Po volebním debaklu
Někteří zemanovci chtějí změnu názvu či novou stranu

12.11.2013 18:39

V Praze zasedla Platforma obrody, kterou založili nespokojení členové Strany práv občanů Zemanovci. V projevech zazněly výzvy k odstranění prezidentova jména z názvu či k založení zcela nové strany.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • np np (1 hlas) 12.11.2013 19:12

    Slouf si se Zemanem jeste excelentne vytre zadnici.

  • Pavel Michal (1 hlas) 12.11.2013 21:31

    Třeba se otevře i pokračování odsunu. Koho ještě odsunout? Třeba...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Mne to pripomina praxi cisniku, tam taky skoro kazdy zkusi se stat hotelierem, a 98 % pri tom neuspeji a prijdou o vse co maji. Vetsinou toho ale nemaji moc.

0 hlasů


Třeba se otevře i pokračování odsunu. Koho ještě odsunout? Třeba církev? Nebo s odkazem na objev pana prezidenta INVALIDY? jSOU NA VOZÍČCÍCH NEDŮSTOJNÍ! Tedy jak kdo, nejde o vozíček, jde o člověka, kdo nedůstojný sám o sobě, vozíkem to nevylepší. Kdo pamatuje ruské invalidy, který se šoupali po ulicích po zadku a v rukou měli dřevěné žehličky na opírání? Proč tu není taková fotka vztahu k handicapovaným? Bylo to ovšem mimo metropole, komunistický režim je vysunul, (než se vyléčí všechno) aby nekazili důstojný svět budovatelů. Já tu fotku neudělal, byl jsem zatčen hned jak jsem tam přijel a čekal potíže na odjezdu. I tito lidé v prachu z hovězího hnoje často s vyznamenáními na hrudi BYLI DŮSTOJNÍ, ač bojovali proti nám. Jen prašivý pes by s nimi mohl pohrdat, aby skryl svou prašivost.

1 hlas

Slouf si se Zemanem jeste excelentne vytre zadnici.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov