Neudával jsem a nevěstinec neměl, říká Mrština

27.02.2009 08:00 Rozhovor

Regionální politik se domnívá, že se proti němu všechno spiklo: nejdřív StB, pak ČSSD s prodejnými slečnami. Ti všichni šli prý proti němu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Andy (138 hlasů) 27.02.2009 10:16

    Jsem socialani demokrat, myslim to uprimne :-))) ten clovek ma tak...

  • magi (123 hlasů) 27.02.2009 12:12

    soudruhu tondo,já o koze a vy o sovětským svazu.Máte pravdu...

  • magi (107 hlasů) 27.02.2009 11:38

    Tondo,dejte si pár facek ! Mrština vám zato stojí ? Proč Mrština...

  • kdosi (94 hlasů) 27.02.2009 09:49

    Co by také člověk mohl čekat od Junge Fronte Heute, tam byli mladí a...

  • Eda (89 hlasů) 27.02.2009 10:23

    Paní Orgoníková se nechce vyjadřovat. To chápu, vždyť aféra se Sixtou...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Tak u rozhovoru jsem se výborně pobavila, milý pan Mrština lže jako když tiskne. Že o nevěstinci neměl ani ponětí? Asi možná zapomněl, že sám předělával hotelové pokoje na bordel a spolu se svojí přítelkyní ho i provozoval. Do doby než se mu tam začala sjíždět podivná společnost, většinou s pistolemi za opaskem. Tehdy začal bordel pronajímat, vrhl se na politiku a začal si hrát na svatouška. My všichni, kdo jsme s ním přišli do styku, víme, že to je obyčejný hajzl.

55 hlasů

Tak v uveřejněném rozhovoru Mrština považuje prostituci za něco zcela běžného v demokratickém a svobodném světě, jde podle jeho slov o součást volného tržního hospodářství. Když politici pokládají prostituci za normální jev, není divu, že ve státě je velký bordel.

38 hlasů

Působí to na mne dojmem, že se jedná o jednu z obětí novinářských štvanic. U nás nesoudí soudy, ale novinářská lůza. Jednou se rozhodli, že pásl děvky a basta. Z novinářů se staly prodejné prostitutky, které na objednávku odsoudí kohokoliv. A i když se pak obhájí u soudu, není mu to nic platné. Třeba Jourová - zapomíná se, že hlavní svinstvo na ní nenakydala policie, ale novináři. Na druhé straně nechávají bez povšimnutí strašlivé úlety některých politiků. Dokážete si představit, co by noviny na západ od nás udělaly z politika, který udeří pěstí fotografa, jako to udělal Topolánek? Tady to vypadalo, že jsou na jeho straně! Ono by stačilo, kdyby tím primitivním bijcem byl politik z ČSSD. Takže v seznamu hnusných povolání jsou novináři na druhém místě hned za exekutory - asi jako byli ve středověku kat a ras...

59 hlasů

Shodou okolností jsem přímý člen rodiny muže z Náchodska (dnes již zemřelého), který byl v zorném poli StB, jak je uvedeno v MF Dnes, citací záznamu řídícího důstojníka Mrštiny kapitána Veise. Tehdy cca 20-ti letá si velmi dobře vzpomínám na atmosféru spojenou s tehdejšími útoky na svého otce a na celou rodinu. Děkujeme MF Dnes za objasnění jedné temné stránky našeho života.

70 hlasů

Mrštinu nechápu. Měl by si uvědomit, že už byl odsouzen a popraven. Vždy připravenou svazáckou Mladou frontou. Protože v této zemi už nesoudí soudy, ale nedostudovaní novináři. Měl by si užívat důchod na Vyhlídce a pochopit, že nemá šanci se očistit.

79 hlasů

Tondo,dejte si pár facek ! Mrština vám zato stojí ? Proč Mrština nežaluje toho stébáka co ho do toho seznamu napsal a ještě ho podepsal. Přeci říká,že ho zná,tak voco de ? Musíte mít horečku,když říkáte,že ho popravili nedostudovaný novináři z MF. Je mi šumafuk,že si neužívá důchod s Ukrajinkama,ale vy mu to proboha závidíte. Kute si nafukovací pannu a lubrikační gel. Nemá to chybu !!!

107 hlasů

Co to melete? Snad už bylo zveřejněno několik kauz o údajných spolupracovnících StB, u kterých později soud rozhodl, že nešlo o vědomou spolupráci navzdory nějakému podpisu a vedenému svazku. A pokud vím, Mrština chce v případě, že dostane pozitivní lustraci, postupovat stejně. Aktuálně má lustraci negativní a není z ničeho obvině. on nemusí dokazovat nic. Vy máte právní povědomí obdobné tomu novinářskému z Heute Junge Fronte.

68 hlasů

soudruhu tondo,já o koze a vy o sovětským svazu.Máte pravdu Bohdalovou taky někdo zapsal,Kanyzu taky,Ploce taky,mám pokračovat ? Opakuji pro méně chápavé. Novináři nechodili po nocích a nevymejšleli koho na seznam daji nebo ne ! Vás Mrština a spol ještě nepřesvětšili,že lžou. Je mi vás upřímně líto,ale vypadá to tak,že jste tam i vy. Proto ta starost.

123 hlasů

jenže on někdo v pozadí vymejšlí, na koho to provalí a na koho ne, v tom je ta záhada. Proč neudělají seznam všech politiků, napříč stranama, co si zadali s vnitrákama? jako je třeba seznámek lidí z kultury (taky není úplný - proč asi?) na www.rac-bohemia.szm.com/stb.htm

49 hlasů

Paní Orgoníková se nechce vyjadřovat. To chápu, vždyť aféra se Sixtou a prapodivnými penězotoky mezi hradeckou Střelnicí, jejím bytem a Sixtou ji kdysi málem zlámala vaz.

89 hlasů

Byla jsem členkou sociální demokracie skoro od jejího znovuzaložení, ale metody paní "poslankyně", které si asi přinesla ze své bývalé strany mě vyléčily. Pana Mrštiny je mi líto, ale tohle nemůže vyhrát. Asi neví, proti čemu stojí, možná by si měl najmout ochranku.

66 hlasů

Mrština je šmejd první kategorie a tohle na Náchodsku a Hradecku ví většina lidí. Udával a bordel měl, to se taky ví. Jestli ty nebudeš jeho příbuzná.

48 hlasů

Tak se obraťte na orgány činné v trestním řízení a předložte důkazy.

55 hlasů

odpověď na reakci níže: Tady se podávají trestní oznámení za každý prd a tohle by od mršiny bylo jasné gesto (nebo na MF Dnes). Takže právní povědomí nechme stranou.

29 hlasů

Pro JJ: A prosím vás pěkně na základě čeho by měl Mrština teď dávat trestní oznámení na estébáka? Na základě toho, že si přečetl v MF Pravdě, že tento estébák na něj vedl spis? Právní povědomí přispěvatelů v diskusích v ČR je opravdu radost sledovat.

29 hlasů

Tím se nebudu zabývat. Proč teda neudá on STBáka, tkerý ho měl pod sebou, když je čistý. Tenhle chlapec už čistý lustrák neuvidí. Bude kolem sebe chvíli kopat a pak zmizí v propadlišti dějin.

37 hlasů

Pan Ďuričko žádnou loď nemá a já jsem na ní nikdy nebyl.

55 hlasů

Jsem socialani demokrat, myslim to uprimne :-))) ten clovek ma tak tlustou kuzi,ze ani nepotrebuje pater :-)) k pobliti

138 hlasů

K poblití, ano a páteř tady má málokdo, Mrštinu zná v Náchodě každej jako hajzla, kterej se díky tý svojí straně vždycky ze všeho dostal a bohužel to tak bude určitě i teď, je to všechno jedna banda!!!Vystoupil ze strany??!! Ó jaké gesto, to asi aby se zalíbil Paroubkovi a on ho z toho zase dostal. Proboha, i tak ruka ruku myje, nééééé!!! HAJZL SE USMÍVÁ DO KAMERY, JÁ NIC , JÁ MUZIKANT. Páni novináři, buďte trpěliví, ono na každém šprochu, pravdy trochu a tady ji není zrovna málo, bordel tam byl a on z něho héééézky prosperoval, to ví kde kdo.

32 hlasů

VÍTE ŽE LONI pAROUBEK UDĚLIL PLAKETU p. mRŠTINOVI ZA DOBRÝ PŘÍNOS PRO čssd??? A dnes ho vyhazuje...NO pARUB UŽ NEMÁ JINOU MOŽNOST, NEŽ POSLOUCHAT PŘEDSEDU rATHA.

38 hlasů

zapírat ,zapírat a zapírat ..jo v bordelu to tak vždycky je

78 hlasů

takovými čestnými a pravodomluvnými muži se v politice jenom hemží , proto to taky tak vypadá

66 hlasů

lump je lump, jedno ze ktere strany je. . kdyz MFd napise o nekom z koalice, ze je lump, socky se tetli radosti, ze maji na koho nadavat, kdyz jde o clena opozice, MFd si zakonite musi vymyslet - dvoji metr, soudruzi ctenari?

55 hlasů

Ono to bude spíš tak, že je tu jenom jedna strana a ta má různé frakce, ale ty jsou všechny řízené stejnými estébáky. Jenom se nikdo neptá kdo řídí ty estébáky (řídí a řídil...)

40 hlasů

pan Mrština to má marné: na koho si zasedne MfD je odsouzen na věky věků - spíš bych v celé aféře hedal tu pověstnou "femme" paní Orogníkovou. Až příliš často se objevuje její jméno v "aférách ČSSD jako Drymlova, Mrštinova atd. Být Paroubkem celý tento spolek v HK bych rozpustil a vyhnal z ČSSD. Ať si jdou intrikovat někam jinam pokud bez toho nemohou žít!

65 hlasů

A není sám takových politiků bude většina.Z lůzy nevzešlo nikdy nic dobrého.

37 hlasů

Lže, jako když tiskne.

61 hlasů

Proboha - to je člověk - opravdu zrcadlo nastavené aspoň 75% z našich zvolených politiků (yleva doprava, od zelených po černé) !

36 hlasů

Soudruhu Mrštino - hotovej Mirek Dušín. My, hlavně místní Vám to upřimně věříme.

84 hlasů

To nic,to je jenom paranoja a spolčení tupců....

29 hlasů

Co v MFd zvěřejní je pravda a přesto vlak nejede a pravda může být úplně někde jinde. To už polovina národa chápe. Slova Zemana o žumpě se stávají čím dál více pravdou.

89 hlasů

Toníku, jaký máš krycí jméno v cibulovitých seznamech?

65 hlasů

no přeci toník

32 hlasů

Co by také člověk mohl čekat od Junge Fronte Heute, tam byli mladí a kovaní. Teď jim vyhovují ti modří a kovaní ! Stačí se podívat na jejich "privatizaci"....

94 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov