Váhání komunistů
KSČM: Jestli Rusnoka podpoříme, tak za určitých podmínek

01.08.2013 18:40 Rozhovor

Výkonný výbor komunistické strany se v pátek sejde, aby diskutoval o podpoře vlády úřednického premiéra Jiřího Rusnoka. Místopředseda komunistů Jiří Dolejš v rozhovoru pro on-line deník TÝDEN.CZ říká, že straničtí poslanci budou hlasovat pro důvěru vládě příští středu pouze tehdy, když splní jejich podmínky. Zdůrazňuje, že i když pro Rusnoka zvednou ruce komunisté a sociální demokraté, důvěru stejně nezíská. Opírat by se však neměla ani o poslance pravice. Dolejš nechce, aby se opakoval případ poslanců Miloše Melčáka a Michala Pohanky.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • daniel Pink (7 hlasů) 01.08.2013 18:49

    jen smejdi kmotri a mafiani majitele casin a heren si preji navrat...

  • Baryk Baryk (5 hlasů) 01.08.2013 19:09

    Zločinec Dolejš by měl raději přemýšlet jak by více pomohl svému...

  • Miloslav Weiss (4 hlasy) 01.08.2013 20:09

    čím to, že se každý pšonek sere do toho, do čeho mu nic není a který...

  • Vlasta Smutná (3 hlasy) 01.08.2013 20:26

    ty šmejdi kmotři a mafiány myslíte dozajista komunisty. Ti...

  • Baryk Baryk (3 hlasy) 01.08.2013 20:23

    Nemysli si, že své problémy neřešíme. Dnes v Rybniku na trhu zdražily...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Zločinec Dolejš by měl raději přemýšlet jak by více pomohl svému soukmenovci Randsdorfovi, který coby patologický gambler prohrál už i mučící zařízení TKK Grebeníčka, které bylo v majetku Muzea na hovno.

5 hlasů

čím to, že se každý pšonek sere do toho, do čeho mu nic není a který tady žije jen z libovůle tohoto státu?:))..starej se o problémy vlastní země, myslím, že jich máte víc než dost:))

4 hlasy

Máš pravdu..
Slávku proč jsi smazal svůj blog?

0 hlasů

Jestli si myslíte, že je nějaké privilegium, žít v tomto státě a mezi Čechy, tak se mýlíte. Kdo má alternativu a přes to tady žije, dělá to z nějakých altruistických pohnutek - pomoc a podpora starých rodičů, to je na příklad ten důvod, proč jsem zde já. Pokud bych tuto povinnost neměl, nebyl bych zde ani o minutu déle.

2 hlasy

Nemysli si, že své problémy neřešíme. Dnes v Rybniku na trhu zdražily brambory na 65 gr., přesto, že včera byly za 60. Představ si to, ze 3,70 Kć skoro na 4 Kč za kilogram! To je problém, ne nějaké čistky a dupání po demokracii.

A nebo to palivo. LPG se vyhouplo z 12,74 Kč za litr na 12,95 Kč. Někde prý i přes 13 Kč.

Jestli v tom bude Komorowski pokračovat, tak za chvilku budou plné Čechy Poláků. A pak jim teprve začne hrozit i ta otrava jídlem.

(konec soupisu současných problému v POL)

3 hlasy

Kilo polských jedovatých brambor za 4, nebo litr pančovaného polského LPG za 13?
Nepřeháníte to trochu?

2 hlasy

LPG je dováženo z Ruska. Velkoobchodní cena je 9,80 -10,50 KCZ/ litr. Brambory jsou odrůda Vineta ranná a v současnosti se největší množství prodává na trzích GER, POL a SVK. Jste šokován z ceny?V době satelitů a otevřených hranic? Vy fakt víte v těch Čechách hovno, to se to s vámi manipuluje...

1 hlas

jen smejdi kmotri a mafiani majitele casin a heren si preji navrat smejda Kalouska a skvele ministrine Hanakove a Pohledneho Marecka Bendy

7 hlasů

ty šmejdi kmotři a mafiány myslíte dozajista komunisty. Ti zprivatizovali celý náš průmysl, např. Průmstav, ČKD, Setuzu, Škodu atd.

3 hlasy

Navíc, je to ten komunista Dolejš, který chtěl za milion korun zařídit hlasování ve sněmovně? To jsou opravdu čistí lidé, ti komunisti, Ransdorf, Dolejš, ale stejní grázlové jsou ve všech stranác a nic se s nimi neděje..

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov