Šest členů
Koalice vyšla vstříc Peake, bude mít klub. A nárok na příspěvky

08.02.2013 12:15 Aktualizováno 08.02. 14:26

Strana LIDEM asi bude moci založit poslanecký klub, který bude dostávat i příspěvky na činnost. Novelu jednacího řádu, která to umožní, schválila v pátek navzdory odporu opozice sněmovna. Předloha, jež také omezuje možnost obstrukcí, míří k posouzení do Senátu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jindřich Hegr (17 hlasů) 08.02.2013 12:42

    Já už fakt nevím, kam až tahle "koalice" může klesnout. Pokaždé, když...

  • Josef Procházka (12 hlasů) 08.02.2013 13:02

    "Madam" vicepremierka pro udržení vlády dostala za svoje "zásluhy o...

  • Lev Tolstoj (12 hlasů) 08.02.2013 12:54

    Maximálně rok a tři měsíce budeme muset s těmito LIDEMi vydržet....

  • Jan Novák (9 hlasů) 08.02.2013 13:05

    Zemana jsem nevolil a jeho názory na levici mnohdy nesdílím,ale ,že...

  • Radek Soukup (8 hlasů) 08.02.2013 13:05

    LIDEM není žádná politická strana, ale bizarní spolek. Je ve vládě i...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Krásná diskuse. Jako média byste měla raději zjišťovat, kolik dostal Janek Kroupa za odstartování kmotrovského puče proti VV a Bártovi tento týden...
Nejsem příznivec VV, ale do vládních kroků šlapou dobře. Asi to bude ten důvod, kvůli kterému byl čirou náhodu zase nastartován puč proti Bártovi a VV. Je to zajímavé, že jakékoli problémové věci o VV slyšíme vždy v době, kdy je třeba odvést pozornost od problémů vlády nebo jejich jednotlivých stran - viz. aktuálně vnitřní krize ODS. A Kalousek nemá asi moc radost s napadání odsouhlasených církevních restituci že strany VV...

0 hlasů

souhlasím, .KMOTŘI útočí na Bártu a VV prostřednictvím Janka KROUPY, který připravil “superaktuální” reportáž o financování VV. Zase se pozornost médií odvrací od vládních problémů na Bártu? Proto že vládě šlape na paty a nedá ji vydechnout? Tak proto asi použili kmotry a Kroupu…

0 hlasů

No ono se to bude hodit po volbách ten rok a něco uteče jak voda.

0 hlasů

Myslím, že by Ústavní soud všechny podobné zásahy do jednacího řádu, které směřují k omezení debaty v plénu a k usnadnění prohlasovávání vládních návrhů sněmovnou, měl zatrhnout a zrušit.

2 hlasy

Drž vládu, Karolinko, drrž...

0 hlasů

Udržení se u moci je mocný činitel.Přestože drtivá většina voličů nesouhlasí s pokračováním vlády,která na co sáhla,to zmršila,tak se vytvořila síla(asi 60 členů strany LIDEM),která vládu drží.Tajtrdlík Nečas s podržtaškou, plzeňským doktorem Bendou jsou ochotni plnit přání samozvané Peake,přesně podle jejího diktátu.Pozice současné vládní koalice v příštích volbách bude méně,než zanedbatelná.

4 hlasy

Karolínko, koukej sebou hodit, ať ještě seženeš nějaké místo ve správní radě, za chvíli tě vykopnou a už jsi zvyklá na nějaký ten standard a celebriťácké zacházení, ať nemáš újmu.

1 hlas

V téhle zemi je asi osm a půl miliónu voličů.
A šest /!!!!!!/ lidí si s nimi brutálně vytírá prdel !!!!!

3 hlasy

Ať ji mrdka poskáče, filcku křivou!!

1 hlas

V týhle zemi to začíná smrdět násilím. Tyhle koaliční zrůdy to k tomu dotlačí. Dneska ještě prohlasovali omezení diskuze, aby opozici zavřeli hubu.

3 hlasy

Zavřít hubu komunistům a socanům není nic špatného.ale velmi prospěšná věc.Žvaní kraviny,aby oslovili voliče tvého typu.Nikdo na ně není zvědavej.

0 hlasů

Ještě, že máme vás. Já ale nechápu jak někdo může být tak dlouho proti komunistům za to, že ho do té jejich strany nevzali?
Jinak psát o tom, že někdo žvaní kraviny a sám mít úroveň žáka pomocné školy je trochu moc. Je vidět, že ta demokracie (vláda většiny) vás moc žere. Jste typ který by vraždil, zavíral až by plakal, že?
Naštěstí jenom hrdina přes internet !

0 hlasů

Na tebe není nikdo zvědavej, Gudrun Himmlerová.

1 hlas

Mám dojem,ale spíše jistotu,že řečeno vaším jazykem příští volby zavřou hubu současné koalici.

3 hlasy

Už jsem to tu psal jednou. Normálně nebývám sprostý, u Tebe učiním vyjímku. Jsi neuvěřitelná "peacha"!

5 hlasů

A to chcete někteří tuto sebranku volit i v přtíštích volbách ??

3 hlasy

Já ani omylem.

0 hlasů

Nikdy jsem netušil, že peača je k tomu, aby se udržela vláda a ne lidský rod.

8 hlasů

Reprodukce jako reprodukce. A peníze daňových poplatníků nesmrdí.....

0 hlasů

Řeší se zhovadilosti a výsledkem je .......
V Česku je nejvíc lidí bez práce od Velké krize v roce 1933
Míra nezaměstnanosti přesáhla v lednu podle staré metodiky deset procent, čímž se dostala na nejvyšší hodnotu v novodobé historii ČR. Více lidí bez práce bylo na našem území jen při velké hospodářské krizi v roce 1933.

4 hlasy

LIDEM není žádná politická strana, ale bizarní spolek. Je ve vládě i v parlamentu, přitom ani v jedněch volbách nefiguroval. Klasický pravicový tunel a podvod, resp. Zemanovi se vůbec nedivím, že se s touhlectou tlupou odmítá bavit.

8 hlasů

Zemana jsem nevolil a jeho názory na levici mnohdy nesdílím,ale ,že nepřijal PEAKE TO SI MYSLÍM HODNĚ UDĚLAL U 99% NÁRODA DOBŘE!!!

9 hlasů

Ferda Mravenec a Brouk Pytlík prý podali žádost o možnost založit si klub.Nečas s Kalouskem to mají na stole...Jako další člen je totiž Beruška a to je do třetice všeho dobrého..takže uvidíme..

3 hlasy

Vona ta Peake vlastně je taková "beruška". Pořát chce jen brát.....:-)))

0 hlasů

"Madam" vicepremierka pro udržení vlády dostala za svoje "zásluhy o vládu" další koryto. Z téhle politické prostitutky se jednou poučí dějiny, co je to politická korupce. Chce se z ní zvracet. Bič delší než dvorek by leccos řešil, nemyslíte? Takhle bude stát dojit zase o něco víc. Výborně, trojkoalice. U voleb vám to nezapomeneme!

12 hlasů

Tak až LIDEM projde v řádných volbách. Toto je změna pravidel během hry. Pokud se ukázalo, že je tato změna potřeba, měla nastat až po řádných volbách!!!!

3 hlasy

No jo, holt "zásluhy" musí být odměněny!:-)

5 hlasů

Maximálně rok a tři měsíce budeme muset s těmito LIDEMi vydržet. Bohužel! Snad půjdou do hajzlu i dříve! :-)

12 hlasů

Já už fakt nevím, kam až tahle "koalice" může klesnout. Pokaždé, když si myslím, že těch jejich zločinů a svinstev je až na vrch jejich hlav, usvědčí mne, jak se pletu. Totální roklad všech hodnot a pravidel, dechberoucí hnus a opovržení občany !! Prachy a moc za KAŽDOU, ale fakt za KAŽDOU cenu.
Pro tyhle lidi je opravdu kriminál málo !!!!!

17 hlasů

jojo upravovat si zakony jak zrovna politici potrebujou.. to jim jde...

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov