Reorganizace policie
"Nejslavnější celník" Šlachta odcházel z jednání rozladěn

10.11.2016 16:50

Bývalý šéf protimafiánského útvaru Robert Šlachta nesouhlasí s výpověďmi některých svědků před sněmovní komisí k reformě policie, a navrhl proto výslech dalších. Z jednání odcházel rozladěn, protože poslancům odpovídal na dotazy, které měly spíše osobní ráz a nesouvisely s reorganizací policie.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Honza Hloupý (1 hlas) 10.11.2016 17:53

    "Šlachta nesouhlasí s výpověďmi některých svědků před sněmovní...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Od začátku bylo jasné kam don Pablo směřuje. Předvoláním Peciny bylo jasné co bude následovat. Další zbytečná komise s předem známým výsledkem.

0 hlasů

Pan Šlachta, stejně tak jako řada jiných lidí, uvěřil tomu, že parlamentní komise byla zřízena pro objasnění záležitostí předcházejících náhlé reorganizaci policie, bez předběžné informace vládě. Nyní vidí, a záměrná prohlášení mimo podstatu problému t.j. ohrožení živých kauz od "vyžádaných svědků" Peciny, Bílka atd. to jen potvrzují, že pravý opak je pravdou. Parlamentní komise, jako kolik již takových předchozích, byla zřízena a od samého počátku pracuje s cílem, zamést kauzu pod koberec.

0 hlasů

"Šlachta nesouhlasí s výpověďmi některých svědků před sněmovní komisí..." - ušatý kombajnér si jaksi neuvědomuje, že už tam nefiguruje jako všemocný policajt, ale jako vytěžovaný svědek a se svým nesouhlasem se může jít tak akorát vybrečet neBurešovi na hruď.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov