Boj o spravedlnost
"Náměstek se chová divně!" Poslanci ANO stojí za Válkovou

17.06.2014 13:17

Poslanci ANO podpořili svou ministryni Helenu Válkovou ve sporu s náměstkem Pavlem Šternem kvůli tendru na nákup elektronických náramků pro domácí vězně. Po jednání klubu to řekl jeho šéf Jaroslav Faltýnek. Chování Šterna, který ministryni odmítl podat více informací a obrátil se na policii, označil Faltýnek za divné.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Přemysl Kadlec (2 hlasy) 17.06.2014 13:56

    Válková asi nebude žádná hvězda. Jediné co zatím předvela jsou spory,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Zákoník práce platí i pro náměstky a pokud neplní úkoly své nadřízené paní ministryně spravedlnosti JUDr. Válkové, ba dokonce se snaží zatajit okolnosti okolo výběrového řízení, musí z kola ven a měla by být navíc tato věc, prošetřena orgány činnými v trestním řízení pro podezření z trestného činu například pro podezření z korupce.

0 hlasů

Soudruhu Johanidesi, vy jste kretén non plus ultra. Náměstek Štern nic nezatajuje. Pojal podezření z netransparentnosti výběrového řízení a obrátil se na PČR, protože se domnívá, že ministryně v této kauze má prsty.

0 hlasů

S. Mrázku, bez urážek, ale s fakty.
Výběrové řízení započalo již dávno před tím, než nová MS JUDr. Válková nastoupila do funkce a podezření o netransparentnosti výběrového řízení právě pojala paní MS a proto požádala o předání podkladů svého zodpovědného náměstka za tuto věc a ten ji odmítl podklady předat, protože evidentně kryje nějakou levárnu.

0 hlasů

Válková asi nebude žádná hvězda. Jediné co zatím předvela jsou spory, nejen pokud jde o gen.ředitele nebo náměstka pro vězeňskou službu. Marvanovou si za první náměstkyni sama vybrala, přesto Marvanová z funkce sama pro neshody s ministryní sama odešla. Válková zase odešla pro neshody vedením plzeńské fakulty v roce 2011.Profesuru trestního práva získala roku 2006 na Trnavské univerzitě. Není žádným tajemstvím, že pro tituly se nejezdilo nejen do Plzně, ale i na Slovensko. Neobhajuji nějakého Šterna ani Marvanovou. Možná, že se chovali nebo chovají divně. Z venku to však vypadá, že dost podivně se chová i Válková. Pochybuji, že poslanci ANO si vybrali tu pravou.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov