Dezinformační kampaň
Letáky lžou, Zeman nemá jistý postup, varuje ministerstvo

12.01.2018 13:07 Aktualizováno 12.01. 13:25

Lidé na sociálních sítích vyzývají voliče prezidenta Miloše Zemana, aby v prvním kole nešli volit, protože automaticky jako současná hlava státu postupuje do druhého kola voleb. Ministerstvo vnitra to označilo za dezinformační kampaň.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jaro Ovsina (6 hlasů) 12.01.2018 14:14

    Šídlovi hrozí 3 roky vězení za maření voleb

  • Jiřina Skácel (5 hlasů) 12.01.2018 14:41

    Šídlo by za tohle, co pronesl opravdu měl být postihován. Minimálně...

  • František Martínek (3 hlasy) 12.01.2018 14:48

    Už to začíná dávat smysl, mafie to zinscenovala a proto tolik...

  • Petr Rozlil (2 hlasy) 12.01.2018 22:27

    pn pn a Bad Robote!!! Tady mate odpoved co jsem vam psal vy dva...

  • Karel Hrabě (2 hlasy) 12.01.2018 13:54

    PRAŽSKA KAVÁRNA VEDENÁ KALOUSKEM BAKALOU S KORUPČNÍKY A SKRACHOVALÝMI...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Sluníčkáři se tváří jak proti dezinformacím bojují a přitom je sami vytvářejí. Alespoň vidíme, jak je to ve skutečnosti s jejich údajnou "pravdou".

Už dříve se objevily informace, že se sluníčkáři učili vytvářet fake news na nějakém multikulturních kursu. Nyní se ukazuje, že je to možná jeden z jejich hlavních způsobů "práce".

Vůbec bych se nedivil, kdyby stáli i za těmi falešnými zprávami, které byly spojené s migrační krizí. Jejich odhalováníí jim umožnilo urážet lidi, které podvedli, kydat hnůj na odpůrce migrace a masírovat veřejné mínění ve svůj prospěch.

Babiš by měl jejich ziskovkám zatrhnout veškeré peníze od státu. Je ostuda, když taková špína parazituje na penězích z našich daní.

0 hlasů

pn pn a Bad Robote!!! Tady mate odpoved co jsem vam psal vy dva jelita. Za sireni lzi muzete skoncit ve vezeni, blbeckove!

2 hlasy

Zase svinstvo!!! Je potřeba jít volit a VOLIT ZEMANA, aby se vůbec druhé kolo nemuselo konat.! Takovou ffíčovinu, že někdo nabádá voliče ,aby v 1.kole nechodili Zemana volit jsem nikde nezaregistroval! Novináři jsou H.VADA!!!

2 hlasy

Přesně tak. Kdo nevolí Zemana, volí migranty.

0 hlasů

Už to začíná dávat smysl, mafie to zinscenovala a proto tolik kandidátů, jde o to rozdšlit a v druhém kole vyhrát. Když lidé budou volit jiné kandidáty a ne Zemana, tak v druhém kole se jasně předpokládá že hlas zemanovi nedají a dají jej tomu druhému a média protlačovali jak jen to bylo možné Drahoše a pak i ty další, aby oslabili Zemana a to je celá strategie. Občané nenechte se zmanipulovat jediný kdo je hoden z nabízených kandidátů na prezidenta je Zeman, ostatní jsou jen figurky. Volím Zemana už jenom proto že jsou ostatní zmanipulovaní mafií TOP09, ČSSD, ODS a KDU. Potřebují jít proti Babišovi jelikož se odhalilo že OLAF Babiše neobviňuje dokonce se o něm ani moc nezmiňuje v souvislosti s Čapím hnízdem. To co se u nás děje nemá s demokracií nic společného je to totalitní a mafiánské řízení vůle občanů a navíc občany nikdy nepotřebovali, ale musí vyvolat zdání že je to demokratické, proto tolik kandidátů a 4 z nich se tam dostali podvodně i s tím souhlasil nejvyšší soud i když v podstatě doporučil opravu až od příštích voleb. Již to zapadá do sebe a ukazuje to na ODS, TOP09 ČSSD a vše pod direkcí mafie, která tu ve skutečnosti vládne.

3 hlasy

Šídlo by za tohle, co pronesl opravdu měl být postihován. Minimálně podmínku, aby věděl, že si nemůže dovolit všechno. Viděla jsem to a vtip ani satira to opravdu nebyla!!! Někdo, kdo třeba neví, že ty jeho "zprávičky" mají být jako humor, to opravdu mohl vzít vážně!! I tchán zaváhal a to je to jinak vzdělaný člověk!

5 hlasů

Šídlovi hrozí 3 roky vězení za maření voleb

6 hlasů

PRAŽSKA KAVÁRNA VEDENÁ KALOUSKEM BAKALOU S KORUPČNÍKY A SKRACHOVALÝMI POLITIKY ZAČINA VYSTRKOVAT SVÉ PAROHY !!!!!

0 hlasů

...ale pane Hrabě, to jste zaregistroval až teď??? Trochu pozdě. Tyhle šm.jdi tu přece škodí už dlooouuho

1 hlas

PRAŽSKA KAVÁRNA VEDENÁ KALOUSKEM BAKALOU S KORUPČNÍKY A SKRACHOVALÝMI POLITIKY ZAČINA VYSTRKOVAT SVÉ PAROHY !!!!!

2 hlasy

Tak to jděte šoupnout Zemanovi a dejte pokoj :-)
(axman.pavel@skaut.cz)

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov