Mrština si vyřizoval účty v archivu StB. Seřval vrátného

02.03.2009 17:53 Původní zpráva

Miloslav Mrština si poprvé početl ve svazku, který na něj vedla StB.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Nezávislý pozorovatel (115 hlasů) 02.03.2009 18:11

    V této okurkové sezóně, kdy ekonomika běží jak má takový Mrština se...

  • Jaroslav (104 hlasů) 02.03.2009 20:31

    Lustrace - původně k očistě společnosti,se staly pouzdrem na pistole ...

  • dada (99 hlasů) 02.03.2009 19:47

    :-))))) to je jako ten pán ve Švejkovi-"...já nejsem Jéžíš Kristus a...

  • Honza (88 hlasů) 02.03.2009 18:43

    ....pro pravdu se člověk zlobí! Tvrdit, že pán je" muzikant "je...

  • medvěd (86 hlasů) 02.03.2009 20:18

    Nejspíš si najme Kočkovo kluky

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Cudák vrátný. Měl seřvat Žáčka- Pažouta a Radka Schovánka, co to na něho vyhrabal :) .

43 hlasů

Shodou okolností jsem přímá členka rodiny muže z Náchodska (dnes již zemřelého), který byl v zorném poli StB, jak je uvedeno v MF Dnes, citací záznamu řídícího důstojníka Mrštiny kapitána Veise. Tehdy cca 20-ti letá si velmi dobře vzpomínám na atmosféru spojenou s tehdejšími útoky na svého otce a na celou rodinu. Děkujeme MF Dnes za objasnění jedné temné stránky našeho života.

50 hlasů

Už by se měl konečně přihlásit ten dotyčný, který to za všechny ty nebožáky podepisoval.

47 hlasů

to vyřeší jen aláh a nebo ty kurvy co mrština pás

41 hlasů

kuk na mrštinu jak zakopává mršinu

45 hlasů

Já se neustále opakuji. Proč Mrština nežaluje toho estébáka,co ho tam napsal a ještě podepsal,ale on zjebe vrátnýho ! To vám všem,co se o toho šmejda berete on zato stojí ? Copak tato příhoda vám ještě neotevřela oči ?

48 hlasů

Já teda nevím,ale on se ho tu někdo zastává?

48 hlasů

magi, netrapte se. Většina myslících a slušných lidí chápe, že Mrština čisté svědomí nemá. Přeji Vám pohodu, radost , pevné zdraví, elán do života a dostatek optimismu.

44 hlasů

Vypadá to, že Mrština hodně touží po tom, aby získal dobré jméno a také si asi chce očistit své černé svědomí. Správný postup je: Ať nejdřív přizná, co špatného kdy udělal. Potom ať upřímně vyjádří svou velkou lítost nad svými špatnými myšlenkami a skutky. Ať zastaví a zruší provozování toho "bordel hotelu". A dále, ať se rozhodně rozhodne myslet, mluvit a jednat pouze čestně, spravedlivě a poctivě a ať je v té nápravě důsledný.

51 hlasů

to asi Janek Kroupa a slavný práskačský ústav náko zmršili.... spis je na Miroslav a ne Miloslava a roky narození se liší o dva roky. že by STB založila spis úmyslně na jiné jméno a falšovala rok narození....abz zmátla budoucí "badatele" a novináře.....ty dvě identity by byly absurdnější než 2 občanky Čnka...Mrština je zkrátka dábel.... to uz je mozno řící že uhranul slavného poslance ODS aby mu dal dotaci na změnu bordelu na školící středisko....

80 hlasů

Kdo není agent, ten se do politiky nedostane. Ti co mají spisy v Mocbě těm je hej! Ti si ve vládě a parláči pohvizdují častušky veselé.

59 hlasů

....agent může měnit barvu každých dvacet let, podle politické reality, dobře. Ale pasák zůstane pasákem navždy - ještě chvíli a mohl se stát dokonce i zákonodárcem, ostatně, už jich tam v PSČR podobných pár je.

62 hlasů

Lustrace - původně k očistě společnosti,se staly pouzdrem na pistole pro organizovaný zločin ve vládě a v parlamentu.Je to vskutku národní tragedie,když se komunističtí pinglové a vidláci dělí střídavě o moc.Je to tragedie,když nenajdete politika,který by se vám uměl přímo podívat do očí.A když,tak jen proto,že to je bezpáteřní lump.A na ty lustrace kašlete,vždyť se ty spisy pálili za lidovce Sachra.Co jste od nich čekali?Že budou slušnější,než bolševici?

104 hlasů

:-))))) to je jako ten pán ve Švejkovi-"...já nejsem Jéžíš Kristus a jsem dovopravdy nevinej!!!"...Jenže tenhle pán toho má na svědomí víc.

99 hlasů

....pro pravdu se člověk zlobí! Tvrdit, že pán je" muzikant "je zbytečný.

88 hlasů

Nejspíš si najme Kočkovo kluky

86 hlasů

Kočkovo kluci nemaj čas, sloužej u Gandaloviče

57 hlasů

soudruh Mrština vychází z ústavu viditelně dobře naladěn jako by si odnášel originál svého svazku s falešným podpisem.

73 hlasů

Jo.Možná to ale uhraje na falešný spis s pravým podpisem.Hlavně,aby kluk jeden českej rozhodl správně.

51 hlasů

možná by věci objasnila tchýně Mrštiny p. M.Malá, která s Weissem pracovala na Stb. a dodnes dělá na policii v Náchodě

41 hlasů

V této okurkové sezóně, kdy ekonomika běží jak má takový Mrština se stal temnou skvrnou na našich světlých zítřcích. Rozhodně nevím, jak s touto důležitou informací naložím a dost mě to trápí

115 hlasů

Já se vždycky hodně naštvu a musím reagovat,takže sem brouzdám dost častoa dost často jsem naštvanej(prostě sebemrskač),ale tohle je zdaleka to nejlepší,co jsem tu kdy četl.Máš bod.

58 hlasů

myslím, že jste až příliš závislý pozorovatel .... nemusíte s ní ani nakládat ani registrovat a věnovat se okurkám a krizi.. ale pokud jste se už musel vyjádřit , zpráva vás provokovala

61 hlasů

Nojo, ale ty materiály na něj pustili jeho straničtí kolegové.

67 hlasů

Ono je to vlastně fuk. Co bývalých agentů dnes působí v různých vysokých funkcích nebo zprivatizovali majetek (resp.rozkradli) a nic se neděje. Zajímavé ale je to, že příslušníci StB, kteří vše řídili mají dnes vysoké penze z 1. kategorie služby a nokdo je netrestá ani nehoní. Jsou honění jen ti, keří ze strachu neco podepsali a nemuseli vůbec nic udělat.To nepíši o Mrštinovi, ale všeobecně.

68 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov