Opoziční TOP 09
Návrh na zrychlení stavebního řízení asi ve vládě narazí

23.02.2019 11:21

Návrh poslanců TOP 09 na zkrácení stavebního řízení narazil v připomínkovém řízení na výhrady řady ministerstev. Opoziční TOP 09 chce do stavebního zákona vložit například fikci souhlasu a navrhuje také, aby si stavební úřady samy zjišťovaly stanoviska dotčených úřadů.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Hrabě (2 hlasy) 23.02.2019 12:14

    ASI NEJEDNODUHŠÍ BY BYLO ZRUŠIT SENÁT A KRAJE !! SNIŽIT STAVY V...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Nejvíc mě fascinuje, každodenní snaha týhle profláknutý bruselský buzny, jak výmyšlí, hledá, snaži se zviditelnit s absolutně dementním i nápady a doufá, že zblbne pár zoufalců, kteří mu to zase hodí a on bude dalších 5 let bojovat v Bruselu proti zájmůmČR.

0 hlasů

Starost o neúměrné zatížení úředníků je na místě pouze v případě, kdy u kafe vymýšlejí další formulář nebo kdy intenzivně řeší, zda květináč je samostatný obal nebo součást květiny.

0 hlasů

ASI NEJEDNODUHŠÍ BY BYLO ZRUŠIT SENÁT A KRAJE !! SNIŽIT STAVY V PARLAMENTU NA 99 POSLANCŮ KAŽDEMU POVOLIT JEDNOHO PORADCE VÍCE ANI NÁHODOU !!PROPUSTÍT TŘÍ PĚTINY ZAMĚSTNANCŮ ZE VŠECH MINISTERSTEV NABRAT MLADÉ LIDI S VĚDOMOSTI ZAHRANIČNÍCH ZÁKONU A PŘVZÍT NĚKTERÉ ZÁKONY ZE ŠVÝCARSKA,NĚMECKA A RAKOUSKA !!!!!JINAK SE TO V TOM BOREEL STÁTU NEZMĚNÍ !!!!

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov