Návštěva Moskvy
Němcová: Schválit Zemanovu cestu nelze. Nevíme, co ho čeká

08.04.2015 13:45

UVNITŘ ANKETA. Vláda by si podle Miroslavy Němcové (ODS) měla nejdříve vyžádat program cesty prezidenta Miloše Zemana do Moskvy a až poté hlasovat o jejím schválení. Bez znalosti programu vláda neví, co vlastně schvaluje.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Darja Hubáčková (17 hlasů) 08.04.2015 14:03

    Zneuživačka cestovních náhrad, zlodějka rohlíků, přerostlá, hloupá,...

  • Josef Procházka (16 hlasů) 08.04.2015 13:57

    Milko, debilko, ty o tom rozhodovat nebudeš. Ty se hodně zviditelňuj,...

  • Patrik O Clock (13 hlasů) 08.04.2015 15:00

    Já si myslím, že by byla škoda, kdyby ti národem nejoblíbenější...

  • Přemysl Kadlec (11 hlasů) 08.04.2015 14:43

    Copak Němcová. Té nedá Zeman spát. A pokud ano, tak program...

  • jarda novák (11 hlasů) 08.04.2015 14:40

    Němcová patří k hrobařům ODS. Dnes je tahle strana pro pravicového...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

...v době kdy Němka řvala -zakažte Prezidentovi cestu na přehlídku,tak ve slovenském tisku uvedli,že se náš pan prezident přehlídky nezůčastní.To znamená,že dlouho před tím měl Zeman připravený plán a poté musel poslouchat idiotské pomluvy a útoky od ODS.Předseda ODS je přesvědčen,že ruská technika byla přítomna bojových akcí na Ukrajině.To je nepřípustné se přehlídky zúčastnit,ale že americká technika při průjezdu Českem,mohla být přítomna válečných akcí USA,to je v pořádku.Divná politika,zvláště proto,že obě velmoci si jsou rovny.

0 hlasů

Je jenom veliká škoda, že paní Němcová stáhla kandidaturu na prezidenta.Rusofil není,průjezd americké armády by schvalovala,Ukrajina má podle ní právo na samostatnost

0 hlasů

Se zájmem sleduji "anketu" souhlasu,nesouhlasu lidí s cestou Zemana do RF, koukám že se to posouvá správným směrem.Ta masáž je vskutku "vychytaná" do posledního detailu.Nu což,někteří mají mnoholetou praxi jak na to.Tady pomůže jen objektivita,inteligence každého z nás,jak se stavem naloží.:-)

0 hlasů

Náhodou to bude nádherná fotka, jak se na boudě, do které se rusáci chodí klanět vycpané zdechlině syfilitického vraha, bude rusáckým tankům klanět velká trojka - Kim Čong-un, Tsipras a Passytrotl. Ta bude jednou v učebnicích!

1 hlas

V učebnicích jednou bude, jak modrým zlodějům přistřihli křídla.

0 hlasů

No ne, ty jsi ale zasadovy muz. Asi zrejme ani netusis, kdo toho syfilistickeho vraha do Ruska a proc, s Trockym a dalsimi vyznamejsimi Zidy do carskeho Ruska vyslal.

1 hlas

Mirka je pouze bezradná. ODS směřuje do zapomnění a ona na stará kolena hledá svůj politický program. Chytá se toho, co momentálně letí.

8 hlasů

Ona nic jinýho neumí, kdyby neměla komunisty tak by si je musela vymyslet.

4 hlasy

Co by ho čekalo. Ožere se jak prase a bude plácat blbosti.
Ale třeba mu tam dají bamberskej kufřík. co ztratil.

1 hlas

Jsi asi velky znalec. protoze zatim nikdo prezidenta ted a ani v minulosti ozraleho nevidel. Pomluva je tretny cin. Ne ? Kdybys byl schopen mluvit tak jako on a vecem rozumet jako on na 10 %, budu te zdravit prvni. Kolik za takove stvani dostavas ?

0 hlasů

Dojička krav zkurvená

3 hlasy

To hloupé tele z ODS (které nikdo nemůže ani cítit) pouze zvyšuje popularitu Zemana.

4 hlasy

Nechápu proč se řadové hysterické poslankyni bezvýznamné extrémistické straničky poskytuje taková publicita.

5 hlasů

Kráva nebeská.
Kdyby blbost nadnášela, bude svištět nad Prahou rychlostí M3.

4 hlasy

Snad se vrátí... 1953 Kléma - 2015 Ovar.

0 hlasů

Hlavně když se nevrátí Nečas s Kalouskem a modrými loupežníky.

7 hlasů

Jurij Ovčinikov neví...??!

0 hlasů

"Vláda podle mě nemá konkrétní, jasnou představu o tom, co vlastně bude schvalovat. Proto chci vyzvat vládu, aby toto jednání přerušila," řekla Němcová.

Proč pořád někdo naslouchá takovým zkrachovalým politikům, proč pořád o ních píše. Vedli zemi k rozkradení, lidé je jasně přestali volit a oni místo aby se styděli, plivou a plivou.
Nezapomenu na výkřiky nějakého ODSsáka - VÍTĚZ BERE VŠE a tak se vrhli na všechno co ještě v téhle zemi zbylo. Šlo to až ta daleko, že se konkubína chovala jako žena gubernátora a nechala si nosit dary.
TO JSTE UŽ ZAPOMNĚLI ? NEBO TO NECHCETE SLYŠET?

5 hlasů

Když úřadoval Čistý Péťa s Janičkou tak neviděla, neslyšela, nemluvila, aby ty lumpárny nekazila. Holt teď chce slyšet i trávu růst. Ale kdyby ji Zeman dal to premiérování . . . . . .

4 hlasy

No, mel ji ho dat. Byla by alespon sranda. Vzdyt ieji antikomunisticke prednasky maji uzasnou vypovidaci hodnotu.

0 hlasů

A potom, že nejhorší je srážka s blbcem. Není to pravda. Nejhorší je srážka s blbkou Mirkou.

5 hlasů

Nevím proč nadávate na p. Němcovou. Vždyť je to milá, mladá, krásná, bohatá a vzdělaná dáma. Hlavně vzdělaná, vždyť má zemědělku.

3 hlasy

Jo, fandim ji. Ma i neobycejne rada rohliky.

0 hlasů

"Ještě že není předsedkyní PS,určitě by ho vydala lidovému soudu za vlastizradu".:-)

3 hlasy

kurzové sázení, velmi spolehlivé info.

http://salveto.webnode.cz/

0 hlasů

Já si myslím, že by byla škoda, kdyby ti národem nejoblíbenější poslanci po skončení mandátu měli z Prlamentu zmizet. Takové sloupy demokracie, jako je Schwarzenberg, Langšádlová, Laudát, Korte, Němcová, Mareček Benda a Kalousek by měli být v Prlamentu trvale vystaveni pro další generace. Všichni jmenovaní by měli být vycpáni a umístěni do vitrín, jen Kalousek by byl naložen v lihu.

13 hlasů

Jeste bych tam nominoval Klvanu, Stetinu a Dienstbiera. Sobotka se moc usmiva. No pozor, Kalousek bude dost horlavej.

0 hlasů

To nemá chybu.

1 hlas

Je absolutně nemyslitelné, aby Zeman, coby představitel spojenecké země NATO a EU, odjel na přehlídku ozbrojených sil Ruska a notabene, s požehnáním české vlády.
Pokud Zeman chce mermomocí za svými kamarády do Moskvy -- tak jenom jako soukromá osoba a za svoje Aeroflotem.

2 hlasy

Tak hele. Rusko uz trikrat a ted zase by rado do NATO. Co ty nato ? Cili, prezident muze byt spojovaci bod. Navic hold se podivat na to, jak okradaji stat v tom ceskem dome.

0 hlasů

A je absolutně nemyslitelné, aby tady takoví blci kecali do programu prezidenta a psali co má dělat. Je vidět, že ty zvláštní školy vychovávají i zvláštní pitomce notabene za peníze celého státu. Pokud chtějí mermomocí vyjádřit nějaký svůj výplod, mohou to učinit doma a neotravovat. I když člověk občas rád vyslechne takovou kravinu - alespoň mu stoupne sebevědomí.

Takže PO MODRÉ A DOPRAVA SOUDRUZI !

8 hlasů

To víš že jó, modrej soudruhu.

1 hlas

"Má pravdu předsedo".:-)

1 hlas

At Zemana pohrbi u Kremelske zdi .

3 hlasy

Ty jsi skudce naroda. Jsi snad horsi, nez ti kavarnici. :)

0 hlasů

Tebe ať nakopou do pwdele.

7 hlasů

Nechejte ho, on si jako emigrant takto vydělává na nějakou večeři.

4 hlasy

Copak Němcová. Té nedá Zeman spát. A pokud ano, tak program neprogram, Němcová rozhodně zvedá ruku nebo mačka tlačítko proti Zemanovi i ze spaní.

11 hlasů

Němcová patří k hrobařům ODS. Dnes je tahle strana pro pravicového voliče nevolitelná. ODS je stejná pravdaláskařská parta jako TOP09

11 hlasů

A je zde opět ! Zasažené kusy infekcí "šílených krav" by měly bát ¨přinejmenším izolovány !

4 hlasy

Nejlepší způsob jak zaniknout je nepochybně smazat veškeré rozdíly mezi ODS a TOP09...se stejným zacílením budete mít problémy se dostat do sněmovny a Němcová tomu pomáhá jak může

7 hlasů

Taktika ODS,která již jednou zkrachovala je ,založena na kritice KSČM,případně Zemana.To je pro voliče příliš málo a zejména když to interpretuje Němcová.Měla by teď mlčet,protože nic moudrého nikdy nepředvedl,ani nepředvede.Nemá totiž co.

6 hlasů

Zneuživačka cestovních náhrad, zlodějka rohlíků, přerostlá, hloupá, modrosvazačka a skoropremiérka Mirka Zemanovi nikdy neodpustí, že jí znemožnil stát se stojedničkovou premiérkou.

17 hlasů

Milko, debilko, ty o tom rozhodovat nebudeš. Ty se hodně zviditelňuj, pomáháš ODSS na věčnost, to je záslužné. Ještě popros Marečka Bendovic, aby pomohl, půjde to rychleji!

16 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov