Rozhovor TÝDNE
Kubera se rozpovídal o Babišovi i zákazu kouření

14.08.2017 05:45 Rozhovor

Pokud Andrej Babiš nabídne po volbách někomu post vicepremiéra, kývnou mu na spolupráci všichni. ODS nemá velké téma a měla by se v kampani zaměřit na přízemnější věci, říká dlouholetý senátor ODS a primátor Teplic Jaroslav Kubera.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Stanislav Soukup (1 hlas) 14.08.2017 09:40

    Raději Babiše než tu temnou obludu z TOP 009, padákového smrtihlava...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Kubera je dokonalý příklad inteligentního oponenta, který dokáže ospravedlnit cokoli, pokud je to v jeho prospěch.
Ne ne, pane senátore. Kouření je projev svobodné vůle jedince, který ale omezuje jiné jedince v okolí tak, že jim působí újmu na zdraví. V podstatě je to totéž, jako byste kolem sebe stříkal močůvku a divil se, že to okolí nese špatně.

0 hlasů

Kubera je příklad člověka , který přemýšlí hlavou a to je na politické scéně vzácný případ.Na tom nezmění nic ani hloupá ovocenka , která nechápe podstatu věcí a mele a mele to, co se mu hodí zrovna do krámu.Obávám se, že jeho újma na duševním zdraví není zapřičiněna kouřením okolí, ale genetickým fondem.

0 hlasů

JA TO VIDÍM ŽE POLICIE VEDENÁ CHOVANCEM OBVINÍ CELÉ VEDENÍ ANO V ČETNĚ OKRESNÍHO A KRAJSKÉHO VEDENÍ A PAK SE BYVALI SOUDRUZI S ČSSD,TOP 09,ODS A KDU ČSL POKUSÍ ZAKÁZAT HNUTÍ ANO !!!???
DADY SE ŘEŠÍ 50 MILIONU KTERÉ CHCE DÁT BABIŠ NA DOBROČINNOU ČINNOST ???? PROČ SE TAK DŮKLADĚ NEŘEŠÍ TUNEL BLANKA !!!!! PRODEJ SEVEROČESKÝCH DOLŮ,ODK A KTOMU NEZAPOČITANÉ FIRMY OKD DOPRAVA,OKD BASTRO A POZEMKY,REKREAČNÍ STŘEDISKA OKD, NEMOCNICE OKD ????BYTY OKD,BYTY NA KLADNĚ,PRODEJ POLDOVKY ,PRODEJ ŠKODY PLZEŇ,PRODEJ BECHEROVKY, SFUŠOVANÉ DÁLNICE NA OSTRAVSKU,KOUPĚ TATROVEK A PANDURÚ TO JSOU VŠECHNO MILIARDOVÉ ÚNIKY !PODVODY V DOPPRAVNÍM PODNIKU PRAHA PRODEJ UDRŽBY JADERNÉ ELEKTRÁRNY MAĎARŮM,PRODEJ SAZKY ATD ? PROČ NENÍ DAVIT RATH,JANOUŠEK A DALŠÍ TAM KDE MAJÍ BÝT VAŽENÁ JUSTICE ?????

0 hlasů

Přestože s Vámi souhlasím a jistě bude souhlasit i ten, kdo používá zdravý rozum, netřeba řvát na celé kolo.Zkuste se ještě zařadit mezi slušné uživatele a vypněte si Caps Lock

0 hlasů

Na to je odpověď jediná. Jste velice naivní člověk a chtěl by jste nemožné. Uklidněte se, ještě nás nemlátí, tak klídek...

0 hlasů

Raději Babiše než tu temnou obludu z TOP 009, padákového smrtihlava Kalouska a jeho estébáckého udavače Štětináče.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov