Rozzuřila opozici
Ministryně Válková: Za nacistů se Čechům zas tolik nedělo

24.03.2014 14:08 Aktualizováno 24.03. 16:25

Politici se bouří kvůli výrokům o situaci Čechů v době protektorátu, které v rozhovoru pro server Echo24 pronesla ministryně spravedlnosti Helena Válková (ANO). Šéfka justice uvedla, že se Čechům za nacistické okupace "zas tolik nedělo". Podle místopředsedy TOP 09 Miroslava Kalouska tím necitlivě urazila všechny oběti okupace. Místopředseda ODS Martin Kupka zase řekl, že Válková svými slovy popřela utrpení tisíců Židů.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • zlodej kalousek (12 hlasů) 24.03.2014 16:09

    Po atentatu na ceskeho nejvyssiho predstavitele pana Heydricha se na...

  • Marseille - (10 hlasů) 24.03.2014 14:36

    365.000 mrtvých Čechů, včetně Židů. To se zdá té madam málo? Pokud ji...

  • Lihoslav Kraďousek (9 hlasů) 24.03.2014 14:35

    Nacisti vylézají z děr. Vivat Majdan.

  • o k (8 hlasů) 24.03.2014 14:58

    Všechno je relativní. Většina evropských zemí na tom byla hůře, než...

  • Petr Homolac (7 hlasů) 24.03.2014 16:21

    Jak uplést z hovna bič. V Česku vždy poslouží 2. světová. Dodnes máme...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Mě by zajímalo, zda paní ministryně za ANO a bývalá komunistka ví, že 500 soudců je v KSČ a mladí právníci mají mizivou šanci, že se stanou soudci.Mohou jedině dělat asistenty soudců s velmi malým platem.Ona sama zpochybnila chování Čechů za protektorátu a její předseda, estébák Babiš naznačil, že by mohl prověřit majetkové přiznání investora webu Echo 24 .Pan ministr vyhrožuje majiteli média.Oba případy jsou velké mínus pro ANO a voliči by si to měli uvědomit

0 hlasů

U mého příspěvku mně schází kolonka hlasuj- toto je kvalitní názor.To už pan Babiš vlastní i Týden

0 hlasů

a hned započala hystericka kampan pravičáckých pisalku Kaisera a Petrika a rev svagrovraha Kalouska

0 hlasů

A podle místopředsedy ODS Kupky asi trpěli jen Židé, takže ten zase urazil nežidovské oběti, měl by se omluvit. Jinak v porovnání se zeměmi, které se podělaně hned nevzdaly, jsme na tom byli o dost lépe než ony, to se popřít nedá.

1 hlas

Konečně ministr, kterého si lze vážit :-)

1 hlas

Jak je vidět, podle charakteru většiny příspěvků se justiční mafii záměr poškodit ministryni JUDr. Válkovou, podařil. Dovedu si představit, že se jim ani trochu nehodí, že je na tomto ministerském postu nezkorumpovatelná žena. Raději by tam viděli pochopitelně člověka podobného bývalému ministrovi Němcovi.
V našich luzích a hájích není tak složité najít několik tzv. novinářů, kteří udělají s paní ministryní rozhovor a ten poté upraví tak, aby vyhovoval zadavateli, tedy justiční mafii. Tito tzv. novináři neměli ani odvahu se pod článek podepsat. Tito tzv. novináři naplňují v plném rozsahu hodnocení podle Miloše Zemana. Je to prostě póvl a lidská žumpa. Za mrzký peníz napíší o komkoliv, cokoliv.
To, že se této špinavé záležitosti chytil Kalousek, na tom není nic zvláštního. Proti tomuto člověku je podle mého názoru značka paragrafu / § / absolutní přímka.
Paní ministryni JUDr. Válkové, jakož i její 1.náměstkyni JUDr. Marvanové přeji pevné nervy a neutuchající úsilí o nápravu všeho toho společenského marastu, který nás již mnoho let provází.

3 hlasy

Obávám se, že ten marast se už napravit nepodaří.

0 hlasů

A to je ministryně spravedlnosti za ANO a bývalá komunistka,, není spíše krajně pravicová, je ostudou našeho národa.ANO má veliké mínus

0 hlasů

Prohlubující demence Schwarzenberga se projevule zřetelně mimo jiné, že si dovolí vyjádřit se k této věci tím, že on - tedy Schwarzenberg je nyní kupoddivu nepřítelem Hitlera

1 hlas

Pokud se češi měli za první okupace dobře,tak za druhé okupace se měli zlatě!!!

0 hlasů

Předvádíte zrůdnost myšlení komunistů.

1 hlas

Funguje Vám mozek?

1 hlas

Ty už nejsi schopen pochopit ani holou větu.Všichni tady vidí,kdo je bolševik a kdo ne.A ty jsi chlapče budoucí soudruh kádr jak vyšitej.Přesně tahle blbost mi dělala na vojně politruka.Ubožáku.

1 hlas

Tys byl na vojne ? Tys prisahal komunistum vernost a poslusnost az do roztrhani tela ?

1 hlas

to víš ne všichni měli v zahraničí zázemí a mohli jako srabi před vojnou utéct a dnes ze sebe ještě dělat hrdinu - srab, ubožák a nic jiného

1 hlas

Soudruh by neměl o druhém říkat, že je soudruh. Zaspal jste dobu cca o 24 let. Ubožák a sprosťák jste jen vy. Co vykat, to vás nenaučili? Co dělal váš politruk?

1 hlas

Co se divíte. Hnědne EU, hnědne i naše vláda.

0 hlasů

To hnědne levice, tak jako vy.

1 hlas

Úsměvné, jak se snaží zdejší levicová spodina dělat tiskovou mluvčí jedné připitomnělé socialistce a vykládat její řeč pro jiné občany. Prosím nedělejte z nás lidí, blbce. Stačí, že si vystačíte sami.

3 hlasy

No, z tebe opravdu nikdo dělat blbce nemusí a vystačíš si taky sám.

4 hlasy

Škoda, že vás nikdo nenaučil číst napsané, jinak by jste nepsal to, co jste opsal ode mne.

1 hlas

Nenávistný levičák, plný sprostoty a žluči, že nejste schopen se podívat do zrcadla abyste přehodnotil svůj smutný život plný vaší zbytečnosti a proto utočíte okamžitě na jiné, kteří to s vámi myslí dobře a chtějí vám pomoci.

1 hlas

Jsi opravdu nemocný a ta hloupost je jenom příznak.....

1 hlas

Co tak místo sprostoty jaké nějakou myšlenku? Dokázal byste něco takového porodit?

1 hlas

Tady je nějak hnědo, ne mnoha, ale za to intenzivněji, až to smrdí jako z nas.rane latriny. Národ by se měl poučit a neopakovat jednu chybu dvakrát, čalouníkovi nezacpal včas hubu a jak to dopadlo.

2 hlasy

To byl krejčí co nesměl na kabáty - Bilak.

3 hlasy

Na saka,troubo!

1 hlas

Omlouvám se, já jsem nestudoval jeho životopis jako vy, komunista. Je vidět, že máte VUML.

1 hlas

Paní ministryně Válková je mi naprosto lhostejná a tudíž nemám žádný důvod ji obhajovat. Přesto jsem přesvědčen, že výrok který pronesla byl myšlen rozhodně jinak než je interpretován. Svým způsobem měla pravdu a zřejmě to i tak myslela, že Češi v porovnání s jinými národy vyšli relativně lépe. Bohužel to bylo vítané sousto pro ty co mají sami máslo na hlavě a hladové hyeny se mají zase na kom pást. Mě rozhodně víc vadí tyhle hyeny než někdo kdo kdo neúmyslně a neopatrně formuluje trochu hloupý výrok. Už jenom, že se na tom pase TOP09 ústy alkoholika Kalouska a ODS o něčem svědčí.

5 hlasů

Je to ještě horší, Babiš se dnes na tiskové konferenci od hanebného výroku Válkové nejen nedistancoval, ale napadal novináře, kteří její výrok zaznamenali. Navíc tvrdil, že není členkou ANO, ačkoliv za tuto "hnutí" se ministryní spravedlnosti stala.

3 hlasy

Dnes se hajluje všude. Tady hajluje ukrajinský "premiér".

http://www.auria.sk/blog/wp-content/uploads/U1.jpg

0 hlasů

V ceskych dejich neni nic co by Cesi nepreiterpretovali ve svuj prospech. Napr. Mnichovska dohoda:

V parizske konferenci po 1. svetove se vitezove dohodli, ze si vyminuji pravo na pozdnejsi upravy hranic nove vzniklych statu, kdyz to bude zapotrebi.

V roce 1925 byla mezi CSR a Nemeckem uzavrena smlouva, ze kdyz vzniknou problemy mezi Nemeckem a CSR, ktere nebude mozno resit klasickou diplomacii, ze se vec preda mezinarodni arbitrazi.

V roce 1938 prisel Hitler a vyzadoval arbitraz a tou se stala Mnichovska dohoda. Bohuzel v ni mel Hitler solo, aniz by patril k viteznym mocnostem 1. svetove.

Tohle stavi mnichovskou dohodu do jineho svetla.

2 hlasy

Má to několik háčků.
- Mnichovská dohoda se neodvolává na žádnou smlouvu. (http://www.military.cz/opevneni/mnichov.html)
- je to dohoda ne rozhodčí nález
- podle dohody se z roku 1925 spor předloží rozhodčímu soudu. Ne že si jedna ze stran zvolí arbitry a ti pak nějak rozhoudnou.

Takže pokud si někdo přece dohodu s roku 1925, musí zákonitě získat dojem, že jste buď neskutečný d...i, nebo zas...ý nácek.
http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/94920

1 hlas

já bych mu nas.ral a ne něco vracel a finančně nahrazoval

0 hlasů

A ty ses nám konečně vybarvil v plném světle, smradlavej nacisto.

5 hlasů

Levice nám začíná blbnout, což je vidět i na diskuzi. Demenci levice nezastavíme, to chce utratit.

2 hlasy

Lékař vám zakázal psát a myslet. Vám to škodí zdraví. Nemůžete stále dodržovat jen ten první zákaz.

2 hlasy

To musíte používat mé příspěvky abyste zakryl to, že nemáte na to si vymyslet svou vlastní myšlenku? Chudáku a ubožáku.

1 hlas

Ani ne.Ještě během následující války,za pár měsíců,odmítnuté Churchilem a pozdějšími vítězi.Faktem zůstává,,že sudeťáci rozbili jedinnouu demokracii v Evropě na východ od švajcu a mají tím důrazný podíl na komunistické okupaci Čech.

6 hlasů

Je vidět jak se nám snoubí nacionální a internacionální socialismus (nacisté a komunisté). Tyto dvě zrůdnosti jsou jedno a to samé utopické, násilné a zavrženíhodné učení jak zavraždit jiné lidi na základě rozdílnosti buď rasy (národ) nebo přesvědčení (třída).

2 hlasy

Levice nám začíná blbnout, což je vidět i na diskuzi. Demenci levice nezastavíme, to chce utratit.

4 hlasy

Lide maji problem prijimat pravdu. Az se do ucebnic dostane pravda o husitskych valkach a jak a proc k nim doslo, to se polovina naroda svali. Ono to bylo tenkrat uplne jinac nez to komunisti vyucovali.

3 hlasy

Tak tak!Což teprve,kdyby se dozvěděli PRAVDU o takové semitovii židovi jako Algér Hiss nebo George Kovalovi,nebo o Harry Dexter White a Harry Hopkinsovi&spol.Banda zrádců a udavačských zlodějů,svoloč.Neb jen o krysách jako Rat/h/,standa gross,wolf atd.pakáž.Chá,chá,chá!Šalom.

0 hlasů

... zde musim ale dodat, nejen komunisti, i 19. stoleti a 1. republika.

2 hlasy

Já jsem například sudoval vysokou školu v bratrské Německé demokratické republice, prvním státě dělníků a rolníků na německé půdě, a tam se nikdy o druhé světové válce nemluvilo...

1 hlas

Jak uplést z hovna bič. V Česku vždy poslouží 2. světová. Dodnes máme mindrák z toho, že jsme se vzdali bez boje v 1938 nacistům. A pak znovu a znovu - 1948 komunistům, 1968 rusákům. A nemůžeme Němcům zapomenout vlastní zbabělost a tak stateční bojovníci zuřivě válčí dodnes 2. světovou. Poláci nebo Angličani s Němci bojovali a dnes nemají s Němci problém. Je to dávná historie, Německo je jiné a Němci zažili diktaruru 12 let před 70 lety, my dvě diktarury celých 51 let. Jak dlouho budeme z toho mít zlomenou páteř?

7 hlasů

být nadšený, spokojený a šťastný je důležité v každé době...

0 hlasů

Stydím se,že mám vrcholného politika se slepičím mozečkem.

4 hlasy

Zrovna od Kalouska takové kritické odsouzení sedí. Stane se, že i politik něco plácne a uvědomí si to až když už je pozdě, navíc mnohdy jsou slova vytržena z celkového kontextu. Válková sice asi byla kdysi členkou KSČ, ale v aktivní politice je proti politickému dinosaurovi Kalouskovi 14 dní i s cestou a navíc se za svůj výrok omluvila. Přestože ten už na rozdíl od Válkové umí se slovy žonglovat, ale přesto mu za ta léta něco ulítlo. Např., že si dnes všichni žijeme jak prasata v žitě. Kalousek sice nebyl v KSČ, ale od roku 1982 v dresu ČSL po boku komunistů a socialistů podporoval politiku Národní fronty. Nyní nám jen demonstroval, že někteří bývalí členové ČSL, později KDU - ČSL a nyní TOP 09 mohou mít zase různé názory na své bývalé skorokolegy či skorokolegyně.

3 hlasy

Kalouska nesnáším, ale tentokrát má s Válkovou pravdu.

2 hlasy

Asi jsem to nenapsal dostatečně srozumitelně. Mně taky vadí výrok Válkové, ale vadí mi i to, že i na tomto výroku si "honí triko" zrovna Kalousek. A jako bonus to spojuje s její komunistickou minulostí. Když v nedávné době plácnul něco podobného Topolánek nebo Schwarzenberg, tak Kalousek s prominutím "držel hubu".

3 hlasy

A když bude držet hubu, tak mu za čas budete vyčítat, že držel hubu.
Z jakého kontexu by to tak mohl být vytrženo, aby to bylo omluvitelné u ministryně spravedlnosti?

1 hlas

Nevyčítal. Copak TOP 09 stojí a padá s Kalouskem? Výrok Válkové za TOP 09/STAN mohl odsoudit kdokoliv z TOP 09 nebo STANu. A to z těch důvodů, které jsem již ve svých příspěvcích uvedl výše.

1 hlas

Pardon. Dvakrát jsem to zrovna odeslat nechtěl.

0 hlasů

Nevyčítal. Copak TOP 09 stojí a padá s Kalouskem? Výrok Válkové za TOP 09/STAN mohl odsoudit kdokoliv z TOP 09 nebo STANu. A to z těch důvodů, které jsem již ve svých příspěvcích uvedl výše.

0 hlasů

Uz se tesim, az Rusove budou calovat za svou anexi Krymu:

Moskva stále opakuje, že její anexe Krymu byla v souladu s mezinárodním právem, a fakticky o ní odmítá debatovat.

Nyní ovšem ruský premiér Dmitrij Medveděv požaduje rozhovory právě o situaci na poloostrově. Podle něj je nezbytné, aby mezinárodní společenství vyřešilo dodávky energie a vody.

Obyvatelé Krymu se v tomto směru bez Kyjeva neobejdou, jelikož až osmdesát procent své spotřeby vody pokrývají z Dněpru, tedy z Ukrajiny.

2 hlasy

Jsem rád, že jste konečně objevil "Ameriku". A co teprve elektrická energie! Holt budou sucha ve tmě.

1 hlas

To budou lazne bez vody.

2 hlasy

To je ten problém s právníky. V hlavě to mají v nepořádku a mají nepřekonatelnou touhu zlehčovat jakýkoliv zločin.

0 hlasů

Po atentatu na ceskeho nejvyssiho predstavitele pana Heydricha se na Vaclavaku seslo 200 tisic Prazanu, hajlovali a prisahali vernost Hitlerovi a Treti risi.
A to se opravdu nedela - delat atentaty na nejvyssi predstavitele vlastniho statu :-)

12 hlasů

a) Zapomněl jste odečíst německou menšinu.
b) Víte jaký trest by za schvalování atentátu. A odmítnout účast na takovém schromáždění se tak posuzovat dalo.

P.S. Nejvyší představitel státu byl E. Hácha.

2 hlasy

Jasne, takze Cesi se zase lekli, natahli na rukavy pasky s hakovymi krizi a sli nadsene haijlovat na Vaclavak. Z tech zbabelych Cechu je mi na bliti.
A ty jsi jejich typickym zastupcem - vzdy si ti ubozaci najdou duvod kolaborovat.

0 hlasů

Soudruh Hacha byla jen komicka figurka a tejtrdlik. Skutecnym vladcem byl pan Heydrich.

0 hlasů

Tolik komunistů na Václavském náměstí? To muselo být divadlo.

2 hlasy

Polovička tehdejší Prahy,mešugene?Takové kravině nemůžete věřit ani vy sám,ajnštajn.Potrhlé mešuge jak tenblb Žirinovský,jste,ajnštajn.Při sčítání lidí v roce '30 se k mateřskému německému jazyku hlásilo 40 000 Pražáků,kterých asi po Mnichově přibylo. Mezi nimi hodně semitů židů á la kafka&spol.Chá,cháá,chá!Šalom,mešuge.

1 hlas

To bude tim, ze tam hajlovala vetsina etnickych Cechu, vime, pane Rabine?

3 hlasy

Kolik židů semitů bylo u atentátu na Heydricha,mešuge?Nevím oldkuď jste,ale na Václaváku nikdy nebylo 200 000 lidí,blbe.Ani za průvodů 1.máje,mešuge ajnštajn.Zdá se mi logiické,že po mnichově přitáhla do Prahy banda nácků s Heydrichem,ne,blbé mešuge?A vlezdoprdelníci židi jim tam už lezli do řití,tak jako komoušům.Proč se mohli Kopecký,Krejčča,Brodský,Hermanová a Zázvorková&spol.producírovat na jevištích Prahy za tak strašného období pro semitu žida?Blbé mešuuge?,To je ta otáázka,ajnštajn.Chá,chá,chá.Šalom.

0 hlasů

Ha ha, 200 tisic haijlujicich prazaku na Vaclavaku se vejde v pohode.
Jinak zdravim rabina Svatopluka Hayeka do Tel Avivu :-)

1 hlas

Zbytečné se dohadovat o kravinách,mešuge.Zvlášť,když nemáte k věci nic,ajnštajn.Chá,chá,chá.Ššalom,mešuge.

0 hlasů

Valkova je proste Simurda v suknich. Jednou hot a podruhe cehi. Hlavne byt zadobre s rezimem v kazde dobe.

2 hlasy

Jde o to, jestli by byl Kalousek a spol. takhle naštvaný, kdyby nebyl v opozici. Nad názorem paní ministryně si můžu ukroutit hlavu. Ale lidí, kteří zpochybňovali důvody, proč vlastně došlo k divokému odsunu, bylo v okruhu lidí kolem TOP a ODS poměrně dost. Tehdy to nevadilo. Kromě toho si myslím, že nejvíc řádili v době toho divokého odsunu ti, kteří měli máslo na hlavě, a potřebovali ukázat, jací jsou revolucionáři. Teď, když už se to může, máme tolik odvážných bojovníků proti komunistům, kteří v minulosti drželi ústa. Předpokládám, že po válce to bylo taky tak.

3 hlasy

Když jsem mohl pozorovat ministra Jana Rumla, potom Radka Johna, tak mi napadlo, založit "Běh okolo Mimoně"...určitě bych pozval po včerejším vystoupení v TV i Martina Stropnického, a nyní i paní Válkovou...tito čtyři mimoni by v "Běhu okolo Mimoně" skutečně razili...

0 hlasů

Pro přesnost.Po zavření vysokých škol a atentátu na Konráda Heydricha bylo odlifrováno do Sachsehausenu 1200 česky mluvících vysoškolků.V Lidicích a Ležákách byli muži odstřeleni,ženy šly do koncentráků a děti do reichu.Všichni etničtí Češi.Semiti židi po většině německy mluvíci nikde neodbojovali,ale producírovali se v Praze v divadelních scénách.Kopecký,Zázvoorková,Brodský,Hermanov - áatd.žádné utrpění nepocítili.Zato Čech Vlasta Burián a E.F.Burián skončili v koncentráku.

1 hlas

Tak mne napadá , na které straně barikády za války autorčiny předci stáli.

3 hlasy

Vzdy na te spravne. Pouze vyvoj situace se menil:-)

2 hlasy

Pouze smer a sila vetru se menily:-) Specialistou na sledovani povetrnostni situace je Simurda:-)

2 hlasy

..důležité je být nadšený, spokojený a šťastný...

1 hlas

Komunistka Válková je mi ukradená.
Ale, člověk se vrátí do vlasti, a hned dvě dobré zprávy:
1. chcípla komunistická svině Štěpán
2. Burešovi dochází prachy v eráru, tak vydojí celé dividendy ČEZ (jelikož coby minoritní vlastník jich mám z kuponovky 660 ks, tak obdržím 36.465 Kč po zdanění)
Takže pro tentokrát na chvíli odpouštím Klausovi (na jeho kuponovce jsem určitě neprodělal) i Burešovi (je mi ukradené, že pro ČEZ nevytváří rezervy,)

3 hlasy

Kdo z Cechu za Nemcu mlcel a nebyl Zid, prezil. Za komunistu bylo mlceni malo. Komunisti chteli majetky Sudetaku a majetnych Cechu. Politika komunistu k Cechum byla, kdo nejde s nami (nesmi mlcet), ten jde proti nam. Komunisti a nacisti si nemaji co vycitat. Tridni nepritel byl pro komunisty to co byl Zid pro Hitlera.

Dodnes jsou nasledkem dvou diktatur Cesi chory narod.

4 hlasy

Ctěte víc,ajnštan.Za nácků v Praze začínnali své kariéry nnaproosto nerušeně Koopecký,Brodský,Zázvorková atd.Do koncentráků šli hlavně češi z Liidic,,Ležáků a studenti.Semitům židům se žilo.Zvlášť těm,co uměli německy ještě z Ferdinandovy university.Vůbec bych se nedivil,kdyby jako známí vlezdoprdelové a udavači,podrazilii těch 5 UV KSC, pakáž.Chá,chá,chá!Šalom,ajnštajn.

0 hlasů

ČSSD má strach z Babiše a ANO a tak dacan Sobotka drží k tomuto ubohému výroku kolegyně z vlády hubu. A černoprdelníkům to asi nevadí a tak jsou také zticha.

1 hlas

To asi ten ministerský plat způsobil Válkové tak ultrapozitivní pohled na svět.

1 hlas

Mne teda v roce 1988 povýšila I.správa STB z paranoidního schizofrenika, kterého mi napsali 4.11.1984, na notorického alkoholika..takže já si mohu psát ,co chci...

1 hlas

Máš pravdu doc, ing Šimurdo, to stb se přesně trefilo, nikdo, před rokem 89 vysokoškolsky vzdělaný, kdy ještě toto vzdělání mělo určitou úroveň, se tady nenaparuje několikrát denně, jaký je génius, že vystudoval východoněmeckou Sorbonu, jaké funkce zastával, jaký je překladatel, co všechno mohl dělat, kdyby ovšem chtěl - než že je to opravdu paranoik a sebestředný pitomec.

0 hlasů

Ona je otázka jak to myslela přece jen mnoho národu na tom fakt bylo huř.ovšem trochu me uniká že proti ní použivaj komunismus vždyt v každé té strane tam jsou komunisti.nakonec neco me říká že kalousek se za komáru také špatne nemel.nechci se jí zastávat ano nikdy volit nebudu, ale je smešné když pro nacismus jsou naštvaní havlovci(jeho rodina se opravdu špatne nemela)a pro komunismus řvou lidé jenž se stranou spolupracovali

3 hlasy

Samozřejmě že z věty vytržené z kontextu,udělá "hnůj a póvl" aféru...,aspoň,že se nasral ten zmrd Mirda Kolouskovic...

3 hlasy

Ale Kalousek se nenasral. Tomu je to úplně jedno. Ten toho jen obratně využívá. Např. mnohé Topolánkovy výroky mu svého část vůbec nevadily. Každopádně to ale ukazuje na ubohou úroveň našich představitelů, ať už jsou u moci modří, oranžoví nebo třeba puntíkovaní. Sobotka by ale měl z takovýchto výroků vyvodit důsledky.

3 hlasy

Sobotka by mel pohrozit Kalouskovi?-)

0 hlasů

Pokud dobře čtu, tak se jedná o výrok paní ministryně Válkové. Zřejmě rád překrucujete.

1 hlas

Všechno je relativní. Většina evropských zemí na tom byla hůře, než protektorát ale na př.Slovákům se za války dařilo samozřejmě leště lépe

8 hlasů

To se mi snad zdá. Mít takový názor je velmi zarážející i u obyčejného řemeslníka, u ministra spravedlnosti by to mělo být přímo trestné.

3 hlasy

V kontextu s celoevropskou realitou, a tak to asi Válková myslela, mohou být Češi rádi, že
1) nemuseli narukovat to žádné armády (narozdíl od Sudetských Němců)
2) nebylo vybombardované žádné větší české město.
To, že z českého území byla odsunuta mnohamiliónová problémová národnostní menšina, bere Válková asi jako nezasloužený bonus. :-) Čechy někdo nezlomí, ti se ohnou jako tráva, vždy ve směru vajícího větru...ne jako ti blázniví huláni na Westerplatte, jak o nich psal onehdy p. Šimurda.

6 hlasů

Aspoň vidíte,že položit život pro vlast je největší blbost co může člověk udělat!!! To nám chtěla paní ministryně povědět!!!

3 hlasy

Tata byl za války soukromý zedník a taky si nestěžoval...říkal, že Němci vždycky dobře platili...

2 hlasy

na lemply, ku.vy a dacany byli ale Němci tvrdí...to taky tata říkal...

1 hlas

Nevím, ale nasazeným v Německu prý němečtí spolupracovníci říkali: ...nur langsam"

0 hlasů

A co na to naše politická naděje? :

„Vedli jste 'odborný rozhovor'. Byl to rozhovor o Babišovi, StB a podnikání,“ uvedl Babiš a doplnil: „Bylo to vytrhnuté z kontextu. A mimochodem, paní Válková není členkou hnutí, takže to je její soukromý rozhovor.“

0 hlasů

Zdiskreditovala sebe i své hnutí ANO. Buď propadala z dějepisu, nebo na ní působí ti němečtí předci. Jinak by musela vědět o zničení samostatnosti našeho státu, odtržení velké části území a germanizaci těch Čechů kteří tam zůstali, o 300.000 mrtvých, zavřených vysokých školách,útlaku a perspektivě vyhlazení národa, atd.atd. A pokud jde o odsun Němců,tedy říšských Němců od Mnichova, bylo to rozhodnutí vítězných velmocí v Postupimi, které čs.vláda provedla, aby podle Churchilla tato německá menšina již nemohla být nikdy původcem dalších konfliktů, nejen u nás ale i v dalších středoevropských zemích. V civilizované zemi by taková ministryně spravedlnosti musela rezignovat.

7 hlasů

Za valky se nedelo nic spatneho a potom vlezla do KSC. V soucasne dobe ji to mysli politicky jakbysmet a proto do toho sla s kobliharem. Univerzal do kazdeho rezimu. Jestli studovala v DDR, pak zacinam mit pochybnosti o existenci nejakeho Simurdy z Roznova.

3 hlasy

..já v KSČ nebyl, mi napsali I. správa STB se Svazem protifašistických bojovníků diagnózu paranoidní schizifrenie, ale v roce 1988 mi to soudruzi z I.správy STB přepsali na notorický alkoholismus..takovou kariéru nikdo v Česku neudělal....být nortonem proti paranoidním schizofrenikem, to byla nádhera...

0 hlasů

365.000 mrtvých Čechů, včetně Židů. To se zdá té madam málo? Pokud ji po tomhle z politiky nevyrazí tak už nevím.

10 hlasů

Protifašističtí bojovníci a borci z Československé obce legionáířské by se měli na protest před budovou ministerstva spravedlnosti začít upalovat jako Palach,každý den jeden,dokud ta fašistická svině neodejde nebo dokud nepadne vláda!!! POKUD SOBOTKA TUTO ČUPKU NEODVOLÁ Z VLÁDY,TAK ČSSD JE V DALŠÍCH VOLBÁCH NEVOLITELNÁ N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 hlasů

jeste nedavno tady radil cesky Mengele-Kalousek -experimentoval se svym narodem jak v Osvetimi

6 hlasů

Ty jsi toho vysledkem:-)

2 hlasy

Ty máš tu hlavu opravdu jen na to,aby ti nepršelo do krku. Omlouvá tě jen to,že si zřízenec v ústavu neplnil povinnosti a nezabránil v tvém početí nesvéprávným individuím, která v nestřežené chvíli opustila klecová lůžka a spářila se! Následně ochránci zvířat zabránili interrupci a ty jsi výsledek jejich humanitárních omylů!

1 hlas

Nacisti vylézají z děr. Vivat Majdan.

9 hlasů

Kolik uz mas navato?-)

2 hlasy

Ty máš tu hlavu opravdu jen na to,aby ti nepršelo do krku. Omlouvá tě jen to,že si zřízenec v ústavu neplnil povinnosti a nezabránil v tvém početí nesvéprávným individuím, která v nestřežené chvíli opustila klecová lůžka a spářila se! Následně ochránci zvířat zabránili interrupci a ty jsi výsledek jejich humanitárních omylů!

0 hlasů

To má možná pravdu, je to výrok stejného typu jako že za komoušů taky nebylo tak zle. Takže regulérní, protože to vyznává půlka národa :-) To nic nemění na tom, že je to bolševická kráva, která kriminalizuje politiku. Příklady jsou již vidět v praze - politici se bojí rozhodovat, protože ť udělají cokoliv, vždycky se může najít nějaký kripl, např.z holomóce, který je za to bude stíhat. Jinak politici by se neměli kvůli tomuto válkové výroku vztekat, protože dnes se nemusíme bát hitlera, dnes se musíme bát ruska. Kdo se dnes ruska nebojí, nýbrž mu dokonce fandí, to je prostě kolaborant, jako byli i kolaboranti s hitlerem.

3 hlasy

Dnes se musíme bát fašistické ameriky!!!

http://youtu.be/BABXj2nNO8k

0 hlasů

Ty nacistické ksindle!!!

3 hlasy

Jsi nacistické prase. Tvůj děda udával Čechy gestapu a ty jsi jenom stejný, viď?

7 hlasů

Nepodcenuj to. Ber leky pravidelne. Vis, ze ti pan doktor rikal, ze se jinak zblaznis:-)

2 hlasy

ANO bude líp...

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov