Vypjaté jednání
Nečas couvl, nabízí kompromis u DPH. Kalousek není proti

15.10.2012 19:09 Aktualizováno 15.10. 20:31

Premiér Petr Nečas seznámil širší vedení své ODS s návrhem kompromisu k vládnímu daňovému balíčku. Podle něj by měl být přijatelný uvnitř ODS i ve vládní koalici. Nečas v kompromisu pro rebely navrhl, aby se pro příští rok zvýšila nižší sazba DPH ze 14 na 15 procent. Základní sazba by se ale nezvyšovala.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • w w (81 hlasů) 15.10.2012 20:07

    Mohu-li k tomu všemu něco poznamenat pak toto: Jako člověk se opravdu...

  • Pavel Šimurda (70 hlasů) 15.10.2012 21:44

    ..o "nutných" položkách jako je elektřina, plyn, voda, nájem...to...

  • Roko- lanek (69 hlasů) 15.10.2012 21:08

    Díky téhle vládě, se stále více lidí hlásí k tomu, že budou volit...

  • jsva (63 hlasů) 15.10.2012 21:04

    Arogantní Kalousek nepochopil, že TOP a jeho "reforma"pomohla prohrát...

  • Baryk Baryk (62 hlasů) 15.10.2012 20:39

    Najděte politika, který nebyl v SSM, v KSČ(M) a v jejich zločineckých...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Kalouska k ústupku (ovšem jen kosmetickému) nedonutil ani tak debakl TOP09 a už vůbec ne jeho loutka Nečas, ale poradci z MMF, které trvale hostí na ministerstvu. MMF nedávno "zjistil", že tupé neoliberální škrty z krize opravdu nevedou. a doporučil je omezit...

34 hlasů

spíš po totálně prohraných volbách spolustraníci hledají viníka,kterému zatím pochlebovali a byl trochu umravněn ...

32 hlasů

Vydržať!!!! Za čas bude zpět plánovitě řízení společnost vedená těmy nejlepšímy soudruhy ověnčenýmy tituly RSDr. (pro ty co neznají - rozhodnutím strany doktor) a ti nás dostanou zpět před rok 89 - byla to chyba - ta sametová - byl to podvod - koukejte se kolem sebe co dělají ti co byli u nich.

9 hlasů

Divil by ses, ale velké podniky i dnes plánují v pětiletých cyklech.

14 hlasů

s takovouhle úpravou jdi péťo do hajzlu.

23 hlasů

Pobavte se - na Novinkách je na titulce článek nazvaný "Dostal jsem za úkol pomoci osamělým penzistům" Kdo to asi říká? No přece sociální guru Kalousek! :-))) Prý Schwarzenberg má sociální cítění a tak ho takhle zaúkoloval :-)))))) Bez komentáře.

21 hlasů

Také mne to pobavilo. Jen se divím, že je to pana knížete nenapadlo už dříve, před volbami. A hned mě napadlo i staré české přísloví: Z nouze čert i mouchy lapá...

8 hlasů

Já snad s vámi musím souhlasit - to je divné.

8 hlasů

Populistický, komoušský pohrobek Nečas ustoupí, s heslem, pro své koryto všechno!

9 hlasů

Stačí aby rebelové znovu zakukali a Nečas s kalouskem zruší vše,přece nepůjdou od žlabu,když je pro ně stále plný.To je ukázka prázdných palic těchto dvou korytářů,kteří myslí jen na své kapsy a na to,že jsou někdo.Vůbec jim nevadí, že je lidé nenávidí.Když jim chybí mozek v palici tak nepochopí.

9 hlasů

Všude čtu,že pravice pomohla KSČM,tam kde je.Ale proč například antikomunistická KDU neposkočila jako KSČM?To samé platí o BOBO,Paroubkovi a jiných stranách-také přece mohly PROFITOVAT svou politikou a nabídkou ALTERNATIVY lidem!!Je to jinde!KSČM se lidem jeví jako solidní strana a vystoupení jejich předních politiků lidi přesvědčila.Takže nelžete,že jen díky pravici..jiné strany měly tu šanci také-vždyť KSČM je BLOKOVÁNA MEDII jak to jde!!

15 hlasů

takže tento krok lze chápat jako trest těm, kteří kteří nevolili ods a top09, neboť jejich spotřební koš tvoří z valné většiny položky ze snížené sazby dph. Navržené opatření je výrazně prokmotrovské, protože zdraží potraviny, léky, dětské potřeby, ale cena aut, nemovitostí apod. zůstane stejná.

18 hlasů

Za chvili bude soudruh Svorc tak zblblej, ze bude psat "klerofasisticka jurta":-)

8 hlasů

Necasovi uz pomuze jedine to, ze zrusi pausaly OSVC. Ja to porad Simurdovi rikam ...:-)

8 hlasů

Na rok?Už vidím obchodníky a podobné borce jak ZA ROK zase vše SNIŽUJÍ na současnou hladinu cen:-))))Vy tomu někdo věříte??????

12 hlasů

Libi se mi, jak soudruh Svorc neustale opakuje spojeni "klerofasisticka junta". Takhle psaval soudruh Kojzar a mluvil soudruh Jambor ...:-)

10 hlasů

Pan Nečas udělá ve své politické karieře vše, aby za dva roky socialisté a komunisté vyhráli ústavní většinou.Taková ztráta sebeúcty, a morálního úpadku se opravdu jen tak nevidí.

35 hlasů

Všude čtu,že pravice pomohla KSČM,tam kde je.Ale proč například antikomunistická KDU neposkočila jako KSČM?To samé platí o BOBO,Paroubkovi a jiných stranách-také přece mohly PROFITOVAT svou politikou a nabídkou ALTERNATIVY lidem!!Je to jinde!KSČM se lidem jeví jako solidní strana a vystoupení jejich předních politiků lidi přesvědčila.Takže nelžete,že jen díky pravici..jiné strany měly tu šanci také-vždyť KSČM je BLOKOVÁNA MEDII jak to jde!!

8 hlasů

No, pokouším se nelhat, ale Vy jste mne zcela jistě nepochopil.KDU je stranou pro jistou úzkou skupinu věřících lidí většinou na Moravě, a je limitována i věkově, a vlastně ideově kopíruje obě"pravicové" strany ODS a TOPku..No o paní Bobo a jejích postojích se nemá asi cenu rozepisovat.Takže jedinou vážnější opozicí, zde zústává ČSSD a KSČM.KSČM se oproti ČSSD zatím moc neomočila v korupčních skandálech, a hlásá stále svoji politiku, takže je pro voliče nejlépe čitelná.Otázkou zůstává co by to s touto stranou udělalo, pokud by dostala možnost vládnout a co by změnila.Návratu k roku 1948 se ale neobávám, na to není geopolitická situace jako po Druhé světové válce.

8 hlasů

..to, co navrhuje vyděšený Nečas je pro naši ekonomiku naprosto bezvýznamný krok ....jen tím oddálí svůj konec, ale naší bilanci to ani v nejmenším nepomůže!

11 hlasů

Tady již nejde o vylepšenou bilanci a občana.Tady jde především o jejich koryta.

15 hlasů

Tak to je učebnicový příklad licitace. Jenže dosud byla známa licitace jen na tržištích nikoliv v hospodářské politice státu. Holt stále se člověk musí od odborníků a státotvůrců učit.

19 hlasů

"Nečas couvl rebelům, nabízí kompromis u DPH. Kalousek není proti"

Hallelujah,najednou kdyz hrozi ztrata koryt,jsou soudruzi ochotni vyjednavat i kdyz pred tim byli odhodlani jet i pres mrtvoly.Holt laska prasete k plnemu korytu hory prenasi.

24 hlasů

Já bych vůbec nejásal. Totiž to procento, to je jen šaškárna. Pokud se ale kvůli té šaškárně schválí restituce a důchodová DEFORMA tak kde na to stát vezme peníze?
Odpověď: Zvedne daně, ne o 1% ale o 5% a rovnou zavede další. Kalousek se jako ministr financí projevuje jako idiot a vůbec by si žádné podmínky neměl klást, měl by konečně táhnout do prdele kam patří.

29 hlasů

Jestli Nečasovi na tohle, ti rebelové skočí, tak to jsou jen blbci, kterým jde opravdu jen o koryto!

34 hlasů

Nečas i Kalousek jakoby si neuvědomovali hloubku historicky nejhorší prohry ve volbách. Kompromisy které diskutují to ukazují. Pan Kalousek snad žije ve skanzenu svých představ a dohání koalici k další jízdě na toboganu preferencí.

19 hlasů

Nečasi, dej ještě jednou tu o tý síťovce :o))

23 hlasů

jsem štastny a spokojeny-zajistil jsem 7 hlasu že praviřacke asocialni svině dostaly do tlamy

21 hlasů

Péťo, pokuste se všechny madatorní výdaje, položku po položce převézt ze státního rozpočtu do veřejných rozpočtů...tak , by se s nimi mohla začít dělat aktivní obchodní politika... německá REFA (německá instituce pro organizaci práce), americký MTM (Mesaurement Time Management) i japonský KAIZEN takto převádějí fixní náklady firem na variabilní...to lze s troškou abstrakce použít na mandatorní (fixní) na veřejné (variabilní)...těm věřitelům je jedno, kdo to splácí...

13 hlasů

...no nic, jdu chrápat...nejlepší je na tom to, že kopli do řiti toho komunistického kokota Drábka...to mne fakt těší...to ostatní , to je teátr pro lidi a novináře...tu důchodovou reformu je nutno postavit shora, nemusí být financována žádným zvyšováním daní, ani restituce ne...naopak...musí to být obrovskou úsporou pro státní rozpočet...

14 hlasů

..ještě kopni ,Péťo, do řiti, toho komunistického šediváka Hegera...já mu psla , jak má dostat do pojišťoven víc peněz...zavedením karet typu O(normální), A (s příplatkem třeba 70, Kč měsíčně z nákladů)...ale poplatky placené pojišťovnou, nebo pobyt v nemconici atd...on mi napsal, že to zkoumá jako alternativu a vysral se na to...

15 hlasů

Péťo, zastav tu koňskou důchodovou reformu...a převeď celý druhý pilíř mimo státní rozpočet..ale ne do soukromých fondů...prostě Sociální pojišťovnu..akciovou společnost ...se stoprocentním podílem státu...jako jednotné platební místo....

22 hlasů

Zdá se,že dostáváte rozum člověče...

14 hlasů

..neser se mi,kurva, do mojí tvorby, zrovna , když mne políbily múzy...nic mne nemůže víc nasrat, než tohleto...emigranty jsem to už naučil...a zase se mi do mojí myšlenky nasere nějaký cancala...

12 hlasů

Takovej uhlazenej vzdělanej pán, absolvent Sorbony a takové výrazy dlaždiče ? kdo by si pomyslel, vono to s těmi diplomy nebude určitě tak žhavé... že XXXL.

10 hlasů

..úplně jsi mi přerval nit, kokote...kde jsem to jenom skončil...

12 hlasů

-:))))))

14 hlasů

Na ministerstvu...

15 hlasů

:))) ano, 11.11. 1984 na ministerstvu:)))

13 hlasů

A když už,tak pane kokote :-)

13 hlasů

..takto ušetříš na státním rozpočtu 200 miliard...a snížíš podíl státního rozpočtu na důchodech...podle kanadského vzoru....tohleto nějakými daněmi nikdy nenašetříš...

12 hlasů

..skutečně jsem nadšený, spokojený a šťastný....demokratizace naší společnosti se úspěšně prohlubuje...

10 hlasů

Šimurdo člověče,že Ty nekadiduješ ve volbách máš takové dobré nápady a tady v dizkuzi zapadnou a nebudou využity.Nečas a Kalousek potřebují takové poradce kteří do toho tak dobře vidí.

7 hlasů

........a dokončí ji vojenská okupace ČR spojeneckými vojsky spřátelených států EU.:-))))

10 hlasů

A je to tady zase,církevní restituce,proč na nich tak bazírují,to ješílený

21 hlasů

..protože se zbavují jedné mandatorní výdajové položky...

10 hlasů

Ale prdlajs,pokud to udělají tak dostanou nasypáno.Tyhle keci o mandatorních výdajích si nechte pro vaše soudruhy ve zbrani a barvách ODS.

13 hlasů

Pokud mi komanči dají lepší paušály, tak mají prostě šanci...

14 hlasů

..já jsem i za totáče přistupoval k řešení problémů konstruktivně a pozitivisticky...takže já se soudruhama problém mít nebudu, já vše odkejvám, obrátím kabát...vyzpovídám se jako katolík před Pánem Bohem a jedu prostě dál...jako předevčírem, jako včera, jako zejtra...já jsem vždycky nadšený, spokojený a šťastný...

15 hlasů

Barvíte se do ruda...A docela Vám to sluší...

16 hlasů

..ještě Péťo ty paušály....oni se na vás ti voliči vysrali, když jim berete ty paušály...

12 hlasů

Ty nakonec ještě budeš muset platit daně jako my ostatní. Nemilé, že?

18 hlasů

..vole, Péťo, mi jsou ti Vondrovi mšíni úplně u prdele, fakt...já potřebuji ty dobré paušály...to bylo fakt dobrý...na ostatní vám zvysoka seru...

11 hlasů

..Vondrovi Mašíni...

14 hlasů

Já si Mašínovců vážím, stejně jako letců, kteří bojovali proti nacismu.

11 hlasů

Neurážejte letce, ano!!

14 hlasů

..já jsme je neznal, ani Mašíny, ani letce...

14 hlasů

Novela trestního zákona z roku 2001 zakotvila v § 261a trestnost veřejného popírání, zpochybňování, schvalování nebo ospravedlňování nacistického nebo komunistického genocidia nebo jiných zločinů komunistů nebo nacistů proti lidskosti.

Nad ránem zatkněte Semelovou! Desetina národa nectí svůj demokratický právní řád.

50 hlasů

Nad ránem zatkněte Baryka!

Trestný čin: Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod - § 356 trestního zákoníku, hlava X. (trestné činy proti pořádku ve věcech veřejných)
(1) Kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému národu, rase, etnické skupině, náboženství, třídě nebo jiné skupině osob nebo k omezování práv a svobod jejich příslušníků, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

(2) Stejně bude potrestán, kdo se spolčí nebo srotí k spáchání činu uvedeného v odstavci 1.

(3) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem, nebo
b) účastní-li se aktivně takovým činem činnosti skupiny, organizace nebo sdružení, které hlásá diskriminaci, násilí nebo rasovou, etnickou, třídní, náboženskou nebo jinou nenávist.

22 hlasů

Ty paznehte komunistickej, nedá se hovořit o nenávisti k českým komunistům a jejich voličům. Spíše se dá hovořit o hlubokém pohrdání s naprostým lidským odpadem vyznávajícím zlo. A církevní restituce budou, i kdybyste se na těch náměstích posrávali, vy opice bolševický. Chcípněte! S každým mrtvým rudým vrahem posílíte mír!

52 hlasů

Dejte si bacha, ať Vám nepraskne žilka.Nějak Vám ujíždějí nervy.Čím to asi bude?

11 hlasů

Když ho tak čtu, tak to vypadá, že Řezáč se "vrátil" z teplých krajin. Asi tam pršelo :-)))

8 hlasů

Asi prošel všechny terapie a lékaři poznali, že je v tak pokročilé demenci, kdy je vše marné.Ale, jak je vidět, naučil se přiklikávat si hlasy, tak to nebylo tak zbytečné.:-))

7 hlasů

Nad ránem zatkněte Baryka!
Je hlásným troubou klerofašistické junty,která rozvrátila morálku společnosti a dovedla ČR na okraj propasti.

20 hlasů

Arogantní Kalousek nepochopil, že TOP a jeho "reforma"pomohla prohrát celé koalici volby. zatím ty krajské a do senátu. Múže se těšit, že PS dopadne ještě hůř. Jeho ultimata jsou výsměch lidem, jsou to církevní restituce atd. Tady nejde o protlačení prostým počtem hlasů PS jeho představy. Bude hůř.

63 hlasů

Najděte politika, který nebyl v SSM, v KSČ(M) a v jejich zločineckých složkách, a ani jednou nezměnil svoji politickou příslušnost. Až ho najdete, tak se vykašlete na všechny ty komunistický prospěcháře a Okamury, kteří se chtějí o estébáky opřít, a ten politický zázrak udělejte prezidentem! Pak vás pochválí i polský Žid.

62 hlasů

Svazák by si měl vzít ty svý spolusvazáky a komouše a táhnout do Rožnova. ODS chcípne, nebo musí začít na zelené louce. Tohle držení bolševických kurev v modré košili, znovu jen ublíží vzniku pravice. Oni snat ti darebáci plní stranický úkol ÚV.

15 hlasů

Když jste mne napomínal s tím překlepem ve slově "nezapom(n)ěli", tak já Vás zase na oplátku pokárám za to slovo"snat".Píše se "SNAD".To víte, člověk by se měl starat hlavně o své chyby.:-))))))

9 hlasů

Už si vyčištěte ústa od těch sprostých slov, nic než nadávky z vás ještě nevylezlo!

28 hlasů

Když hovořím o komunistických prasatech, tak jsem sprostoslovný. To jsou zkušenosti

12 hlasů

Tak jsme slyšeli námět paní Němcové, lidé si nezvykli na kraje a neumějí tam volit. Tak je zrušit. Pokud prohrajeme za ODS a TOP volby celostátně, tak taky tam neumějí volit. Ale to asi ani "všemocná" ODS, nebo koalice už nezvládne.Sebekritika vedení ODS je důkazem, že následují v úvahách Miloše Jakeše a jsou už teď kúlem v plotě.

23 hlasů

Mohu-li k tomu všemu něco poznamenat pak toto: Jako člověk se opravdu štítím takového předsedy vlády. Bezcharakterní lotr. Nezaslouží si opravdu nic víc, než pohrdání. A ta jeho strana? Co dodat: Ryba smrdí od hlavy.

81 hlasů

Když vidím chování pana Nečase,Kalouska, ale i Peake a knížete, tak se zdá, že vyhráli volby. Kalousek opět si klade podmínky co dovolí, co ne, restituce a ten podvod s pilířem podmínkou, to skutečně je neuvěřitelné. Důsledkem není jen nejhorší výsledky té tzv.koalice, ale další posun do propasti pro ODS, a samozřejmě sesun TOP 09 tam kam patří. Je to strana přeběhlíků z KDU,ODS, US a dalších. Ti přeběhlíci budou hledat jiné,ale posun doleva bude pokračovat. Asi ti voliči pana Nečase a Kalouska přestali zajímat a již jen kmotři a famiglie jsou ns tu dobu do voleb určující.

13 hlasů

Máte pravdu. Alespoň ty tovaryše kmotrů ve své vládě si mohl odpustit - Ale to by nebyl pořád u koryta, a tak se v Nečasově vládě jen během několika měsíců objevili hned tři krajští kmotři – dnešní ministři Bendl, Kuba ( = tovaryš tzv. hlubockého knížete a jednoho z deklarovaných kmotrů ODS Pavla Dlouhého, jehož žena v domácnosti od rybářů za odbornou práci dostala miliony:-), a Pavel Blažek, přezdívaný dokonce už léta v Brně po mafiánsku „Don Pablo“,. Ten se v minulosti s největší pravděpodobností dopustil hned několika trestných činů a nechal za sebou miliardové škody. Přesto dokázal propracovat se na politickou špičku. S takovou kvalifikací má pro „protikorupčního“ premiéra Nečase cenu zlata. Nikdo jiný nedokáže tak rychle a tak efektivně zamezit jakémukoliv vyšetřování s politikou propojené korupce, jako někdo, kdo na tom musí mít osobní zájem atd. ,

35 hlasů

Díky téhle vládě, se stále více lidí hlásí k tomu, že budou volit KSČM. A je nutné si položit otázku, proč:


Kdo vystavěl školní budovy, tělocvičny a hřiště ? Kdo opravdu zabezpečil bezplatné školství na všech stupních ? Kdo vystavěl kulturní domy a staral se o aktivity mládeže ve volném čase Kdo vystavěl kryté bazény, zimní stadióny, fotbalové stadióny, sportovní haly ? Kdo vybudoval bezprašné cesty, aby bylo spojení do každé vesnice? Kdo rozšířil výstavbu železničních tratí a proved elektrifikaci, aby bylo spojení po ČR ? Kdo zabezpečil levné spojení pro občany do vesnic od rána do půlnoci? Kdo poskytoval výrazné slevy v dopravě pro pracující, studenty, důchodce ? Kdo zabezpečil, aby vlakové a autobusové spojení bylo zabezpečeno na směnový proces pracujících v návaznosti ? Kdo vybudoval metro?

Kdo prosadil lidem právo na svačinu, obědy, pracovní oblečení atd. v pracovním procesu? Kdo vystavěl vodní a tepelné elektrárny ? Kdo provedl elektrifikaci a plynofikaci v ČR? Kdo vystavěl mnoho nových továren a rekreačních zařízení ? Kdo vybudoval zemědělská družstva po celé republice, která byla obdivována i západem a byli jsme soběstační výrobou většiny potravin? Kdo vystavěl ty tzv. králíkárny pro občany, které mají dnes hodnotu miliónů? Kdo umožnil bydlení mladým manželstvím v levných bytech, krátce po uzavření sňatku ? Kdo zabezpečil, že věci pro děti byly za směšné peníze? Kdo dával nenávratné půjčky na výstavbu rodinných domků? Kdo dával novomanželské půjčky mladým lidem a za každé narozené dítě odečetl dosti vysokou částku z této půjčky? Kdo dával všem práci, takže měli všcichni z čeho platit dluhy, nebyli proto potřeba hyeny v lidské podobě - exekutoři?



Kdo zabezpečil, že nebyli bezdomovci ? Kdo zabezpečil, že i chudá rodina žila slušně a nikdo neživořil ? Kdo vybudoval v obcích vodovody a regulace potoků ? Kdo vystavěl ve větších obcích a ve městech Knihovny, Požární zbrojnice, Obchody, Policejní stanice ? Kdo zveleboval svoje obce a města bez nároku na jakoukoliv mzdu? Kdo dokázal dát všem svým občanům práci? Kdo zabezpečil, že každý podnik, každá vesnice měla zajištěnou bezplatnou zdravotní péči ? Kdo postavil nemocnice a zdravotní střediska? Kdo vystavěl telekomunikační, rozhlasové a televizní systémy? Kdo zabezpečil, že se lidé nemuseli obávat o svůj život na ulici, ve svém domě, bytě, ať už v noci nebo ve dne a cítili se bezpečně? Je mnoho otázek, které by bylo ještě třeba doplnit, ale není to až tak důležité. Je však třeba připomenout, za jakých podmínek se všechno dělo! Toto všechno trvalo 40 let !!!! Poválečná doba, tzv. socialistická, začínala v krajině zdevastované, místy vybombardované válkou. Infrastruktura byla zničená nebo v lepším případě poškozená. Neexistovala, žádná pomoc ze zahraničí !!!!

– žádné eurofondy! Ba naopak, západní země nelibě nesly, že není u nás nastolen kapitalismus, jako u nich ! Náš hospodářský rozvoj byl záměrně brzděn, aby došlo k rozpadu. Země se musela trápit s vnitřním nepřítelem - to všichni dnes vidíme a slyšíme, jaké množství lidí se hlásí k tomu, že aktivně bojovali proti tehdejšímu režimu. Přesto všechno, země hospodářský rostla. Co dokázaly naše vědecké týmy. Nehrozil nám krach, pamatujete nějaký dluh naší republiky v r.1989, když země byla sametově předána ???? Co hlásají dnešní vyvolení ? Co dokázal KAPITALISMUS za 22 let s touto naší zemičkou ???? Toto srovnání si může udělat každý ! To vidíme všichni, nestaví se králíkárny, kromě pár narychlo stavěných, montovaných zahraničních hal ( které možná brzy zase osiří), podnikání krachuje. Studenti, kteří v roce 1989 měli 18-22 let mají dnes 40-45 let.

Tato generace si mnoho nepamatuje a nemůže ani porovnat situaci pravdivě se svou vlastní zkušenosti a nechá si lehce vtloukat do své hlavy nepravdy a učí to i své děti ! I ve školách se dnešní děti učí dějiny, které jsou mnohdy zmanipulované a nepravdivé ! Až vymře generace, která může hodnotit socialismus a kapitalismus, jelikož touto dobou prošla na vlastní kůži vše prožila, zůstane jen společnost absolutně neznalá skutečných dějin našeho národa Jen politologové a historici budou znát pravdu. Vlastně mnohým lidem tyto nepravdy vůbec nevadí a nemají zájem se nad nimi ani zamyslet! Proč ne, vždyť i vzdělání se dnes dá koupit za peníze a potom tu kvalitu zažíváme na každém kroku každý z nás! Ať je to u lékaře, u právní pomoci, u soudu, úřadech, na policii, ve školách atd. V Řecku je kapitalismus, kde se nenasytní politici a bohatí snaží dostat k moci a k osobním majetkům. Začaly platit jen principy nejmocnějších, síla peněz, moc bohatství jednotlivců - to je vyspělý systém ! Proč jdou lidé do politiky ? Jen naivní hlupák může uvěřit, že tito lidé se chtějí obětovat, aby udělali maximum pro lid této země, aby se nám žilo lépe .. Tlačí se tam proto, že si chtějí zajistit bohatství, touží po moci ! Do politiky bez peněz se nikdo nedostane, ledaže se stane figurkou mocných a dělá vše, co dostane za úkol !

69 hlasů

Dalším důležitým faktorem ovlivňujícím životaschopnost této lobbisty ovládané kleptokracie je nevzdělanost populace.Ta potom dře v továrnách,polovinu utratí za poplatky a druhou v supermarketech za chemií přecpané potraviny...

17 hlasů

Bezdechu, ty smrdíš od noh :-)

23 hlasů

Baryk Baryk 15.10.2012 20:55

Ty smrdis od toho co mas v te sve kebuli.

14 hlasů

Ty radsi nic nepoznamenavej. Jsi podelanej az za usima, ani si to do hospody neprijdes vyrikat z oci do oci, ty "rudy podnikateli":-)

10 hlasů

Ty redaktorské Modrosračky z tyden.cz se stadí iuž podepsat a tak svůj smrad maskují za soudruha ČTK

19 hlasů

výsměch obyvatelstvu zvednout nižší sazbu , která se bytostně dotýká všech obyvatel je hajzlovina , musím si to pamatovat do sněmovních voleb

38 hlasů

Moc si to nemaluj soudruhu, každý den si přijde čert pro patnáctku krys...

45 hlasů

Pozor!Ona ta sazba z 14 na 15% je o jídle a jiných životně důležitých věcech a TU CHCE ZVÝŠIT ta druhá je např.o AUTECH:-) A TO JE O NIČEM!!Takže další darebárna!Žrádlo zdraží a auta ne:-)

43 hlasů

..o "nutných" položkách jako je elektřina, plyn, voda, nájem...to všechno dal do vyšší sazby Špidla...to bylo nejvyšší zvýšení DPH...

70 hlasů

..tyto položky tím nebudou zvýšeny...

11 hlasů

No pěkný, ale cca za měsíc stejně schválně položí vládu, pro jejich vlastní dobro, aby byly volby už nyní. Ale já si schválně počkám na onen motiv, kvuli kterému to bude, ten předvídat neumím.

11 hlasů

Jako šachista bych zvolil variantu, že strany, které se vezou nyní v koalici udělají cosi jako spásný tah, aby je veřejnost pochopila jako ty dobré, kteří se odvrátí od kmotru, uvidíme, jak dobrý jsem hráč.

11 hlasů

Možný tah číslo dvě, ODS se zbaví svého krále a udělá rošádu s věží. Efekt pro veřejnost, vnitřní snaha ODS vypořádat se "zlem" ve vlastních řadách, ve snaze zalíbit se veřejnosti a pak to položit.

15 hlasů

Teď kdo z koho udělá dřív tah, napětí v koalici roste, jedna loď, jeden kapitán, velký stres a vzpoura.

10 hlasů

První, nebo druhé důležité hlasování o věci X rohodne, kdo koho vyšplouchne a s jakým štítem dopadne po zradě v očích veřejnosti.

9 hlasů

Nečas dopadne asi jako Caesar na schodech, i ty Brute? Au , v překladu pro německý deník auw.

10 hlasů

Přibrat Tupohlava a zpět na Valachy pást barany !!!

22 hlasů

Idiot. A to si myslí, že mu na to někdo skočí?

19 hlasů

Jasně, Peake už je připravená a Kalousek po čtyřech panácích také:-)

18 hlasů

To je hnus co se děje za vlady pravicovych stran.Důchodci skačou z balkonu protože nemaji na leky,Vietnamci zabijeji psy,Fetky tanči na nesmyslnou hudbu,chlasta se pančovany alkohol,čepujou se pančované pohonné hmoty,střili se na prezidenta,cizinci foti v česku dětské porno,Vlastni rodiče tryzni své děti atd....a vladě to je jedno hlavně že maji své koryta.Stop pravicové totalitě.

26 hlasů

Nemohl by pan Nečas opět předvést tu komedii se síťovkami? Vypadal tak krásně komicky, opravdu jako nějaký pouťový klaun.
Když už jste v těch volbách prohráli, pobavte národ nějakými fóry.
Komunisté by nyní měli přijmout zásadní opatření. Nově příchozí , by rozhodně neměli být členové z jiných parlamentních stran, čili mocichtivý přeběhlíci. Jinak tam vlítne Nečas i s Kalouskem.

41 hlasů

Nemohl, se síťovkami naháněl Stajnura modré rebely jako motýly a potrhaly se mu.

17 hlasů

Zločinecka pravice neunesla poražku.

20 hlasů

Obávám se, že se rebelové z leknutí naprosto spokojí s tím, když bude upuštěno od toho tříprocentního navýšení daně z příjmů vyšších než sto tisíc/měs. Anebo že by byl Nečas až tak hodnej, že by ustoupil i v otázce výše DPH?
Že by si snad předsevzal:
"Stanu se hodnějším
a ještě hodnějším,
až budu tím nejhodnějším premiérem
a předsedou partaje v celé zemi,
a to i za cenu svého poklesu až
na hranici samotné ekonomické debility" ???

56 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov