Prezidentův pardon
Kvůli amnestii mi vyhrožují smrtí, tvrdí Klausův tajemník Jakl

20.01.2013 17:31

Prezidentův tajemník Ladislav Jakl tvrdí, že mu odpůrci prezidentské amnestie vyhrožují smrtí. Výhrůžky prý navazují na nedávno uveřejněnou skutečnost, že se Jakl podílel na tvorbě znění amnestie.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jana Bukovská (13 hlasů) 20.01.2013 17:44

    Jakl nebuď hysterickej za 2 měsíce po tobě pes neštěkne jenom trochu...

  • Pavel Johanides (11 hlasů) 20.01.2013 18:35

    Lidé mi kvůli amnestii hrozí smrtí, tvrdí Klausův tajemník Jakl. ...

  • Zdenka Zwiebel (8 hlasů) 20.01.2013 17:59

    Jakle, nedivte se, že vás lidi (nejen za tu amnestii, ale i další...

  • Ondřej Dvořák (7 hlasů) 20.01.2013 17:44

    E-mail má na stránkách hradní kanceláře. Dokonce i odpovídá....

  • Karel Důvěřivý (7 hlasů) 20.01.2013 23:22

    Pane Jakle. Oni Vám nevyhrožují, oni chtějí spáchat akt...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

s těmi názory a tím ksichtem bych se tomu moc nedivil :o)))

0 hlasů

Alkoholik,rocker... poradcem presidenta!!! Hrůza!!! Vyhrožují mu smrtí?Vědí jistě proč!

1 hlas

Jestli to nebude někdo z amnestovaných

2 hlasy

Dotáhne to někdo do konce?

1 hlas

Tri tydny po oznameni amnestie se nevi kdo amnestii formuloval a co byla primise celeho jednani. Povedeny stat :)))

0 hlasů

Nevím proč by měl být zveřejňován každý úředník, který něco udělal. Nebo si myslíte, že pod každým zákonem by měl být jmenný seznam každého úředníka příslušného úřadu? Potom bych požadovala aby tam byla i každá uklízečka tohoto úřadu. To o povedeném státu to sedí, ukažte mi jestli v SRN je zveřejňován také každý úředník, který něco vymyslí?!

0 hlasů

Problém je v tom,že u nás se nemyslí!

0 hlasů

Pane Jakle. Oni Vám nevyhrožují, oni chtějí spáchat akt milosrdenství. Vy chápete aktem milosrdenství osvobození lumpů a jejich obdarování lupem, který si naloupili. Jak jinak potom chápat exekuci na Vás?

7 hlasů

Kdyby jste zažili soudní řízení trvající 12 let tak by jste možná pochopili, že není chyba v amnestii, ale v soudnictví. Lidská práva jasně hovoří o přiměřené délce soudního řízení trvající do 3 let, po dvou letech již podle Ústavního soudu se můžete domáhat náhrady. Něco bychom měli justiční mafii a nikoliv nadávat na presidenta nebo jeho tajemníka.

0 hlasů

Ja jsem bojoval za svuj majetek (ukradlo ho komunisticke Ceskoslovensko a nechtelo ho vydat postkomunisticke Cesko) mnoho desetileti, protoze Cesko neni pravni stat a vsechna vlivna mista jsou obsazena lumpy . A presidenta Klause s jeho celediny pocitam k nim.

1 hlas

Když si myslíte, že o právním státu rozhoduje president, tak to je těžké. Pláčete dobře, ale na špatném hrobě.

0 hlasů

Tím, že neukazujete na konkrétní příčiny a viníky, sám se dopouštíte krytí těchto viníků a příčin. Za neprávní stát jste tak spoluodpovědný. Místo toho se přidáte ke stádu a spíláte někomu, kdo není součástí justiční mafie.

0 hlasů

Akce čisté ruce II

Hrají:
Václav Klaus, Miloš Zeman, voliči ČR (kompars) a další

Režie:
Miroslav Šlouf

Scénář:
Miroslav Šlouf

Dramatizace:
Václav Klaus mladší, Livia Klausová, Kateřina Zemanová a další

1 hlas

Škoda, že se opakujete v každé diskuzi, to nedokážete nevymyslet i něco jiného?

0 hlasů

Jakl se diví že mu někdo vyhrožuje už jak se vyjádřil o nás jako o lůze měl dostat nakládačku na to se už zapomělo že... Je to dobře placenej chudáček jestli neřekne kdo připravil tu amnestii tak to už asi nebude sametová revoluce je problémy obyčejných lidí vůbec nezajímají je zajímají jen svoje kapsy je to banda darmožroutů včetně POSLANCŮ........

2 hlasy

do pozice luzy jste se sam pasoval kdyz na sebe vztahujete jakluv vyrok, tak s cim mate problem? zda placenej/neplacenej je uplne jedno, proc by vam mel rikat kdo amnestii koncipoval, je vam po tom naprosto prd. amnestii vyhlasil podle ustavy prezident a premier ji spolupodepsal to je podstatne. a vyhrozovat nejakou revoluci ci necim vic je k smichu, vzdyt vylezete ven jen kdyz vam odbory pristavi bus zdarma a dostanete par stovek na utratu. no a posledni blabol jak se ma starat o problemy obycejnych lidi misto vlastni kapsy. u toho jsem se nasmal, o kohopak obycejneho se starate vy misto vlastni kapsy? kdy jste vzal svoji vyplatu a rozdal ji mezi sousedy aby se jim lepe darilo?

0 hlasů

Nepatří tě zabít, ale vymyškovat, hajzle ............

3 hlasy

A také jeden z amnestovaných, které vyhodili na mráz z teplé věznice.

0 hlasů

Kdyby se rodina za toto období styděla, nestavěla by dílo na odiv
Zmiňuje přitom obraz, který má podle něho i dnes viset v hodovní síni hradu Hardegg. V téže místnosti se navíc údajně i Karel Schwarzenberg s Theresou seznámili. „Orlice s jeruzalémským křížem v pařátech, dav hajlujících lidí, nadšeně zdvíhajících pravici k hradu. Tímto kýčovitým výjevem ve stylu realismu nacistické Třetí Říše se dodnes pyšní na rodovém sídle manželky Karla Schwarzenberga Theresy rozené Hardeggové,“ doplňuje novinář.

4 hlasy

vy jste tam byl? nebo kdo vám to napovídal? zámek je přístupný a je zajímavé, že tam nic takového není. nebo jste stbák, který lže jako když píše? jste hajzl, který ani neví, která bije. máte strach z toho, že konečně bude po havlovi,který byl bohužel na vás byl moc hodný, někdo, kdo vás konečně sejme! už aby tam byl a šel po zločincích, co zkazili morálku tohoto národa.
fr

0 hlasů

Jo, tak to máš blbý...

1 hlas

Hhhh,ten se nějak strachuje o svůj nicotný život........

0 hlasů

Jakl je nesypaticky zmrd

6 hlasů

politickou mrtvolou už je, o to se ale zasloužil sám. Teď už bude jen Nula a tak se možná na poslední chvíli snaží z Tunela vyrazit nějakou prémii, že za něj nastavoval kejhák.

5 hlasů

nejen politickou ale i morální. to bude těžko překousávat, soudruh. muziku s ním nechce nikdo dělat, mimo nýmandů, takže se bude živit čímpak? nojo, zapoměl jsem, na jeho penzi. a daní lidí. otřes.
fr

4 hlasy

oprava - z daní lidí

0 hlasů

Lidé mi kvůli amnestii hrozí smrtí, tvrdí Klausův tajemník Jakl.
Pane Jakl a řadě lidí hrozí exekuce i díky takovým, jako jste Vy.

11 hlasů

kteremu konkretnimu cloveku resp. lidem hrozi diky jaklovi exekuce a jak konkretne se o to jakl zaslouzil.

neni nahodou ta exekuce diky demenci onech lidi, protoze si pujcili a nevratili?

0 hlasů

Ne ty blbečku, ale proto, že věřili, peníze složili a oni jim je ukradli! V Lednu měl být soud a mohli něco dostat zpět, díky Jaklovi, Kikině a Nečasovi dostanou prd!

4 hlasy

predjimate tu vyrok soudu o kterem nemate nejmensi tuseni, jak typicke pro vas obycejne lidi vcetne urazek, ale odpoved na konkretni otazku zadna.

0 hlasů

V právním státu není možné, když občan v dobré víře svěří své prostředky nějakému subjektu, aby tento subjekt místo jejich zhodnocení, je použil nenávratně pro svoje podnikání a pro svoji osobní potřebu.
V neprávním státu se tak děje bez potrestání, tedy bez navrácení těchto investovaných prostředků a vězení za úmyslný čin podvodu, zpronevěry apod.
Náš stát i díky Jaklovi tedy naplňuje, bohužel hodnocení, jako neprávního státu.

1 hlas

soudruhu jakle, vy si ji nezasloužíte, vy si zasloužíte něco naprosto jiného. a myslím si, že vám nikdo nevyhrožuje, jen se chcete udělat zajímavým. nojo, ty dva měsíce se to ještě vydrží a pak můžete vykládat své teorie o spiknutích spolu s hájkem a klausem někde po hospodách, poklud tam hned při vstupu nedostanete hned nakládačku. rád bych vám přinesl naložený hermelín, abyste trošku voněl a panu hájkovi nějaký ten alkohol, aby měl opičku, když už z ní není. ale vy víte podstatně více, jako vždy, o vývoji člověka více, než kdo jiný. ještě jste nevyrukovali s ilumináty a zednářema, kdypak s tímto začnete? no a pokud vím, tak s vámi nikdo ani nechce hrát žádnou muziku, protože to prý ale vůbec neumíte. tak jak to je, soudruhu? že by zase spiknutí? ale to víte, příznivci karla jsou na fakta a ne na jedna paní povídala, jako vy. lžete o karlovi kde můžete, lživé informace a strach, že nastoupí na hrad vás musí strašit, což? ani se nedivím, zbabělci se vždycky schovávají a mlží, pravdu se snaží zakrýt vulgarismy a ubohými a lživými pomluvami. ale pánbůh vás a ty dva další dvorní šašky dostihne, nebojte se. pak se ale zase pro změnu bude modlit hájek za to, aby byl z opice a nepodléhal vyššímu soudu. poslechněte si jana urbana, tam to máte.
bez úcty k celé dvorní squadře signatář ch77 a milovník pravdy a lásky, který nemá rád lidi, co propagují lež a nenávist, která se šíří z hradu.
fr

4 hlasy

Jo, to jsou celí Češi - kecy, kecy a skutek utek.

2 hlasy

a co děláte vy? píšete a píšete. trochu málo, není-liž pravda?
fr

1 hlas

Jakle, nedivte se, že vás lidi (nejen za tu amnestii, ale i další skvělé počiny a výroky), nechválí. Buďte rád, že vám jen vyhrožují. Pes, který štěká, prý nekouše. Kdyby vás chtěl někdo sejmout doopravdy, tak vám to určitě předem avizovat nebude. Ale lidé vás coby hradního kašpárka už z úcty k tradicím určitě nechají na pokoji, navíc máte v této zemi v tomto ranku velmi mnoho konkurentů z oblasti vysoké politiky - případní zabijáci, pokud by to mysleli vážně, jako že asi zas tak moc ne, by ani pro tak velký nával kandidátů nevěděli, kde dřív udeřit.:-) Možná by ale ta vaše hradní partička mohla posloužit jako námět k natočení tragikomedie "Kluci na zabití" Zkuste oslovit pana Stránského ohledně scénáře a pana Bočana, zda se toho chopí jako režisér.:-)))

8 hlasů

cibulová, nějak přehazujete výhybku. že by strach? soudruzi jsou tímto pověstní. žádný strach, karel není mstivec a na takové lidi jako vy nemá čas, protože jste co? poručík hamáček by vám to vysvětlil, že: soudruzi poslouchat se musí" takže honem, abyste se dostala do nějaké nové převlečené strany třeba z vv či lidem.
fr, vídeň

1 hlas

Tak to jste na velkém omylu, pane diplomovaný inženýre, anebo mé příspěvky nečtete dostatečně dlouho a pečlivě. Nepočítám-li své členství v SSM, tak jsem se politicky nikdy nezamazala, tudíž ani nemusím mít v tomto směru žádný strach, ani přehazovat nějakou výhybku,snažím se na věci i naši politiku vždy koukat co možná nejobjektivnějším pohledem. Vaše názory vám neberu, ačkoliv je často považuji za hodně scestné, ale aspoň diskutujete v mezích slušnosti. Omlouvá vás částečně i to, že jste z Rakouska, země se "slavným" rodákem, proslulé častou rejpavostí obyvatelstva vůči sousedům, xenofobií i sympatiemi k nacistickému režimu, a vy jste možná coby poturčenec horší Turka (pan Johan Rey je v tomto směru naprosto světlou výjimkou).

1 hlas

Zdenko ty huso, zase piješ a piješ, nesmysly bliješ. Jakl je jak pára nad hrncem, je v nebezpečí a ty mu hubuješ! Takhle se člen SSm nikdy nechová.

1 hlas

Soudruzko, na soudruha Jakla nesmite takhle zhurta. Vzdyt to je prece vas soudruh! Vy, s.Klaus, s.Jakl, s.Hajek a predevsim s.Zeman se s.Sloufem patrite do okruhu sympatizantu agenta KGB Putina.

0 hlasů

Klausova tunelovala H-system . Amnestie se hodi .

3 hlasy

Ti zloději a ten kdo je odpojil od basy si budou muset zajistit ochranku do konce života... Lidi sou mstivý, natož na zlodějích

0 hlasů

uš mu pelichaj fousy, klausuv tym je opravdu za všechny drobný, normální chlkapo by zvedlk hlavu, narovnal záda a odvětil: kdy to chcete? na Petříně? dejte mi čísla vašich sekundantů, hradní doktor to má jen skok a ve špitále pod Petřínem jsou fajn sestřičky, a nějakej kanovník se také najde, vyjma by vyzivatel byl jiné konfese..ale klaus kvičel i když byl postřelen, zatímco řada us prezidentů nejen dokončila projev, ale i vtipkovalka jak se na chlapa sluší..tak jeho squadra, jen zeman je zmužilej, netuší, která bije, naložen v lihu vidí svět optimisticky...kdo okradejhen by se nechal ještě ponoižovat triumfujícíma gaunerama?

1 hlas

Co jsem slyšel, tak na Děčínsku se také lidi bojí o život. Jednak tu začal řádit nějaký lesní lupič a střelec, a také tu prý byli zabití - po amnestii - již dva taxikáři.

6 hlasů

No nebyli dva, ale čtyři, nebylo to po amnestii, ale od války a nebyly to loupeže, jenom trest za předražené tarify.

1 hlas

sou to profíci, zakopou, minule pálili v elektrárně, ale voličstvo klauszemana se jen dozví, že někdo zmizel..jinak muž zodpovědný, má naládováno a trochu si i hlídá, zda podraz amnestie pro zemana někdo nezopakuje jemu do zad

0 hlasů

Jakl nebuď hysterickej za 2 měsíce po tobě pes neštěkne jenom trochu smradu na hradě zůstane

13 hlasů

Ty si smrt nezasloužíš, já bejt obětí, tak bych tě viděl na vozejčku, s tekutou stravou...

6 hlasů

Nezna nekdo Jakluv mobil nebo alespon e-mail? rad bych mu vyjadril "podporu" .

4 hlasy

Snad nevěříte tomu, že by měl pan prezident pitomce poradce a syna nácka? Vy už jste z těch parlamentních listů úplně mimo.

0 hlasů

224 372 464, ladislav.jakl@hrad.cz

1 hlas

Kurňa, tam se hlásí nějaký Jodl junior...

1 hlas

Každý blb má svého tajemníka... Je to z webu kanceláře.

0 hlasů

E-mail má na stránkách hradní kanceláře. Dokonce i odpovídá. Zpravidla nějakým tím moudrem ve linii "hradní politiky". Můžete si to potom vytisknout a až vám nepůjde se vyzvracet, tak si to před záchodovou mísou přečíst, a bude to venku natotata.

7 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov