Předseda Sněmovny
Korupce? Spíš právní problém, řekl na Babišovu obranu Vondráček

02.12.2018 13:44

Analýza právníků Evropské komise o tom, že premiér Andrej Babiš má zájem na ekonomickém úspěchu svých dřívějších firem v konglomerátu Agrofert je podle šéfa Sněmovny Radka Vondráčka pouze jedním právním názorem.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Guru Jára (6 hlasů) 02.12.2018 13:47

    Čtu tady o zloději a lháři Babišovi,ale tak nějak se tu schovávají ti...

  • Kamil Vont (5 hlasů) 02.12.2018 15:30

    Alternativou Babiše je padákový smrtonoš Kalousek a fašizující...

  • Henex (4 hlasy) 02.12.2018 16:48

    Kdy jste se vrátil z té daleké ciziny, že nic nevíte o zlodějinách...

  • daniel Pink (4 hlasy) 02.12.2018 16:59

    NONSTOP kampan proti Babisovi sjednocuje venkovske hospody proti...

  • Karel Kostrč (4 hlasy) 02.12.2018 15:57

    DEMOBLOK je jistota špatného, BABIŠ naděje lepšího. Kalousek je...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Česká kontrarozvědka natvrdo říká,
že právě ruská špionáž je největším nebezpečím pro Českou republiku

Výroční zpráva Bezpečnostní informační služby za rok 2017

https://www.bis.cz/public/site/bis.cz/content/vyrocni-zpravy/2017-vz-cz.pdf

0 hlasů

kdyz muzou obzalovat v zidostane presidenta a poslat do lochu ho i premiery,proc ne u nas?aspon k soudu a potom do basy i s krysou rat/h/.

0 hlasů

Jen drobné připomenutí pro diskutéra Henexe ( již to píši cca po třetí). Lidovecké padáky , člena užšího vedení KDU-ČSL bratra Andrlíka (za lidoveckého vedení resortu MO, včetně ekonom. náměstka MO Kalouska) byly již cca před 2 roky zničeny před komisí. Tj. odřezáním nosných sňůr od vrchlíku. Zapůjčené padáky Vojenskému paraklubu Plzeň to samé!! Na padácích Andrlíka zahynuli prokazatelně 3 lidé. Dva Češi a jeden Švýcar. Po otevření padáku se utrhly kevlarové šňůry, a vrchlík-křídlo se"vylil"! To nejsou bolševické kecy, ale možná kecy ctihodných politických zástupců flanďáků, že se používají dál!
! Logistická škoda pro armádu je cca 200 mega za 720 nepoužitelných padáků+několik životů a odškodnění pozůstalým! Padáky se podle práskaně uzavřené smlouvy musely dobrat i když byly nepoužitelné! Konstruktivní soud nepomohl.
Tak že co je proti tomu těch 50 mega (již vrácených eráru) toho Jánošíka.

0 hlasů

Máš špatný zdroj informací. Na padáku zahynul jen jeden člověk a to nikoliv vinou padáku. Byl to jeho druhý seskok a ještě k tomu noční. Padák byl nevhodný při seskocích z malých výšek. Kalousek má na svědomí spoustu jiných lumpáren, netřeba si vymýšlet a lhát...

0 hlasů

pokud je mi znamo,zemrel jeden Cesky vojak.a kalous delal finance.konstrukce ne.konecne schvaleni taky ne.

0 hlasů

ted se snazi soudruzi vyuzit a rozestvat rozdil mezi prahou a vesnici.FAKTEM ale zustava,ze bures udelal podfuk.kazdy druhy by za podobny BRUCEL.a korupce buji at na vesnici nebo v praze.viz krysu zlodeje semitu zid-nazi rat/h/.toho nacapali s ukradenyma penezy v prackach a furt nebruci.no tak.jak dlouho budeme jak pitomci volit proflaknutou zlodejskou pakaz aby nam vladla?k nevire.to vede k otroctvi semitovi zid-nackovi.a bazine.za svobodu se musi holt bojovat a ne si nechat neco sametoveho spadnout do naruci,brnkat potom klici a myslet si,ze to byla revoluce.ani jeden vinik nevysi na kandelabrech.

0 hlasů

Woe Khon, a co že to bylo za chucpe, když Kradousek jako MF odpustil vrácení dotací svému stranickému předsedovi Khárlovi, který je využil pro jiné účely než mu byly přiděleny??

0 hlasů

netykejte,mesuge.

0 hlasů

Jaké tykání mešuge?? Našinci si "onikají" vašnosto, vědí!

0 hlasů

Podívejte se na to z pohledu z druhé strany, EU dotace schvalují jak v EU tak i naši a kontrolují taky na stejných úrovních a když vše projde a všechny orgány vše si prověří a schválí a pak následně kontrolují a vše je v pořádku, pak odpovědnost padá na kontrolní orgány. Je s podivem že naše právo má minimálně dvojí metr, v případu rozkrádání na úrovni kraje či města se někdy ani nevyšetřuje a třeba v Karlových Varech černá stavba malého městečka v chráněné krajinné oblasti na státním pozemku cizími státními příslušníky bez povolení se nejenom nevyšetřuje a ani netrestá, ano pokuta byla udělena, ale toť vše a nakonec když už vše po letech stálo , bylo dodatečně vše povoleno a ukázalo se že majitel toho městečka poskytl prý "půjčku" varskému primátorovi. Jeďte se na to podívat o jak velkou stavbu jde, z mnoha domy, kostely atd a vše je oploceno a je tam hlídací služba se psy, proč asi? Následně jeden český občan si postavil na svém pozemku bez povolení garáž a světe div se stejný úřad tam poslal bourací četu a účet občanovi.
Myslím si že psát tady o biliónových zlodějnách a podvodech včetně dotací EU bývalými politiky z ODS, ČSSD, KDU a TOP09 tady nemá smysl, ale tito lumpové najednou mluví o právu a spravedlnosti a ohrožené demokracii, když sami s ní udělali totalitu demokracie. Takže nikdo jiný než Babiš tu skutečně není, kdo chce udělat pořádek a lidé mu věří a vidí že pracuje pro ně a nemluví o tom že to nejde a lidé vidí že si s problémy poradí i s těmi o kterých staří mluvili že nejdou řešit a tak celá kampaň jen lidi utvrzuje že mají pravdu a Babiš je to řešení, i když není ideální a má své chyby, je prostě člověk a každý si uvědomuje že je to jen na pár let a že těch 25 předešlých byla jen ztráta času.
Vidí podobnost s rokem 1948 či 1938 , kdy se panstvo hádalo kdo co nakradl a kdo bude u moci, ale vše podělali.

0 hlasů

podfuk je holt podfuk a udavani je udavani.a bures je podfukar a udavac a mozna i pral spinave penize se svym " spoluzakem "z franticke skolky pro podfukare.

1 hlas

Vondráček asi neví, co je to právní služba EU. Je to její interní oddělení EK jejími posudky se EK řídí a zastupuje výlučně EU před soudy.Vondráček by měl odlišit, kdy mluví jako předseda sněmovny a kdy jako obhájce Babiše.

3 hlasy

Advokát Vondráček toho ví o právní službě EU evidetně víc než ta bukvice co mu skákala neustále do řečí jako stará Blažková!

0 hlasů

Venkov proti stupidní a fašizující pražské kavárně. Babiše jsem nevolil, ale budu. Ty arogantní zmetky z pražské kavárny nesnáším.

2 hlasy

nemam rad oboji.kavarniky a buresa.oba kradou,oblbujou a podfukari.

0 hlasů

NONSTOP kampan proti Babisovi sjednocuje venkovske hospody proti namyslene prazske kavarne

4 hlasy

Když jsem dnes sledoval OTV, tak evidentně neměl moderátor svůj den. Asi nějaká krize u Pospíšila. Skákal do řeči diskutujícím (zejména těm z ANO), a choval se jako hokyně ze Žižkova. Vonráček si to nechal líbit, min.zemědělství Toman mu několkrát utřel hubu. Předseda senátu Kubera ho evidetně zklamal, choval se vcelku argumentačně slušně, a to se mu nehodilo.

3 hlasy

Moravce spermohubku s rozevlátým kakaovým okem,měli dávno vyrazit.

1 hlas

DEMOBLOK je jistota špatného, BABIŠ naděje lepšího.
Kalousek je sjednotitel - slušní proti Kalouskovi.

4 hlasy

Jo, kdo nejde s námi, jde proti nám!
Ještě by chtělo dodat - Psovi psí smrt!
Cítím se být slušným člověkem, ale slovenského komunistu a StBáka Bureše (navíc trestně stíhaného za dotační podvod) volit nebudu. To opravdu raději toho Kalouska!

3 hlasy

Stejně byste volil Kalouska, tak tady nemachrujte. Vadil by vám***---------* každý, kdo není z té vaší zlodějské bandy...

1 hlas

Nemachruji, jen konstatuji, že kdybych měl volit Losna nebo Mažňák (tedy Bureš nebo Kalousek), nevolil bych "ále, třeba Bahňák", nýbrž Kalousek (ač jsem TOP v minulosti nikdy svůj hlas nedal). Navíc nevím, že bych byl členem nějaké zlodějské bandy. Asi tak, stačí?
Jo, ta citace byla z Foglara, ale chápu, "Svědci burešovi" (tedy členové a voliči ÁNO) asi četli (pokud něco četli) v mládí jiné kusy (třeba Čuk a Gek, Neználek, Timur a jeho parta, Kak zakaljalas stal, atd.).

3 hlasy

Tak vidíte, jak jste sečtělý, vámi jmenované knihy jsem nikdy neviděl, natož abych je četl. Já četl akorát toho Foglara...

2 hlasy

Tak jo, zkoušet z hlášek Rychlých šípů vás nebudu. Ale je vidět, že jste si z Foglara moc nevzal, když tu stále hájíte a adorujete slovenského darebáka Bureše.
Spíš bych vás šacoval na čtenáře příběhu Pavlíka Morozova, který udal svého tátu, tedy kulaka. Babiš (agent StB Bureš) také rád udával a přesto (nebo právě proto?) má váš obdiv. Váš názor vám ale neberu, je to vaše věc.

3 hlasy

Vždyť je to novodobý Pavlík Morozov......

0 hlasů

Obhajujete neobhajitelné. Kalousek je oproti Babišovi čestný skautík v krátkých kalhotách.

1 hlas

To srovnání je trefné, až na slovo "čestný". Kalousek je opravdu proti Babišovi skautík s nudlí u nosu, nýmand, který v životě v podstatě nic nedokázal...

0 hlasů

Nejsem volič Babiše, ale ta kampaň neúspěšných je již směšná. Kauza Babiš trvá tak dlouho jen z jediného důvodu. Dosud se nenašel nikdo, kdo by pokřivil § tak aby se mohl Babiš dle nich odsoudit.

2 hlasy

Není co pokřivovat, platí § 260 TrZ – Poškození finančních zájmů evropské unie.
Pravdou je, že stejně vyčuraných darebáků, jakým je Bureš, tu budou zástupy.

3 hlasy

Alternativou Babiše je padákový smrtonoš Kalousek a fašizující pražská kavárna. Takže volba je jasná. Babiš. Klidně se smířím s ďáblem, mambou, hyenou či vlkodlakem, hlavně, když to nebude Kalousek.

5 hlasů

Kalousek, asi jeden z nejinteligentnějších a nejschopnějších politiků, bohužel, nedosahuje v preferencích 5%, takže by těžko sestavoval vládu (jeho se bát opravdu nemusíte). Vítězství strany ANO, myslím, nikdo nezpochybňuje. Jde jen o toho trestně stíhaného slovenského dotačního podvodníka v jejím čele. Stačí, když odstoupí (v lepším případě půjde na vazbu a po rozsudku do lochu) a nahradí ho jiný (třeba Brabec).

4 hlasy

Cožpak o to, inteligentní Kalousek je, ale bohužel taky gauner...

1 hlas

A copak provedl?

2 hlasy

Je toho dost...
Jako ekonomický náměstek na MO sjednal výrobu padáků s účelově založenou firmou bez výběrového řízení. Za to se dnes běžně zavírá. Není ale pravdou, že padáky zabíjely, dodnes se používají. To je jen komoušská lež...
Jako ekonomický náměstek na MO sjednal smlouvu s nevýhodnými podmínkami na prodej kasáren na náměstí Republiky. Škoda cca 700-800 milionů...
Pokusil se vládnout s komunisty, za což ho vyhodili z KDÚ...
Svého času byl podezřelý z objednání vražd svého švagra a jeho syna, kterým dlužil několik milionů. Z toho se sice vykroutil, ale odešla od něj jeho žena, sestra zavražděného švagra...
Na víc si nevzpomínám, Kalousek není moje hobby...

2 hlasy

Jeho profláklé padáky zabily několik lidí, nemluvě o megapodvodu názvu církevní restituce, které okradly nás všechny.

1 hlas

Plácáš pitomosti, není to pravda. Vysvětlovat to už posté nebudu...

1 hlas

Nomen omen, máte značný inteligenční dluh.

1 hlas

Woe zapomněl jsi napsat především ....všehoschopný Kradousek. Kterému nevadilo když jde o koryto spojit se v PS i s komunisty. To ho stálo flek u Lidovců, tak si nakonec založil stranu pro různý politický odpad.A nyní si může roztrhnout mordu jak vříská o podpoře vlády od komunistů.

4 hlasy

U něj ti to vadilo a Babiše ne? Jinak dobrý?

1 hlas

Mně osobně to vadí i u Babiše, ale nic jiného mu asi nezbývalo. Navíc je to jen tichá podpora, Kalousek s komunisty chtěl udělat koalici a to by snad ani Babiš nespáchal...

1 hlas

Mám je oba u zadele, ale ať Kradousek drží mordu, když je to samé v bledě modrem (nebo u flanďáků spíše fialové).

0 hlasů

Tichá podpora je jen slovíčkaření, tedy jiný název pro koalici.( i tenkrát to bylo o podpoře)
Kalouse tehdá chtěl zabránit velké koalici ODS - ČSSD. To co předtím spunktovali Klaus se Zemanem bylo to nejhorší co nás potkalo.

1 hlas

Nebo možná na prvním místě problém toho, že se moc nečte? Viz například tvrzení vlád ČR a Slovenska o migračním paktu OSN, v kterém bod 15.c) jasně říká o čemž ty vlády tvrdí, že ten pakt nejen neříká ale prý dokonce jako by ten pakt tvrdil opak toho.

Což obzvláště absurdní v rovině toho, že se například V4 tváří jako by nemělo existovat mezinárodní rámec v kterém se vyjasní, že i země jako Libye a Saudská Arábie mají nějakou povinnost zajistit důstojné podmínky, jako například aby zdravotní péče byla dostupná i turistům, čímž by to mnohé jen kvůli takové věci netáhlo přes kontinenty.

0 hlasů

Ten burešův kašpárek Vondráček má pravdu. Korupce je skutečně právní problém, dokonce se za ní chodí do lochu. Bureš je od svého vstupu do politiky permanentně ve střetu zájmů. Nakonec "zázračné" navýšení majetku předsedy vlády ze 40 na 84 miliard (pro méně chápavé - miliarda je tisíc milionů) za tři roky ve vládě o něčem vypovídá, že. Ale vysvětlujte to voličům s hubou upatlanou od falešné koblihové marmelády (pokud tam nějaká vůbec je) z PENAM!

4 hlasy

Docela me potesilo, ze se nasel pomocnik na otaceni kliky Fialova KOLOVRATKU. Fiala pri sve praci s kolovratkem, ztraci uz nejen inspiraci, ale I soudnost, mel by vam ale obema pomoct Kocourek s odklonenymi miliony nasetrenymi z platu.

1 hlas

Koho chcete přesvědčit s tak ubohou argumentací na úrovni Blesku...?

2 hlasy

Čtu tady o zloději a lháři Babišovi,ale tak nějak se tu schovávají ti zloději a podvodníci z těch "tradičních stran". A těm je asi nejvíc teskno po tom žrát z první řady u koryta. Takhle to totiž dopadá,když zloděj křičí ,,chyťte zloděje''!! Preference jsou jedna věc a skutečná volba věc druhá. Já bych ty výzkumy mínění nepřeceňoval, nicméně jsem moc rád,že dělají takové vrásky těm "tradičním".

6 hlasů

Co, kdybyste nějaké jmenoval

3 hlasy

To ty nemůžeš pochopit,buď rád,že jsi přisátý na státním cecíku,jinde by jsi chcípl hlady

0 hlasů

Kdy jste se vrátil z té daleké ciziny, že nic nevíte o zlodějinách Klause, Zemana a celé té jejich bandy...?
Topolánek, Dalík, Řebíček, Íčko Langer, Sobotka, porcování medvěda atd.

4 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov