Spor o lidská práva
Kocáb: Nechci odejít. Nečas: Stejně Kocába odvoláme

02.09.2010 14:06 Aktualizováno 02.09. 15:27

Premiér Nečas zopakoval, že když zmocněnec pro lidská práva Kocáb nerezignuje, navrhne vládě jeho odvolání. Kocáb ve středu odstoupit odmítl.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • daniel Pink (30 hlasů) 02.09.2010 14:30

    koho zajima kdo se tobě libi,každeho však zajima,že Joch ke prvni...

  • jan Pokorný (28 hlasů) 02.09.2010 14:11

    Každý den je dobrý.Každý grošík se hodí.Bakelitová milenka holt není...

  • daniel Pink (27 hlasů) 02.09.2010 14:15

    polofašisticky konzervativec a nyni poradce svazaka Nečase-JOCH ...

  • Pepa Tůma (26 hlasů) 02.09.2010 14:11

    Kocab : Trhaj mi od koryta , pomoooc

  • Pr(u)dič Pružina (26 hlasů) 02.09.2010 15:00

    Umíš dobře papouškovat bláboly z Jánského vršku ! Pořád jen melete o...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

i můj pes když uslyší jméno KOCÁB tak vrčí trrrend Trrrend

13 hlasů

smrt havlovym religiozni fanatikum ,kolaborantum, smrt havlovskym okupantum,, To je správna prdel dělat si s českého národa prdel pouze 20 let vás krmime zvratky a vykali komunistickeho kolaboranta vaclavahavla ato jeprdel jsi s vás dělat prdel rozkradli jsme co sedalo státni a privátni majetky a pro vase deti zbyli jen havlovi vykali a zvratky ato jeprdel jsi vás dělat prdel ani jeden komunisticky vrah nebyl potrestán za vraždy bezbraných dětí to je správna prdel si s vás dělat prdel za pár let po havloví revoluci se s komunistických vrahu milijardari stali to je spravná prdel zadlužili jsme vas jen tak malinko a pro prdel aby vase bezbrane deticky meli s toho taky nejakou prdel ato jeprdel kolik primitivnich kasparu s IQ jako ma ex prezident vaclavhavel nechape ze si delame zvas prdel,, a ta revoluce s vaclavemhavlem to jsi komunisticky vrahové s vás udělali jen tak malou prdel ze zrádneho primitivniho schizofreniho alkoholika jsme vám udělali prezidenta, filozova jen tak pro prdel českemu národu a tento neprimitivnějši filosov se boji ukázat veřejnosti i za neprůstřelnym sklem a za toto hrdinstvi má nejvysší státni vyznamenání a doživotni presidentskou penzi to je správna prdel jsi s vás dělat prdel!!!! zapoj se i ty do boje ze zlocincema co vladnou v nasi vlasti!!!!!smrt havlovskym kolaborantum,okupantum vyziva jiridolejsrevolucionar@gmail.com Kdo nevěří ať si najde : http://www.mfcr.cz/cps/rde/xchg/mfcr/xsl/

8 hlasů

Na TÝDNU to bohužel není, ale J. J. kníže ze Schwarzenbergu prý za Kocábem stojí. V tom případě by zřejmě nemohl být odvolán. A proto mi nezbývá než zvolat: Vivat Jeho Jasnost Karel VII. Johannes Nepomuk Josef Norbert Friedrich Antonius Wratislaw Menas kníže ze Schwarzenbergu!!!

12 hlasů

kocábovštiny seřazeny za ebe z posledního týdne jsou pěkný guloáš, asi marihuana? stáří? únava?.. snad zotavení manulení prací, dost lidí dělá ještě rukama, když jim nic jiného nejde

13 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Hnusíte se mi jak výpar z jatek otravný.

7 hlasů

Jsi jen maličký neschopný blbec.

13 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

KOCÁB je Český národní hrdina = vyhnal holýma rukama RUDOU ARMÁDU , okupanty rudé komunistické

8 hlasů

vyhnal prdlačku , kdyby se na tom nedohodli Amici s Rusakama , mohl vyhanět leda s Rumlem kozy na pastvu

18 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

myslím si, že se tady zbytečně rozčilujete. Připomínáte Havla, napadáte se, pomlouváte naše milované strany. Pravda je úplně jiná. Už jste se někdo pokusil živit se tím, že neumíze zpívat, skládat písně tak aby na vás chodilo obecenstvo a ne pár namyšlených nabobů? Vydělate si tak průměrně jako kanalizační dělník a o něco málo překonáte 25.000.-Kč měsíčně. To by vám stačilo na poklidný rodinný život, ale panu Kocábovi? Takže ho nechte na pokoji, čím by se jinak mohl živit ? A korunky mu přejte, má náročnou milenku a manželka už ho přestala živit.

18 hlasů

Dašo Fuksová, blábolíte nesmysly ! Kocáb měl už za komunistů soukromé letadlo ( s Kratochvílem ), protože dostával těžké prachy za filmovou hudbu pro západní filmová a televizní studia ! Takže ho nechte na pokoji, má vyděláno a je dávno za vodou ! Myslíte si, že by si Marsha byla vzala nějakého chudáka ze socialistické země ? Tu politiku nedělá kvůli penězům ani omylem ! On se opravdu zbláznil a je přesvědčen o své nepostradatelnosti ! Rozhodně to není o tom, že by se bez politiky snad neuživil a manželka ho rozhodně neživila ! Z čeho taky, když byla doma ? Hlavně drbat, to je ono, co ?

20 hlasů

"On se opravdu zbláznil a je přesvědčen o své nepostradatelnosti !" S vaší větou souhlasím - proč tedy nejde do Bohnic? Tam by ho pochopili.

16 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

to s tím soukormým letadlem je nesmysl. a ty komunisto zalez do nory.

11 hlasů

To jsou kecy, co ? Odkdy jsem podle tebe komunista, co ? protože nejsem tak blbej, jako ty ? Dovedeš vůbec něco jiného, než nechutně blábolit debility ?

13 hlasů

Dášo , znalkyně Kocábistova života, co udělal Kocáb s těmi všemi pěnězi co získal za fond TREND?? Co udělal s majetkem stavebního podniku v Herálci u Havlíčkova Brodu???

18 hlasů

Kocáb je vyžírka, ale proti řediteli ČT Janečkovi je kutil ze zadního dvorku. viz.: Jiří Janeček ví, jak naštvat obyčejné lidi, diváky i politiky. Okázale dává najevo, že miluje luxus. Libuje si v drahých věcech, vozí se v autě za 2,5 milionu, na čtyřkolce za milion. Vlastní několik nemovitostí, chlubí se hodinkami za 600 tisíc. Fotky pro reprezentativní účely vyšly koncesionáře také na pěkný balík. Nemluvě o drahých služebních cestách. Jeho plat dělá 237 tis. hrubého měsíčně a roční odměny pobírá v řádech statisíců ( 705 tis.). A on by chtěl víc!

18 hlasů

Ale jeho srdce patří pořád lidu,nikdy se nestyděl za své členství v KSČ a jeho velmi dobrým přítelem je soudruh Lambert,který sloužil lidu v Lidových milicích.Až to tady jednou naši pracující vezmou do svých rukou,tak soudruh Janeček určitě půjde s nimi a bude stejně jako dřív bojovat proti americkým imperialistům,sionistům a jejich přisluhovačům,tomu pevně věřím.

10 hlasů

ale musi mit nějaky kouzlo , když ho maj vladni pravičaci tak radi :-)

10 hlasů

S Kocábem utrhává Nečas od spojovací šňůry a vlivu Václava Havla. Nevím, jestli si je toho vědom. Bylo by to poprvé (snad od koaliční smlouvy) ,kdy není ve vládě jeho člověk. To může být pro Petra Nečas dost velký handicap. Nevím, jestli si je toho vědom.

20 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Handicapem, který Nečasovi body nepřidá je další dohadování se o tom co kdo (ne)řekl. Rozuzlení u povodňové daně už známe.

17 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Je to tvůj premiér a tvůj ministr?Já je nevolil,jsou to oblíbenci Horáka a Felixe.Je to jejich hanba.

14 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Měl bych dotaz.Kdo by byl tedy podle vás tím správným premiérem?

11 hlasů

Kdyby napsal kohokoliv, tak ho za to stejně zkritizuješ !

25 hlasů

Vaše vtipné a přitom velmi slušné poznámky zesměšní všechny modráki,jste mým velkím vzorem.

14 hlasů

to on neví, to je totiž typ člověka, kterém i když budou do úst padat pečená holoubata tak bude pořád remcat na všechny a na všechno...co když sousedovi spadne víc...to přece nejde...

13 hlasů

Umíš dobře papouškovat bláboly z Jánského vršku ! Pořád jen melete o zášti a závisti těm úspěšnějším, kdo to má pořád číst, takový kecy ! Jak můžeš vědět, co je to za typ člověka a co ví a co neví ? Znáš ho ?

26 hlasů

pro Witold Venusberg: to by mohl říct každej, že ? Když je někde za vola !

7 hlasů

pro Prdiče: velmi se bavím, když mi někdo odpoví téměř doslova to, co jsem očekával, že mi odpoví.

5 hlasů

to Witold Venusberg: tak podle textů říkáš ? Tak to ty seš potom úplnej idiot !

12 hlasů

Ha, placený agent lihového domu se již rozvzteklil a nechápe smysl psaného textu. Jinak by mu bylo jasné, že právě z textů, zvláště jeho a jemu podobných, lze usoudit na typ člověka.

13 hlasů

polofašisticky konzervativec a nyni poradce svazaka Nečase-JOCH Kocaba nahradi a zasadi se za prava hornich 10000 za potesku tupeho pravicoveho voličstva

27 hlasů

takovéko vola jako ty ,co si tady léčí kompplexy aby opravdu pohledal...a nezapomeň si naklikat ty troubo

16 hlasů

Sere tě, že tobě lidi neklikají ? Cos to blábolil o závisti ?

21 hlasů

Jsem opravdu rád,že si za poradce vybral Nečas právě Jocha,ten chlap se mi začíná líbit,je už to druhá věc,kterou mě příjemně překvapil.Tou první byla jeho účast na pohřbu Milana Paumera.

14 hlasů

To bude tou lopatou a nevzděláním.

16 hlasů

A tak si říkám Artuši,že jsi nevzdělaná lopata.

12 hlasů

Účast na pohřbu Paumera mu může přidat pouze u nemyslících blbečků !

22 hlasů

Nemyslící blbeček nemůže za to,co je.Ale myslící blbeček,jako je Prdič,to je neštěstí.

12 hlasů

Ty tak můžeš posuzovat kdo je blbeček a kdo ne ! Od tebe to opravdu sedí, ubožáčku !

10 hlasů

koho zajima kdo se tobě libi,každeho však zajima,že Joch ke prvni poradce proti kteremu lide demonstrovali

30 hlasů

Když jsem viděl sebranku,co demonstrovala,řekl jsem si,že tato demonstrace je mu ke cti.

10 hlasů

No a nikdo je nezmlátil,takže tvé dementní kydy o polofašistovi jsou jako obvykle naprosto mimoňské.

14 hlasů

Kocab : Trhaj mi od koryta , pomoooc

26 hlasů

Každý den je dobrý.Každý grošík se hodí.Bakelitová milenka holt není zadarmo.O Bože,jak hluboko jsme klesli,když takový tajtrdlík hájí lidská práva.Jak je hájil těm občanům kterým byl vytunelován fond Trend na kterém tento človíček a všeuměl tolik zbohatl.Co ten chlap ví o chudobě a lidských právech?

28 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov