Usnesení
Nagyová chtěla dohnat Nečase k rozvodu. Nechala sledovat i řidiče

14.06.2013 15:18 Původní zpráva Aktualizováno 14.06. 17:17

UVNITŘ ON-LINE A FOTOGALERIE. "Vládní" červená knihovna kombinovaná se špionážním thrillerem začíná nabývat podrobnějších kontur. Podle usnesení o zahájení trestního stíhání, které v pátek zveřejnila on-line verze deníku E 15, vyvíjela vrchní ředitelka sekretariátu premiéra Petra Nečase (ODS) Jana Nagyová na premiéra nátlak s cílem dosáhnout jeho rozvodu s manželkou Radkou.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Haraším (16 hlasů) 14.06.2013 15:35

    Trapná fraška nesoudného premiéra. Předpokládám, že v pondělí dorazí...

  • Pavel Johanides (11 hlasů) 14.06.2013 15:33

    Nečas úkoloval Nagyovou v otázce úplatků exposlanců. Bohužel,...

  • Emil Jouda (9 hlasů) 14.06.2013 15:41

    Žila byla jedna žena, která měla 3 syny. Jeden byl darmošlap, druhý...

  • Pavel Johanides (9 hlasů) 14.06.2013 16:16

    Při pohledu zpět, ústavní zvyklosti nerespektoval ani exprezident,...

  • Jan Nepomucký (8 hlasů) 14.06.2013 17:55

    Poslouchal jsem Nečasův projev v parlamentu. Hluboce souhlasím s...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jsem z toho blbka

0 hlasů

Zdenko, tou jste dlouhodobě, jen jste si to konečně uvědomila.

0 hlasů

Ženská kariéristka jak poleno a Nečas ňouma v nejvyšší funkci, si ho omotala kolem malíčku jak malýho psa. Ovšem více fuj je ta chamtivost a čachry s ní spojenou, miliony, cihly, snaha ukázat lidem kolem, my jsme něco víc díky hmotným statkum. Vidíte, že jsou to vlastně tragedi a kdybyste měli mé oči a uměli číst z lidí dle očí, ty tragedy byste viděli i kdyby byli zahalení do zlatých cihel, nebo nebyli pro luxus pomalu vidět. Moje působení na světě umí být lokální, celorepublikové a nakonec i globální. Neskončili jsme s osvětou!

0 hlasů

Ale nesmíte k nim cítit zbytečnou nenávist, jsou to vlastně oběti svých vlastních neduhů a tužeb, trpí tim většina z vás, aniž byste si to uvědomili, tsejně jako oni. Pozor za nenávist a přání typu chcípněte. S takovou nenávistí se nepřímo stavíte na jejich duševní uroveň, jen trošku jinak, jak z chamtivosti, tak z vaší nenávisti nastávají velice podobné dusledky.

0 hlasů

Suďte a budete souzeni.

0 hlasů

To jsou ale věci... Silný příběh. Je tam sex, rozvědka, politické špičky, milostný příběh i konspirace. A přímo ze života... Něco takového by ani Viewegh nevymyslel, možná tak Dan Brown. To by byl román... Domina by se to mohlo jmenovat...
Život v této zemi je tak vzrušující...

2 hlasy

Kdyby to zfilmovali, do kina bych na to nešel, asi by mi tam chyběly výbuchy.

0 hlasů

Když budete trpělivý, i výbuchů se dočkáte.:-))-No, ale to asi k úsměvu moc není.

1 hlas

Nechapu jak se verejnost nechala tak lehce odvezt od problemu cirkevnich restituci !!!

1 hlas

Vy toho nechápete mnohem víc.Restituce jsou nevratné.Pokud by měly být vratné, tak jedině vládou komunistů, a to snad nechce ani ten největší nepřítel těch proklatých restitucí.

1 hlas

Takže, začínají nejen ,,houbařské žně,, a je potřeba ještě ,,posbírat,, a ,,usmažit,, Nečase, Kalouska, Vondru, Topolánka, Dalíka apod. .

1 hlas

Pro Českou republiku by bylo nejlepší, aby premiér Nečas udělal gesto a odstoupil. Je jen otázkou času, kdy se z toho stane obrovská policejní blamáž, indície tomu zatím nasvědčují. Jeho pozici to do budoucna naopak posílí. Premiérem by měl být jmenován Karel Schwarzenberg, má silnou podporu veřejnosti. Nebo Miroslav Kalousek, to by bylo ještě rozumější. V obou případech by kredit Česka posílil.

1 hlas

Paní Alice, kterou veřejnost máte na mysli? Pražskou kulturní frontu?
Kalousek zlikvidoval Ratha, Kalousek zlikvidoval pražského primátora Svobodu , určitě se nějakým vlivem podílí na současném stavu. Pád ODS je jeho sen.
Kdo tady vládl dodnes? Nagyová a Kalousek. "Kníže" a Nečas jsou jen trapné loutky. Pejsci na vodítku.

1 hlas

Paní Alice, možná jste si špatně přečetla příbalový leták v těch práškách na uklidnění.

3 hlasy

Nagyová vlastně chtěla ,,chránit,, paní Radku Nečasovou a proto po domluvě se svým milencem Nečasem zajistila ,,špizování,, své sokyně v lásce, aby eventuálně nasbírala prostřednictvím ,,afgánských chrtů,, nějaké ty kompromitující materiály.

0 hlasů

-.))), jojo a proto nechala šmírovat i řidiče a jeho kočku :-))))

2 hlasy

Olomoucky statni zastupce Istvan specialistou na vysetrovani ODS?

http://www.novinky.cz/domaci/41668-v-afere-koristka-otazniky-nad-vztahy-soudce-a-zalobce.html

0 hlasů

Prudič už je davno zabanován a to je dobře

0 hlasů

My se tu divíme, jak to, že babu poslechli dva vojenští zpravodajci - ale oni takhle vládní hajzlici řešili možná běžně všechny problémy !

Vzpomeňme, že jsou 2 svědci proti nákupu letadla CASA a jak dopadli ?
Jednoho - pana Daňhela - obvinili ze znásilnění nezletilé.
Všechno bylo stornováno, ale pan Daňhel říká, že byla kauza výsledkem provokace vojenského zpravodajství,.
http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/66564-kauza-casa-svedkyne-si-znasilneni-vymyslela-donutila-ji-policie/

"....Brzy poté, co Daňhel vypovídal na polici, o bezpečnostní prověrku přišel. Nebyl ale sám, u dalšího kritika nákupu letadel CASA Jaroslava Štefce zase byla "nalezena" neregistrovaná pistole, prý podstrčená.

"Je to velice podobné a také pravděpodobné, že to má i stejného původce, kterého vidím ve vojenské zpravodajské službě. ..."
http://www.vz24.cz/clanky/svedek-z-kauzy-casa-naznacil-ze-v-armade-jde-o-dalsi-podivne-ksefty/

6 hlasů

Česká pozice: "Vrchní státní zastupitelství v Olomouci obeslalo v minulých dnech banky na území České republiky, aby v rámci trestního řízení poskytly reference na některé osoby a společnosti. Na prvním místě – kvůli abecednímu pořadí – tohoto seznamu, kde se údajně nacházejí i všechny klíčové osoby současné razie Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ), je ředitel Finančního analytického útvaru (FAÚ) ministerstva financí Milan Cícer, který patří do okruhu nejbližších spolupracovníků ministra Miroslava Kalouska."

3 hlasy

Áááách, zní to božsky :-))))
Ještě : kéž by byl pod "K" ten gauner :-))))

2 hlasy

Soudni zastupce Istvan pochazi z Ostravy a v dobe zatykani Dalika, kdyz byl Topolanek jeste vudce opozicni ODS a Gross premierem, se velice angazoval v jeho pripade. Po nastupu Topolanka na misto premiera, byl Istvan preveden na zastupitelstvi do Olomouce. Tenkrat si take velice stezoval, ze musi kazdy den dojizdet z Ostravy do Olomouce. Ted se rozhodl, ze se nekterym lidem z ODS pomsti. Podle ale zatim publikovanych informaci je to hodne na vode a muze se stat, ze se bude jednat o obrovskou blamaz.

2 hlasy

Puberto tam byl odsunut od Vesecké za Čunka když se nehodil do krámu, dovzdělej se o věci v době, kdy jsi tahal kačara.

2 hlasy

Drahousku, predtim mel velky skraloup u Topolanka. Tak a ted si zase muzes jit potykat s Alzheimerem.

0 hlasů

Kecáš blbosti, říkám plácáš páté přes deváté.

1 hlas

Az behem afery Cunek byl Istvan odsunut z Olomouce do Brna a proto tak narikal kvuli denodennimu dojizdeni. Ale jinak plati to, ze statni zastupce Istvan se specializuje na stihani clenu nebo sympatizantu pravice. Stejne tak, jako mozna nekteri jini jsou na opacne strane. Pouze ale blba to muze uspokojovat.

0 hlasů

Celé vyšetřování skončí obrovskou ostudou pro státní zástupce i policii. Pouze se možná potáhne pár měsíců a oni si budou říkat, co kdyby náhodou... Jsou to pouťáci.

1 hlas

Ostuda bude, ale ne policie nýbrž až bude muset sněmovna vydat Nečase ke stíhání školáku.

1 hlas

Mate pravdu. At se lidem tisickrat nelibi Kalousek, ale rekl spravne, ze jak je mozne, ze generalove, kteri maji za sebou nekolik misi, sedi, a kmotri jsou nekde u more?

2 hlasy

Demonstrace je v úterý v 17.00 hod Na Klárově.

2 hlasy

Tak, a vostrou reklamu si můžou ODSáci strčit za klobouk.

http://vtipy.netroof.eu/item/11177/pekne-vostra-reklama/

0 hlasů

Na konci 17. století jistá madamme Dubarry takhle vždycky v posteli držela Ludvíka XIV. za ptáka a domlouvala s ním, koho povýšit, koho odměnit, případně koho popravit. Po 23 letech usilovně budované demokracie jsme dosáhli stejné úrovně! Hurá!

7 hlasů

Podobně to popsal ve své knize Mráz přichází z hradu Michal Viewegh, tam ještě paní Nagyová pracovala i ústy.

4 hlasy

Soudruzka Novakova pise, ze se sejdete Na Krávově.

1 hlas

Poslouchal jsem Nečasův projev v parlamentu.
Hluboce souhlasím s jednou jeho větou, cituji:
Ať čert vezme moji politickou kariéru.
Tím mohl skončit, snad se to již stalo.

8 hlasů

Vzala mu politickou kariéru certicka

0 hlasů

Bohous bude pres vikend provadet nacvik hlasovani a v utery to cely zase uplne pomota:-)

2 hlasy

Tomu se fakt nechce věřit. Když nějaká nadržená úřednice rozkáže, důstojníci naší armády se postaví do pozoru a začnou plnit naprosto nelegální příkazy? Dá se vůbec vymyslet něco směšnějšího? Proč jí prostě neřekli ať si ji radši zkusí sama vylízat? Co je to proboha za chlapy? Ty by měli poslat do basy na dvacet let, už jenom za tu ostudu co si udělali.

4 hlasy

Ostravska prokuratura se podilela take na stihani Dalika, ktery byl prevazen vrtulnikem do Ostravy na prikaz Grosse. Statni zastupce Stvan byl po nastupu Topolanka prevelen do Olomouce, kam musel kazdy den dojizdet. Ted se situace znovu opakuje. Proste Ostrava je rudy kraj na severu Moravy.

2 hlasy

Jinými slovy: kdybychom měli i v Ostravě naše modré kamarády z justiční mafie, tak nikomu korupce ani zneužívání vojenské rozvědky k osobním účelům vadit nebude.

7 hlasů

Co to ma za divne pruhy na krku? Se snazila obesit nebo co? Nebo ji Necas skrtil zezadu elektrickym kabelem od damskeho vibratoru?

0 hlasů

Svazačka prý "dřela, jako kůň"! Dřela, dřela až se jí zadřela... Tak jí teď svazák bude moci místo veselky nosit do báni aspoň pugéty rudejch růží a nebo možná se tam za chvilku spolu potkají... :-)

6 hlasů

Ano, potřebujeme novou vládu. I jiní si chtějí vydělat.... :-(

1 hlas

?????

1 hlas

To je skoro stejná červená knihovna a špionážní thrillerem jako aférka toho americkýho generála a šéfa CIA Petraeuse. Zajímavý je, že ten se jako chlap omluvil a odstoupil a nevymlouval se na to, že to může poškodit americké zahraniční zájmy a všechno co USA vykonaly v Afganistánu.

5 hlasů

Při pohledu zpět, ústavní zvyklosti nerespektoval ani exprezident, expředseda ODS Václav Klaus, který pověřil sestavením vlády nevítěze voleb do poslanecké sněmovny v roce 2010.
Vyzývám tímto prezidenta republiky Ing. Miloše Zemana za slušné občany, aby využil své ústavní právo a využil článku 62, Ústavy ČR a vrátil stav odpovídající ústavní zvyklostem, tedy odvolal Nečase a pověřil sestavením vlády skutečného vítěze parlamentních voleb.

9 hlasů

Při pohledu zpět, ústavní zvyklosti nerespektoval ani exprezident, expředseda ODS Václav Klaus, který pověřil sestavením vlády nevítěze voleb do poslanecké sněmovny v roce 2010.
Vyzývám tímto prezidenta republiky Ing. Miloše Zemana za slušné občany, aby využil své ústavní právo a využil článku 62, Ústavy ČR a vrátil stav odpovídající ústavní zvyklostem, tedy odvolal Nečase a pověřil sestavením vlády skutečného vítěze parlamentních voleb.

4 hlasy

Děláte z národa idioty? Odkdy se vojenská rozvědka zabývá sledováním? Nemá proto žádné speciální struktury ani žádné speciální technické prostředky.

1 hlas

Jestli to myslíte vážně, tak vraťte sobotáles :-))

5 hlasů

Znám vaše příspěvky i vaše postavení na diskuzním fóru Týdne, proto se s vámi nechci dohadovat. (Jen pro informaci, nikdy jsem nebyl ani pomocným učitelem ani jsem nepobíral žádný plat jako učitel). Pouze vás upozorním, že si lidé nemají plést vojenskou rozvědku s vojenskou kontrarozvědkou a nemají o těchto službách diskutovat, pokud o jejich organizaci, struktuře a úkolech vědí jen to, co si přečetli v novinách.

1 hlas

Ostravacka prokuratura je blba jako troky:-)

2 hlasy

Tak na Tebe rozhodně nemá!!!

4 hlasy

Burane Svazáku, vrať se na Valachy pást barany

2 hlasy

Žila byla jedna žena, která měla 3 syny. Jeden byl darmošlap, druhý darmojed a ten třetí byl také v ODS.
:))

9 hlasů

Trapná fraška nesoudného premiéra. Předpokládám, že v pondělí dorazí do sněmovny žádost o jeho trestní stíhání a konečně půjde do kopru.

16 hlasů

....neodsuzuj, kdož sám si nezažil - ona ta Nagy vypadá velmi sexy, oproti poněkud povadlé Radce - a dlouholeté, nudné manželství také vztahu neprospěje! Spíš se divím, co tato ďáblice objevila na "šedé myši" Nečasovi, že takhle začla vyvádět....a je mně líto těch 2 generálů (a patrně syna Páleníka), kteří se dostali zbytečně do maléru....jó, je to ďáblice!

1 hlas

Nečas úkoloval Nagyovou v otázce úplatků exposlanců.
Bohužel, Nagyová nestihla Petrovi nakoupit slušivé tepláčky, které se mu budou jistě hodit a doufejme, že Němcová vazební stíhání stejně tak rychle povolí, jako v případu pana poslance MUDr. Davida Ratha.

11 hlasů

Čím dál víc to vypadá, že Nagyová úkolovala Nečase.

7 hlasů

Se dějí věci, když se taková bába-starší dorostenka zamiluje.

5 hlasů

Ona se nezamilovala do Nečase, ale touží po nekontrolované moci.

6 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov