Škromachův štít
Ku*da, Krym, Ukrajina. Zeman má jít "na kobereček"

03.12.2014 11:45 Aktualizováno 03.12. 17:08

Představitelé klubů Starostové a KDU-ČSL vyzvali prezidenta Miloše Zemana, aby příští týden přišel do horní komory na její schůzi vysvětlit a obhájit své kontroverzní výroky a postoje z poslední doby.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • wenzel Trousil (14 hlasů) 03.12.2014 12:17

    Pozvánka na 3. prosince 2014 v 16:00. Baterky a svítilny s sebou -...

  • Marseille - (13 hlasů) 03.12.2014 11:52

    Navzdory náledí se v úterý do Prahy sjely desítky starostů a členů...

  • Jiří Susa (11 hlasů) 03.12.2014 12:50

    Lžete, paní Metelková. Dokonce tuplovaně. Zemana vám není líto! Zeman...

  • Jiří Vampola (11 hlasů) 03.12.2014 12:12

    Ať je Zeman jakýkoli, tak hlavně je to Čech hájící české zájmy. Kdyby...

  • Marseille - (10 hlasů) 03.12.2014 12:15

    Ta šišlavá věc, prej ale dobře píchá. Říká aspoň Vopěnková z...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Sprostě tu mohl mluvit jen retard na postu minístra zahraničí.

2 hlasy

Už i Erik Best píše o varování, že se Američané chtějí zbavit Miloše Zemana: Tento "car převratů" chce zmajdanizovat Českou republiku
Autor: Erik Best

Jak majdanizovat Zemana

Co musí lidé teoreticky vzato udělat, aby Miloše Zemana vytlačili z funkce způsobem, který by uznal západní svět? Ačkoli si čeští voliči prezidenta zvolili, nemají žádnou legální pravomoc ho sesadit, avšak ukrajinský národ žádné takové ústavní nepříjemnosti nezastavily, že? První na pořadu dne by pro antizemanovce mělo být spojit síly s největšími kapacitami přes změnu režimu.

S tím nebude problém, pokud věříte Ron Paul Institutu, protože americká vláda už pravděpodobně pověřila svého „cara převratů“ Carla Gershmana, aby podkopával českou demokracii. Někdo by měl také najít levného dodavatele jídla, oligarchu s vlastní televizní stanicí a průzkumnou agenturu připravenou mluvit jménem lidu. Jakmile bude revoluce vyhlášena, budete se moci pohodlně opřít a sledovat, jak náměstí praská ve švech lidmi dychtícími uplatnit nedemokratické metody ve jménu podpory demokracie.

Vyšlo na autorově webu fsfinalword.cz

1 hlas

Statistika z internetových diskuzí je neúprosná. Co nenávistný psychopat, to pravdoláskař! Jen doufám, že to neplatí i obráceně.

2 hlasy

Nehoda v atomové elektrárně na Ukrajině.....a nacisté a mainstream mlčí.

"Vím, že v Záporožské jaderné elektrárně došlo k nehodě," řekl Jaceňuk. Dodal, že již vyzval ministra energetiky, aby objasnil, kdy bude problém vyřešen, a jaké byly podniknuty kroky k obnově dodávek elektrické energie. Hrozí totiž blackouty.

„Není tu žádné nebezpečí, nejsou problémy s reaktorem,“ uvedl ministr energetiky Volodymyr Demčyšyn a upřesnil, že k poruše došlo na výstupu a ne v samotném, reaktoru.

Agentura Interfax-Ukrajina uvedla, že blok byl odpojen už 28. listopadu

2 hlasy

http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1883-proc-rusove-nazyvaji-americany-pindosove

2 hlasy

Král Ovar I Zeman se za svou nevymáchanou držku nikomu přece zpovídat nemusí. Je to neodpovědný šašek obklopený zloději a podvodníky.

4 hlasy

Nespornou nevýhodou demokracie je, že každý idiot může beztrestně špinit prezidenta.

10 hlasů

Marseille tvrdil, že žije v Praze a užívá pravé příjmení. Další levicový lhář. Stačí si najít výskyt příjmení v republice.

1 hlas

Je pravda, ze ti utekla manzelka s ridicem hovnocucu z vedlejsi vesnice?

2 hlasy

A nejvíc on sám.

2 hlasy

Je mi Zemana líto. Když milostivě svolí k otázkám občanů, postupuje stereotypně. S milostivým úsměvem vyslechne dotaz a potom tázajícího zesměšní a použije jakoukoliv lež. Nelze už reagovat, přichází další otázka. Je to ubožák, kterého musí hlídat davy policistů v civilu i bundách s nápisy v azbuce. Že by se nás přece jenom bál?

4 hlasy

Co to tady plácáte za nesmysly??! Podařilo se mi dohledat přepisy odpovědí na dotazy vašeho idola Švarctrumberka. Věta dlouhá jak v románu od Hrabala ale nemá hlavu ani patu!!

0 hlasů

Já moc lituji Metelkovou. Naštěstí takových ubožáků není mnoho.

8 hlasů

Ale idiot Macháček k k nim patří.Duševní ubožák Macháček si zde hraje na normálního člověka a přitom takového blba jako je on, aby jeden pohledal.

1 hlas

Ale je Vás tady až moc, hloupých rudých ubožáků a ty patříš k těm nejubožejším z nich, soudruh Macháček.

2 hlasy

Soudruhu, už Vám zase haraší? Až budete vědět že ...je vás tady moc... se píš malé vé, tak potom se ozvěte.

1 hlas

Ale já to vím, soudruhu Macháčku, jen jsem chtěl zvýraznit roli Macháčka hlupáčka mez rudými ubožáky.

3 hlasy

Lžete, paní Metelková. Dokonce tuplovaně. Zemana vám není líto! Zeman milostivě nesvoluje k otázkám občanů. Zeman k nim vyzývá. Čsto opakovaně. V diskuzi má každý možnost zesměšnit svého oponenta vhodným argumentem. Zkuste to i vy.

11 hlasů

Zeman zesměšňuje hlavně sám sebe.

2 hlasy

Marie, že jste se zase někde nametla?

3 hlasy

Nametelila, řekl bych!

0 hlasů

Tož u náš říkáme, že je čovek nametený, ne nametelený :)) Ale tele to je, to jo :)

2 hlasy

Ty jsi opravdovy idiot, kdyz ani nepoznas, ze to tak bylo napsano schvalne:-) Nejsi nakonec sam ridic hovnocucu?-)

2 hlasy

Vy už byste si taky mohl sehnat práci a nedělat jen inventář na diskuzích...

1 hlas

Je mi Zemana líto. Když milostivě svolí k otázkám občanů, postupuje stereotypně. S milostivým úsměvem vyslechne dotaz a potom tázajícího zesměšní a použije jakoukoliv lež. Nelze už reagovat, přichází další otázka. Je to ubožák, kterého musí hlídat davy policistů v civilu i bundách s nápisy v azbuce. Že by se nás přece jenom bál?

1 hlas

Pozvánka na 3. prosince 2014 v 16:00. Baterky a svítilny s sebou - posvítíme si na americkou ambasádu (ulice Tržiště, Praha 1).

14 hlasů

Ať je Zeman jakýkoli, tak hlavně je to Čech hájící české zájmy. Kdyby bylo českým prezidentem to šišlající a zdegenerované rakouské zombie, které nezná ani slovo z české hymny, Švanctrumperk, tak se v tu ránu staneme nesvéprávnou americkou kolonií nemající ani poradní hlas.

11 hlasů

Ta šišlavá věc, prej ale dobře píchá. Říká aspoň Vopěnková z Podbořan, alias pn pn :))

10 hlasů

Věřím,že senátoři propadli panice,při zmínce senátora,jakožto čestné funkce :-) :-) Kéž by se tato Zemanova vize podařila uskutečnit :-)

4 hlasy

Navzdory náledí se v úterý do Prahy sjely desítky starostů a členů hnutí Starostové a nezávislí, aby diskutovali o svých programových prioritách. Zaskočil je věhlasný egyptolog Miroslav Bárta. Podle něj veškeré indicie a srovnání s historií ukazují na to, že naše civilizace je na pokraji kolapsu, a vše napovídá tomu, že „vnitřní reforma kolabujícího systému není možná“.Příkladů úpadku je podle něj všude dost. „Pokud Belgičani pod tlakem nějaké menšiny odstranili vánoční stromeček, tak to není k pousmání, ale je to projev zásadní krize společnosti, která už neví, kde má kořeny,“ uvedl.

Západní politici podle něj čím dál více ztrácejí legitimitu problémy ve společnosti řešit. „Proto jsem dlouhodobý příznivec hnutí STAN, protože vy na lokální úrovni legitimitu máte, protože tam to neokecáte,“ dodal.

Tím starosty v sále na chvíli potěšil, za chvíli ale znovu překvapil. „Byl jsem v Rusku a mluvil s normálními lidmi z akademické sféry a ti mi říkali, že Putinovi narostla neuvěřitelně legitimita kvůli sankcím, a to si v EU málokdo uvědomuje,“ podotkl Bárta. (novinky.cz)

13 hlasů

Je pravda, ze ti utekla manzelka s ridicem hovnocucu z vedlejsi vesnice?

3 hlasy

Je pravda, ze sam sobe klikas hlasy? To musi byt tvou levou rukou, pry je to jak od ciziho.

3 hlasy

Děkuji za vskutku originální a inteligentní příspěvek.

1 hlas

Jo, je.

2 hlasy

Tak běž onanovat a neopruzuj normální lidi,chudinko.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov