Míra šoku
Miniproces s "Rudou Martou". Zarytá komunistka jde k soudu

30.08.2015 06:01 Původní zpráva

Soud s komunistickou poslankyní Martou Semelovou se nebude točit kolem jejích výroků o Miladě Horákové. Rozhodující bude míra šoku, kterou při vystoupení "Rudé Marty" utrpěl mladý politik z TOP 09.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Skalský (22 hlasů) 30.08.2015 08:31

    Závěr článku je přesný! Konečně má nějaký redaktor IQ. Ona nepůjde...

  • Pavel Johanides (16 hlasů) 30.08.2015 06:24

    Soudruh Kincl jako člen zločinecké organizace TOP 09 chce evidentně...

  • Karel Důvěřivý (14 hlasů) 30.08.2015 07:50

    Jde o nebezpečný precedens. Svoboda slova ANO, ale nesmí to šokovat...

  • Jana Malá (13 hlasů) 30.08.2015 07:02

    Ten pry mlady politik z TOPky potrebuje rozhodne ne soud ale...

  • Karel Důvěřivý (13 hlasů) 30.08.2015 08:07

    Paní Semelovou neznám, nemohu hodnotit míru jejího provinění. Ale...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

zastřelit !!! mrtvý komunista,dobrý komunista !

0 hlasů

Novináři řeší Konvičkovy útoky na uprchlíky, šibenice nesené na demonstraci, o muslimech se také nesmí mluvit špatně. Napsat to samé, co napsalo primitivní pako skrývající se pod označením Standa Gross o komunistech například o židech, přijde si pro něj zítra policie. Je u nás úplně normální psát do diskusí o věšení komunistů, o nikom jiném se to ovšem psát nesmí a Čulík v Britských listech to hlídá... V tomto případě si naopak takový příspěvek nikdo nedovolí smazat. Dokonce ani v případě, že se jedná o konkrétní osoby, které sedí v Parlamentu..
Takže se jděte s tou vaší korektností a slušností vycpat. Je to jen pokrytectví, na slušňáky si hrajete. V redakcích většinou sedí podělaní "hypotékáři", kteří se klepou, aby o nich náhodou nikdo neroznášel, že fandí komoušům, když se na jejich fórech nesmí dotyční "věšet".....

0 hlasů

Tak se tu mějte. Ryby ve Středozemním moři volají.

0 hlasů

Karle, nápodobně. Hlavně bacha, aby vás tam nějaká ta čudla nestáhla pod hladinu a neutopila :)

3 hlasy

Semelova je stejne odporna jak Nemcova Kalousek ci Benda na druhe strane

2 hlasy

Ta konečně bude zase sranda,Semelová bude vykládat jak má vypadat správná demokracie a svoboda slova zvlášť.Zase budou potomci zlodějů a vrahů z osmačtyřicátého poučovat a kárat.

2 hlasy

Soud by se měl točit kolem výroků soudružky Semelové, jejíž modlou je vrah Gottwald

1 hlas

Dojít by měla pouze ke zdi soudu.

1 hlas

Řezáču, tys chtěl snad říci.... že by jako měla stát u zdi a ty před zdí a ona že by na tebe mířila prakem, aby ti ustřelila koule?

3 hlasy

Tobe by nebylo co ustrelit:-)

1 hlas

Cesi jsou slaby narod a nechaji si vsechno zkazit od svych mensinovych extremistu. A to uz od 15. stoleti do soucasnosti.

3 hlasy

Lustigu, ty šuldo, zase máš pravdu. Češi jsou opravdu tak podělaný národ, že si nechají diktovat od politiků, podnikatelů, církevních papalášů, místo aby je naházeli do Vltavy. Ano, jak píšeš, je to menšina, která diktuje většině. Tak 10:90. To se u vás stát nemůže, u vás je gaunerů většina.

4 hlasy

Semelová, myslím, tak fanatická není. Jenom nadbíhá zarytým komunistům. Jinak je samosebou ostudou této země, že tu KSČM dosud existuje a řeči, které uráží oběti komunismu jsou přípustné.

5 hlasů

Podívej se SAFIRE, tady žádní komunisti nejsou, pokud nechceš počítat těch pár 80ti letých důchodců, co si pamatují lepší časy.

1 hlas

Tak zřiďme úřad, který bude rozhodovat o tom, co je přípustné a co už ne. Něco, co už tu bylo mi to připomíná.
A reagovat na toho imigranta pode mnou, nemá cenu.

6 hlasů

Sotva nejdes zem, kde je propagace komunismu zakazana a zaroven sedi komunisti v Parlamente a v jeho vyborech. Mas pravdu, ale tu nechce mnoho lidi slyset.

4 hlasy

Milý Listigu! Jen piš, ty máš vždycky pravdu. Rád si ty tvoje piczowiny přečtu, protože přece jenom je to dobrá zábava.

3 hlasy

Propagace komunismu je zákonem zakázána, Proto Semelová a celá KSČM by měla být souzena včetně zdejších pomatených komunistů.

6 hlasů

Pokud advokátní koncipient mgr. Michal Kincl pocítil z výroků Semelové strach a úzkost, měl by si přečíst tuto diskuzi. Třeba by mu to trochu pomohlo. Domnívám se však, že tento mladý a zapálený brněnský politik může se svým "šokem" dokráčet až k Ústavnímu soudu. Nemá to tam daleko.

9 hlasů

Z výroků pomatenců a komunistů nelze mít strach, ale jako každého nemocného je nutno léčit, když to nepomůže tak zavřít do ústavu. Kde se nacházíte například vy, nyní?

3 hlasy

Járo, Semelová i Kincl jsou na tom sice podobně, ale v žádném ústavu zatím nejsou. I kdyby, tak Semelová by zcela jistě musela být v jiném pavilonu než Kincl nebo my dva. Rozdíl mezi námi je jenom ten, že já se nyní nacházím v kuchyni a vy trávíte osobní volno u počítače :)

5 hlasů

A Přemysl píše svá moudra z kuchyňské trouby.

0 hlasů

Karle, přesně tak. Píši z kuchyňské trouby. Zdá se, že vám můj příspěvek zachutnal víc než Járovi. Teď už to jen chce nenápadně se oblíznout, v horším případě inteligentně prskat do ubrousku :)

4 hlasy

Řezáču, ty sedíš na hromadě hnoje, abys měl alespoň nějaký signál

5 hlasů

Mimo téma
Šokující zjištění o migrantech v táborech v české republice!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Ita_j4LzZOY

1 hlas

Zato komunisti za minulého režimu sem zvaliu kdejakého teroristu z Afriky, Kuby nebo Vietnamu a ještě je vítali chlebem a solí. Škoda, že zdejší rasisté již tenkrát neprotestovali na náměstích proti tehdejšímu přívalu desetitisíců lidí těchto ras, když teď mají takovou péči o republiku a své rasistické mindráky.

6 hlasů




Zato burzousti za minulého režimu knim zvali kdejakého teroristu a ekonomickeho emigranta z Ceska, Kuby nebo Vietnamu a ještě je vítali chlebem a solí. Škoda, že zdejší nackove již tenkrát neprotestovali na náměstích proti tehdejším ekonomickym emigrantum kterym nestacilo embecko a touzili po ojetym bavoraku.., když teď mají takovou péči o republiku a své rasistické mindráky

1 hlas

Rasisté nemohli protestovat, protože tady žádní nebyli. Rasismus je až výdobytek hadráku a Havlovy pravdy a lásky.

3 hlasy

A bylo s těmi cizinci, kteří k nám přicházeli za komunistů hodně problémů? Studovali a chodili do práce. To se změnilo po r. 1989. Mnozí začali podnikat - často ne zcela legálně...

4 hlasy

Tak konkrétně s těmi, které myslí jara, problémy rozhodně byly. Terorista Carlos, Che Guevara a mnoho palestinských teroristů napáchaly ve světě mnoho zlého. A to jsem vzpomenul jen některé...

1 hlas

Milý Henexi, jako vždy máš pravdu, tu svou vlastní. Teroristi jistě byli, ale ne v naši zemi. Pokud rozumíš psanému textu, o čemž lze pochybovat, tak se tam píše "k nám", tj. Marjánka mluví o naší zemi. Samozřejmě se na tebe pro ten kretenismus nezlobím. Ty to máš dáno od přírody.

2 hlasy

Tady má Henex v mnohém pravdu. Carlos tady před svým zatčením několikrát projížděl(ale Stb ho sakra hlídala a vstup na naše území mu byl v roce 1985 zakázán), zatímco Che Guevara u nás byl oficiálně dvakrát (1960,1965) jako druhý muž Fidela, tajně potřetí v roce 1966 se u nás 4 - 5 měsíců skrýval pro nesouhlas se sovětským diktátem, léčil se, měl s sebou milenku, chodil pod dohledem ochranky na pivo ke Flekům apod. Tihle dva tady rozhodně cvičeni nebyli. Výcvikem Palestinců je však pravdou.

4 hlasy

Hadej, proc si rika Marjanka:-)

1 hlas

No jo...
Jenže ten Carlos, Che Guevara a palestinští teroristé byli přímo u nás, někteří se jen skrývali, ale Palestinci zde byli dokonce cvičeni. Che Guevara u nás pobýval v roce 1966, dokonce i se svou milenkou. Máš mezery ve vědomostech a druhé osočuješ z kretenismu...
Gůgluj, blbečku, gůgluj...

2 hlasy

Ne kazdy pravicak je vul, ale kazdy vul je pravicak..

10 hlasů

Wezel Trousil, ridic nakladniho auta, se zrejme uchylil tam , kde ziji jeho odsunuti pribuzni (Westphalen). Ti cesky neumi, aby dohleli na to, co nam soudruh Wenzel sdeluje. A tak parazituje v Nemecku zatim bez znalosti nemciny a vypousti do Cech bolsevicke sipy.

2 hlasy

Zide, ty neumis cesky, jüdisch ani nemecky..TO te to tak vzalo? Precti si to po sobe! Westphalen", Ty uz tu dlouho nebudes..Kdepak jsi ty, uchyle-n?

2 hlasy

Jediné, co je exaktně prokázáno, je skutečnost, že vůl jsi ty...!

4 hlasy

Zato takový komunista jako vy nemá v češtině hanlivé pojmenování, protože normální Češi nejsou tak odporní a sprostí.

6 hlasů

Tady je hodně lidí, kteří nejsou "normální Češi", protože opravdu jsou odporní a sprostí. Např. takový pn pn... Lustig je sice hnusný, ale toho za Čecha tak jako tak nepovažuju.

3 hlasy

Novakova, krome vlasu, zacni si uz konecne myt pravidelne I kuru mozkovou. Tobe to jeste pomuze, Machackovi uz NE!

0 hlasů

A co Vomáčka Marjánko, ten vám nevadí...?

0 hlasů

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1572530-kvuli-sankcim-se-tradicni-ryba-nedostane-na-vsechny-ruske-stoly

2 hlasy

Pravy Stachanovec:

http://echo24.cz/a/iJb3X/video-nekupujte-zapadni-hova-rusky-zpevak-nici-iphony

1 hlas

Závěr článku je přesný! Konečně má nějaký redaktor IQ.
Ona nepůjde "k soudu". Soud už její případ odložil.
Jde jen o "ochranu osobnosti", což zase soud smete. "Mladý politik" nebyl v pořadu zmíněn a jeho osobnost tudíž nemohla být dotčena... a jedním z mnoha dalších důvodů vykopnutí mladého politika od soudu bude i konstatování, že mohl přepnout na jiný kanál, když se ho dotkla slova paní Semelové.
Nemohu si pomoci, ale pravicový politik je vždycky buď gauner nebo hlupák....nebo obojí...

22 hlasů

Přiberte k ní i europoslance Jana Kellera, stejný rudoch pomatený.

7 hlasů

Pro pomatence tvého typu je i to, když někdo poukáže na sociální problémy ve společnosti. A Keller, to je člověk, který rozumí, na rozdíl od tebe, sociální politice. Tak že seš REPTALE nula, úplná nula, ktrá by měla držet hubu. Přečti si jeho knihu "Tři sociální světy". Tam se mluví o problémech současné společnosti. Ale to by bylo na tebe asi moc. Tak zůstaň i nadále volem.

9 hlasů

ještě nám prosím ocitujte výňatky z Leninových a Gottwaldových spisů a bude to dokonalé.
Nikdo nemůže být větší sprostá nula než jste vy Machaček, ubožáček.

5 hlasů

On se Kléma učil v Rousínově stolařem, tím pádem jaksi nikdy nic nesepsal, leda seznam, co chce kdo na svačinu.

1 hlas

Keller je predevsim registrovany spolupracovnik StB, ktereho strana a vlada behem minuleho rezimu vyslala na studia do Francie.

5 hlasů

Že byl Keller na stáži ve Francii je známo, ale rád bych věděl, kde je napsáno, že byl spolupracovník StB. Prosím o odkaz, abych se mohl poučit.

2 hlasy

Je prece jasne, ze na zapad na studia nemohl jen tak nekdo. Jen ty jsi ale byl tak blbej, ze jsi to dotahl nejdal do Vrsovic na nadrazni zachodky:-)

2 hlasy

Ty jseš registrovaný blbec.

4 hlasy

Machacku, co jsi dnes videl v zachodove sedline?-)

1 hlas

..ale já nechtěl abyste se mnou hned souhlasil. Macháčku, ubožáčku.

2 hlasy

Machacek je znamy komunisticky piczus.

1 hlas

Nikde není vidět, že bych na tebe nějak reagoval. Vždyť seš známý kapitalistický piczus.

3 hlasy

Mladý politik z TOP? To zase někoho propustili z Bohnic.

13 hlasů

Poslankyně Marta Semelová je kráva, a nezaslouží si tak dobrou reklamu.

12 hlasů

Paní Semelovou neznám, nemohu hodnotit míru jejího provinění.
Ale pokud jde o odpověď k hodnocení kvality života tam či onde a ona tam nebyla, potom je nadmíru seriozní přiznat pravdu - já tam nebyla.
Pokud jde o paní doktorku Horákovou i po několika zhlédnutí procesu s ní se mi jeví, že se hrdě ke svoji protistátní činnosti hlásila i když věděla důsledky svého doznání. A proto si ji vážím. Je možné, že ti co tvrdí (neprůkazně), že toto její hrdinské chování bylo jen naučeným divadlem mohou znevažovat její nezlomné přesvědčení.

13 hlasů

Kdysi jsem už do diskuze na téma Horáková popsal to, co jsem slyšel v (asi omylem puštěném) rozhlasovém vyprávění dobového svědka. Pocházelo to z rozhlasového archivu 60-tých let a pro všechny seriozně uvažující to byl poučný kamínek do mozaiky té smutné události. Svědek (sympatizant M.H. ) popisoval, poslední čin Milady Horákové, při kterém byla zatčena. Musela vědět, že jí jde o život, když převážela kompromitující fotomateriál na A.Zápotockého. Toho fotili němci v lágru, kterak hraje coby vězeň na harmoniku, zatímco němci vedle něj topí nebo věší jiné vězně. Nechci tu hodnotit motivaci jedněch či druhých, tu neznám, ale převážet takový materiál v době, kdy se zestátňovalo a situace byla na obou frontách značně napjatá, bylo prostě smrtelně nebezpečné. A bylo by to stejně nebezpečné i dnes.
Poprava Milady Horákové komunistickou justicí byla nelidská a principiálně stejně temná, jako upálení Mistra Jan Husa či Jeronýma Pražského církví. Poučme se z toho a snažme se nelidskost (která dřímá v každém z nás) držet na uzdě. Je jedním z pozitivních činů Václava Havla, že alespoň trest smrti zrušil. Odsoudit člověka k smrti je však stále možné i u nás, vlastní nenažraností...

2 hlasy

V USA a nikdo asi nebude pochybovat o míře demokracie v USA, trest smrti stále je. Takže je něco špatně!

2 hlasy

O míře demokraci v USA je možné pochybovat. Proč ne? Např. v prezidentských volbách obvykle vítězí ten, komu se podaří získat víc peněz na kampaň. Příspěvky na volební kampaň ovšem nejsou zadarmo. Prezident se potom musí dárcům odvděčit. Je tohle příkladná demokracie - tedy vláda lidu?

2 hlasy

A Obamu znáš? Nebo běžence ze Sýrie? IS taky neznáš a přesto zde neustále meleš ty své litanie...

8 hlasů

Milý Henexi! Ty víš úplný howno a to rozdáváš na všechny strany.

4 hlasy

Víš co Macháčku...? Vykašli se na mně!
Já jsem penzista, jak říkáš starý a hloupý, se mnou nemá smysl bojovat. Zaměř se třeba na Hloupého Honzu. To je podnikatel a přitom neustále vysedává na diskuzích. To znamená, že nic nedělá a jen vykořisťuje dělníky a rolníky, dře z nich kůži za živa. Tvým úkolem je bojovat s kapitalismem, né s důchodci... :-)))

2 hlasy

Ale ty mas Henexi zamek, jsi slechtic. A takove ma Machacek rad jeste mene a proto by ti ho rad znarodnil a ustanovil sebe spravcem:-)

2 hlasy

Semelová je ostuda KSČM. To je bez pochyb. Kdo je objektivní a rámci toho alespoň minimálně si občas přečte výroky špiček KSČM vidí, že ta ženská je z jiného světa a patří spíše do KSČ, která a 000,1% stále existuje.
Proto se divím, že právě v Praze - silně pravicové je tolik stalinistů, kteří ji volí jako poslankyni !!!!

2 hlasy

Semelová je pomatená komunistická provokatérka a sdělovací prostředky by jí neměly poskytovat prostor. Je to ale jako v pořadu "Nikdo není dokonalý", tam jsou také vybíráni největší pitomci, aby byla sranda...

11 hlasů

jenze zasadni pruser je, ze za bolsevickou propagaci (ackoliv je zakonem zakazana) komoussky prokuratori nikdy nikoho neodsoudi. a nemusi to byt natvrdo, stacil byl poradnej flastr a omluvu na vlastni naklady v novinach.

3 hlasy

Jde o nebezpečný precedens. Svoboda slova ANO, ale nesmí to šokovat mladého politika z TOP 09.
Potom raději prohlašuji, že Karel Schwarzenberg je legitimní kníže pán, má to nejkrásnější číro, fyzickou zdatnost a schopnosti agenta světového věhlasu.
Co šok? Nepůjdu k soudu?

14 hlasů

Tu fyzickou zdatnost mu zcela jistě může dokázat Vopěnková.

1 hlas

cobyste delal u soudu? nesvepravny clovek nemuze byt odsouzen, ale narizenou ustavni lecbu byste potreboval jako sul.

3 hlasy

To chce léčbu "sovětským svazem". Co takhle roční pobyt v některém výchovném zařízení u Kima, to by jí zaručeně pomohlo...

7 hlasů

Tva intelektualni zdatnost nestaci ani k tomu, normalniho a slusneho cloveka "nasrat".

4 hlasy

MARINGOTKA :CZ nezvlada vsechna prohlaseni.

0 hlasů

Zkusil jsem zadat tvůj odkaz a objevilo se mi hlášení, že Lustigovo trvalé bydliště není dostupné.

7 hlasů

Na jedné straně pitomců stojí Judr. Mareček, na té druhé holt ona. Spíš mě zaráží, kdo takové kreatury "vyvolených" volí (Kraďousek verzus Šláfnberk...). Voli volí voly!

9 hlasů

Ten pry mlady politik z TOPky potrebuje rozhodne ne soud ale psychiatra. Taky jsem utrpela sok, kdyz jsem se dovedela duvod, takze bych toho politika vlastne mohla zalovat. Jenze ja jsem presto chvalabohu zustala normalni. Mimochodem, jaky je rozdil mezi procesem s Horakovou a Semelovou? Obe se tam dostaly kvuli svemu presvedceni...

13 hlasů

Tak pokud vyšetřování a soud se Semelovou dopadne stejně jako s Horákovou, tak žádný...

6 hlasů

Pravy Stachanovec:

http://echo24.cz/a/iJb3X/video-nekupujte-zapadni-hova-rusky-zpevak-nici-iphony

0 hlasů

Uz jsi dal ten samy prispevek ctyri krat!!!!!! Mam velky podezreni, ze se jedna o nejaky znameni mezi paseraky-prevadece a uprchliky. Jinak si to nemuzu vysvetlit. Je to, ze posilas ctyri nakladaky pro uprchliky????????

6 hlasů

Nemecti neonaciste nesli behem pruvodu vlajku Donecke republiky:
Неонацисты Германии поняли, что пора поддержать "братьев из ДНР" (фото)
http://glavnoe.ua/news/n239865

1 hlas

Ty se hlavne douc pravopis, Rusaku. Jinak ti tady budeme v redakci mazat prispevky:-)

4 hlasy

Soudruh Kincl jako člen zločinecké organizace TOP 09 chce evidentně vyvolat ,,politický proces,, za názory a názor daleko více se blížící pravdě, než neustála nám podsouvaná, tedy nezdokumentovaná lež o Miladě Horákové, která v tehdejší době porušovala zákony naší země a sama se ve veřejném soudu k protistátní činnosti přiznala.


P. S.
Za podobnou protistátní činnost v USA by ji nejspíše čekalo elektrické křeslo (manželé Julius a Ethel Rosenbergovi)
Julius Rosenberg (12. května 1918 New York – 19. června 1953) byl údajný špion popravený spolu se svou manželkou Ethel Rosenbergovou (25. září 1915 New York – 19. června 1953) za údajnou špionáž pro Sovětský svaz a vyzrazení řady tajemství, včetně tajemství výroby atomové bomby.
Do poslední chvíle se FBI snažil přimět oba odsouzené k výpovědi o špionážní činnosti, čímž by si zachránili život, neboť by následovalo nové vyšetřování a udělení milosti. Oba manželé ale vypovídat (a tedy přiznat svou vinu) odmítli.

Julius Rosenberg byl přiveden k elektrickému křeslu a ve 20.08 hodin konstatoval lékař smrt. Ethel Rosenbergová zemřela deset minut po svém manželovi.

Pozdní svědectví spoluodsouzených Davida Greenglase a Mortona Sobela tvrdila, že Ethel Rosenbergová se na špionáži nijak nepodílela, i když o ní zřejmě věděla. Zástupce prokurátora William P. Rogers uvedl, že obvinění Ethel mělo za účel dostat z Rosenberga další jména.

Toto nevyšlo a Ethel Rosenbergová se tak stala obětí justiční vraždy.


Proti procesu a odsouzení k smrti podporovaném americkou vládou však protestovala část americké i mezinárodní veřejnosti. Mezi protestujícími byli nekomunisté, nositelé Nobelovy ceny vědci Albert Einstein či Harold Urey, američtí komunisté a levoorientovaní umělci jako Nelson Algren, Dashiell Hammett, Jean Cocteau, Diego Rivera, Frida Kahlo, Pablo Picasso či černošská mezinárodní Longshoremenova asociace žádali zastavení procesu.









































16 hlasů

Kdyby si Amíci bývali byli pozvali sovětské "poradce", měli by úplné doznání Rosenbergových i všechny spolupracovníky. Paní Ethel by jistě před soudem doznala, že byla hlavou špionážní buňky.

1 hlas

Prostě ji pověsili i bez doznání. K ničemu ho nepotřebovali...
Později jeden z vyšetřovatelů přiznal, že ji do věci namočili kvůli nátlaku na manžela.
Byla to stejná justiční vražda jako u Horákové... a pověsit ženskou se jim také neeklovalo...Byli stejní

0 hlasů

Johadinesi, bez domu, tam delej bolsevickou propagaci, v zari tam mate VOLBY!
Jinak, bolsevikum po vstupu do STRANY rudne mozek, ty ses s rudym narodil, takze zmena neni mozna!

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov