Královská svatba
Následník si bere cikánku, psal politik ODS. Fiala žádá omluvu

21.05.2018 13:29

Předseda ODS Petr Fiala vyzval člena nymburské oblastní rady ODS a ředitele zoologické zahrady ve středočeských Chlebech Reného Fraňka, aby se omluvil za svůj příspěvek na sociálních sítích týkající se sobotní svatby britského prince Harryho s americkou herečkou Meghan Markleovou.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Klempera (6 hlasů) 21.05.2018 14:29

    fiala je tupej knecht , není zač se omlouvat

  • Horečka TřicetDevět (5 hlasů) 21.05.2018 14:36

    Žán, kdo sem pustil ty vopice? Zaženou to zpátky do klece! ...

  • Bob Kadet (3 hlasy) 21.05.2018 14:00

    Evropská zdegenerovaná šlechta, která se po staletí pářila mezi sebou...

  • jadoles nepojedu (3 hlasy) 21.05.2018 16:10

    Ale kdepak celý svět!Jen pár navedených Čechů.

  • Dluhoslav Henex (3 hlasy) 21.05.2018 16:00

    Malá Británie se nemůže divit, že je centrem srandy a humoru poté, co...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

ODS se vzdy fasizuje a predstavitalem klerofasizmu je Marecek Benda

0 hlasů

Fiala asi v životě neviděl cigánku,politik mimo realitu.Měl by jet na dovolenou do Chánova

0 hlasů

Komu by se měl Franěk omlouvat, snad ne panovi profesorovi Fialovi? Ten hnusák je takový alibistický sliz, že to nemá obdoby.

2 hlasy

Fialo, jsi topolankova jednicka

0 hlasů

Další vtipnej deb.il,který neodolal pochlubit se vtipem na sociální síti.Že to ale máme sebranku,ať je to kterákoli strana.Jaksi zapomněli,že mají reprezentovat.Omluva to nespraví.

1 hlas

Afroameričané (anglicky African Americans nebo Black Americans) je novodobé označení těch obyvatel Spojených států amerických, kteří mají díky svému africkému původu tmavou barvu pleti a ostatní znaky afrického původu. V nejužším pojetí se termín vztahuje jen na potomky černošských předků (včetně mulatů či míšenců), zejména bývalých otroků v USA, v nejširším pak na veškeré černochy v Severní i Jižní Americe.

Politická k o r e k t n o s t označení .....
Označení Afroameričan převládlo jako politicky korektní. Dříve se v angličtině používalo označení nigger (česky negr), které začalo být od 20. století chápáno jako rasisticky motivovaná urážka. Následně se začalo používat slovo negro, které dodnes používají starší Afroameričané. V 60. a 70. letech upadlo slovo negro následkem akcí hnutí za občanská práva v nemilost a začala se více používat slova black a Afro-American (z tohoto slova pochází i české Afroameričan). Přibližně od roku 1990 se začalo používat současné označení African American. Podle stejného vzoru vznikly v angličtině tvary Asian American (asijský Američan), Italian American (Italoameričan) atd., jimiž jsou označováni lidé určitého původu, kteří jsou přitom občany Spojených států amerických............

+ + Otec Thomas Markle (73) žije v ústraní v Spojených štátoch a v Mexiku. Pracoval ako osvetľovač a režisér v televíznych štúdiách. Matka Doria Ragland (61) je Afroameričanka, pracuje ako terapeutka a inštruktorka jogy. S Thomasom sa stretli pri nakrúcaní seriálu Ženatý so záväzkami, kde pracovala ako maskérka. Zobrali sa v roku 1979, o 9 rokov neskôr sa rozviedli, keď bola Meghan ešte malé dieťa.

0 hlasů

Výrok pokládám také za nechutný, i když mám určité výhrady vůči novodobým manýrům příslušníků panovnických domů v Evropě.

1 hlas

Malá Británie se nemůže divit, že je centrem srandy a humoru poté, co celý svět obelhala s tím svým novičokem.

3 hlasy

Ale kdepak celý svět!Jen pár navedených Čechů.

3 hlasy

Jo, to je ta autentická pravice, jen co je pravda. Nu, lepší cikánka než mladý Klaus...

0 hlasů

ze mela zavoj jen 5m (ale diana 7,5m) jsem se dozvedel, ale zda si cvrnkla do spodaru nebo zda vypustila kralovsky psou, to nikoli . divna to doba

0 hlasů

Žán, kdo sem pustil ty vopice? Zaženou to zpátky do klece!

https://youtu.be/9Rvx31yMMxc

5 hlasů

Cikánka to není, je to mulatka, černošsko-bělošská. Spíše by mě zajímalo, jestli je inteligentní, protože pozvat si na svatbu kašpara typu Curry, pro kterého je nehlubší myšlenou, že oheň je největší objev ( !) lidstva, a proto on přiletěl letadlem, se fakt nedá. To je kázání fakt jak pro pralesní kmen.

1 hlas

Feldkurát Katz by projev zvládl lépe.Amerikáni opět světu dokázali,jak jsou příšerně hloupí

0 hlasů

Jen aby děti nebyly pruhovaný, jako zebry, nebo černý jak bakelit.

2 hlasy

fiala je tupej knecht , není zač se omlouvat

6 hlasů

Evropská zdegenerovaná šlechta, která se po staletí pářila mezi sebou potřebuje trochu čerstvé krve (když se levoboček s komornou nepočítá). No a nějaký kmen v Africe má to štěstí, že jedna z jeho žen se stala anglickou vévodkyni. Ten ODSák hold špatně googloval. Zřejmě ho zmátla barva pleti. Ale pořád je to zřejmě menší provinění, než když ODS financoval Pišta Báči ze záhrobí a Pepa z Hokongu.

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov