Výrok k Letům
"Neexistující pseudokoncentrák"? Policie žádá o vydání Roznera

12.12.2018 09:48

Policie požádala sněmovnu o vydání poslance Miloslava Roznera (SPD) k trestnímu stíhání za výroky o romském táboře v Letech u Písku.Informaci o doručení žádosti policie do dolní komory potvrdil předseda mandátového a imunitního výboru Stanislav Grospič (KSČM).

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Honza Hloupý (1 hlas) 12.12.2018 11:23

    Ochrana svobody slova znamená možnost bez následků vyjadřovat i...

  • Pavel Pospíšil (1 hlas) 12.12.2018 10:47

    Míla Rozner, pitomiúv kulturní "expert" (většího vola snad nemohl...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

O tom táboře už bylo napsáno tolik, že se v tom nemohu vyznat. Opravdu jde jenom o neustálé jitření událostí (odklonění od jiných) nebo o to aby mohli novináři na něčem vydělávat? Já jsem četla, že tábor byl zřízen pro tzv. "nemakačenky" na práce v přilehlých lesích. (Koho ty lesy byly je asi nejasné, koho jsou nyní by mělo být jasné). Postupně se tábor plnil, až přeplnil a po nástupu fašismu z něj byla část odvážena do opravdových koncentráků. Třeba to znovu není pravda jak to říkám ale dokonce prý na místech okolo nebyly nalezeny žádné hroby ... Prostě záhada našich dějin. V Německu po válce prý bylo zakázané vůbec o zločinech fašistů mluvit, nikdo o koncentrácích neslyšel a tak to vytěsnili z mozků.

0 hlasů

Státní zástupkyně a soudkyně mohou, podle trestního řádu, lhát , křivě obviňovat, obžalovat kohokoliv beztrestně Pachatel, který je v článku označen jako státní zastupitelství potlačuje, terorem - zastrašením, svobodu projevu.
https://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/amerika/pornoherecka-s-trumpem-prohrala-musi-mu-zaplatit-pravniky_506533.html
A právě tento tweet se stal jádrem žaloby, kterou Trump v říjnu vyhrál. Cliffordová tvrdila, že ji prezident v podstatě označil za lhářku a že značně pošpinil její pověst, neboť tweet byl široce sdílen. Soud ale žalobu odmítl a konstatoval, že prezident jen použil běžnou rétorickou parabolu, na kterou měl právo na základě svobody projevu podle prvního dodatku americké ústavy.

0 hlasů

Hm., Pájo a jaký má úroveň poslanec kterého vykopli ze dvou vysokých škol, a dotáhl to dokonce až na ZAMINI! Jen "poslancuje" za tu správnou stranu.

0 hlasů

Ochrana svobody slova znamená možnost bez následků vyjadřovat i názory menšinové, většině lidí odporné či evidentně hloupé. Stíhání popíračů holokaustu je stejná zhovadilost jako pokus o stíhání poslance Roznera a při uplatnění pravidla rovnosti a důslednosti by měli být například stejně stíháni lidé tvrdící, že je Země placatá.

Kriminalizace názoru (byť možná blbého, odporného či věcně nesprávného) je ze stejného soudku jako cenzura a trestání zpráv a výroků o krimigrantech, ať už jsou tyto jakkoliv pravdivé.

1 hlas

Míla Rozner, pitomiúv kulturní "expert" (většího vola snad nemohl najít), který občas do něčeho zabrousí a pak má problém z toho vybrousit (jeho slova). Tak ať si to vyžere.
Tohle vážně sedí v PS a hlasuje o zákonech (a teď si představte jakou úroveň musí mít ti, co ho volili).
Co je to za pitomce ukazuje např.:
youtube.com/watch?v=iIvKwkc065U

To není nějaká silvestrovská řachanda, to je realita!

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov