Milionový úklid Prahy dostal na starost Jan Kočka

17.08.2010 12:00 Původní zpráva

Pražské služby, které nedávno vyhrály téměř devítimiliardový tendr na osmiletou údržbu ulic metropole, si za stamiliony najaly jako subdodavatele právě Kočkovu firmu Prostor.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Viktor Racek (47 hlasů) 18.08.2010 00:31

    Prudiči, ty jsi dneska veselá kopa:-)

  • František Matějček (42 hlasů) 17.08.2010 14:51

    fon kulaku, jste vedle jako vždy. To nebyly kameny, ale štěrk, jinak...

  • Pr(u)dič Pružina (37 hlasů) 17.08.2010 22:33

    Pomohl ti ten blábol ? Alespoň se ti ulevilo !

  • Viktor Racek (36 hlasů) 18.08.2010 07:33

    Bohužel píšu pravdu a na rozdíl od tebe pod jedním nickem:-) Učil se...

  • von kulak (36 hlasů) 17.08.2010 13:38

    V podstatě ve všem, krom toho, že peníze nesmrdí vůbec nikomu. Ovšem...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Milý Prudiči, Slávy dcero, Aničko, Pavle Nováku atd... - tedy všechny tvé nicky v jednom: Lžeš jako když tiskne, dokázal jsi mi to tím, že jsi mě označil jako různé nicky - a přitom jsem ochoten nechat si i adminem zkontrolovat IP, já totiž nepodvádím. A z této tvé lži pro mne vyplývá, že lžeš o čemkoli. Navíc tvé normalizační fráze a plytký styl tě odhalí u každého nicku, který používáš. Je mi tě akorát líto, takhle hloupě strávit život, ale když to jinak neumíš...:-)

10 hlasů

Jen podvodník může být přesvědčen, že i ostatní jsou podvodníci, neboť podvody považuje za zcela nromální a přirozené ! Předvádíte stejné nesmyslné a hlavně ubohé kecy, jako ti, kteří píší o placených provokatérech z Lihového domu a v režii Dimuna a Tvrdíka a jiné kraviny !

10 hlasů

a ještě dodatek ! Kdyby tady fungovala registrace, jak bylo slibováno, tak by se nemohlo stát, že se kradou nicky a vystupuje se pod několika přezdívkami !

12 hlasů

Prudiči, ty jsi dneska veselá kopa:-)

47 hlasů

a zvláště pod nicky Anička, Slávy dcera a dalšími jsi opravdu perlil:-) Tobě by i Gottwaldova mumie tleskala, kdyby ji nakonec pro velký pach nespálili.-)

20 hlasů

Píšete nesmysli.Nejste vy ten eM,Tenkrát, Horák a pod.?Já píši za sebe a buďte tak laskav, nechte faši fantazii spát.Jste mimo.

15 hlasů

Bohužel píšu pravdu a na rozdíl od tebe pod jedním nickem:-) Učil se u Janoucha v HN? Stejně demagogický slovník.

36 hlasů

Já taky píšu pod jedním nickem a taky pravdu ! Jenom mě ten pravičáckej zloděj můj nick už několkrát ukrad ! Dvakrát jsem ho změnil a během pěti minut jsem tam měl kopii ! U koho se učil on ?

10 hlasů

Pr(u)dič Pružina : ještě že je internet a tací jako ty si můžou léčit své komlexy tady a né někde na veřejnosti

17 hlasů

Pomohl ti ten blábol ? Alespoň se ti ulevilo !

37 hlasů

Vida,vida, ale Praha byla v rukou ODS !Těch pár lidí z ČSSD to asi těžko prosadilo.

18 hlasů

Inu, když už ne Praha, tak kdo by měl víc potřebovat nabýt téže zkušenosti se spojením mafie s odpadem, kanalizací apod., jakou si z minulého století odnesla některá americká velkoměsta? Jde to jako po másle: když se město vzepře a nechce dělat, co se mu řekne, stačí přestat svážet odpad či přiškrtit čističku a hned se snáze diskutuje o úpravách cen služeb, pozemků…

9 hlasů

Pan Kočka může s očistou začít na domácím poli a vytáhnout otci ty strašný fusekle ze sandálů!!! :-D viz foto Jinak po volbách se snad ukáže, že se dá Praha řídit i lépe, než dokázala ODS.

9 hlasů

Nezlobte se, ale vždy jsem chtěl vidět člověka, který se zabývá takovými pitomostmi jako jsou sandály a fusekle. Opravdu je to ten nejdůležitější problém, který vrtá ve vaší hlavě? Vaše starosti a Roitchildovy peníze bych opravdu chtěl mít! Troufám si tipnout, že jste pražák, že?

13 hlasů

Vážně si myslíte, že pan Kočka má zapotřebí se někomu líbit, nebo že se něco změní, když se začne líbit ausgerechnet Vám?

22 hlasů

Kočka nabídl něco,co nelze odmítnout.

4 hlasy

Prý je těžké,aby se politici různých stran domluvili.A vidíte,když jde o peníze a zisky(nemalé), tak na barvě politické fangle nezáleží.Modrý,fialový,oranžový - hlavně,když to sype.Ukažte našim politikům plné koryto a oni se sami mezi sebou domluví .Kapsu si ze státního namastí tak jako tak,ale my všichni máme šanci ušetřit nemalou částku za kulturní vložku,které se u nás,(zřejmě kvůli mezinárodní reputaci),říká volby.Rozděl a panuj!Jak prosté,milý Watsone!!!!!!!!!!

13 hlasů

Já bych řekl, že mafiánská koalice ODS+ČSSD na pražské radnici je po podzimních volbách tak jistá, jako že vyjde v ráno sluníčko. Přece byste nechtěl, aby do toho takovým starým, pevným a lety osvědčeným spojenectvím do toho žvanily nějaké rychlokvašky z VV nebo z TOP?

11 hlasů

Tak do tohoto bych ČSSD nezatahovala.Praha byla v rukou ODS !

16 hlasů

2006

9 hlasů

23.2.2060 http://www.bezkorupce.cz/aktuality/koalice-ods-a-cssd-na-prazskem-magistrate-poskozuje-zajmy-mesta/

7 hlasů

Pardón - ne na radnici ale na magistrátě. :-)

10 hlasů

Nebylo potřeba, aby se politici nějak zvláť domlouvali ! Jan Kočka se nikdy netajil s náklonností k ODS, nikdy se netajil, že ji sponzoroval, je známo, že kšefty dostal i od Langera a Gandaloviče a to všechno bylo mnohokrát zveřejněno a komentováno ! Jen fanatizmus některých pravičáckých šílenců, především na tomto serveru, vytvořil "obecné" mínění o tom, že kolotočářská mafie Kočků je úzce spjata pouze s Paroubkem a s ČSSD ! Opak byl vždy pravdou, ale to si nikdo nenechal vymluvit !

26 hlasů

Nemáte pravdu

11 hlasů

on ma pravdu , Langer jako ministr nechal Kočkovu firmu prodavat přebytečny majetek vnitra a Gandalovič Kočkovu fu nechal hlidat baraky min. zemědělstvi , krom toho místopředsedou představenstva Kočkovy fy Prostor je člen ODS Milan Nedvědil, radní v MČ Dolni Počernice

22 hlasů

A v čem ?

10 hlasů

A co se týká holčiček, já nevím, já u toho nebyl a Jyrka Paroubek na té jachtě vlastně taky nebyl a Ďuričku nikdy z blízka nezahlédl, protože to byl jenom jeho velmi vzdálený známý a navíc člen ODSS a vůbec. :-)

11 hlasů

Jen tak pro info - z čeho si myslíte, že se skládá štěrk? Z polystyrénové drtě? Možná někde v nějaké hodně levicové zemi tomu tak je, ale tady u nás v ČR je štěrk většinou složený z kamenů. :-)

13 hlasů

fon kulaku, jste vedle jako vždy. To nebyly kameny, ale štěrk, jinak na Vás všechny teď pasuje, jste kočky, jste kočky, jste kočky........

42 hlasů

von kulaku, neodpovídej za někoho jiného ! ty seš taky jeden z těch primitivů, kteří budou tvrdit, že Paroubek prznil nezletilou holčičku a Kočka ho přitom vozil na lolotoči a že Paroubek podpálil sjezdový palác, že ! A jestli ti není známo, že mladý Kočka byl po vyhlášení voleb ve Žlutých lázních na žranici, tak to je jenom a jenom důkaz toho, že seš blbej ! Sociálního demokrata by si tam asi nevzali, nebo snad jo ?

20 hlasů

V podstatě ve všem, krom toho, že peníze nesmrdí vůbec nikomu. Ovšem nebyl to Paroubek, na kterého poslali Kočkovic gorily házet šutry a pokud se pamatuju, tak členem ODS není ani Kočka junior ani senior. :-)

36 hlasů

Honza Čistič. :-)

14 hlasů

Jaká to náhoda!!!! Blijící smajlík!!!!!

15 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov