Střet zájmů
Lex Babiš prošel. Premiér lhal, chce mě vyštvat z politiky! zuří ministr

29.11.2016 15:55 Aktualizováno 29.11. 19:25

Firmy ministra financí a předsedy hnutí ANO Andreje Babiše se už brzy nebudou moci ucházet o nenárokové dotace, veřejné zakázky a investiční pobídky. Vyplývá to z novely o střetu zájmů, kterou potvrdila sněmovna v senátní verzi.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Bajer (1 hlas) 29.11.2016 18:21

    Ostatní strany jsou také ve střetu zájmů. Pobírají od velkých firem...

  • Jan Novak (1 hlas) 29.11.2016 17:01

    ANO to ted pred vobama nebude mit lehke . Lex Babiš schválen ,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Babiš si jistě poradí a ve volbách lidé dají našim politikům znát, co si o nich myslí. Nechci ani domyslet, jak bychom dopadli, kdyby zemi řídili "politici" typu Chvojka, jejichž jedinou předností by bylo, že jsou poslušní a nemajetní.

0 hlasů

Ostatní strany jsou také ve střetu zájmů. Pobírají od velkých firem peníze na kampaň a když jsou zvoleni, oplácejí to protislužbami. Babiš se od nich liší jen tím, že to má všechno "pod jednou střechou".

Zakázat to Babišovi je krok správným směrem. Ale pokud se to nezakáže i těm ostatním, nebude to k ničemu. Spíše to uškodí. Pravděpodobně je menší zlo, když Babiš zvýhodní sám sebe, než když jiný politik podobně zvýhodní třeba 20 firem, které ho mediálně nebo finančně podpořily v kampani.

Ve střetu zájmů jsou politici aspirující na nějakou dobře placenou unijní funkci. I to by mělo být zakázáno. Takoví politici jsou servilní k Eurosvazu a nehájí zájmy ČR

1 hlas

ANO to ted pred vobama nebude mit lehke . Lex Babiš schválen , elektronicke pokladny musi nastvat co nejvice lidi , dalnice D8 taky .

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov