Langerova olomoucká ODS? Vždycky druhá

09.06.2009 09:00 Původní zpráva

UVNITŘ GRAFIKA. Věčně druzí. ODS v Olomouckém kraji volby prostě nevyhrává. S občanskými demokraty v Olomouci je těsně spojeno jméno Ivana Langera.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Molly (126 hlasů) 09.06.2009 07:38

    Proč nevyhrává ODS v Olomouckém kraji? Protože tam bydlí Langer a...

  • m (125 hlasů) 09.06.2009 09:34

    Sice nejsem z Olomouce, ale Langer ve vedení ODS byl jeden z hlavních...

  • pop (116 hlasů) 09.06.2009 09:03

    Langer přezdívaný Íčko .

  • :-))) (101 hlasů) 09.06.2009 09:14

    Asi máte pravdu.

  • pravda (98 hlasů) 09.06.2009 10:30

    Chudší lidé opravdu nemají jinou možnost, než volit ČSSD, pokud...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Modrobolševická papalášská nařvanost a normalizace Rád bych odkázal na text Václava Bělohradského Nečitelná země. Píše v něm o specificky českém fenoménu opožděného antikomunismu. V Čechách byla v 70. a 80. suverénně největší konformita a kolaborace s bolševickým režimem z evropských komunistických zemí. V Polsku nebo v Maďarsku to bylo zcela jiné. I v Rusku si dovolili mnohem víc. Lidé u nás udávali a kolaborovali ostošest. Známý písničkář Jaromír Nohavica diktoval poručíku StB do protokolu jména lidí, se kterými se stýkal a bavil. Pozdější premiér Mirek Topolánek chodil v čele provomájového průvodu s praporem. Dnes jsou z bývalých kolaborantů nejhlasitější bojovníci proti komunistům a socanům. No, není to vábný pohled. Teď ještě udělají čistý negativ z festivalu politické písně Sokolov. Celý festival byl obnoven jenom proto, aby udělal fackovacího panáka z Paroubka, kterého se modrá normalizační vrchnost oprávněně bojí. Barvy si prohodily místo, papalášský normalizační bolševismus a zbabělost zůstaly.

36 hlasů

Langerovi nevadí, že ho lidé v Olomouci nemají rádi. Hlavně, že ho podporují stranické sekretariáty ODS.

33 hlasů

To, že předseda ODS Mirek Topolánek považuje svou loňskou dovolenou ve vile italského premiéra Silvia Berlusconiho na Sardinii za chybu, kterou nechce opakovat, je chvályhodné, ne však dostatečné.. Tu dovolenou tam s ním trávil i tehdejší ministr dopravy Řebíček. Ten Řebíček, který v majetkovém přiznání napsal, že inkasoval 217,5 milionu korun za prodej akcí, jejichž původ neuvedl. Každý, kdo kauzu Řebíček - Viamont sledoval, nemusí ani moc přemýšlet, aby mu bylo jasné, že šlo o akcie jeho někdejší firmy Viamont, které odkoupil v roce 2007 litoměřický podnikatel Miroslav Plíhal, jeden ze členů dozorčí rady společnosti. Řebíček sice opakovaně tvrdil, že své vazby na společnost zpřetrhal a akcií se zbavil již před nástupem do vlády v lednu 2007, avšak tomu může věřit jen slabomyslný. Akcionáři Viamontu jsou totiž anonymní. Mirek Topolánek nedávno prohlásil, že po podzimních volbách bude pokračovat se svým sehraným týmem. To, že počítá i se „zadluženým“ Ivanem Langerem netají. Otázkou zůstává, jestli bude mít v sobě tolik drzosti, jakou oplývá odvolaný Aleš Rebíček, kandidující opět do sněmovny a pověří ho jako kamaráda nějakou tou ministerskou funkcí. Případné útoky na mne, že článek je o závisti či nenávisti k pravicovým politikům, předem odmítám. Dosavadní praxe podle hesla „vstupte do politiky, kupte si akcie podniku, kterému budete přihrávat státní zakázky.

48 hlasů

Domnívám se, že máte pravdu! Politika není jen výtah k moci - o službě veřejnosti se mluvit nedá už vůbec - nýbrž rvačka o to, kdo si do pytle s erárními penězi umí vyvrtat větší díru pro sebe. Darmo nebyl Langerův velký vzor současný hradní škůdce...

30 hlasů

Langr z kola ven!!!

51 hlasů

hanácké bigbít!

28 hlasů

Není to tím. V olomouckém kraji se žije nejhůř. Civilizace končí před Zábřehem směrem od Mohelnice. Tam. kde končí dálnice nebo rychlostka, končí spojení, nefunguje nic. V Šumperku je starosta bývalý ředitel školy a také to tomu odpovídá. Školy, hřiště opravené, fungují jen 2 stavební firmy, které zázračně vyhrávají výběrová řízení, předražené zrealizované projekty a lidi bez práce a bída. Kam nevede cesta, tam nejsou možnosti. Zdechl tam pes, a proto lidé volí tak, jak volí.

40 hlasů

Hanáce nepřející. A to je to taký místní patriot. S golfem pomože aj s tenisem, včil aj s pevnůstkó ... Baráky ve městě pospravuje ... Kurňa, to dá prácu.A v té Praze sa udržať, tolik roků, to je kumšt.

43 hlasů

Šak dočkajte-v politice ho nechcú,tož začne doktorovať a to teprvak uvidíte zač toho lokťa- umí starú belu a chcel by mudrovať-soploň jakýsi.

57 hlasů

I k nám do hlubokého vesmíru devět doletěla pověst o Íčkovi. On to zvládne, chlapec jeden oslizlý.

71 hlasů

Je opravdu kouzelné neustále číst o tom, zda většími gaunery jsou zloději z ODS či jejich soueři z ČSSD.

33 hlasů

Kikulinko, jsi holt husa!

72 hlasů

diskuze? na urážky od lidí vašeho typu jsme zvyklí..bohužel ma kikukinka pravdu..kdybyste věděl, co jsou zač tito lidé...podobní zvyklostem Romů-oni nepracuhjí-jsou tu dědiny s doktůrkem, veselými místními bytostmi, ke kterým chodí pro neschopenky půlka dědiny-druhou tvoří důchodci...no, on jim neschopenku napíše..tak se to táhne od revoluce, vždycky na měsíc do obchodu a pak frr k doktorce pro neschopenku....a najednou, zničeho nic má půlka dědiny invalidní důchod, ptž mají problémy se zádama, přitom je ale vidíte, jak zvelebují svůj barák..takže je záda rozhodně nebolí......fakt tady bydlím, z jedné strany Romi-kapitola sama pro sebe, z druhé tady ty příživníky...ale zato všichni dojednoho volí JISTOTU- Č SSD, KSČM

34 hlasů

Čecháčci, vy jste tak tupy narod, ze to svet nezral.Cele tydny se tu hadate o dvou zdegenerovanych a zlodejskych stranach a nakonec je volite znovu a nebo nevolite vubec.To vse zavrsite komunistickymi zlocinci na 3.miste! Nezpochybnujte jiz inteligenci cikanu, nemate na to.20 let zalostna komedie a jede se dal.Je mi z vas na bliti.Takovy hnus!

48 hlasů

Ahoj Tatare.

35 hlasů

Tak to jsi asi masochista, co sem furt lezeš a týráš se, dej si voraz a dívej se na večerníčky, nebo co dě neděsí.

41 hlasů

No tak aby ses nám neposral inteligente.

46 hlasů

Už s tímhle nudíš!

44 hlasů

vasi jedinou moznou reakci bylo dat mi za pravdu, ale to nejdem jste jen Čecháčci

41 hlasů

A já ti dávám PLNĚ (!!!) za pravdu! A pod každým tvým slovem v původním tvém příspěvku se podepisuji! Plným jménem...

38 hlasů

Ahoj Tatare.

37 hlasů

No a co si ty? Tak se pochlub ty ,,chytráku".

35 hlasů

takže asi takhle...stydím se za náš kraj....není to vina Langera, ale spíše, abych nějak neurazila, primitivnějších lidiček...žiji tady, takže o tom něco vím...určitě k vítezství čssd přispěl chudší jih- Jesenicko, Šumpersko, ale také spousta Romů a utlachaných spoluobčanů na dědinách...a také..volební kampaň čsssd...představte si, dyť dostali lidé krásné oranžové růže, podpisek Jirky a jeho krásnej úsměv jakbysmet!! a nezapomeňme na jeho varování, že za všechno může ODS!! Bať že ja!! Deť me to řikale!!

47 hlasů

Hanako, máš mocho na repako!

30 hlasů

ODS to je strana estébáků.

38 hlasů

Kikulinko nenaříkej,Langer se brzo vrátí domů a ten se rozdá.Potom budeš na svůj kraj hrdá.

43 hlasů

od vzdelane a moudre kikulinky bych cekal, ze si aspon nebude plest svetovy strany... Aha, ja zapomnel, ona je jen jedna strana...

58 hlasů

kdo říkal, že jsem vzdělaná? nic takovýho..omlouvám se uznávám.přemýšlela jsem ještě nad spoustou věcí...mysslím a píšu něco jinýho..ale neboj, nemám ani základku

49 hlasů

No chlubit se nedostatkem vzdělání je opravdu roztomilé. Myšlenková hloubka příspěvku však pravdivost tvrzení potvrzuje.

62 hlasů

Chudší lidé opravdu nemají jinou možnost, než volit ČSSD, pokud nechtějí přímo komunisty. Slibům ODS nelze věřit (viz Smlouva Topolánka s občany), zatímco ČSSD plní svůj slib ohledně regulačních poplatků.

98 hlasů

Galakticky naivni blabol. Sezente si (jste-li toho schopen) volebni program CSSD z roku 1998 a 2002 a pak nam sem prijdte povedet, co z toho za ty roky splnili. A jen tak mimochodem, jednodussim lidem (tj. vam) jaksi nedochazi, ze poplatky plati stejne, jen prostrednictvim dani a ve skutecnosti plati vice, protoze plati i za lidi dojizdejici z jinych kraju.

37 hlasů

Zdravím Prahu a ODS. Vy GALAKTICKY SLOŽITĚJŠÍ (teda jako Vy) člověče.

38 hlasů

Zdravím Prahu a ODS. Vy GALAKTICKY SLOŽITĚJŠÍ (teda jako Vy) člověče.

38 hlasů

jsem línej, tak místo fůry papírů čtu pořád dokola Smlouvu ODS s občany - to je lepší než Saturnin :-)

46 hlasů

Na takovéto argumenty odpovídají voliči ODS standardní větou: vyli v koalici, nebylo možno. Takže pro blbé modré: socdem byla v koalici nebylo možno plnit.

57 hlasů

pavel, co tady oblbujete lidi, vy lháři? Ta "Smlouva ODS s občany" je z roku 2006 - z doby před parlamentními volbami v tom roce 2006. Volby tehdy vyhrála velice těsně ODS a vládní koalici vytvořila s KDU-ČSL a se Stranou zelených. Sociální demokracie v té koalici nebyla a není, jak vy ( v příspěvku 11:17 ) DRZE LŽETE ! A ještě navíc nadáváte lidem "blbí modří". Vy jste skutečně přesným obrazem ulhaného, bezohledného, arogantního a drzého Topolánka.

44 hlasů

Langer přezdívaný Íčko .

116 hlasů

Já sú z Olomoca, Langer má svojú čtvrťů, zvanů Langerov.

30 hlasů

Proč nevyhrává ODS v Olomouckém kraji? Protože tam bydlí Langer a všichni ho tam znají.

126 hlasů

Sice nejsem z Olomouce, ale Langer ve vedení ODS byl jeden z hlavních důvodů, proč jsem nevolil ODS.

125 hlasů

Asi máte pravdu.

101 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov