Letouny CASA
Mám důkazy, že Lessy lhal, tvrdí Kalousek. Ukáže je poslancům

18.07.2012 09:22

Ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09) ve středu poslancům předloží dokumenty, které mají dokázat, že policejní prezident Petr Lessy při jednání bezpečnostního výboru v minulém týdnu neříkal pravdu. S materiály poté seznámí také veřejnost.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Hoch (37 hlasů) 18.07.2012 09:40

    A to ví až teď, že má důkazy? Jak dlouho trvaly vyrobit?

  • Jarda Horník (30 hlasů) 18.07.2012 09:54

    Kalousek si pamatuje slovo od slova všech rozhovorů, ale přes týden...

  • Jaroslav Švorc (27 hlasů) 18.07.2012 10:18

    Kalousek lhal vždycky,proto lže i dnes.Uvidíme,kdy unikne do médií...

  • Jarda Horník (27 hlasů) 18.07.2012 09:52

    Když si majitel firmy uplatí svého podřízeného, aby mu křivě svědčil...

  • Jarda Horník (23 hlasů) 18.07.2012 09:58

    Jako má Nečas svůj LIDEM na přitakávání naprosto všeho, tak i...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Už víme, čemu Kalousek říká nezpochybnitelný svědek, teď se dozvíme, čemu říká nezpochybnitelné důkazy. To jsem zvědavá, co si zase vymyslí za lež a proč ty důkazy ještě včera neměl.

15 hlasů

Nezpochybnitelné však rozhodně je, že je to gauner non plus ultra!

8 hlasů

No a ještě, Mirku, prozraď, jak jsi už v sobotu v rozhovoru pro LN mohl říct, že pplk. Daňhel je vyšetřován, když ho zadrželi až v úterý?

15 hlasů

:-) Byl zase na šrot, tak holt nazval generála Picka sr*čem a prozradil o panu Daňhelovi, co neměl. :-)) Chybička se vloudila :-))

6 hlasů

My ti rozumíme, kokote......

http://vtipy.netroof.eu/item/8145/z-l-o-d-u-ch-quotkquot/

5 hlasů

Já to čtu: "Vyrobil nezpochybnitelné důkazy ve spolupráci se svým dlouholetým mluvčím poté, co začal mít problém jak s výborem, tak s odsudky veřejnosti." Tomu hysterikovi nevěřím už nic!

9 hlasů

Krásný příspěvek na Lidovkách:


Tenhle člověk se opravdu nebojí ani pekla.
naopak...i peklo se boji jeho

15 hlasů

...a proto asi to jeho převzetí do své péče tak dlouho odkládají:-)

8 hlasů

Divíte se? Ten by rozvrátil i to peklo.

6 hlasů

Krásný příspěvek na Lidovkách:


Tenhle člověk se opravdu nebojí ani pekla.
naopak...i peklo se boji jeho

11 hlasů

Já jsem zvědavej! Kalousek není vůbec hlupák, takže by takovýhle prohlášení nedělal, kdyby něco v rukou opravdu neměl.
Jo a jinak, Lessy se chvástal, že půjde na detektor lži. No, to je teda důkaz, když ho budou dělat jeho podřízení.. asi tak stejný, jako by mu celý policejní sbor potvrdil, že nikdy nepřekročil rychlost!

6 hlasů

Správně kalous není hlupák, je to debil.
Bude to asi takový důkaz jako, když uvede svého podřízeného jako "světka". Zřejmě mu někdo pojem SVĚDEK vysvětlil a tak výmýšlí další "důkazy" - idiot.

7 hlasů

Znáš pojem "střet zájmů"? Test na detektoru by musel s Lessym vykonat expert nezávislý na postavení jak Kalouska tak Lessyho, třeba někdo ze Slovenska.

11 hlasů

Kalousku strč si svoje důkzazy za klobouk, to že jsi gauner je jisté, je jen otázkou jestli to policie někdy rozkryje, zatím se ti daří

12 hlasů

Kalousku, to jsi se ale musel pořádně plácnout přes kapsu, viď? Listinné důkazy na telefonát, hmmmmmm :-D tak copak to bude?

16 hlasů

Že by výpis hovorů, ukazující, že Kalousek nevolal Lessymu? Je dnes problém volat odjinud než ze známého ministerského čísla? To jsem zvědav s jakou mega kokotinou Arcikokot zase vyrukuje :-D

11 hlasů

V každém případě nám jeho jednání poskytuje dostatečnou ilustraci o tom, jakým způsobem se vždy asi "očistil" z těch mnoha předchozích podezření, kdy ještě stupeň naštvanosti ve společnosti nebyl zdaleka na takové výši, jako právě teď a prošlo zřejmě ledacos...

7 hlasů

Tak a co na to pan policejní ředitel? Stažené půlky? Ani bych se moc nedivil :-)

8 hlasů

Důkazy Ti nepomůžou, kalousku. Uvědom si, že bezpečnostní výbor ovládá levice a té, i kdybys přeložil důkazy, že lessy lže (čemuž bych se moc nedivil, ale pochybuji, že nějaké neprůstřelné důkazy máš - svědectví kolegy není důkaz, lessy taky může říct, že ho slyšel major grebeníček, když s ním byl zrovna na poradě, jak zatočit z buržoazním živlem), čili i kdybys předložil důkazy bezpečnostnímu výboru, tak oranžoví a rudí komunisti spolu s korupčníky z vv si stejně odhlasují, že jsi vinen ty. Důkazy předlož nám, v novinách. My jsme jediní, koho to zajímá. Nezajímá to ani policii, ani opozční politiky, ti všichni ti jdou po krku za každou cenu, klidně přes mrtvoly.

8 hlasů

Zaslouží si snad zloděj ministr jiný přístup?

16 hlasů

Někteří mají důkazy, že Kalousek použil Parkanovou jako "bílého koně" pro financování nové TOP09

17 hlasů

Kalousek lhal vždycky,proto lže i dnes.Uvidíme,kdy unikne do médií záznam z odposlechů telefonních hovorů Kalouska.Nač policajti ještě čekají?Že by se na Kalouska hněvali tak moc,že by mu dávali prostor,aby se do těch svých lží zamotal ještě víc?

27 hlasů

Podle me je to trosku vic zamotane a ve chvili ,kdy nekdo z Policie na Kalouska vytahne hlasovy zaznam s policejnim prezidentem, tak je ma Kalousek tzv. "na taliri" ... nezapomente, ze nahubkovy zakon je v ceske legislative a odsouhlasili jej taci jako je Kalousek, Benda a dalsi zkorumpovanci, kteri nechteji,aby se o jejich zlodejnach vedelo ... proto ty nejvetsi tunely verejnych financi protlacuji i pres to, ze jsou jen pro urcite "vyvolene" a placeni komentatori je oznacuji jako "nepopularni" ... jsou nepopularni, protoze vytvareji umele "elity" prisate na cecek statniho rozpoctu nejlepe se smlouvami, ktere nelze vypovedet, protoze pak se zmeni politik v ramci strany a ten pak 4 roky zadava audity na vsechny strany, aby pak nakonec machal rukama a rikal "Ano,vsude se tu vse rozkrade, ale ja stim nic neudelam, takhle to ti prede mnou schvalili ..."

12 hlasů

Bez ohledu na nynější kauzu bych se chtěl dožít toho,až na Kalouska konečně dojde!!Přece není možné aby ze všeho vyklouzl-a že toho již bylo!!!

21 hlasů

Politici válčí mezi sebou jak o život. Ono už o životy jít může. Mafie si neodpouští. Na to jak tuto zem vlastně neřídí, se máme ještě velice dobře.

13 hlasů

Jako má Nečas svůj LIDEM na přitakávání naprosto všeho, tak i Kalousek je obklopen lidmi, kteří mají na vybranou :
- buď mu přisvědčit cokoli a mít stále nasypané korýtko,
- nebo skončit s Kalouskem a muset se od příštího měsíce začít živit prací

23 hlasů

Když si majitel firmy uplatí svého podřízeného, aby mu křivě svědčil v jeho prospěch, je to sviňárna, ale odměna jde z jeho kapsy. Tady v tom případě mám dojem, že na odměny svědků se skládají daňoví poplatníci.

27 hlasů

A to ví až teď, že má důkazy? Jak dlouho trvaly vyrobit?

37 hlasů

Kalousek si pamatuje slovo od slova všech rozhovorů, ale přes týden vzpomínal, kdo že to s ním jel v autě.
Ale přesvědčování a vzpomínání přineslo ovoce

30 hlasů

No, takže Kalouskovi ještě přišijou křivou výpověď. Paráda.

14 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov