Ministryně spravedlnosti
Malá: O mém vzdělání ani o podnikání manžela jsme se Zemanem nemluvili

25.06.2018 14:25 Aktualizováno 25.06. 15:43

Kandidátka ANO na ministryni spravedlnosti Taťána Malá uvedla, že chtěla kritizovaným výrokem o možném odkladu stíhání premiéra Andreje Babiše na dobu po skončení nynějšího volebního období otevřít debatu o imunitě.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Zdeněk Novotný (3 hlasy) 25.06.2018 16:26

    Kandidátkou na post ministryně spravedlnosti je ekonomka a právnička...

  • Jiří Klempera (2 hlasy) 25.06.2018 16:31

    větší nýmandy už v ano nemaj - začínaj bajt docela zoufalý

  • o k (2 hlasy) 25.06.2018 18:55

    O jakém vzdělání?

  • Horečka TřicetDevět (2 hlasy) 25.06.2018 14:36

    Jaterničky přinésla, aj slivovičku popili. Jaj, dobře bolo. ...

  • daniel Pink (2 hlasy) 25.06.2018 16:47

    je to sympaticka politicka--špinavci z pražske kavarny na ni chrli...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Taky proč,že.Stále je lepší příslušnost k straně,než nějaké vzdělání.Ještě by si, nedej bože, mohla udělat nějaký úsudek.

0 hlasů

O jakém vzdělání?

2 hlasy

Ten Zdeněk Nootný je další retard?Nicneříkající příspěvek pošle hned 3x,další d3bil z inkluze v praxi?

1 hlas

je to sympaticka politicka--špinavci z pražske kavarny na ni chrli hnuj a obdivuji pravnika z Plzne -Marecka Bendu a kralovnu modrych nenavistnych hus Mirku premierku

2 hlasy

Pro ty,co mluví o účelovém jmenování - o nedostatku důkazů pro obvinění Babiše psal web e-právo již před měsíce. A to Malá byla ještě malá.

2 hlasy

větší nýmandy už v ano nemaj - začínaj bajt docela zoufalý

2 hlasy

Kandidátkou na post ministryně spravedlnosti je ekonomka a právnička Taťána Malá z ANO.......

TAKOVAAAAAAAA ceska LUDMILA Brozova-Polednova, ze???????

Poslankyně, která bránila svého stranického šéfa Andreje Babiše v kauze Čapí hnízdo a které hrozil střet zájmů. Slabým místem Malé je také podle některých médií její právnický diplom........

Problém s diplomem: Slabým místem Malé je podle Lidových novin také její právnický diplom ze soukromé Panevropské vysoké školy v Bratislavě. S titulem z této instituce nemá uchazeč šanci stát se v Česku koncipientem či advokátem..........

Možný střet zájmů: Politička a její manžel vlastnili společnost All 4 Law, která získala procentní podíl v novojičínské firmě Insolvence CZ. Společnost radí dlužníkům i věřitelům. Manžel poslankyně navíc spoluvlastní i firmu Swisscredit, která naopak poskytuje lidem mikropůjčky, tedy úvěry do 75 tisíc korun. Malá možný střet zájmů odmítla,,,,,/cerven 2018/ minulý týden převedla celou společnost All 4 Law do vlastnictví svého manžela.

+ + + forrrrrrrr ........ „Není možné podnikat v insolvencích, ještě půjčovat lidem úvěry a pak hrát nezávisle roli tvůrce pravidel,“ poznamenal šéf Transparency International ČR David Ondráčka. ........ ale jeeeeee - se SOUDRUHY z Cech rozhodne ANO . . . . .

Loajální k Babišovi: Malá je známá svou loajalitou k premiéru a šéfovi ANO Andreji Babišovi. Vešla ve známost tím, že v lednu navrhovala, aby případný soud s Babišem jako stíhaným kvůli dotačnímu podvodu kolem Čapího hnízda zasedl až po skončení jeho nynějšího poslaneckého mandátu, tedy až za další čtyři roky.

„Co brání tomu, aby se řešení té kauzy posunulo o čtyři roky nebo prostě do doby, než budou nové volby. Co se stane?“ prohlásila v lednu 2018 Malá.


aaaa prave p r o t o --- ala Ludmila Brozova-Polednova - Její činnost jako prokurátorky je také možno považovat jako ukázku tzv. třídní justice, tedy za stejné činy měly být navrhovány rozdílné trestní sazby podle třídního postavení: továrník přísnějšími tresty, dělník mírnější.

Byla absolventkou (tzv. dělnickou prokurátorkou) dvouleté Právnické školy pracujících - absolventka Právnické školy pracujících (1. 12. 1948 až 30. 11. 1949) Ludmila Biedermannová–Brožová–Polednová, zařazená od 1. 4. 1950 do církevního odd. SP prokurátora Čížka, ve skutečnosti však bez právnického vzdělání i praxe. Komunistickou stranou byla dosazena na místo prokurátora, ze kterého se po roce 1948 stala klíčová osoba při řízení, inscenaci a manipulaci soudních procesů.

Je známá jako prokurátorka z vykonstruovaných procesů v dobách stalinismu v 50. letech, například s JUDr. Miladou Horákovou a spol. nebo také s Vítem Tajovským........Brožová svou vinu vždy popírala, existuje filmový záznam jejího fanatického projevu proti Dr. Horákové. Osobně se účastnila licitace v kolektivu soudců, prokurátorů náměstka ministra spravedlnosti Karla Klose s návrhem trestů ještě před soudním procesem. Angažovala se pro odmítnutí milosti pro Horákovou u prezidenta republiky. Účastnila se její popravy ve věznici na Pankráci, v ten samý den po výkonu trestu smrti řečnila Brožová na svolané manifestaci na náměstí Prokopa Holého v Praze na Žižkově o úspěchu soudu.

3 hlasy

Aspon neco vime o nove ministrini! O Pochovi nikdo nevi vubec nic, akorat, ze chce sedet u zlatyho koryta. To zase bude vlada, jak v roce 1990, Vondra,Parkmanova, Gross a jim podobni.

1 hlas

aaaaa Tatana M A L A - Ludmila Brožova-Polednova

++ možnou ministryni spravedlnosti, poslankyni ANO Taťánu M a l o u . Ta se dříve vyjádřila o možnosti odkladu trestního stíhání svého stranického šéfa a premiéra Andreje Babiše v případu Čapí hnízdo.......///Její činnost jako prokurátorky je také možno považovat jako ukázku tzv. třídní justice, tedy za stejné činy měly být navrhovány rozdílné trestní sazby podle třídního postavení: továrník přísnějšími tresty, dělník mírnější...///

ANOOO soudruzi-StBaci z ANO nasli podobnou??? Ludmilu Brožovou-Polednovou, rozenou Biedermannová (v březnu 1950 si změnila příjmení na Brožová) (20. prosince 1921 Praha – 15. ledna 2015 Plzeň) byla prokurátorka Státního soudu, oddělení Praha (1950–1952), později (po zrušení státní prokuratury) okresní prokurátorka Rokycany (od roku 1953) a p r o k u r á t o r k a Generální prokuratury. Byla aktivním účastníkem vykonstruovaných politických procesů v 50. letech j u s t i č n í vraždě Milady Horákové ......

ANOOOOO a prave takoveto K R I V A K Y maji soudruzi-StBaci z ANO 2011 v ZASOBE . . . . .

Její činnost jako prokurátorky je také možno považovat jako ukázku tzv. třídní justice, tedy za stejné činy měly být navrhovány rozdílné trestní sazby podle třídního postavení: továrník přísnějšími tresty, dělník mírnější.

Byla absolventkou (tzv. dělnickou prokurátorkou) dvouleté Právnické školy pracujících - absolventka Právnické školy pracujících (1. 12. 1948 až 30. 11. 1949) Ludmila Biedermannová–Brožová–Polednová, zařazená od 1. 4. 1950 do církevního odd. SP prokurátora Čížka, ve skutečnosti však bez právnického vzdělání i praxe. Komunistickou stranou byla dosazena na místo prokurátora, ze kterého se po roce 1948 stala klíčová osoba při řízení, inscenaci a manipulaci soudních procesů.........

0 hlasů

Odvolávám co jsem odvolal, slibuji co jsem slíbil, bude jejich postoj.....

no soudruzi si moc dobre rozumi . . . .

+++ 4.11.2013 ....... par dnu po volbach 2013 ..... Bez lustračního osvědčení ministry nejmenuju, vzkázal Zeman !!!

Zájemci o ministerská křesla si musí připravit lustrační osvědčení. Prezident Miloš Zeman vzkazuje, že nejmenuje nikoho, kdo ho nebude mít čisté. „Žádné výjimky zákon nepřipouští a prezident republiky splnění všech podmínek pro jmenování členů vlády vyžadoval a nadále vyžaduje,“ sdělila LN Zemanova mluvčí Hana Burianová.
To je první zásadní vzkaz pro situaci, že by se měl členem koaliční vlády se sociálními demokraty a lidovci stát šéf ANO Andrej B a b i š (Andrej Babiš je majitelem firmy Agrofert)....

TO BYLO K E C U . . . . . noooooooo, a soudruhovi-priteli Milosovi Z E M A N O V I se TOOOOOOO???? rozlezelo ??? a zvavetril moznost pouzit???? soudruha-StBaka Andreje B A B I S E jako nastroj k DO-zniceni soudruha-pritele TEDY NEPRITELE Bohuslava SOBOTKY . . . . a vseeee??? bylo jinak . . . .

5.12.2013 --- stacil jeden MESIC??? aaaaaaa - - Prezident Milos Z e m a n : Babiš ministrem financí? Ano, ale... ,,, Prezident Miloš Zeman jmenuje Andreje Babiše ministrem financí. Má to ale háček. Sněmovnou musí v prvním čtení projít služební zákon, který od politiků nevyžaduje lustrační osvědčení. S jeho získáním by Babiš mohl mít problém. Na Slovensku se totiž soudí kvůli údajné spolupráci s StB.

ANOOOOOOO - to?? je ten spravny O B L B O V A K - smejdovstvi NA SPODNICH 10 milionu obcanu v Ceske republice . . . . . . . .


noooooo a soudruzkaStBacka?? ANO2011 - Malá je známá svou loajalitou k premiéru a šéfovi ANO Andreji Babišovi. Vešla ve známost tím, že v lednu navrhovala, aby případný soud s Babišem jako stíhaným kvůli dotačnímu podvodu kolem Čapího hnízda zasedl až po skončení jeho nynějšího poslaneckého mandátu, tedy až za další čtyři roky.....

0 hlasů

Jistě se domluvila s prďolou jak pozdržet trestní stíhání svého šéfa. Jiný úkol její nasazení do vlády nemá.

1 hlas

Martinko,zavěš si Venušiny kuličky okolo krku,protože štěrbinku máš seschlou,sedni si na anální kolík a studuj vize potápějící se TOP 0009

1 hlas

Ty jsi fakt hnusák.Dělá ti to radost?Ubožáku.

0 hlasů

Jaterničky přinésla, aj slivovičku popili. Jaj, dobře bolo.

https://youtu.be/YlEnXChgIbk

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov