Mluvčí Blechová končí, z ČSSD odchází i Macura

18.08.2010 13:38 Exkluzivně Aktualizováno 18.08. 14:38

Šéf tiskového oddělení ČSSD Ondřej Macura končí u sociálních demokratů. Spolu s ním odchází také mluvčí Kateřina Blechová.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Koch (71 hlasů) 18.08.2010 15:59

    Co už tady, tady už nic zajimavého a lukrativního asi...

  • Pr(u)dič Pružina (57 hlasů) 18.08.2010 16:23

    A když se čte jinde, tak se jeden dočte, že jde o bývalou mluvčí...

  • frantisek hlavac (54 hlasů) 19.08.2010 11:27

    Kačenka dostala milion, no a co, je to jen kapka v moři. bylo by...

  • frantisek hlavac (53 hlasů) 19.08.2010 11:22

    nebo spíš na koho budou svádět ty svoje zlodějny, průšvihy a bordel

  • Pr(u)dič Pružina (47 hlasů) 18.08.2010 16:31

    No a když se čte ještě jinde, tak se jeden dočte, že Blechová teprve...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Všimněte si,jak je oranžový Prdič více a více padlý na hlavu.Psychicky názory jiných lidí nezvládá a stále více se dopouští osobních útoků.Je to slabý kus!!

16 hlasů

Asi seš na tom mentálně špatně, co ? Kde je nějaký můj osobní útok ? A co je potom tahle tvoje nenávistná poznámka ? Ve tři čtvrti na čtyři ráno, to musíš pěkně vypadat !

17 hlasů

Tak se oranžová pyžama nějak rozpadají.........!

21 hlasů

A my pravičáci, jsme z toho ále néééééééééééééuvěřitelně zoufalí! Kdo nás bude bavit, až oranžády nebudou? :-)

29 hlasů

nebo spíš na koho budou svádět ty svoje zlodějny, průšvihy a bordel

53 hlasů

Nezoufej!Diskuze k článku redaktorky Pospíšilové zatím ukazuje,že se můžete bavit i bez oranžových pyžam.Ale buďte rádi,že ještě máte aspoň Pr(u)diče Pružinu.

46 hlasů

Co už tady, tady už nic zajimavého a lukrativního asi nebude. K.Brožová hérečka, která má podle Paroubka silné sociální cítění (toto,ale musí být velice silně finančně podložené),podle Blesku dostala zásluhou Paroubka více než milion korun za své procítěně většinou mlčené vystoupení na míticích ČSSD. Toto byla velmi tajná informace, která neměla proniknou na veřejnost. Co tímto rozšafný a lidový boháč Paroubek sledoval, pro obyčejné lidi? Má ho ještě někdo rád? ČSSD jako strana ,upadá delší dobu více a více jak vnitřně, tak navenek v očích normálním lidí.

71 hlasů

Kačenka dostala milion, no a co, je to jen kapka v moři. bylo by zajímavé spočítat, kolik peněz nás stojí všechny ty přítelkyně , kámošky a utěšitelky pánů ministrů, senátorů a poslanců napříč poltickým spektrem. Ty dámičky, které si jejich ochránci dosazují do různých úřadů aby je měli po ruce a platí jim odměny ve statisících. Kolik nás stála Topol Talmanka, Tyčová Lejla Habásková, Bioamasa jaujau a kamarádka pana Čistého paní Ngyová, která dostávala odměny v milionech, co nás ještě budou stát ty peroxidové erosenky bulváy Džona a skřehotajícícho sekuriťáka z trapného kalandáře, skřehoták z MD si tu svoji krasavici rovnou posadil do čela PS a budou se doma dělit, takových je v každé politické partaji habakuk, nějaká Kačena...to jsou drobný

54 hlasů

Citace ze zmíněného bulváru:"Blesku částku prozradil dobře informovaný zdroj ."......velice důvěryhodná zpráva, že ano ! Pro nemyslící blbečky určitě !

43 hlasů

A když se čte jinde, tak se jeden dočte, že jde o bývalou mluvčí Ratha, která do Blesku teď nastoupila a jakéhosi novináře, který z Blesku přes ČSSD se dostal do Práva, prostě samý důvěryhodný blábol ! Pro fanatiky ovšem pastva !

57 hlasů

No a když se čte ještě jinde, tak se jeden dočte, že Blechová teprve zvažuje odchod z lidového domu a tak třeba tady venušinpahorek ani nebude mít krásný den ! Ale Týden se snaží, jen co je pravda !

47 hlasů

Zase dobrá zpráva! To je krásný den! A tak to teď bude stále, soudruhům Prdičům navzdory.

24 hlasů

To na tom musíš být opravdu blbě, když máš krásný den, jen když odejde tisková mluvčí ČSSD ! Hmm, pravičácký vypatlaný mozeček !

25 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov