Vyhrocená diskuze
Nechte mě domluvit, žádal Babiš. "Tak neuhýbejte z otázek!"

06.01.2019 17:14

Pořad Otázky Václava Moravce v neděli v České televizi doprovázela místy vyhrocená debata mezi premiérem Andrejem Babišem a moderátorem. Zatímco předsedovi vlády vadilo, že je přerušován, Moravec opakovaně Babiše žádal, aby odpovídal na jeho otázky.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Emanuel Bacigala (14 hlasů) 06.01.2019 18:38

    Miliardář Babiš, stylizující se cíleně do role ukřivděného chudáka a...

  • František Mach (13 hlasů) 06.01.2019 18:58

    Každý kdo sleduje ČT a jejich komentátory hlavně Moravce ví, že...

  • Vítězslav Neumann (10 hlasů) 06.01.2019 20:19

    Obdivuji pana Babiše, že šel do debaty s tím teplým čunětem z ČT...

  • Guru Jára (10 hlasů) 06.01.2019 18:54

    Chvíli jsem měl puštěnou televizi,ale bu&zna Moravec se nedal...

  • Václav Paternik (9 hlasů) 06.01.2019 18:46

    Divím se Babišovi, že do tý zasr@ný žumpy ČT pod taktovkou...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Nevychovaný pan Moravec si myslí, že jen on má právo kouskovat odpovědí svým skákáním do řeči hostům, když se mu jejich názor nelíbí.
Zatím nejhnusnější pořad, který Moravec dokázal zrealizovat. Televizi jsem v polovině vypnul a asi dlouho se na ty Moravcivy nedělní šplechty nepodívám. Nevychovanci mne nezajímají.

1 hlas

Ta úchylná homokláda by potřebovala rozkopat tu rozpálenou zadel.

0 hlasů

Bures je Smejd...
Rezident Zeman - ruSSka dev.ka...
.
Bures musi podekovat Zemanovi a Klausovi - vitacum ruSSaku,
stbakum a komousum,
za bezproblemove zbohatnouti,
za okradeni republiky ..

4 hlasy

V interview Babiše mne zaujaly hlavně 2 věci
1. Čínského velvyslance nazval veřejně lhářem, a to po vlastním jeho jednání s ním, porušujícím všechny ustálené diplomatické zvyklosti. Uvidíme, jestli to zůstane bez následků.
2. Opravu dálnice D1 považuje Babiš za stavbu nové dálnice, takže až se celá opraví, budeme mít zřejmě podle něho 200 km nových dálnic, i když jejich délka zůstane stejná.

2 hlasy

Tož je jasné, že Moravec a další tlamy z ČT rozeštvávají českú společnost... Stačí sa podívat totok na diskuzi! Dělajú z nás hňupy a my jim za to ještě valíme nemalé peníze...

4 hlasy

Babiš má jistě řadu "vad na kráse" coby premiér, ale přesto se mu divím, že šel do Pohádek Václava Moravce. Snad není nechutnější a "angažovanější" moderátor pražské kavárny než tento pohádkář.

9 hlasů

Dnes na Primě vyšla informace, že heckerská skupina Anonymous obvinila V. Británii z otravy Skripala a jeho dcery.
Je zajímavé, že je všude ticho po pěšině. Nikde ani zmínka. Takže asi mají pravdu.

7 hlasů

Moravcuv hruzoporad FOKUS CT dava na Stedry den a Silvestra Sleduje ho asi 148 divaku a anitibabisovskych demonstrantu z prazske kavarny a modra slepice Nemcova

9 hlasů

proc se konecne toho cizaka nekdo nezepta ne jeho kamosa ze skoly,co mu dal na agrofet?byl to ten belgicky semita zid-nazi zlodej,mark reich,co stavel v karline domky se dvema zatykaci z brokolina na krku?jak to vypada,jedinny prinos buresa k firme bylo to druhe R do nazvu,az do toho podfuku s hnizdem.cha,cha,cha!

5 hlasů

Ubožáčku. Zas jeden haj....zlík, který musí podle EET platit daně a nemůže okrádat obyčejné lidi a stát. Proto ta nenávist.

0 hlasů

Protibabišovský mainstream naší veřejnopravní ČT se opět snažil Babiše prostřednictvím toho 4% vyhulit. Nějak se jim to nepodařilo, i když dělal moderátor co mohl. Když už nic, tak se alespoň chytl jako hov@no košile toho že byl rozporován výstup Nejv.kontrolního úřadu.

8 hlasů

Chrchal se kdysi taky patkrat odvazil do CT.
Pokazde sam.
A ritolezci z CT ho tam nechavali koktat ani necekli.
Takze podle mistni rudych vemen srac tuplovanej :-)))))

3 hlasy

Obdivuji pana Babiše, že šel do debaty s tím teplým čunětem z ČT žumpy!

10 hlasů

Už jenom to, že si Babiš vyžádal "diskuzi" bez oponenta, ukazuje jaký je to sráč.

6 hlasů

Babiš pochopitelně nemůže odpovídat na jakékoli přímé otázky. Jednat nemá odpovědi připravené a hlavně, kdyby komukoli po pravdě odpověděl, ukázalo by se, jak tuto zem vede do pekel a zajímá se pouze o dodatece svým firmám. Tržby Agrofertu padají a jen díky dotacím stále vydělává !!

9 hlasů

Woe, myslíš že už taky začali v Agrofertu propouštět jako v Zetoru, a v blízské budoucnosti má odejít podobný počet lidí z Tatry.

3 hlasy

Lehni na hadr nádore

3 hlasy

Každý kdo sleduje ČT a jejich komentátory hlavně Moravce ví, že jakmile mluví někdo z ODS či TOP09 smí říkat co chce a nemusí se držet otázky a není mu to neustále předhazováno či je jeho projev přerušován , ale jakmile je tam někdo od SPD či ANO a nedej bože Okamura či Babiš, tak Moravec je jako zběsilí . ČT je žumpa novinářské etiky a měla to být nezávislá televize, ale je řízena Pražskou mafií a politiky ODS, KDU a TOP09 i ČSSD. Takže to že Babiš byl na ČT je jeho snaha o "mír" ,ale nestalo se tak. Bohužel mafie bojuje a snaží se jej neustále napadat. Babiš je jediný co se jim postavil a je jediný co stojí i za námi a tak bychom jej měli chránit a podporovat i když není ideální, ale jak už jsem napsal je jediný.

13 hlasů

Chvíli jsem měl puštěnou televizi,ale bu&zna Moravec se nedal poslouchat,nemá vychování,prezentuje jen svoje názory,neustále ,jak d.ebil se ptal na prog.prohlášení vlády z r.2013!!!!Nakopat ,vyhodit a na cestu mu roztrhnout p.rdel k lopatkám

10 hlasů

A ještě jako 4% většina by pomalu nalezl Kalouskovi do pr....del, nechal ho tam plácat, ale nikdy se toho pra....sete nezeptal, jak zadlužil stát, jak sebral peníze důchodcům, policistům, vojákům a hasičům! Je to novinářský šmejd a špína, celý soudruh Moravec!

0 hlasů

Co je špatného na tom, když moderátor položí otázku a trvá na jejím zodpovězení ? To není jak ubohý Soukup, který se raději na nic neptá a nechává politikům volnou ruku k jejich lžím a sebeprezentaci !!!

8 hlasů

Položit otázku není nic špatného, ovšem skákat neurvale do řeči tomu, kdo na otázku odpovídá a snažit se o nesrozumitelnost odpovědi vždy, když se to tázajícímu nehodí, je zcela sprostá nevychovanost, u Moravce ještě namyšlenost a pocit, že jen on má na pravdu právo.
No, máme demokracii, tak se na tohohle nevychovance může dívat kdo chce, a taky nemusí...
Já rovněž pokládám za chybu Soukupa, že je moc řečný, občas nelogický a že je na obrazovce TV Barrandov příliš často, což jsem mu již i několikrát napsal. Ale postupně se to zlepšuje. A ta jeho televize má šance na úspěch - ona totiž opravdu nelže, proč by taky měla? Jen mi jaksi chybí zprávy, zda měly kritiky nějaké pozitivní výsledky. A to je škoda. Taky mi vadí, že TV Barrandov je dílem klenotnický bazar šmuků, soudních procesů nebo historií znepřátelených přátel. Je to zajímavé, ale všeho moc škodí. Z druhé strany jaksi chápu, že podnik musí z něčeho žít.

0 hlasů

To je fakt, ta veřejnoprávní hlásná trouba pražské kavárenské stoky nemůže dopustit aby se někdo projevil svou vlastní myšlenkou před diváky. Když se to nedá zmanipulovat a sestříhat.

4 hlasy

Kdybych ti odpověděl,tak stejně by to tvůj mozeček nezkousnul

2 hlasy

Vzhledem k Vaší neschopnosti napsat cokoli srozumitelného máte asi pravdu :-))

5 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Divím se Babišovi, že do tý zasr@ný žumpy ČT pod taktovkou demagogický homoklády vůbec leze.

9 hlasů

Měl by čt totálně ignorovat,podobně,jako prezident

6 hlasů

Miliardář Babiš, stylizující se cíleně do role ukřivděného chudáka a světového otloukánka, by měl KONEČNĚ začít vysvětlovat všem občanům České republiky pohádku s názvem „Jak chudák z Petrimexu k miliardám přišel“

www.5faktoru.cz

14 hlasů

Milý pane Emanueli, víte závist je hrozná věc,resp.povaha..Myslím,že budu klidně spát i když nebudu vědět jak pan Babiš ke korunám přišel. U nás se říká : "Komu se nelení, tomu se zelení" Pane, zkuste to také a snad se Vám zadaří :-)

6 hlasů

Můžete být pilný jak chcete, ale aby se váš majetek zdvojnásobil v době, kdy jste v politice a údajně se svým majetkem ani nesmíte nakládat, to mi laskavě vysvětlete

8 hlasů

jakej vlastni majtek??
vis co jsou ot sverenecky fondy, ty vemeno jedno bolsevicky zavistivy :-)))))

2 hlasy

Můžete být pilný jak chcete, ale aby se váš majetek zdvojnásobil v době, kdy jste v politice a údajně se svým majetkem ani nesmíte nakládat, to mi laskavě vysvětlete

6 hlasů

Ty zavři t.lamu rudý vemeno,jsi přisátý na státní cecík,bývalý emigrante v cizině by jsi chcípl,mamrde

1 hlas

Debílku, kdy už konečně pochopíš, že primitivní hovado, jako jsi ty nemůže nikoho urazit?

6 hlasů

Zalez ty cocote do americký zadele. Zase tady smrdí lejno na skle.

1 hlas

Je pěkné že nezávidíte, ale můžete nám vysvětlit, proč tak urputně obhajujete zloděje a podvodníka Babiše ?

8 hlasů

Protože není ani zloděj ani podvodník a protože zatím se lidem žije mnohem líp než jak se žilo ještě nedávno. Kdyby alespoň měly ty pravicové útoky alespoň něco pravdy a nesnažily se stát rozhádat - to je ostatně jediný program, který opozice t.zv. "demokratická" prezentuje.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov