Reakce
Národnostní menšiny odsuzují nenávistnou ideologii Okamury a SPD

07.03.2018 10:28

Zástupci národnostních menšin odsuzují nenávistnou ideologii Tomia Okamury a dalších členů hnutí SPD. Žádají zároveň, aby se prezident Miloš Zeman a premiér v demisi Andrej Babiš (ANO) proti nenávistným výrokům namířeným proti celým skupinám obyvatel ČR ohradili.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Honza Hloupý (4 hlasy) 07.03.2018 11:01

    Zdalipak řadoví členové vyjmenovaných "menšin" vůbec tuší, že mají...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

semiti arabové,semiti židi,iránci,němci,poláci,mongolové,černoši a ukrajinci se nepodepsaly?co na to sobotka?procházková?

0 hlasů

pokud se jim něco nelíbí,nikdo je tu NEDRŽÍ!byli hosté,a podle starého Českého přísloví,host a ryba třetí den smrdí.globalisty nechceme.každý Český daňový poplatník má právo na svobodu slova.je tu doma,Čechy a Moravu VYBUDOVAL,bez menšin/na vzdor a zlodějně semitů a cigánů.ty se sem nahnaly do hotového.kde byly za totality?i před?

0 hlasů

Kde tyto "menšiny" pracují?Nechce se mi věřit,že ždímají stát na soc.dávkách......

0 hlasů

JAKÉNARODNOSTNÍ MENŠINY ????ASI TI CO BEROU DÁVKY DEMOLUJÍ BYTY A ŽIJÍ ZE SOCIALNÍCH DÁVEK !!?? KDO NEPRACUJE AŽ NEJÍ !!!!

0 hlasů

Zdalipak řadoví členové vyjmenovaných "menšin" vůbec tuší, že mají někde nějaké zástupce (kteří to zajisté dělají zdarma)? Toho státního tajemníka chápu, je třeba vykázat nějakou činnost, ale že by se Okamura nějak otíral například o členy bulharské, polské, slovenské, německé, vietnamské, ruské a řecké menšiny, to jsem vážně přehlédnul.

4 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov