Možnost kandidatury
Klaus: Znovu prezidentem? Uvidíme. Babišovi chybí koncepce

06.01.2019 12:55 Aktualizováno 06.01. 18:35

Bývalý prezident Václav Klaus nevyloučil, že by se mohl opět ucházet o prezidentský úřad. Domnívá se ale, že to je úkol pro nové generace.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Emanuel Bacigala (7 hlasů) 06.01.2019 18:43

    Klaus se svou amnestií šitou na míru korupčníkům 90. let doživotně...

  • Jeroným Pražský b. (4 hlasy) 06.01.2019 13:51

    U Klause oceňuji, že se odmítá podřídit výhrůžkám a vydírání toho...

  • Guru Jára (3 hlasy) 06.01.2019 13:32

    Do stejné řeky 2x nevstoupíš,ale jako prezident by byl dobrý.Není zde...

  • Petr Braun (3 hlasy) 06.01.2019 14:35

    Co je to zase za provokaci? To nemůžete myslet vážně! Tento...

  • František Mach (3 hlasy) 06.01.2019 14:30

    Souhlasím s Klausem, že Babišovi chybí koncepce jak vykrást naší zemi...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

co dost lidi nechape je skutecnost,ze svetova politika prestala revolvovat kolem ideologii.ted je rasova.a namirena PROTI belochovi.

0 hlasů

Volit ruSSkou mafii - Zemana-Klause, muze jen vitac ruSSaku ...

0 hlasů

problem je f tom,ajnstajn,ze bud neznate historii,vy a vyslanec jevgenij,a nebo se snazite nejapne oblbovat.sudety nackum NIKDY nepatrily.Krym ukrajine NIKDY nepatril-ten vybojovali na turcich a tatarech Rusove,ubranili od anglicanu a frantiku,turku.ukrajina nikdy nic.v demokraticke zemi se pred svobodnymi volbami putsche NEDELAJI.a donbas Rusku obcas i patril.vylozte to blbemu jevzovi,mesugene.

0 hlasů

Vitaci ruSSaku - Klaus a Zeman z Prognostickeho ustavu, museji byt potrestani za vlastizradu, rozdeleni a rozkradani Ceskoslovenska.

1 hlas

Klauze nikdy. Ani jeho ani nikoho z jeho rodiny.
Fixovany a zavazany Rusku
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Prognostick%C3%BD_%C3%BAstav
Jeho Kuponovka a Amnestie hovori za vse.
Za toto by mel sedet!

1 hlas

Klause, ne Klauze …

0 hlasů

Ale konzert ti nevadí, že, ty pražskej kafárnickej čobole?

1 hlas

Léky, zapomněl sis vzít léky. Ivane

0 hlasů

Do mého názoru se níže nejlépe trefil Guru Jára. Dřív jsem Klause nesnášel, ale jeho vystupování v poslední době se mi líbí. Ale stejně bych mnohem raději viděl jako příštího prezidenta jeho syna Václava (nebo Soukupa, ale asi úplně nejraději Robejška).

1 hlas

Pane Klausi, nevím, jestli má Babiš koncepci, ale vím, že vy se svoji koncepcí jste prodali značnou část Čech a udělali z nich montovnu. Nestojím o to, aby jste v tom pokračoval...

2 hlasy

Je vidět, že ani vy, ani ten jantar pod vámi nemáte páru o kompetencích českého prezidenta.

0 hlasů

Máš Parkinsona? Že máš naklikanou 5x stejnou odpověď?
Běž se léčit! Třeba to pomůže i mozku!

2 hlasy

Tobě láčba pomohla? Nezdá se mi.

0 hlasů

Lácba? .. )) Tobe asi nic uz nepomuze, vitaci ruSSaku ..,
ani lobotomie,. ))

Proc jses tak deb.ilni, cobole? ))

0 hlasů

Je vidět, že ani vy, ani ten jantar pod vámi nemáte páru o kompetencích českého prezidenta.

0 hlasů

Je vidět, že ani vy, ani ten jantar pod vámi nemáte páru o kompetencích českého prezidenta.

0 hlasů

Je vidět, že ani vy, ani ten jantar pod vámi nemáte páru o kompetencích českého prezidenta.

0 hlasů

Je vidět, že ani vy, ani ten jantar pod vámi nemáte páru o kompetencích českého prezidenta.

0 hlasů

Pokud lidi zvolii nemocného alkoholika za presidenta, lumpy Babiše premierem a Kalousek jako ministr financí, potom nejen Klaus má šanci, ale i Pepek Vyskoč z Putimi.

0 hlasů

Cesi maji zvolit Cecha,slovana,evropana a indoevropana,konecne.nebo Moravaka jako okamura a nebo i slezana.semity zidy at si voli v zidostane.

0 hlasů

Vůbec se neobávám, že by v dnešní době, ještě někdo toho největšího lumpa z celý zasr@ný ódées lid zvolil. To by prasátka jako Němcová Stanjura, Fiala, Benda a stovky dalších šmejdů chrochtaly blahem. To byse to kradlo a potom amnestovalo, to by se jim líbilo.

0 hlasů

Klaus se svou amnestií šitou na míru korupčníkům 90. let doživotně morálně odrovnal. Volit ho může jen osel.

7 hlasů

KROKODYLE 3333 Bacigalo, ty osle, až ti přijdou na tvý machle a budeš sedět v šutru, budeš se těšit na amnestii, jak malý děcko!

0 hlasů

KROKODYLE 3333 Bacigalo, ty osle, až ti přijdou na tvý machle a budeš sedět v šutru, budeš se těšit na amnestii, jak malý děcko!

0 hlasů

jeliman pražský jr tady zase blije srač-ky ze své havloidní kavárentské žumpy. Vem si magore červený trenky a jdi demonstrovat na Václavák.

1 hlas

Klid, frustráte. Zajímavé, že se tu pohrobci socialismu zastávají Klause, to jsou paradoxy.... Asi jim stačí, že začal pochlebovat rusákům.

1 hlas

Uvidíme? On sám ví, že v přímé volbě nemá šanci. Jeho zvolení bylo možné jen zákulisními dohodami v parlamentu, teď je zcela mimo mísu.

1 hlas

Klaus nevyloučil svou kandidaturu v 82 letech, aby byl prezidentem do 87? To by byl starší než všichni ti bývalí sovětští dementi.

2 hlasy

Klaus si mne získal svým odporem proti tomu bolševickému žaláři národů, zkrátka Evropské unii. Volil bych ho.

2 hlasy

Nebudeš volit nic, rusáku. Nejsi Čech.

1 hlas

Nevím kdo nebo co způsobilo, že konservativněliberální politik , stoupenec západní civilizace, obdivovatel Reagana, Thastcherové na stará kolena zmagořil a zcela přešel mezi obdivovatele autoritativního režimu v Rusku, totalitního režimu v Číně, podporovatele nacistickobolševického hnutí AFD v Německu,atd.

2 hlasy

Klaus je falesny od sameho zacatku...

0 hlasů

.Není zde žádná osobnost a dlouho nebude................to se velmi mýlíte,co třeba Mach,bývalý europoslanec,který jediný tepal eu a nakonec sám o sobě položil poslanecký mandát evropského poslance,je mladý a čestný a patriot,což se o našich politicí včetně klausovic dacana říct nedá.

0 hlasů

Pan prezident má, jako obvykle, opět pravdu.

0 hlasů

Jedině tvrdá a nekompromisní výchova nastupujících generací ke lži a nenávisti může udržet u moci tyto staré, zlé pány. Je to jediná možnost, jak porazit pravdu, lásku a moderní prosperitu.

https://youtu.be/J1G2E6h_kAA

1 hlas

Já se obávám,že pravda a láska se porazí sama,daleko jsme s ní nedošli.Ono se vždycky téma vyčerpá,a zbyde prázdno.

0 hlasů

Co je to zase za provokaci? To nemůžete myslet vážně! Tento destrukční bezcharakterní mafián má být v teplácích a bez nakradených miliard!!! Tak co? Kdo nám stále podsouvá další zlo?

3 hlasy

SATELITE Braune, sám máš být na vazbě a zpytovat své závistivé, kafárnické svědomí a denně dostávat facky za to, že víš nic a vypouštíš své jedovaté fake do éteru!

1 hlas

Souhlasím s Klausem, že Babišovi chybí koncepce jak vykrást naší zemi a to beztrestně, stejně jak to udělali politici ODS, ČSSD, KDU a TOP09 od roku 1989 a od roku 1993.
Již nikdy tyto lumpy nevolit. Systém Parlamentní demokracie zneužili a nás podvedli a je na nás jak udělat z pánů (všehoschopných zkorumpovaných) naše sluhy s odpovědností a to i hmotnou a odvolatelností. Jediná cesta , kterou tu máme je Přímá demokracie, té se bojí jako čert kříže, ono se stát s neomezeného pána jen sluha je pro ně nepřijatelné a tak budou bít na všechny strany a taky že bijí, jen je to v naší moci, musíme volit SPD, nikdo jiný tu není, pokud chceme vládnout my občané, nevěřte strašení a pomlouvačným kampaním a až vyhrajeme, pak můžeme vše prověřit a začít trestat za vše co nám tato banda způsobila. Nenechte se zmanipulovat používejte zdravý rozum a nejlépe je vůbec neposlouchat a jít za svým cílem.

3 hlasy

U Klause oceňuji, že se odmítá podřídit výhrůžkám a vydírání toho odpudivého bolševického monstra, které nám ukradlo suverenitu a nezávislost, Evropské unie.

4 hlasy

Zalez, rusáku.

1 hlas

Vy jste rodina? 🤣

0 hlasů

Tento člověk způsobil nedozírné ekonomické i morální škody na tomto státě.Přesto bych ho v dnešní době za presidenta bral.Ten by celou Unii poslal do zadní části těla protože ta nás v blízké budoucnosti dostane ještě do většího maléru nakonec i ekonomicky-živení plaváčků,tak i existenčně jako národ.Alespon by zčásti odčinil lumpárny které provedl.Proto bych pro něj hlasoval-on by se před Bruselem nikdy nepodělal jako všichni ostatní, mimo Okamury je to samý patolízal a klanič.Babiš a Zeman trochu vzdorují,ale je to nedostatečné.

1 hlas

Do stejné řeky 2x nevstoupíš,ale jako prezident by byl dobrý.Není zde žádná osobnost a dlouho nebude.Rozhodně ne poklonkovače a panáka EU

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov