Ohlasy
Lidé mají právo vyjádřit nesouhlas s politikou Merkelové, řekl Sobotka

24.08.2016 20:45

Lidé mají právo vyjádřit jiný názor na politiku německé kancléřky Angely Merkelové. V souvislosti s demonstracemi, které se během čtvrteční návštěvy kancléřky v Praze chystají, to po jednání vlády řekl premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD). Merkelová přiletí do Prahy ve čtvrtek odpoledne. V době návštěvy si naplánovali shromáždění její příznivci i odpůrci, rozděluje je hlavně pohled na názory kancléřky v otázce migrace.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Patrik Švantner (3 hlasy) 25.08.2016 00:25

    Soudruhu Sobotko, ty moc dobře víš, že tví spoluobčané - vyjma...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Lidé mají právo vyjádřit svůj názor na Makrelu, ale Sobotka nemá právo zrazovat voliče či drtivou většinu obyvatelstva. Snad už oba půjdou brzy do temné historie.

0 hlasů

Určitě souhlas, že právo na názor se má i na vyjadřování. Jak ale kdo vysvětlí jakým právem se pomáhalo hodit několik zemí do chaosu a najednou od všeho ruce pryč (však stranou zbraňových exportů) protože vlastně nakonec argumentativně šlo akorát někomu aby byl znovuzvolen za prezidenta, a navíc se dělá z válečných uprchlíků, že jsou akorát liní se hlásit asi dle p.Zemana nejlépe rovnou k IS proti všem ostatním dovolující se bombardovat a že se přece také vidí v ČR jak z každé rodiny přece alespoň jeden člen v aktivní záloze (sarkastický vtip), to mi v tom nějak ta přece tak hloupá hlavička nebere. Tak kdo to tedy jako přece tak velký a vzdělaný a osvícený chlap vysvětlí? Jestli vůbec nějaký takový je?

K tomu bodu rozdílu ekonomickém, když například ČNB razí ten udržovaný kurz k Euru, tak k zhodnocování mezd moc dojít nemůže obzvláště když akorát rostou zhruba o tolik co inflace v Eurozóně. A když to není jak na povel Evropské centrální banky, tak to mi zní že jako míč ohledně toho je u těch členů s těmi menšími mzdami.

Ohledně bodu společné evropské armády, stranou věcí jakože jestli se míní jazykové kontigenty nebo zda se míní mít jeden oficiální jazyk toho a nábor stylem že zřejmě převážně z těch chudších krajů mezitím co bohatší kraje rozhodují o dalších zahraničních misích a to možná opět argumentativně hlavně zaměřené na zajišťování si zdrojů nerostných surovin, čím se jako míní zajistit, že kdokoliv dostatečně kvalifikovaný na to dávát rozkazy kde je jakoby zaručené, že ve smyslu obecné obrany a ne nějaké řízené možná obavou o co se bere za svou domovinu kde možná nařídí soustředění sil a podobně?
Tak či tak, já si myslím, že téma ustanovení Senátu EU by bylo docela podstatné v tom všem. Byť osobně by mě opravdu zajímalo co kdo myslí ohledně té věci jak se vymazalo Prusko, a zda když nikdo z oficiálních s tím problém nevidí tak jak například p. Sobotka míní zajišťovat, že se v podstatě to samé nebude dít například s Českem kterému "ve větším zájmu a s vojenskou mocí" EU komise možná státnost naprosto sebere a potom po válce na rozkaz EU komise možná dokonce rozdá jako reparace mezitím co Češi budou přece moct bydlet kde nějaké místo zbylo?

0 hlasů

Soudruhu Sobotko, ty moc dobře víš, že tví spoluobčané - vyjma havloidů - zde islám nechtějí, že se tohoto brutálního svinstva bojí. Najdeš odvahu to té germánské čarodějnici říct ?

3 hlasy

Dotaz na Sobotěnku dobrej- jen se obávám, že odvahu NENAJDE- spíš si ucvrkne do gatí :-(

0 hlasů

Příště si rozmyslete taková slova nebo Davídek se bude tady onanovat (předvádět) a dokazovat jak je chytrý. Že je to od věci? To ho nezajímá, on si nemá s kým popovídat, tak to tady vyblinkává ...

0 hlasů

Já jsem i tu Vaši ústavu alespoň jednou četl, což ze mě nutně chytrého nedělá však alespoň informovaného což se zdá docela relevantní než vypustit nějaké plky typu tvrzení, že každá bomba v Iráku silami NATO byla za účelem nějakého etnického čištění. A co Vy? Víte vůbec co se tam píše nebo alespoň, že něco takového existuje natož charta lidských prav a další?

0 hlasů

Čarodějnice? Co by ji bylo do nějakého názoru nějakého skřítka natož co si o tom myslí kdo nerespektuje ani vlastní ústavu? :)

0 hlasů

Viz například:

http://www.starehrady.cz/bestyjar-draci-skritek-hnizdometka-detail-35

http://www.starehrady.cz/bestyjar-skritek-mydlinek-detail-276

http://nd04.jxs.cz/164/947/6c773ebd97_71415315_o2.jpg

Stranou přirovnání k jako pohádkovému světu, když je například v Praze i sdružení satanistů, viz argumentativně:
https://www.youtube.com/watch?v=2QOLJzkCGGI
(stranou nějakých detailů co se zpívá mimo refrén) a že mají "Belzebub disco", tak co vlastně jako? V čem má být jako problém když vlastně žádný problém není, a když i mnohý křesťan má jasno, že se křesťanství v podstatě netočí kolem pojetí jako by byl nějaký panteón bohů kteří mají jednotlivě tolik absolutní moci dle toho kterému bohu zasvěcenému chrámů se přináší nejvíce darů jak se to zřejmě považovalo v Antice jako normální pojetí jak svět chodí?

0 hlasů

A stranou toho všeho, když se například ohledně díla v češtině udělá rozbor, a že se místo básnické písně (která je argumentativně velmi podezřelá z recese nebo podobně) vezme například dílo Jana Husa a podívá se na Akci K, tak z toho plyne co? Že Jan Hus jakoby nařídil umučení Josefa Toufara? Nebo se vlastně jak p. Duka má jasno, že Husovi není (tolik) co vyčítat jako tomu jak politickému sdružení kteří možná neoficiálně úplně jak navazují na husité mezitím co ale vlastně akorát docela póvl nehledě na to jakými tituly a údajným vzděláváním se honosili?

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov