Reakce na summit
Ministr obrany Metnar: Obranné výdaje musí růst postupně

12.07.2018 20:36

Obranné výdaje České republiky musí růst postupně, dvou procent HDP dosáhnou v roce 2024. V reakci na výsledky summitu NATO a na výzvu amerického prezidenta Donalda Trumpa, aby spojenci navýšili své obranné výdaje na dvě procenta už od ledna příštího roku, to sdělil ministr obrany Lubomír Metnar (za ANO). Summit podle něj ukázal jednotu aliance.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Nepomucký (1 hlas) 12.07.2018 23:48

    Já bych přivítal, kdyby postupně klesaly!

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pan Metnar v tom má zřejmě ještě z MV guláš. Zřejmě chtěl říci "útočné" výdaje pro armádu. Neboť v historii NATO se zatím NATO nemuselo bránit, ale převážně útočilo pro americké zájmy po světě. Otevření čl.5 ujednání NATO po sundání těch amerických paneláků 11.září bylo čiré farizejstí pro občany USA a svět. Aby ten světový agresor neztratil tvář, tak zaútočili na ty holé Afghánské zadele. I když hlavní iniciátoři útoku a finacéři na USA pocházeli ze země amerických kámošů - Saudů, ale na ropné šejky samozřejmě nemohli zaútočit.

0 hlasů

Nejen postupně, ale hlavně smysluplně...

0 hlasů

Já bych přivítal, kdyby postupně klesaly!

1 hlas

ke dvěma % se zavázaly evropské státy před lety a furt nic.my,když jsme do toho podniku vlezli.nikdo nás tam nenutil.nato NENÍ schopné bránit ani své hranice!nemá peníze na několik utečeneckých lágrů v africe a azii jako trajskirchem a valka?a námořnictvo nna prosazení deportací a nulové imigrace?to by klidně mohly armády a vnitra absorbovati,mešuge.

0 hlasů

NATO hlavně své hranice chránit nechce...

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov