Povolební situace
Nepředvídatelný, ale čitelný. Jaké budou další prezidentovy kroky?

29.01.2018 06:42

České deníky se ve svých povolebních komentářích zabývají tím, jaký bude Miloš Zeman prezident v příštích pěti letech svého druhého a posledního mandátu. Shodují se, že bude hrát aktivní roli při skládání vlády i vývoji v ČSSD.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Richard Svoboda (4 hlasy) 29.01.2018 09:16

    Mám obrovskou radost, že ve volbách dostala napráskáno ta smradlavá a...

  • Jeroným Pražský jr (3 hlasy) 29.01.2018 09:29

    Tak, tak. Má větší stádo těch jednoduchých. Ale jen o 150000 a houfně...

  • Jeroným Pražský jr (3 hlasy) 29.01.2018 09:34

    Halík je primitiv, ten příspěvek nepsal on, jen to někde zkopíroval.

  • tyden tyden (3 hlasy) 29.01.2018 08:50

    Mistni rudou luzu urcite potesi, ze prvni davka ruskeho plynu ze...

  • Jeroným Pražský jr (2 hlasy) 29.01.2018 09:32

    Ještě by potřebovali jeřáb, který Zemana udrží ve vertikální poloze.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

kviceni prazke kavarny bylo slyset az v Mnichove

1 hlas

Myslím si, že Zeman vyhrál ne proto, že by byl oblíbený a neporazitelný. Vyhrál proto, že Drahoš byl velice slabý protikandidát. Bez charismatu, bez originálních názorů. V debatách slabý. Jakýkoliv alespoň trochu charismatický, osobitý a rétorický zdatný kandidát by Zemana porazil. Ale protizemanovské elity nebyli schopny během 5 let vybrat zmysluplného kandidáta, tak mají co si zasloužili.

http://www.epshark.cz/clanek/395/povolebni-premitani

0 hlasů

To je jedna podoba pravdy. Další je ta, že elektorát voličů Miloše Zemana je přirozeně rozsáhlejší - dle jeho vlastních notoricky známých slov. On je zmobilizoval, protože to s nimi umí.

1 hlas

Tak, tak. Má větší stádo těch jednoduchých. Ale jen o 150000 a houfně vymírají, věkový průměr nad 60 let.
Za pět let bude všechno jinak.

3 hlasy

Woe juniore, za ty jsi složitý jako ruchadlo bratranců Veverkových. Když už tady 09 ráno slintáš ty svoje nenávistné *chujoviny*. Np np s tou svojí smečkou je asi ještě zalezlý v americké zadeli, nebo ho vzal vyvenčit jeho pes.

1 hlas

Mám obrovskou radost, že ve volbách dostala napráskáno ta smradlavá a hanebná krysa z TOP 0009, padákový smrtihlav Kalousek.

4 hlasy

Ačkoli jsem vždy brojil proti krajové řevnivosti, zejména mne dlouhodobě trápí nenávist Brňanů vůče Pražanům a kdo ji rozdmýchává je podle mne slabomyslný fotbalový inteligent, musím uznat, že ty kulturní rozdíly jsou nepominutelné. Nemám teď na mysli velká města vs.venkov, ale zejména Ostravsko, Karvinsko vs.zbytek země.

1 hlas

Od těchto voleb se mění ustálené slovní spojení "blbej jak Znojemskej volič" na "blbej jak chachar".
Na využití volebního práva by měly být zavedeny kvalifikační podmínky. Stačily by ty, které musí splnit aspirant na občanství z ciziny.

2 hlasy

Očekávejme částečný ústup z dosud plamenně hájených pozic vůči Evropě. Bude potřeba umístit několik tisíc muslimských uprchlíků někde v oblasti Karvinska a Ústecka. Kancléř Mynář už byl pověřen zpracováním směrem ven.

1 hlas

Nějakou tisícovkú migrantů by bylo vhodné umístit do "Staré Prahy". Když už po nich Drahoušek a pražská kavárenská stoka tak béka. Může se toho zhostit Člověk v plísni za pomoci buznoherce z Evropských hodnot a Kocába. Ten již s tím africkým etnikem má bohaté osobní zkušenosti. Jen v tom Chánově jako ministr nechtěl přespat.

0 hlasů

Mistni rudou luzu urcite potesi, ze prvni davka ruskeho plynu ze sankcionovaneho terminalu LNG na Sibiri uz je v USA a dalsi je na ceste. Dalsi pak rovnez miri do Anglie :-))))

https://www.rt.com/business/417237-russian-lng-tanker-gas-arrived-us/

Zato Psonek a Litva uz pekne plati 2,5x vice za plyn americky :-)))))
Takhle se ty sankce delaji. Jenom o tom homo pornoherci prisati na sorose v ruznych radoby neziskovkach radsi "nevi" :-))))))

3 hlasy

Slintani a hnis z Bakalovych platku podle vseho neprestane :-))))
Krasne je, ze novinarska zumpa uz dokonce nasla dalsiho hrobare ceskeho skolstvi.
Ale vubec nejlepsi je ten konec, kde se podle vseho dalsi v bubline zijici "autor" dozaduje lidi jako Gazdik, Fiala nebo Belobradek, aby oslovili 3 miliony volicu, kteri k volbam neprisli :-))))

2 hlasy

Pan prezident bude jak milius. Jestlipak se osobne zucastni ZOH?

2 hlasy

Houby, Jižní Korea je kapitalistická země, to není SSSR a Soči s double toaletami, že.
Tomu buďto navozí sníh do lánské obory nebo pofičí na běžkách po Vysočině, jak před rokem. Komunistický blb Ovčáček dodá fotky, že.

2 hlasy

Ještě by potřebovali jeřáb, který Zemana udrží ve vertikální poloze.

2 hlasy

Tak na rozdíl od Zeman by u Khárla ušetřili za TOI_ky, Hrad ušetřil. Ten si to udělá do pemprsek.

0 hlasů

Tyhle volby ukázali tu podstatnou a důležitou věc ,voliči Drahoše jsou naprosto jednoduší lidé co po týdnu by důvěřovaly a dali hlas komukoli , tito lidé jsou nebezpeční samy pro sebe a pro společnost takovou , příklad zazvoní na starou babičku elektrikář že jde zkontrolovat stav odběru e-on a vykrade ji ,tak jsou na tom voliči Drahoše !!! možná ještě hůř !!! Důvěřují komukoli po jednom týdnu .
Drahoš nezískal nic ,protože být na jeho místě třeba Pepa Novák dostal by hlasy taky to svědčí o tom že tento člověk není tak dobrý ale svědčí o nebezpečném chování a myšlení Drahošových voličů !!! Katastrofa nechali by bezmyšlenkovitě zničit západním myšlením ČR samy sebe a ostatní !!!
Je zapotřebí tuto hrozbu do budoucna snížit .

0 hlasů

.... Je zapotřebí tuto hrozbu do budoucna snížit (vaše slova) .

Takže podle otisků prstů na vložených volebních lístcích se jménem Drahoš odhalit těch 2,7 mil. škůdců socialismu (tedy celou pražskou kavárnu) a poslat je rubat uran pro Stálina (nebo Putina, to je celkem fuk) nebo rovnou zastřelit, aby byl klid na práci? Tak nějak si to představujete?

Jinak, osobně (dle vás jednodušší člověk, tedy volič. prof. Drahoše) doporučuji nastudovat přavidla mateřštiny (chápu, pro vás Slováky trochu problém), zejména shodu přísudku s podmětem (např. volby ukázali, jednodušší lidé důvěřovaly, lidé jsou nebezpeční samy pro sebe).
Tak se mějte, na kopcích je sluníčko, za chvíli vyrážíme!

2 hlasy

Halík je primitiv, ten příspěvek nepsal on, jen to někde zkopíroval.

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov