachy poštou a oni se válí doma a řvou ,jak se jim nedostává na chlast apod.Tohle skončilo a oni teď neví co dál.Já jim to tady říkám dostatečně dlouho,budete makat hajzlové líní!

31 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Svým nadšením a loajálním přístupem se snad jako jediný člověk v mém okolí těším na naávštěvu zubaře...ano...již 5. ledna mi bude opět vrtat zuby vrtačkou s chlazením...ano...zase budu mít naprosto zdravé zuby a šťastný úsměv na rtech...jsem šťastný...

15 hlasů

Šimurdo mám z tebe velkou radost a přeji hodně zdravíčka tobě a hlavně všem lidem z ODS.
Prosba: neprovokuj tady voliče strany dávek svými drahými a krásnými zuby,oni k zubaři totiž vůbec nechodí a proto jim páchne.....

20 hlasů

Já mám velkou radost z tebe, ze Šimurdy, zloděje pruudiče, horáka, procházky, jak vy se blbci vždy tak krásně naskládáte v diskuzi za sebe!
A furt stejný kecy, od tebe, že všechno zavinili socani a od Šimurdy jen blažené výkřiky, tu ke Klausovi, tu k Nečasovi a Peake..... !
Jste s tím opravdu trapní a směšní!
A hospodaření jde dál a dál do hajzlu, každou vteřinu 4 tisíce v pytli a prezident blábolí nesmysly a vy z toho uchcáváte blahem!
Jen tak dál, "lidé" z ODS!

35 hlasů

Šimurda charošij učenik, to ho naučili my. Všude mogli vidět hesla - Proletáři všech zemí, spojete se! Ať žije KSČ! Ať žije soudruh Brežněv! Teď on dělajet to, čto dělal tolik let.

30 hlasů

Podívej se ty trubko,každou vteřínu běží běží dluh cca 4 tisíce a možná 7 tisíc,ale díky tvrdým úsporám této vlády.
Kdyby tam seděl ten ubohý žvanil bez ekonomického vzdělání Sobotka,tam by to bylo 20tisíc za vteřinu,ale to nechceš slyšet,protože seš zabedněnej příznivec demagogie a tedy správnej,dokonalej a jednoduchej socík.

16 hlasů

Podívej se ty blbečku už 6 let jsou tam tvý milci a v začátcích jejich vlády byl růst 5-3%! Pročpak to i přes jejich "snahu" reformy a pod pitomosti pořad roste? Protože jsou zloději a ty jsi idiot protože je podporuješ! Takže pa a pusu debile

28 hlasů

Blbý seš ty, co to meleš o těch 4 tisících...za to jsou placení jiní..ani ty,ani já za to placeni nejsme...

12 hlasů

ty o blbosti radši pomlč, ju!

22 hlasů

Dobrý, díky, strý pse,...ale nebu´d na ty kokotěnky tak protivný...já na ně celkem seru...oni si tak lamentují (po valašsky "pičují")..ale o nic nejde...oni to už nechtějí zpátky...oni chtějí zvýšit dávky...

19 hlasů

..u zubaře a konečně za svoje..a nebudu muset v čekárně poslouchat ty negativistické kecy věčně si stěžujícíh pojištěnců...

14 hlasů

Ty němoh chodit k zubaři za svoje? Moj muž nema zdravotni strachovani i on poseščal zubnovo vrača za svoje.

26 hlasů

Staci, kdyz ti doktor zastavi prisun alkoholu.

39 hlasů

Nevadí,že si občas přihne,ale je výbornej.

15 hlasů

Výbornej příklad magora jako ty prasete!

24 hlasů

Ano, pan prezidente...

15 hlasů

Každé slovo pana prezidenta mne doslova nabíjí obrovskou silou nadšení a tvorby...Vivat!!!

15 hlasů

Co bylo sprostého na příspěvku "Už ti stará utřela poslintanou obrazovku?" primitivní cenzore?

18 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Líbí se mě nový slovník našich politiků,hlavně ten:Občané projedli-přeloženo:Politici rozkradli !

3092 hlasů

Jsem tady a zjišťuji,že příznivci strany dávek ČSSD a KSČM jsou sprosťáci,ubožáci,nemakačenkové,závistivci, - křiváci,pokrytcia mají tedy nejhorší možné lidské vlastnosti.Jsou jim trvale mazány příspěvky,které toto dokazují.

1617 hlasů

To jsi popsal svoji rodinu, viď sráči? Btw slova o chlebu z hovnem které vypustilo z huby toto čuně klímácké jsou zde stále k nalezení! Klidně to napíšu ještě jednou.

14 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Jako katolík a volič ODS jsem šel dneska ,jako každý rok do kostela na mši na Prostřední Bečvu, potom jsem si poslechl nádherný projev pana prezidenta..dal jsem si silnou polévku a božsky vypečenou kačenu...a nyní kontroluji ,co jsem minulý rok napálil...jsem spokojený , nadšený a šťastný...jistím ODS 7 hlasů.

25 hlasů

Ať žije pan prezident Václav Klaus a jeho paní Lívie!!!

17 hlasů

Jsem nadšen, spokojený a šťastný...

26 hlasů

..hltám s nadšením každé slovo pana prezidenta..a působí to na mne znovu a znovu jako krůpěje ranní rosy...Bravo!!!Bravissimo!!!

11 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Mohl byste, prosím, uvést pramen, dle kterého tvrdíte, že naše zadlužení činí 50% ve vztahu k HDP?

14 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Blbce číslem nepřesvědčíš. Blbec nechápe logiku ani argumenty.

34 hlasů

Tvoje logika byla a je flákání,natahování pracek na stát a to nakonec pochopila tvoje bývalá a skončil jsi sám.Teď tady píšeš ty svoje kraviny,protože na nic jiného již nemáš.Děti dostaneš na pár hodin,ale až si najdeš práci,protože jim nemáš co dá,že?Mám dobrý odhad,že ?Tohle je úděl každého socana a bude hůř?

15 hlasů

Nepřesvědčí je, neboť tam ,kde chybí vůle, tam se nechytáš.

24 hlasů

Tam chybí především rozum, vůle je sice dobrá věc, ale ne tak důležitá!

22 hlasů

Vy dva blbci se vezmete za ruce a zatancujte si:-) Kdyz uz te ani Zwiebel nepodrzi. Za ruku ...:-)

16 hlasů

Zrovna vy mi nějak poctivý a chytrý nepřipadáte.Ale pracovitý, to jste .Těch naklikaných hlasů! Jak dlouho jste musel klikat,abyste dospěl ke 2 011 ?

28 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Jděte tam vy.Také s Paroubkem.

19 hlasů

No kde jste hoší? :-)

22 hlasů

Myslíte, že už tam došli?

24 hlasů

Prdič nemusel nikam choditr. to je jeho trvalé bydliště!

16 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Tak to ti nezávidím soudruhu.

25 hlasů

už prodal do antiku knihy, má tam mezery. lépe kdyby ten konfiskovaný Hrad nechal legitimnímu vlastníku, ten mná solidní jméno po celém civilizovaném světě a byl by to úspěšný hotel, jistě by se tm neměly prodávat děvky, ale japonec by byl potěšen, ne se tísnit v zaprděném pivem páchnoucím podhradí...a podobně další rozmařilé plýtvání hodnotami, aby bída - ta je zasloužená, kdo volil prasitého nestřídmého politika - jistě si ji zaslopuží

12 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

a jak si ty utahnes opasek papa? Budes krast psaci potreby ve velkem? Nadale zvysovat danove zatizeni ovcanu je podle tebe nutne, protoze tu taci jako ty za 20 let prozrali a rozkradli vic nez kolik staci CR za rok otocit a stale maji hlavni vinici soucasneho stavu odvahu tvrdit, ze za to muzou nemocni, socialne slabi ci duchodci ... uz davno delame reformy pro reformy, ktere nedopadli uplne nejlepe a laxnost uredniku a min. zadluzuje tento stat stale vice viz kauza na Kalouskove min. a jeho danove odpustky ...

70 hlasů

tuneldedek

36 hlasů

Žijeme si dobře?No,jak kdo.Pan president je v tomto směru velký optimista.

43 hlasů

Ano, žijeme si dobře, jenže náš vypečený prezident zapomněl předsunout na začátek věty slova " My Klausové" si žijeme dobře, protože nás dotuje ČEZ !

48 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

K 1. lednu 1993 ČSFR zanikla a jejím rozpadem vznikla Česká republika jako samostatný stát. Od té doby to šlo už definitinš s Náma z kopce. PF 2012 přejí Mayové

33 hlasů

Včera jsem o tom viděl cosi na History channel a běhá z toho mráz po zádech !

22 hlasů

Tak nevím,komu má člověk věřit.Dnes, na obědě u Číňana,si ke mě přisedla jedna hodně dospělá dáma,ze které se vyklubala zasloužilá věštkyně.Ta mě,na rozdíl od Klause prozradila,že už je to jísté,že letos má být všechno jinak a má to být lepší než dosud.

343 hlasů

Režim Ďábla končí. Důvod k nářku mají jen jeho sluhové. PF 2012 přejí Mayové

23 hlasů

Klímu s Horákem už někdo informoval?

566 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Myslím, že by stačilo některého z těch vládních gaunerů za korupci a zlodějny obžalovat, odsoudit a zavřít. Ostatní by se rozprchli do Belize a jiných čertích zádelí velkým fofrem, joj, to by bylo zrychlení, to by byla akcelerace :-)))

89 hlasů

Upřímně řečeno, byl bych rád, kdyby už konečně zavřeli jakéhokoli gaunera - zda bude vládní nebo ne, to je mi jedno.

26 hlasů

Tady je zase sranda. Tak proto ty vládní gaunery tak obhajuješ?

20 hlasů

Prosim redakci, aby poskytla IP adresu autora tohoto prispevku Policii CR a zaroven podala trestni oznameni.

2051 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Prosím redakci, aby zloděje několika mých nicků, nyní vystupujícího pod identitou Pr(u)dič Pružina©
Pruudic
vyřadila z databáze a zamezila mu pod touto identitou další přístup !

20 hlasů

Táhni do prdele, kriple.

12 hlasů

Tam už seš ty, tam se mi nechce, kreténe !

19 hlasů

To je ale novina.
Celé diskuse na všech servrech jsou už delší dobu
velice monitorované, pravidelné SLEDOVANÉ a VYHODNOCOVANÉ.

Vy to snad ani nevíte?

52 hlasů

Nejspíš máte pravdu-jedná se o svobodu slova, a tu přeci mame,ale monitorovanou

26 hlasů

Ty se nechceš řídit příkladem, který nám dávali soudruzi z ODS, TOP a VV jak vřískali o mašínech, že to jsou praví hrdinové, hodní následování? Tito hrdinové, jelikož nesouhlasili s režimem, tak šli a podřezali nevinné, ne pravé představitelé toho režimu. Ty pochybuješ o slovech vůdce Nečase a jeho spolubanditů?

64 hlasů

Hazeli jste na ing J.Paroubka vajička????Tak trpte

75 hlasů

Na Paroubka házelí vajíčka především mladí hejzci z gymnázii, protože chtěli co nejrychlejíi platit za studia. Za to se jim, mamlasům, tato vláda lidských trotlů odměnila rušením škol, zaváděním školného a po vyjití školy, šupky na veřejné práce. Dobro došli.

125 hlasů

Taky by jsi měl zaplatit svá studia na horníka, i když jsi je nedokončil. Už jsi nafasoval oranžovou vestu (symbol tvé ideologie) k výkonu VPP?

110 hlasů

Vy si ho pletete s panem Horákem !

26 hlasů

nikoliv xxxlosser si ho plete se sebou a půlkou jeho rodiny!

16 hlasů

Ochránce mafie opět tunellže..Česká republika nemá svoji vlastní politiku. Pouze kopíruje model neoliberálního kapitalismu, který proniká ze Spojených států do Evropy během posledních třiceti let. V důsledku silně korupčního prostředí, které u nás vládne, vykazuje však tento systém ještě mnohem méně stability než na západ od našich hranic.

Podstatou neoliberálního modelu je „mafianizace ekonomiky“.

Jde o to, že ekonomika stále více funguje na principech klasické mafie. Jak funguje mafie? Jako podnik na poskytování ochrany.

Mafiáni poskytují za úplatu ochranu v situaci, kdy existuje určité riziko, a zároveň chybí důvěra v to, že toto riziko může být zvládnuto pomocí služeb veřejného sektoru.

Aby měla mafie dostatek zakázek, sama nejistotu pečlivě vytváří a udržuje přesně na té úrovni, kterou potřebuje pro svůj byznys.

Soudobá ekonomika se chová velice podobně. Nejistota je udržována na nadstandardní výši především dvěma způsoby: V oblasti trhu práce - skrze neplnohodnotné pracovní smlouvy, a skrze erozi práv zaměstnanců. V oblasti sociálního zabezpečení pak osekáváním sociálního státu a redukcí sociálních práv občanů. Tato opatření vytvářejí vhodný prostor pro šíření nejistoty a pro následné vydírání celých velkých skupin obyvatelstva.

Postupuje se naprosto systematicky: Nejprve je vyvolán strach o budoucnost, zároveň se vzbudí sen o zajištěném zítřku a nabídne se ochrana v podobě soukromého fondu. Nejprve jsou rizika přeháněna, nakonec jsou bagatelizována. Mezitím trh se soukromým pojištěním shrábne svoji odměnu.

Mafie nešíří nejistotu nijak samoúčelně. Dokáže na jejím dávkování pohádkově vydělávat. Platícím klientům umožňuje výrazně redukovat míru nejistoty, ve které žijí. Stačí, když přistoupí na její pravidla. Ani současný systém neoliberální ekonomiky nestupňuje nejistotu kvůli ní samotné. Solventním klientům nabízí pojištění v soukromých fondech. Klienty méně solventní chce přimět, aby se v nich pojistili přímo ze zákona. Nejvyšší úsilí v tomto směru je vyvíjeno v oblasti zabezpečení na stáří a ve zdravotnictví, protože zde protéká zdaleka nejvíce peněz.

604 hlasů

Posta pro tebe? Dnes docela slabota ...

501 hlasů

Nějak mě tady chybí Šimurda se svým sloganem:Ať žije Václav Klaus!

18 hlasů

Taky jsem ho postrádala. Už jsem si říkala, jestli se mu něco nestalo, ale už je zpátky. V plné síle, se svými výkřiky.

24 hlasů

Klaus má pravdu. Když nám dělá prezidenta lotr jako on, je něco špatně...

83 hlasů

Klaus s Kalouskem by se měli chytnout za ocasy a jít do důchodu..

93 hlasů

Slabý projev. Ten pán se čím dál tím víc vzdaluje od reality.

58 hlasů

Na zakladatele zločinecké organizace ODS se již nedá dívat, a už vůbec se nadají poslouchat ty jeho nesmyslné plky. Modří kmotři nepostižitelně tunelují ČR a Václav stále mlčí, mlží a doporučuje další a další reformy, aby jeho parta měla z čeho dál tunelovat.

158 hlasů

Modří kmotři jsou jeho učenliví žáci. Proč by je, proboha, měl kritizovat?

15 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Umíte ještě něco, vy dva rudí yntelektuálové?

181 hlasů

Debilní pražáci provolávají každému. Ať zavražděnému Heydrichovi, následně Stalinovi, Gottwaldovi, Brežněvovi, Husákovi, mamlasovi Havlovi a budou vřeštět, i když zdechne Klaus.

63 hlasů

Cos tam napsal prasáku, že ti to smázli? Nebuď srab a nabuš to tam znovu, ať se zasmějeme.

18 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov