Fischerovy plány
Návrh rozpočtu: schodek 110 miliard, méně peněz pro školství a dopravu

02.09.2013 08:32

První návrh státního rozpočtu z dílny ministra financí Jana Fischera počítá pro příští rok se schodkem 110 miliard korun. Napsaly to Lidové noviny s odvoláním na materiál, který mají k dispozici. Proti letošku návrh počítá s omezením výdajů pro resort dopravy a školství, víc peněz by naopak měl dostat resort zemědělství a průmyslu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Hana Há (2 hlasy) 02.09.2013 11:25

    V zemědělství nám téměř vyhynulo prase domácí. Soběstačnost je pryč....

  • Hep Cheek (1 hlas) 02.09.2013 10:42

    Takže namísto dokončení silniční sítě, která je vždy a všude nutnou...

  • Eva Adamová (1 hlas) 02.09.2013 13:36

    Jako fór dobrý

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

sportovní sázení, kvalitní info

www.cames.iprostor.cz

0 hlasů

Takže namísto dokončení silniční sítě, která je vždy a všude nutnou podmínkou rozvoje ekonomiky, dostanou peníze zemědělci, kterým Špidla vyjednal nerovné podmínky v EU a my jim to pořád doplácíme. Výsledkem bvude, že zemědělci budou schopni vyvážet více své námi dotované produkce do zahraničí, ale všichni budeme nadále stát v kolonách, bloudit v objížďkách a ztrácet čas na rozbitých silnicích, kvůli nimž zůstává řada regionů bez pracovních příležitostí.

1 hlas

V zemědělství nám téměř vyhynulo prase domácí. Soběstačnost je pryč. Prý se dováží za 40 miliard potravin. Ubývají pracovní místa.

2 hlasy

A čí vinou? Přece rertd Špidfla toto vše vyjednaůl při vstupu do EU. redukce chovu dobytka, rušení cukrovarů, omezení vinohradů, zavedení řepky namísto obilí.....To vše je dílem socanskej blbečků a dnes na to doplácíme všichni. Jenže tupci, kteří neumí myslet v souvislostech, nevidí, že podobná špatná rozhodnutí vždy zdědí vláda následující. Tady po socanceh vláda pravicová a téd, když řadu věcí napravili a dořešili, tak socani znova všechno prožerou a podělají.

0 hlasů

A pritom by to slo bez schodku a bez dalsiho zadluzeni statu, potazmo obcanu ... ale co, udelame to stejne jako to doted delal Kalousek, vydame vice dluhopisu a "letadlo" muze pokracovat ...

0 hlasů

Jako fór dobrý

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov