Výslech expremiéra
Nečas: Doufám, že policie odposlouchává i Rusnoka a spol.

12.07.2013 20:35

Přístup orgánů činných v trestním řízení je neobjektivní a selektivní, argumentoval expremiér Petr Nečas při výslechu na policii, kde vypovídal jako svědek v souvislosti s kauzou kolem své nejbližší spolupracovnice Jany Nagyové. Podle zdroje, který se výslechu účastnil, prohlásil, že zvláštní pozornost policistů by si zasluhovalo i sestavování vlády Jiřího Rusnoka.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Dvořák (23 hlasů) 12.07.2013 20:48

    Uvědomuje si vůbec tenhle člověk, že svými prohlášeními zpochybňuje...

  • Jan Karel (21 hlasů) 12.07.2013 21:06

    Když odcházel Kalousek z policie - nadával policii a státním...

  • pavel navrátil (14 hlasů) 12.07.2013 21:04

    Ještě větší blbec než jsme doufali. Na Péťu to prdlo a on si prdnul...

  • Marian Gavlák (14 hlasů) 13.07.2013 06:42

    Velikost muže lze odhadnout i podle vyjadřování. Péťa se vyjadřuje...

  • Jacques Clouseau (12 hlasů) 12.07.2013 20:55

    Nečas má pravdu, on ten systém zná nejlíp, neboť jej pomáhal budovat....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Mam obavy, ze se Cesi udusi v tom hnoji, ktery kazdodenne pod sede delaji.

0 hlasů

Ode dneška bude odposloucháván každý občan Česka, aby se tvaroh Nečas necítil ukřivděný.

4 hlasy

To uz se deje, mate snad mobil, kdykoliv Vas muzou odposlouchavat a maji neustalou lokaci kde jste. A proto treba u iPhonu nejde ani vyndat baterie, bude hur, jen hur.

2 hlasy

Já vím, ale zatím to slouží pro vývoj sledovacích technologií a nemůže být použito k trestnímu stíhání. Např. v pražském metru v určitých chodbách zabírají kamery tváře lidí přesně zepředu několik desítek sekund. Vsadím se, že záběry slouží k vývoji softwaru na automatické rozpoznávání obličejů. Samozřejmě bez souhlasu cestujících.

0 hlasů

Kopytem sem..kopytem tam....

1 hlas

Pokud ma pan posranec Necas nejake podezdreni na poruseni platne legislativy, prosim jej aby ucinil oznameni na nejblizsi sluzebne Policie CR a ne v mediich.

5 hlasů

Policie je povinna se zabývat i prohlášeními z medií. Krom toho, vše již šetří Inspekce právě na základě podaných několika trestních oznámení.

2 hlasy

Možná, že i Rusnok dojede na nějakou tu svoji Džambulku. Má prý chuť si vzít jako mluvčí Kubelkovou. Má alespoň dobrý vkus i když Nagyová není také špatná. Teď je sice neupravená, protože na cele ji chybí dermakol a kosmetička ale kdo ví jak bude vyhlížet Kubelková po několika měsících vazby. Tak celebrity snažte se dát o sobě vědět! Je okurková sezona a paparaziové chtějí nějaký ten další skandálek.

0 hlasů

Nagyová je pěkná rašple, která navíc vypadá starší než Nečas. Ale asi mu dala to, o čem katolická manželka ani nechtěla slyšet :-)))

4 hlasy

Dvořáku,máte prý malý péro,říkala Fejfarka v sámošce???

5 hlasů

Neukazujte svou tristní mentální úroveň ve sprostotě. Že vy jste komunista?

3 hlasy

Svazák Nečas působí, jako novodobý klaun, protože musí moc dobře vědět, že definice úplatku podle trestního řádu pasuje na jeho případ a jeho kamarády(dku), jak poklice na hrnec.
Ovšem jeho údiv pramení z toho, jak je možné, že někdo mohl případně obvinit jeho a jeho kamarády(dku), když přece ,,policii máme my a justici zase oni,,.

10 hlasů

Ten blb může být rád, že někdo nezačíná šetřit kolik zaplatil ze státních prostředků "prostitutce", která údajně dřela jako kůň - otázka zní kde. I to by se dalo nazvat zpronevěrou.

5 hlasů

Velikost muže lze odhadnout i podle vyjadřování. Péťa se vyjadřuje jako blbeček. Jistě, to je prkotina, že si jeho milenka úkoluje rozvědku a dohazuje kšefty... Svatá prostoto...

14 hlasů

Nečas byl nejpoctivější premiér za hodně dlouhou dobu. Pokud by stejným způsobem šmírovali Topolánka, Paroubka nebo Zemana, dopadlo by to mnohem hůř. Jenže pouhá poctivost k dobrému vládnutí nestačí. K tomu musí být člověk také silná osobnost, která se nenechá nikým ovládat a má velký rozhled hlavně v ekonomických záležitostech. To Nečasovi bohužel chybělo, proto vládnul tak blbě. Otázka zní, zda se nestal právě z toho důvodu premiérem. Ono v zájmu mafiánů a kmotrů v pozadí rozhodně není dělat reformy vyhovující pracujícím lidem a drobným živnostníkům. Oni potřebují čerpat dotace a dostávat státní zakázky. Pokud by příčinou jeho odvolání byla nespokojenost voličů a členů ODS s tímto stavem, měl bych radost. Ale tento způsob se mi zdá poněkud nespravedlivý a nefér.

5 hlasů

Nevím, kde se pořád bere pověst Nečase jako poctivce. Už jeho neoliberální reformy lze s klidným svědomím nazvat podvodem na národu - nikdy neřekl celou pravdu, nikdy neprozradil, co bude jejich důsledkem (ožebračení většiny - viz USA). On to musel vědět.

5 hlasů

Pokud většinu lidí tvoří povaleči, zloději a příživníci, tak na ožebračení většiny není nic špatného. Neoliberální reformy takovým lidem skutečně nepřejí a je to dobře. Problém je, že za reformy bývá vydáváno kde co.

0 hlasů

Pod termínem "neoliberální reformy" si představuji především omezení role státu a přenechání větší odpovědnosti na občanech. Snížení objemu peněz, které protečou státním rozpočtem - vyberou se na daních a jsou následně vypláceny na různých dávkách a dotacích. Rušení různých nařízení, která nutí občany dělat zbytečné administrativní úkony. Nic z toho Nečasova vláda nedělala. Naopak nová nařízení zaváděla a daně zvyšovala.

0 hlasů

Také bych řekl, že dojel hlavně na svoji důvěřivost a měl smůlu na lidi kolem sebe.

4 hlasy

Jak to víte? Sedí v nejvyšším vedení ODS tolik let a ničeho si "nevšiml"? To je dost naivní představa...

8 hlasů

Čeho si vlastně měl všimnout, že ženské žárlí a intrikují? Nebo ženskou psychiku, když to nedokáže žádný muž?

2 hlasy

souhlas, misto slova poctivy mi tam sedi spis slovo tupy ...

2 hlasy

Inu Petříku pokud rusnokova vláda dá policii důvod tak jako ho dala ta tvoje korupcí a podvody, bude se odposlouchávat.

9 hlasů

Za ten zázrak se splacením 5,5 milionu korun za dva dny u Fischera by měl již být ve vazbě nejen Fischer, ale i Rusnok a pochopitelně i Zeman. Dosazení si kamarádíčků do vlády není jen pitomost ale i podplácení zúčastněných nejen funkcemi, ale jak je vidět v případě Fischera i penězi. To navíc je jen začátek.

Zlatý Kalousek a Nečas.

6 hlasů

Malý rozdíl tu je -ty dary jsou transparentní (ač nemám Fischera rád, tohle upřít nemohu). Dary dostali všichni kandidáti, božského Karla nevyjímaje...

9 hlasů

Transparentní dary? Jeden dvoumilionový je od starodůchodce z Izraele,,který měnil 2 košile a dobrou přítelkyni nepozval ani na večeři.

1 hlas

Transparentní? Co je na placení v hotovosti transparentní? Je to asi tak transparentní jako Grossův strejda, nebo Vlčkovy půjčky.

4 hlasy

Podle Klause ktery nezna spinave penize je to urcite cisty jak lilie. Proto za jeho vlady, kdy po chodbach PS pobihali poslanci s nafouknutyma igelitkama s hotovosti se nic nevysetrovalo. V prve rade by se melo proverit kde ti stedri sponzori k tem "cistym" penezum prisly.

1 hlas

Lžete.

0 hlasů

Dejte odkaz kde a kdy Klaus řekl nebo napsal, že nerozezná čisté a špinavé peníze. Řekl jako bonmot pouze to, že ekonomika nezná pojem čisté a špinavé peníze, tzn. že ekonomika je nedokáže rozlišit, protože jsou to jen jedny peníze a nejsou na pohled špinavé. Rozlišení na čisté a špinavé a jejich postih tak Klaus jasně odkázal na justici a policii - je to totiž právní otázka. Klaus v tomto má pravdu. Nevíme o tom, že by za jeho vlády běhali poslanci s igelitkami jako se to děje např. v kauze Gross nebo naposledy v kauze Fischer.

1 hlas

To jsou ty křišťálově čisté, že křišťál nemůže být křišťálovitější.
Co všechno lidi nedokáží okecat a zatlouci, i nos mezi očima.

1 hlas

Když odcházel Kalousek z policie - nadával policii a státním zástupcům. Když odcházel Nečas z policie nadával vyšetřovatelům také. Žádná média se nepozastavila, že vysocí politici vlastně provádí veřejně politický nátlak na tyto složky. Nečas se asi divil, že ho Ištván umravnil !

21 hlasů

Normalni pravni stat Cesko nikdy nebude, tak jako nebude nikdy zapadoevropskym statem, to Cesi jednoduse neumi a nikdy umet nebudou. Cesi se chovaji jak rusti muzici.




8 hlasů

..Česko nikdy nebude záadoevropským státem...no, to tady každý doufá...to není ambice Česka...jedině ,že by Česko anektovala Bundesrepublik...

2 hlasy

Stýská se ti, viď.

3 hlasy

Má jen pravdu, ale to nepochopíte. Tím se netrapte.

5 hlasů

Hloupost a nesmyslnost celého případu,kde jedinou reálií je poblázněná sekretářka,která si zaslouží za svoji blbost výpověď ale určitě ne vazbu,je očividná.To,že ctižádostivý a bezskurpulozní Ištván pustil, aniž by požádal o uvalení vazby , Janouška uváděného spolu s Ritigem jako hlavní zlo v celé kauze je jasným důkazem nesmyslnosti celé poblbané konstrukce konstrukce.Takto se zdá že cílem celé monstrozní akce bylo odstranění vlády.To se taky podařilo.Kdo stojí za Ištvánem a tahá za nitky to se teprve ukáže!

6 hlasů

Já žasnu , jak Vy v tom máte jasno , st. zast. a soudy jsou zřejmě zbytečné ! Jak můžete vědět , proč je Janoušek a Rittig na svobodě ? Mě napadá třeba spolupráce s policií .

5 hlasů

Janoušek a Rittig jako donašeči policie se spolupráci na odhalení korupce? Svatá prostoto. Vtip dne. Co ti lidi ještě nevymyslí?

3 hlasy

Paní Vlasto Smutná , vtip -nejen dne jste tady Vy a Vaše ubohé , nenávistné příspěvky ! Odrazujete Vaší nekritickou adorací minulé zlodějské vlády příspěvky normálních lidí . Je mi z Vás špatně !!! Už prosím nikdy nereagujte na můj příspěvek !!!

2 hlasy

Madam, ovládejte se. Z minulé vlády zatím nebyl nikdo ani obviněn. jediným dopadeným zlodějem, zatím jen ve vazbě, je Rath a ten ve vládě nebyl.

0 hlasů

Paní Smutná je místní ubožačka. Zlá, nenávistná a hloupá; s potřebou reagovat na téměř každý příspěvek. Mějte s ní útrpnost, ona má hodně smutný život a proto se vyžívá v tom virtuálním. Člověku je jí až líto....

2 hlasy

Ale tož! Dámy! Vynechte ty věčné šarvátky o ničem a bavte se výhradně k tématu. Děkuji za sebe a věřím, že i za některé další inteligentní diskutéry, byť takových je zde skutečně pomálu.

0 hlasů

Je vidět, že jste komunistka, protože okamžitě urážíte jako všichni komunisté. Neříkejte o sobě proto, že jste normální člověk, to i tím, že vlastně apriori u vás je jiný názor v rozporu s pocity normálních lidí jak sama píšete.

To, že je vám ze mě špatně je vlastně dobře, vidím, že jsem se trefila. Laskavě mi nepřikazujte na koho mám reagovat a na koho ne.

2 hlasy

Ona není ve vazbě za blbost ale kvůli korupci.

9 hlasů

Tak to máte nějaké nové poznatky z vyšetřování, že Nagyová uplácela. Kolik nabídla? To vám prozradil v hospodě Ištván u piva? Nebo to hlásilo rádio Jerevan?

0 hlasů

Obviněná je z korupce a zneužití rozvědky, tudíž je pravděpodobné, že krom šmírování Nečasovy manželky, také domlouvala korýtka pro ty tři vejlupky. Nicméně, v tomto tak trochu Nečasovo údiv a pohoršení chápu, protože dosud toto odporné jednání nikdo jako korupci nehodnotil, natož aby ji trestal. Jsem pro, aby to trestníé bylo a aby za totéž stíhali všechny, kdo dostali podobné trafiky. Tvrdíka, Špidlu, Fischera, Březinu, Křečka....

1 hlas

Miluji konspirační teorie. Povídejte, čí pak je to spiknutí? Které temné síly za tím stojí?

8 hlasů

konspiracni teorie kde podle istvana zarliva milenka necha pres sveho znameho sledovat sokyni a diky tomu lehne vlada. to vse jako vedlejsi produkt 2 leteho vysetrovani tech velkych kmotru. mensi hacek je v tom, ze kdyz to cele rozjede pan istvan tak kmotri se cachaji se svymi jachtami na jadranu a ani mesic po zatahu se jich nikdo ani na nic nezeptal (mimo janouska minuly tyden). pokud je toto konspirace pak primo od istvana.

ps: halo kolem trafik tri poslancu povazuji pouze za ohnostroj aby ten pad vlady vypadal verohodnei, nikoho z nich ale ani neobvini pac by to soud smetl ze stolu pac uz by musel sedet tvrdik, spidla, vlcek, palas, zgarba ......... a dlouha rada dalsich.

0 hlasů

..."musel sedet"...
oprava: "mel by sedet"
akorat by to chtelo trochu zrychlit jinak se budou zavirat zase jen 90. leti duchodci nez dojde na soud.

0 hlasů

Vokurka nezapomnel jste denni davku leku?

2 hlasy

Sekretářce můžeme poděkovat chlapče! Ovládat tajné služby je opravdu výsada střední Afriky nebo Karibiku před 60 lety.

8 hlasů

dedo my chapem ze uz to mysleni neni co bejvalo, ale pokud rikate ovladni tajnych sluzeb to, ze pres znameho jez je dobry kamarad s sefem kz vyuziju jejich sluzeb tak by vas v tom pecovaku asi vazne k pc uz nemeli poustet.

1 hlas

Zjevne je pro Vas je zakaz pristupu na PC bezny trest ...

0 hlasů

Jste naivní,s prominutím osel a navíc jste zaujatý,což vám brání posuzovat věci nestraně.

7 hlasů

Naučte se česky, když už zanecháváte stopu ve veřejném prostoru, jinak každého napadne, že to s vaším vzděláním a inteligencí nebude valné, podobně jako se schopností analyzovat děje kolem sebe. Mimochodem, tu tezi o hodné, ale blbé pouhé sekretářce vymyslela obhajoba...

6 hlasů

Zaujatost pro totalitní režimy vidím u tebe chlapče, je vidět že asi hodně málo znáš z historie.

6 hlasů

Ještě větší blbec než jsme doufali. Na Péťu to prdlo a on si prdnul do trenek. V přímém přenosu.

14 hlasů

Uvědomuje si vůbec tenhle člověk, že svými prohlášeními zpochybňuje celý panující systém jehož byl jedním z hlavních protagonistů? Už jenom z tohoto důvodu by měl být brán k zodpovědnosti. Buď je systém špatný a tudíž je za něj zodpovědný, nebo špatný není a v tom případě by měl být stíhán za šíření poplašné zprávy.

23 hlasů

Necas se chova typicky cesky, nihilisticky, arogantne.

4 hlasy

To je poprvé kdy jste napsal konečně něco rozumného. Otázka je jak dlouho vám to vydrží.

7 hlasů

Nečas má pravdu, on ten systém zná nejlíp, neboť jej pomáhal budovat. Jen se to nyní otočilo proti němu, chudákovi malému¨, beránkovi obětnímu...

12 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov