Plán
Koalice výrazně pokročila k dohodě o on-line evidenci tržeb

06.05.2015 16:16 Aktualizováno 06.05. 18:11

Vládní strany se na jednání koaliční rady podle šéfa poslanců ANO Jaroslava Faltýnka shodly na elektronické evidenci tržeb. Se zavedením této vlajkové lodě vlády prý souhlasí i lidovci, kteří měli dosud výhrady a požadovali podrobnější informace.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • ruda straka (2 hlasy) 06.05.2015 17:43

    pro urednika je stokoruna mesicne sem, stokoruna tam, protože urednik...

  • Jeri Hroch (2 hlasy) 06.05.2015 17:36

    :))))) nebojím se elektronické pokladny ale než k tomu soudruh...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

pro urednika je stokoruna mesicne sem, stokoruna tam, protože urednik peníze nevydelava, urednik bere mzdu, a tak vůbec nemá poneti jak tezky je tu stokorunu vydělat.
několik stokorun znamena nejspis tak petikilo mezicne, tedy 6tis rocne a to není vůbec zanedbatelna castka.

2 hlasy

:))))) nebojím se elektronické pokladny ale než k tomu soudruh Babiška vydá povel tak by měl zajistit posílení chabého internetu a také pokrytí ... když spustí takovou to věc všechny podnikatelské subjekty tak si myslím že do hodiny je po vší parádě :))) Nejsme v západních zemích kde se běžně ve vozidle poslouchá internetové rádio i televize ... u nás je na vesnici problém se vůbec připojit a internet ... kdo je dál od ústředny tak je signál tak slabí že mu ani po kabelu nic nefunguje a k tomuto stavu se naráz připojí milion pokladen :)))) do hodiny je kolaps sítě !!!!!
Stále mě svými činy naši ministři a jejich experti ujišťuji že jsou pitomci !!!
Kdy by nebyly zaháčkovaní ve všech možných firmách tak by stát jejich přičiněním a nenažraností nemusel přicházet o miliardy.

2 hlasy

Odeslat pár číslic je naprosto zanedbatelná zátěž. Dnes každá stránka s prdem textu obsahuje megabajty zbytečných dat a reklamních animací, a to se i při milionových návštěvnostech zvládá celkem v pododě. Jediný problém je v tom, aby zas někdo nenechal vytvořit nějaký šmejd evidenční program, který se bude kvůli chybám cukat. Možná záměrným chybám, aby někdo mohl pobírat peníze na jeho údržbu.

0 hlasů

A Kalousek vám to schválil?
A koaliční černoprdelník veterinář, kterého se Babiš ptá, co vlastně dělá, také ne?

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov