Tvář ODS
Němcová: Válka s prezidentem není správná cesta

30.06.2013 18:15 Rozhovor

UVNITŘ ANKETA: Dosud koalice ODS, TOP 09 a LIDEM předpokládala, že druhou šanci sestavit vládu a získat pro ni důvěru ve sněmovně dá prezident Miloš Zeman šéfce dolní parlamentní komory Miroslavě Němcové. Teď se však o pokus sestavit vládu přihlásil předseda ČSSD Bohuslav Sobotka.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Haraším (35 hlasů) 30.06.2013 18:27

    Ona není jen hloupá a arogantní, je i tupá a zlá. Její kecy o únoru o...

  • Nataša Hájková (22 hlasů) 30.06.2013 18:37

    Měli by přestat blbnout a složit mandáty, pak by tu celej tem cirkus...

  • Jacques Clouseau (17 hlasů) 30.06.2013 18:40

    "Šťastné klimaktérium" , tak by se mohlo jmenovat to ilustrační foto.

  • Jiří Pražák (15 hlasů) 30.06.2013 19:31

    Máte pravdu paní Němcová, s presidentem není radno válčit. Vraťte se...

  • Jan Nepomucký (13 hlasů) 30.06.2013 19:11

    Oni se kasaj, že mají 101 hlasů. Až zavřou Kalouska s Nečasem, tak...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

patrne to nemcove nekdo poradil.. ano tudy vede cesta

1 hlas

Chci předčasné volby. Ale raději Rusnoka nebo ať Zeman jmenuje do funkce premiéra třeba psí lejno, jen když se tam nevrátí Kalousek s Kubou schovaní za sukní téhle dojičky. Ani den vládnutí pro Kalouska navíc!

4 hlasy

Němcová je fanatik. To je horší, než třídní nepřítel!!!

5 hlasů

...řekl fanatik par excellence

1 hlas

Němcová dobře ví, že tahleta doba do voleb, je už jen její "labutí písní" v politice. Proto se snaží ještě urvat co se dá a to platí pro všechny z ODS! Pokud vůbec dostane ODS dost hlasů, bude pak Němcová možná jen "obyčejnou" poslankyní a možná, že ani to ne! Vlčáků je tam jak naseto a revír se smrskne....

5 hlasů

Je to až zarážející,jak se drží u koryta za každou cenu!Copak oni si fakt neuvědomují,jaké skandály provázely tuto vládu?A ten poslení,to byl vrchol všeho!Měli by sami odejít,ne se držet zuby nechty!!!A toto mám má vládnout!

8 hlasů

Tohle mi připadá reinkarnaci jedné osoby, která byla nedávno odejita:))
Každý se vrací:))

0 hlasů

Myslis koho, ty komunisty, jak se drzeli zuby-nehty moci 41 let ?

1 hlas

Tak co nam prinesou komunisti, plebejove a ruda luza v 2. pulce roku 2013 ?

1 hlas

Konec kalouskových zlodějen, hnědej ksindle.

4 hlasy

Začal to Klaus, který jako první nařídil zhasnout a pokračuje v tom nejhorší ministr financí celé naší historie a zároveň nejhorší správce státní pokladny v rámci celé EU, který to ještě zdokonalil přikrytím korupce tzv. ,,Kalouskovou roušku,,.

8 hlasů

Němcová je ostudou českého národa, která ztratila veškerou soudnost a staví se do role spasitele, která nevidí, že její kolegové lžou, podvádí a korumpují se mezi sebou a hlavně rozkrádají státní peníze pod rouškou Kalouskovou.
Rusnok v OVM exeloval, i když se Moravec snažil, jak mohl.
Kalouskovo ,,psycho,, se opět projevilo v OVM na ČT24.

Podle psychologů a psychiatrů jeho chování ukazuje na to, že se přihlouplou bagatelizací snaží zmást občany, ale uvnitř Kalouska napětí ho nutí sahat neustále po alkoholu.
Jsou dvě možnosti buďto se uchlastá, nebo ho zachrání před alkoholem kriminál.
Samozřejmě většina občanů mu přeje druhou možnost.


P. S.
Psycholožka Lenka Čadová: "Hrozí mu nervový kolaps. Aniž bych s tím člověkem měla osobní zkušenost, je očividné, že je pod dlouhodobým chronickým tlakem. Chová se emotivně, impulzivně, své jednání nekontroluje. Zjevně se jeho život už nějakou dobu přinejmenším po profesní stránce neodvíjí tak, jak by si představoval. Cítí frustraci."

7 hlasů

Matka pluku si uz dela ocko u Zemana ... najak otocila.

3 hlasy

Dnes už snad každý ví co je ODS a TOP09 zač !

6 hlasů

měla by už spolu se svými spolustraníky skončit na smetišti, pořád lepší presidentská vláda se Zemanem než to co předvedla a ráda by předváděla i nadále koalice ODS, TOP09 s přeběhlíky z Lidem. Podřiďte se vůli většiny občanů a táhněte k čertu.

10 hlasů

takova matka pluku, nejchytrejsi, vsechno zna a vi.

6 hlasů

Tak, tak. Taková česká Sibyla....

http://vtipy.netroof.eu/item/11984/miroslavina-vestba/

3 hlasy

Pan prezident by se musel pomátnout, aby mohl jmenovat kolchoznici Němcovou s praxí knihovnice premiérkou krásné ČR

12 hlasů

nemá cenu komentovat kejhání této husičky

8 hlasů

Zeman mnohem více potěšil než zarmoutil.Odstavení Kalouska bylo přání milionů voličů.Dnes řekl Moravec docela tvrdě Kalouskovi do očí,že jej nenávidí 99% lidí!A ten zalapal po dechu než odpověděl.To asi nečekal.

10 hlasů

no jestli si myslíte ,že smích je lapání po dechu ,tak nevím ..Kalousek se smál a jak řekl bylo by hodně špatné kdyby to bylo opačně ...má pravdu ,řekněte ,který ministr financí v které zemi je oblíben ,obzvlášť v době světové krize ,každý ministr a vláda v zemi musí škrtat a snižovat výdaje ..

3 hlasy

Světová krize?? To je modrobolševická mantra? Zajímavé, že se tak hluboko nedotýká okolních států, jen Kalousek vrhl do společenství Kypru, Řecka, Portugalska a dalších po léčbě neoliberalismem.

7 hlasů

Ty pouzivas slova a jejich spojeni, ale jejich vyznam ti zrejme unika.

1 hlas

Ani nechci domýšlet, co všechno uniká tobě....:-))))

4 hlasy

Poslouchej dědouši... Přestaň blábolit nesmysly a jdi spát, chlapče...!

3 hlasy

Vy jste se asi dneska probudil z dlouhodobého spánku, vypadá to skoro na kóma..

4 hlasy

Myslím, že trocha slušnosti vůči staršímu člověku by neškodilo.

3 hlasy

Milá Helenko, rozhodně mám méně času než vy, o tom se nebudu dohadovat. Chvílemi nakouknu, ale nesedím u netu od rána do večera. O službě nic nevím, jsem přesvědčená, že o tom byste mohla podat fundovanou odpověď vy. Nikoho nebudu umravňovat, je to každého věc, reaguji pouze na vaše včerejší prohlášení, že jste vždy slušná; mne jste tedy nepřesvědčila. Kdybyste nebyla grafomanka jako Smutná a neměla potřebu glosovat každý nebo téměř každý příspěvek, tak bych se vůbec neozvala. Je to prosté - pokud s někým nesouhlasím a vím, že nemá cenu ho přesvědčovat, že píše hlouposti - viz Baryk, Lustig, Horák a další, vůbec nereaguji, na zesměšnění si stačí bohatě sami, bez mého přispění.

4 hlasy

Violko, a kromě mé odpovědi níže ještě otázka: jestli máte dneska službu, nechcete trochu umravnit Červenku a nick genius apa? Nebo jejich projevy se vám líbí? A pročpak, že jsou to levičáci až na dřeň?

0 hlasů

Díky za upozornění, já nevím, který nick je starý a který mladý. Vím to o skutečných lidech, nikoli o těch virtuálních. Vy se s ním znáte? Četla jste někdy jeho odpovědi třeba pro mne? Nevšimla jsem si, že by se Augustin ptal, kolik mi je:)) a s něčím se páral..

1 hlas

Ten cesky narod se jevi cim dal neschopnejsi.

Ale nutno to chapat. Od roku 1939 tam vladne vzdy nejaky idiot. O samovlade, jak je v Modlitbe pro Martu, nelze vubec mluvit. Je to priserne divadlo psychopathu.

3 hlasy

Víte že naše média Motlitbu pro Martu vůbec nehrají ? Stejně tak o Karlu Krylovi je ticho po pěšině a jeho písničky jsou také tabu...To také o něčem vypovídá !

8 hlasů

Zeman udělal velkou chybu,že nejmenoval M.Němcovou To panoptikum, které se Rusnok snaží dát dohromady je k smíchu,ale také nebezpečné ,je dobré poučit se z historie.Je až zarážející kolik lidí spokojeně a radostně bude kráčet cestou aniž by zjistili, kam mohou dojít . Tyto Zemanovo samolibé kroky se mu vymstí bude poražen a ponížen ,jakožto každý diktátor..

4 hlasy

Chybu by udělal, kdyby Němcovou jmenoval.

4 hlasy

Ty děláš velkou chybu,že sem píšeš takové bláboly,jasnovidko,jsi osamocená a je to Tvůj sen,nevidíš přes plot.

10 hlasů

Lvice ma absolutni pravdu !

4 hlasy

Až ji přestane živit maminka sedne si na zadek hochu.

6 hlasů

Fakt jste za celé roky neobjevil lepší argument, že všichni jsou hloupí školáci a vy jediný chytrý kmet? Co když to bude naopak (nemyslím s věkem)...

3 hlasy

školáku, jsi mimo

2 hlasy

Řekl bych že jsem ťal do živého děvče.

2 hlasy

Sám tomu nevěříte co trousíte.

4 hlasy

takoví jako Vy taky tleskali Stalinovi, Hitlerovi, Gottwaldovi...nakonec všichni byli rádi, že vůbec přežili.

2 hlasy

Máš špatnou pamětˇchybí Ti Mussolini,Hlinka,Hácha a z těch novějších Zápotocký,Husák,Jakeš,příště vyjmenuj všechny,možná se Ti uleví.My jsme přežili,ale Ty nepřežiješ to co přijde.

5 hlasů

Němcová sice říká, že válka s prezidentem není správná cesta, ale ona sama válečnou sekeru nezakopala.dává Zcela zřetelně dává Zemanovi najevo své sympatie už od jeho zvolení do prezidentské funkce a je připravena bojovat.Pokud koalice začne válčit s prezidentem, tak Němcová s Kalouskem půjdou v první linií a v zádech budou mít nejméně dalších pět statečných - Kubu, Bendu, Schwarzenberga, Gazdíka i Peake.

13 hlasů

nikdo nechce válčit ,pokud vládní koalice má parlamentní většinu ..má právo velit a rozhodovat kdo bude premiérem ..věřte,že paní Němcová bude dobrou a první premiérkou v ČR....

2 hlasy

Vláda a poslanecká sněmovna mají absolutně nulovou legitimitu. Aritmetická sněmovní většina, postavená na korupci a zneužívání moci, vydírání a dalších zločinných praktikách, nemá žádné morální oprávnění vůbec se o pokus sestavovat vládu ucházet. Jejich zásluhou v posledních třech letech poklesla spokojenost s fungováním demokracie na absolutní historické minimum a došlo k zásadnímu podlomení legitimity celého politického systému. Pokud by ta sebranka měla jen trochu soudnosti a odpovědnosti, předčasné volby by proběhly už loni v létě, protože nejvyšší čas na rozpuštění sněmovny byl na jaře 2012.

4 hlasy

Vládní koalice a přeběhlíci měla občas většinu a občas menšinu.Když potřebovala např.na církevní restituce většinu a neměla ji, tak vyměnila tři poslance, něco slíbila Peake a měla většinu coby dup. Momentálně má koalice ODS a TOP 09 s přeběhlíky, kteří si říkají LIDEM,většinu, protože jí teče do bot. Až se vrátí Peake z dovolené, tak to může být zase jinak, mohla by mít zase menšinu. Kuba a Kalousek stejně jako za Nečase něco Peake a spol. slíbí a opět může mít dosavadní koalice většinu. A tak by to nejspíš pokračovalo až do řádných voleb. Kocourkov. Prezident nemůže takovému spolku být za šaška. A modrá fanatička paní Němcová nemůže být dobrou premiérkou. Dobrou premiérkou by ve skutečnosti byl bývalý premiér, nyní premiér v demisi Kalousek.

8 hlasů

nezlobte se,to jsou jen vaše spekulace ,mě by strašně zajímalo co si lidé jako Vy myslí, když označují Zemana za změnu.

1) Korupce. Zemanova klika je stejně zkorumpovaná jako všechny parlamentní strany. Tudíž, změna nulová

2) Státní dluh, finance, .... . Zeman už vládl a jasně dokázal že nemá vizi jak ekonomickou situaci řešit. Tudíž, změna nulová a nebo k horšímu

3) Demokratická pravidla. Ta dostala od Zemana na prdel, takže změna k horšímu.

Podle mého pohledu, je to skoková změna od zkorumpované parlamentní demokracie ke zkorumpované vládě ovládané z velké části jedním člověkem. Zatímco zkorumpovaná parlamentní demokracie má určité pojistky, moc shromážděná v rukou jednoho člověka je postrádá

2 hlasy

ad 1) Kdo kdy jak a čím zkorumpoval Zemana, o kterém si nebožtík Mrázek posteskl, že "Mlhovi peníze nic neříkají, jemu stačí ovarové koleno a sláva", tedy že se nedá uplatit?

ad 2) Bóže, odkud jste sem spadla? Zemanova vláda vytáhla ekonomiku z pangejtu a položila základy historicky nejdelší a největší konjunktury v dějinách téhle země. Ani se státním dluhem to nebylo nijak dramatické, zvlášť s ohleden na to, že vláda musela velmi nákladně sanovat celý bankovní systém.

ad 3) Zeman zatím postupuje striktně podle ústavy (na rozdíl od svých předchůdců, kteří vybraného premiéra nikdy rovnou nejmenovali, ale mimoústavně "pověřili vedením rozhovorů" o sestavení vlády. Navíc nikdo tady nemá větší a čerstvější mandát od voličů než právě on. Sněmovna, jejíž složení už dávno vůbec neodpovídá volebním výsledkům z roku 2010, o aktuálních preferencích ani nemluvě, nemá legitimitu vůbec žádnou. Má akorát mandát se teď rozpustit.

4 hlasy

Hehe, vy o tom moc nevíte a jen si tu tak blijete...nu, každým má nějakého koníčka...

4 hlasy

Každý prezident je změna.Nespekuluji. Jenom jsem popsal dosavadní zkušenosti s bývalou vládou Petra Nečase.Bývalá 101 a dnešní 101 jedno jsou. Stejná koalice s přeběhlíky se nezměnila. Změnil by se jen premiér a možná by se změnili 1 - 2 ministři. Způsob vládnutí se ve složení těsné a nejisté sněmovní většiny ani změnit nemůže.
Pokud bych spekuloval, tak se domnívám, že Zeman svým jmenováním Rusnoka premiérem ČSSD oslabí a pomůže ostatním stranám. Nejsem stoupencem Zemana, ani jeho odpůrcem. Jenom se mi líbí, jak Kalouska, Němcovou, Bendu i mnohé další vyděsil a Sobotkovi, Haškovi nebo Zaorálkovi zamotal hlavu.

7 hlasů

Němcová: Válka s prezidentem není správná cesta.........no - dál jsem to radši nečetl ( tolik odvahy zase nemám ) , ale potěšilo mě , že snad Mirka nakonec dostává rozum nebo co .

5 hlasů

..jsem nadšený, spokojený a šťastný...

1 hlas

Nejste. :-)

3 hlasy

Máte pravdu paní Němcová, s presidentem není radno válčit. Vraťte se do svého kurníku ve Žďáru, všššššššaaa!

15 hlasů

Proč má většina zastánců Zemana jako slovo číslo jedna svého slovníku kurník? Nějaký symptom?:))

2 hlasy

Když baba vypadá jako slepice,. kdáká jako slepice, hrabe pod sebou jako slepice, tak mě fakt orrel nenapadne, nezlobte se...náááááá, puťa,. puťa...

6 hlasů

Nic vám na tu diagnózu nezabírá? Ani když změníte nick?

1 hlas

Máte pravdu paní Němcová, s presidentem není radno válčit. Vraťte se do svého kurníku ve Žďáru, všššššššaaa!

4 hlasy

Oni se kasaj, že mají 101 hlasů. Až zavřou Kalouska s Nečasem, tak jich budou mít jen 99.

13 hlasů

zrejme toho vite nez my ostatni.
muzete se s nami podelit z ceho konkretne byli obvineni, zda vysetrovani jiz bylo skonceno a je na stole obzaloba.
nebo mate na mysli vase oblibene lidove soudy a popravy, tedy vykonani spravedliveho rozsudku vule lidu, primo na ulicich soudruhu?

2 hlasy

Nechtěl jsem s tím obtěžovat, ale když to chcete.

KALOUSEK SNÍŽIL PLATY A NÁHRADY POSLANCŮM:-))) PARÁÁÁDA, TAKÝE JIŽ NYNÍ NÁS ČEKAJÍ JEN SVĚTLÉ ZÍTŘKY:-))) ALE CO TOHLE? VIZ, NÍŽE: V roce 1994 uzavřel Kalousek smlouvu s firmou Anex-Cirus 2310 kusů padáků pro českou armádu. Firma nebyla v době uzavření smlouvy ještě ani zapsána v obchodním rejstříku. Dostala zakázku tak rychle, že to nestihla. Padáky byly nekvalitní a při pokusných seskocích zahynuli nevinní vojáci. Na veřejnost proniklo jediné jméno - Roman Prinich, jehož rodina se soudně domáhala odškodnění a potrestání viníků. Na rukách pana Kalouska podle ní ulpěla krev. Díky špatně sestavené smlouvě nešlo smlouvu vypovědět. Soud vzhledem ke znění smlouvy nařídil odebrat ministerstvu další nefunkční padáky za 114 milionů korun. Celkově zaplatil stát za smrtelně nebezpečné padáky řádově stovky milionů korun. Přesné číslo ministerstvo tají. Nemenší perlou je i "modernizace tanku T-72", která spolkla celkem neuvěřitelných 19 miliard korun! Smlouva italskou (s izraelským kapitálem) firmou Oficcine Galileo a izraelskou firmou Nimda byla uzavřena v roce 1995 na megalomanských 353 kusy tanků. Smlouvy byly opět uzavřeny velmi chytře, termíny se beztrestně prodlužovaly, náklady zvyšovaly a stát jen bezmocně přihlížel. Nakonec bylo v roce 2001 rozhodnuto o modernizaci 30 strojů. No comment. Dalším z řady tunelů jmenujme např. proslulý štábní informační systém, který zadalo ministerstvo obrany firmě EDS (Electronic Data Systems) v roce 1997. První kolo výběrového řízení vyhrála konkurenční firma Unisys. Kalousek byl tedy nucen výběrové řízení zrušit a vypsat nové. Ani tehdy si komise netroufla vybrat EDS a vyhrála opět společnost Unisys. Nezbývalo, než zasáhnout a označit nabídku EDS za "výhodnější". Představitelé Unisys se poté obrátili na policii s žádostí o ochranu, neboť byli údajně vydíráni, aby se nebránili a nenapadli výsledek soutěže. V červenci 1998 prohlásil pracovník EDS Jan Březovský, že firma byla nucena jako provizi za udělení zakázky zaplatit lidoveckým činitelům 50 milionů korun. Dodávka systému za více než miliardu korun byla oficiálně ukončena v roce 2002, přičemž tento systém nebyl schopen předávat informace na takové úrovni, jaké zadání požadovalo, a je v tomto smyslu nefunkční dodnes. V roce 1997 stihl Kalousek sjednat a podepsat (za souhlasu Klausovy vlády) kupní smlouvu s developerskou firmou EPF, která koupila rozsáhlý areál kasáren u pražského Náměstí republiky. Kupní cena činila asi 900 milionů korun. Zajímavá cena. Nicméně smlouva byla uzavřena tak, že stát tyto peníze posléze firmě EPF nejen vrátil, ale přidal dalších asi 500 milionů jako odškodnění. Říkáte neuvěřitelné? Tak to neznáte smlouvy, které podepisoval pan Kalousek. Smlouva zaručila EPF plné odškodnění, nebudou-li budovy prázdné. V budovách sídlila tehdy Akademie věd. Na to pan Kalousek zapomněl, smlouvu podepsal a stát vyplatil na odškodném zhruba stejnou sumu jakou dostal jako kupní cenu. Dalších asi 500 milionů vyplatil stát jako náhradu za nepřímé škody, resp. za škody, které na firmě EPF vymohli její smluvní partneři jako náhradu za zpoždění projektu. Kalouskovi zlomila jako náměstkovi vaz vládní krize v roce 1997 a take vyvrcholení aféry s firmou Zeman&Zeman, která získala zakázku na dodávku potravin armádě v hodnotě miliard korun. Výběrové řízení samozřejmě obešli. V souvislosti s touto zakázkou byla na ministerstvu obrany uplácena řada důstojníků, a jeden neopatrný je, zřejmě na základě udání policii, přistižen při přebírání statisíců korun od zástupce firmy Zeman& Zeman. Tehdejší ministr obrany Michal Lobkowicz se vyjadřuje, že "má indicie, že to není jednotlivec, ale více lidí, kteří jsou v aféře zapleteni." Zeman&Zeman přichází o zakázku, okolnosti začíná vyšetřovat policie a firma je vzápětí vytunelována a uzavřena. Reakce na sebe nenechává dlouho čekat. Prokurista a spolumajitel firmy Zeman&Zeman David Petrovický, zeť dalšího spolumajitele Jindřicha Zemana, je unesen ozbrojeným komandem ze své vily u Havlíčkova Brodu a beze stopy mizí. Jeho těhotnou manželku únosci ušetří. V roce 1998 je zvolen do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a získává poslaneckou imunitu. Ve stejnou dobu již probíhá vyšetřování inspekce ministerstva obrany, a brzy na to je k vyšetřování přizvána i policie. Vyšetřování se protahuje až do roku 2001, kdy se Kalousek opět pokouší získat ztracené pozice a usiluje o křeslo ve stínové vládě tzv. Čtyřkoalice. Tehdy se proti němu ostře staví tehdejší předseda strany Cyril Svoboda, který má obavy o diskreditaci celého projektu Čtyřkoalice v případě, že bude Kalousek skutečně obviněn. Svoboda je úspěšný, Kalousek ustupuje a stávají se z nich zarytí nepřátelé. Do sněmovny je Kalousek zvolen i v roce 2002 a pečlivě připravuje svůj comebacka obsazuje křeslo předsedy Rozpočtového výboru PSP ČR. V září 2002 je v Solenicích u Orlické přehrady zastřelen Kalouskův švagr Lubomír Kašák spolu se svým společníkem Zdeňkem Němcem. Vše se odehrává v době, kdy policie začíná intenzivně vyšetřovat desetimilionové zakázky jejich firmy IDOS od příbramské radnice, které šéfuje Kalouskův přítel a lidovecký kolega Josef Vacek. Smrt majitelů IDOSu je uzavřena jako vražda a sebevražda s mrtvým pachatelem. Policie má ráda vyřešené případy. Naživu zůstává jediný spolumajitel IDOS, vlastník 5% podílu, kterým není nikdo jiný než manželka Kalouska Radka Kalousková. Jak se nedávno vyjádřila příbramská státní zástupkyně Jana Jahodová, bylo na Kašáka v době jeho smrti již připraveno obvinění a je velmi pravděpodobné, že by byl vzápětí vzat do vazby. A "spáchat vraždu sebevrahem" na vazbě je složitější, než na svobodě. Tak takovéhle věci se děly okolo stvořitele strany, která má vnést božský jas do našeho politického pekla. A VY, KTEŘÍ TOMUTO VŠEMU FANDÍTE, JSTE TA NAŠE SOUČASNÁ BÍDA VE SPOLEČNOSTI :-)

5 hlasů

ach jo, pouze wall of text.

muzete odpovedet na co jsem se psal a ne psat vase dojmy?

takze jeste jednou. z ceho byli obvineni, odstihani a obzalovani pripadne odsouzeni. staci jedna veta pane ne vase subjektivni vnimani sveta a jakesi plky z novin ci tv.

1 hlas

"Šťastné klimaktérium" , tak by se mohlo jmenovat to ilustrační foto.

17 hlasů

Tohle máte zapotřebí?

2 hlasy

Přišlo mi to vtipné.... Vás se to dotklo jako ženy nebo jako voličky ODS?

4 hlasy

Mně je vždycky trapně z chlapů, kteří vytáhnout takový argument, když jim docházejí síly. Vás jsem v diskuzích doposud brala a ani náhodou mě nenapadlo, že potřebuje jít takhle dolů. Ale vaše věc. A s voličkou čehokoli jděte komisaři, no teď už spíše řadový strážný mimo službu, někam:))

0 hlasů

Vy jste horší než Dreyfus. Odcházím na Martinik. :-)

1 hlas

Hm, tak to ta Němcová proti mně dopadla ještě dobře:(((, lepší roli jsem vážně dostat nemohla:((
Ale stejně tam nevydržíte a za chvíli jste zpátky!

0 hlasů

Trefil se, co?

3 hlasy

Mluvím s inspektorem, nesnažte se, váš nick za diskuzi opravdu nestojí.

0 hlasů

Měli by přestat blbnout a složit mandáty, pak by tu celej tem cirkus nemusel být... Politické strany by pak měly mít rozum a nedávat chemiky na ministry financí a pod...

22 hlasů

Ona není jen hloupá a arogantní, je i tupá a zlá. Její kecy o únoru o tom vypovídají dokonale.

35 hlasů

nemela v necem o tom unoru pravdu soudruhu?

2 hlasy

Ne neměla a to v ničem!!!Zamyslete se nad tím!!

5 hlasů

je jako pokažený gramofon soudruhu Vokurko, kdykoliv ji dojdou argumenty, jediné co ji napadne je únor 48. S tím si vystačí jen tupec a hlupák, jsem rád, že jsi se, soudruhu, zařadil mezi ně.

6 hlasů

No to ani nemusel, zařadil jste se tam dávno sám a nikdo vám to nebere, ve vší úctě:))

1 hlas

Já vám teda tu vládu sestavím sám. Ale zítra musím do Katowic a ve středu do Gdyni. Tak nejdříve v pátek.

3 hlasy

Žeryku - jedeš pro Jaruzelského ?

5 hlasů

Výborně, sám byste mohl vzít pozici ministra národní výživy - hlavního ochutnávače...!

5 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov