Žebříček popularity
Nejlepší čeští premiéři? Sobotka má bronz

10.11.2014 13:03

Podle průzkumu popularity je nejoblíbenějším premiérem od vzniku samostatné České republiky bývalý prezident Václav Klaus.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • owen mccarthy (9 hlasů) 10.11.2014 13:06

    To si ten průzkum Tuneldědek sám objednal ne? :-))

  • Martin Macháček (9 hlasů) 10.11.2014 13:16

    Pro soudruhy kapitalisty je jistě nejlepší Klaun. Ten jim umožnil...

  • Václav Horský (8 hlasů) 10.11.2014 13:28

    Bohužel není veřejně dostatečně známo, že Klaus sloučil vysoce...

  • Kamil Vont (8 hlasů) 10.11.2014 13:06

    Nicméně asi největším démonem české politiky je Miroslav Kalousek. To...

  • Victor z Ovieda (7 hlasů) 10.11.2014 13:52

    No právě.Měřeno při jeho nástupu a odchodu,nechal vše rozkrást a...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

sobotka bronz ? tak to je děs , je to člověk kterej nikdy v životě normálně nepracoval , celej život je v politice , klasickej dojič

0 hlasů

Pro mě byl nejlepší premiér.Poslal do háje nepolitickou politiku Václava Havla a zavedl demokratický parlamentní systém.Začal ekonomickou transformaci, která sr přes některé potíže povedla.Jeho mínus- prezidentská funkce a amnestie

0 hlasů

Pan Klaus zbořil nepolitickou politiku a zavedl demokratický parlamentní systém a začal ekonomickou reformu, o jsou velké plusy.Amnestie veliké mínus

1 hlas

Největší plus je rozdělení státu. Slovenské dementní bláboly o společné měně a svou bankách které ji budou emitovat, společném státu ale dvou zahraničních politikách, válka o pomlčku, prostě kraviny které se dva roky řešili místo normálních věcí, třeba zákonů o majetku KSČ, nás připravili o hodně.
Ostatně když se mluví o referendu, pak to že Klaus řekl že na rozdil o bolšána Pitharta neustoupí ani o kousek (a Mečiar naopak že bude dál požadovat) dalo jasně najevo CO volíte. Já jsem třeba Klause tehdy volil, důvod byl pro mne jasný, slib že neustoupí slovenskému vydírání. To že my jsme si zvolili Klause a slováci Mečiara byl jednoznačně ukazující co si lidé v dané době přáli. Ta volba do značné míry byla referendem. A pofňukávání slováků že "oni tohle nechtěli" ke jejich problém.
Zkuste si představit, jak by to bylo, kdyby dopadlo referendum "napůl" v Čechách rozdělení (to bylo celkem reálné, byli jsme už nasraní z pomlček a "špecifík") a na Slovensku "spoločný štát", (protože to neslo výhody). Co by se dělo dál? Společně bychom asi zůstat nemohli, rozdělení by asi bylo mnohem složitější, slováci by nám dodnes vyčítali že jsme je "vyhnali" vztahy by zřejmě nebyly tak dobré. Takže osobně si myslím že to co dokázal Klaus nejlepšího bylo hned na začátku jeho "premiérování", tedy rozdělení státu.

1 hlas

Dal bych na první místo Sobotku. Zatím neudělal žádnou chybu a zvládá i podrazy koaličního partnera Babiše.

0 hlasů

Háček je že neudělal vůbec nic, takže to pak snadno neuděláte chybu. A podrazy koaličnéyh partnerů řešil skoro každý snad krom Zemana, který koalici neměl. Klaus třeba stále řešil černoprdeláka Luxe.

0 hlasů

Ani bych neřekl, že neudělal vůbec nic - vypočítávat to není třeba.Nikdo před ním neměl takového koaličního partnera jako je Babiš, který ze sebe dělá supervizora celé vlády, vládního kolegu posílá na psychiatrické vyšetření a dokonce na něho podává trestní oznámení. To tady ještě nebylo.

0 hlasů

Klauz ma velkou zasluhu natom ze Cesko dostihlo Rakousko. Prozatim v poctu miliardaru a milionaru..Ten zbytek je uz nepodstatny detail...

1 hlas

sve tvrzeni muzete jiste necim dolozit, aha vlastne ne to byl jen flusanec obycejneho cloveka co? no chlapi v hospode vas jiste za vase hrdinstvi poplacaji po zadech.

1 hlas

Bronz? V méně stabilních režimech bych to u většiny viděl spíše na olovo.

2 hlasy

Klaus na čele? To byl průzkum prováděn mezi zloději a mafiány?

1 hlas

Klaus a Zeman musí být nejlepší, i kdyby nebyli. Vždyť to byli jediní dva premiéři, kteří dosloužili celé volební období. A porovnávat s nimi třeba Grosse, Tošovského, Paroubka, Fischera nebo Rusnoka je nesmysl. Ti se v premiérské funkci ani "nehohřáli".To je průzkum pro průzkum. Jinak ani dopadnout nemohl.

3 hlasy

Otázkou je, proč se neohřáli, někteří proto, že byli "úředníci" a jiní proto že pro své průsery museli vypadnout třeba Gross kvůli svým financím, Paroubek, ten politický turista zase nedokázal díky své zpupnosti sestavit vládu. Špidla odstoupil když jeho představa vlády v ČSSD neprošla. Takže to "neohřátí" bylo jejich vinou.

0 hlasů

*... "neohřáli".

0 hlasů

Kikinu nesnáším,Milouše někde snesu,někdy bych ho nakopal do řiti,ale aspoň za sebou měli nějaký normální pracovní život,ale Bohoušek to je úplně jiná liga,profesionální aparátčík,který nikdy nikdy normálně nedělal ani vteřinu na třetím místě.To je fakt síla.

3 hlasy

..jsem nadšený, spokojený a šťastný...

1 hlas

Máš rád Bureša,toho kluka ušatého?

0 hlasů

..já mám rád všechny premiéry a ministry...

0 hlasů

Ať žije pan prezident Václav Klaus a jeho paní Lívie!!!

0 hlasů

...no, když do té řady zahrneme všechny konotave, tak nejlepší byl Topolánek, proto ho jeho velký "obdivovatel" Klaus raději dal smést uměle vyvolaným hlasováním o "nedůvěře vládě" - Topolánek totiž nepoklonkoval tomuto geniálnímu "ekonomovi, navíc klimatologovi a sociologovi"....proto byl odstraněn i za cenu celosvětové ostudy v době předsednictví EU...

2 hlasy

Oprava: samozřejmě "...konotace...

0 hlasů

Tak tomu budou všichni čtenáři rozumět. Když do té řady zahrneme ke všem konotacím i všechny denotace, tak Topolánek byl jednička.

2 hlasy

První Klaus?Ten průzkum dělali zase v Praze.Oni ty řitě z té Prahy nevytáhnou.

4 hlasy

To spíš ve Vladivostoku.

0 hlasů

nejlepsi byl Zeman a predhoni ho brzy budouci premier Babis--ANO uz ma 35%--pravicove mozkovny jsou z toho cele vztekle a smejd Kalousek s Mirkou a Horakem vzteky puknou

4 hlasy

No jo pane,ale Babiš je také pravicová mozkovna.Aby jsme se ještě nedivili.Od žádného podnikatele nikdy nic dobrého nevzešlo,křiváci jsou všichni.Ale kéž by Vaše nadčení potvrdil a něco tady pro řadového občana udělal a kéž já bych se mýlil.

1 hlas

Babiš a podnikatel? Vy jste asi spadl na hlavičku. Stejně jako běžný cikán, se Babiš živí "podnikáním v dotacích" Jen to proti cikánům dělá ve velkém. Kde by asi byl, nebýt třeba dotací na jeho řepkové sračky?

0 hlasů

kdyby nebylo tech krivaku tak zdechnete hlady. kdo by vas asi tak zamestnaval a zivil stat?

0 hlasů

Nadšení, Victore!

0 hlasů

Bohužel není veřejně dostatečně známo, že Klaus sloučil vysoce přebytkový důchodový účet se státním rozpočtem a napotkání se vytahoval vyrovnaným státním rozpočtem. O "privatizaci" a OPO smlouvě nemluvě.

8 hlasů

Docela by mne zajímalo, čím to tvrzení můžete doložit, krom žvástů v novinách. Už od měnové reformy v roce 1953 žádný "důchodový účet" ve smyslu peněz kterí jsou mimo státní rozpočet neexistuje. Komunisté zrušili důchodové pojišťovny (už před měnou) a následně zavedli průběžný systém, kdy byly důchody vypláceny průběžně z daní vybraných v daném roce. Stejně jako dnes, byla v rozpočtu mandatorní položka na důchody, ale nikoli nějaké konkrétní pro danou věc odložené peníze. Ty se prostě braly z výběru daní. To zrušení "účtu" je stejný nesmysl, jako přebytek peněz v dobách ČSSR, když pomineme nesměnitelnost Kčs a tedy i nesmysl kolem reálné výše, pak je třeba si uvědomit, že se počítali pasiva i "aktiva" a do aktiv se započetly i dluhy které vůči nám měl třeba SSSR, Libyie a další země. že to byly dluhy nevymožitelné je už věc kterou ti kdo to počítají nějak neřeší. Dluhy které jsme ale měli my, jako stát jsme uhradili. Takže papírově jsme možná byli v plusu, reálně to tak ale nebylo. Třeba z dluhu SSSR se povedlo získat necelou třetinu. Ten Libyjský pokud vím nebyl zaplacen vůbec, stejně jako další dluhy "zemí míru a socializmu".

1 hlas

No,známo to je,těm co se zajímají,ale co s tím naděláme?

0 hlasů

Také se mi zdá Václav Klaus nejlepší. Měřeno celkovým stavem státu při jeho nástupu a odchodu s přihlédnutím k vnějším vlivům. Jedině takto je nutné to posuzovat.

3 hlasy

No právě.Měřeno při jeho nástupu a odchodu,nechal vše rozkrást a rozprodat za babku.Že Vy jste taky něco skoro zadarmo získal v privatizaci,zprivatizoval?

7 hlasů

Na kupónovce jsem vydělal asi 20 tisíc. Z přímých prodejů cssd nemam nic, jen jsem platil daně na arbitráže, ozdravení, pobídky a dotace techto firem, ktere pak lacině zdrave privatizoval cizí kapital

0 hlasů

Já na kuponovce vydělal, jenže já jsem se zajímal, vybral si dobré akcie, hlídal jsem jejich stav a včas je prodal. solidní výdělek za pár tisíc co jsem do toho dal

0 hlasů

ano ziskal jsem takrka zdarma (za 8000kc 8 kuponu z rodiny) podil v jednom slusnem podniku, ktery mi jiz pres 15 let posila rocne 20-30k.
tu moznost mel uplne kazdy, co jste udelal vy? vykaslal se na to a radeji remcal u piva?

0 hlasů

Banky nebyly zprivatizovány za Klause, ale za Zemana. Stejně tak OKD aj. strategické podniky. A k tomu Babišovi - jeho hnutí se skládá ze samých odpadlých tzv. pravičáků a socdemáků.

2 hlasy

Pro soudruhy kapitalisty je jistě nejlepší Klaun. Ten jim umožnil všechno rozkrást. A jak zpívá Michal tučný: Až přijde ten den....

9 hlasů

nebyt vas clovek by vubec netusil, ze jsem do roku 98 nemeli parlament a volby a klaus byl diktatorem co o vsem rozhodoval :)))
jste tak desne naivni nebo zaslepeny?

0 hlasů

zaslepený? Spíš blbý

0 hlasů

http://vtipy.netroof.eu/item/7272/velky-klaun-velka-komedie/

0 hlasů

Nicméně asi největším démonem české politiky je Miroslav Kalousek. To je v podstatě zhmotněné a koncentrované zlo. Nikdo tak zlý, zkažený a profláklý zde od konce komárů nebyl a doufám, že dlouho nebude.

8 hlasů

to je jasny, kalousek muze i za povodne a neurodu je to satan mamo.
ale tak hlavne ze mate sveho tridniho nepritele.

0 hlasů

http://img15.rajce.idnes.cz/d1502/9/9312/9312948_d6941ba919f40138f9145e7c083279ae/images/PidejKalouskupidej...jpg?ver=0

0 hlasů

Tedy, Vám ten Kalousek fakt leží v žaludku, co?
Vy byste ho kritizoval i u článku o reklamě na dámské prádlo......

6 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

To si ten průzkum Tuneldědek sám objednal ne? :-))

9 hlasů

On chce být vždycky první........

http://vtipy.netroof.eu/item/6584/co-nam-media-zamlcela/

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov